2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Burası hiç doğru değil Samet.

2008-09'da da 2002-03'te de bizim kadaromuz daha zayıftı. Kazandıkça takım oldu ve daha iyi kadro oldu.

Şampiyon olmak için en iyi ya da denk kadro gerekmez. En iyi uyumu yakalayan şampiyon olur.

Eldeki malzeme 90'dır ama 65 lik oynar. Eldeki malzeme 70'tir 69'luk oynar şampiyon olur Beşiktaş. Bu sadece olasılığı arttırmak ile ilgili bir durum.
Abi benim anlatmak istediğim bu değil tabi tarihte böyle örnekler vardır olacaktır da. Ben sadece buradaki bazı kişilerin kendi kadrolarının rakiplerine göre yetersiz olduğunu kabullenmekte zorluk çektiğini ve bunu söyleyenlere karşı neden bu kadar sert tepki verdiklerini öğrenmek istiyorum. Olay bu bana biri bunu anlatsın cidden bundan sonra ne Fener'in oyuncuları böyle iyi diyeceğim ne de başka bir takımın.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 03:48:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kadir G.

Douglasın yanına douglas/rhodolfo gelse de bir bölgedeki belirsizlikten kurtulsak en azından.

Çevrimdışı atalay

N'Doye, komple bir santrafor.

Ön - Arka direk koşuları iyi, kenardan ortalarda doğru pozisyon alması, yüksek topta ki becerisi, teknik kapasitesi, mobil özellikleri, fizik gücü ve mücadelesi gayet yüksek bir oyuncu.

Aynı zamanda servis özelliği olan bir oyuncu.

Kanatlar Dzsudzsak - Töre arkasında Sosa olacaksa ideal oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:48:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kanatlar Dzsudzsak - Töre arkasında Sosa olacaksa ideal oyuncu.

Yazar diyor ki, çarptır kafasına gol olsun  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Q7'nin gsli yöneticilerle görüşmüşlüğü yok muydu ? Hatta fotoğrafları da vardı.O da hep içimde kaldı.Beşiktaş benim yuvam gibi şeyler demesi bana samimi gelmiyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:49:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi benim anlatmak istediğim bu değil tabi tarihte böyle örnekler vardır olacaktır da. Ben sadece buradaki bazı kişilerin kendi kadrolarının rakiplerine göre yetersiz olduğunu ve bunu söyleyenlere karşı neden bu kadar sert tepki verdiklerini öğrenmek istiyorum. Olay bu bana biri bunu anlatsın cidden bundan sonra ne Fener'in oyuncuları böyle iyi diyeceğim ne de başka bir takımın.

Kardeşim en temele sebebi şu. Sıkılıyor insanlar artık. Yeter zaten şimdiye kadar konuştuk burada ama boşuna geriliyor herkes devamlı Fener konuşuluyor çünkü.

Bundan sonra yerine konuşursunuz SPOR TOTO Kısmında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeterki Dzsudszsak-Sosa-Töre olsun Cenk olsa bile razıyım yeterki şu macarı bi alabilelim artık yauv :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

O kadarını becerebilsek Mustafa da yapar :)

Herşeyi geçtim bu adam Şenol hocanın istediği özelliklere sahip oyuncu mu
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet57

Douglas Silva-Douglas Texeira/Rhodolfo yapsak da su senelerdir bizi kanser eden 1.80-1.85lik stopper bozuntularindan kurtulsak.

Gelsin 1.90lik kuleler :boxin:

Çevrimdışı atalay

Aynen.

Ama o ortalara iyi kafa vuracak bir oyuncu.

Futbol bu, bir tane doğrusu yok.

Bu sezon kaç tane kanat ortalarından yüksek topta gol bulduk?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Q7 açıklamasından sonra başkana çok sinirliyim güvendiğim dağlara kar yağdı resmen inşallah ramazana özgüdür. Ne kadar doğru bilemem macarla da anlaşılmış ikisinden birisini tercih edecek Şenol güneş diye haberler gördüm. Şenol hocaya güveniyorum inşallah beni yanıltmaz macarı alırız.

Bu arada Dnipro'lu Douglas elimizdeki stoperlerle pek olmaz gibime geliyor. Ersan'la olursa ikisi de dengesiz güven vermez. Franco ile de duran toplarda ve hava toplarında sıkıntı yaşarız. İlla alacaklarsa Moskova'ya uğrayıp Samba'yı da alsınlar.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:52:30
  • Beşiktaş / Bodrum

Öyle bir oyuncu. Biraz daha temiz vursa daha da iyi olurdu bir Almeida değil korkmayın.

Kafasını çok iyi kullanıyor özellikle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Aynen.

Kanatlardan orta mı geldi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:54:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen.

Olcay'ın orta özelliği yok. Töre de içeri girip yerden verkaçları denedi çünkü bek katkısı sıfırdı.

Yeni düşünelim, orta yapan Dzsudzsak çizgiye inen Beck, sanki olur gibi duruyor.

Quaresma ile mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

onun kafaya çarptırılırsa sıkıntı olur yanlız  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Bence başkanın da kafası bizim kadar çalışıyor Q7 hedef şaşırtma n'doye ise c planı.O sahaya Zudzak çıkacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Hala forvete başkasını bekliyorum. İlla ertana para kazandıracaklarsa mitro gelsin.

Çevrimdışı talha

Öyle bir oyuncu. Biraz daha temiz vursa daha da iyi olurdu bir Almeida değil korkmayın.

Kafasını çok iyi kullanıyor özellikle.

Valla bence bizim kalibrede oyuncu olduğunu düşünmüyorum hem yaş hem de kariyer itibariyle yaşı genç olsa idi umrumda olmazdı ama dediğim gibi bu yaşta kariyeri ortalarda olan bir adam maalesef içime sinmiyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence başkanın da kafası bizim kadar çalışıyor Q7 hedef şaşırtma n'doye ise c planı.O sahaya Zudzak çıkacak.
Kendini kandirma keske dedigin gibi olsa ama q7 geldi bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay'ın orta özelliği yok. Töre de içeri girip yerden verkaçları denedi çünkü bek katkısı sıfırdı.

Yeni düşünelim, orta yapan Dzsudzsak çizgiye inen Beck, sanki olur gibi duruyor.

Quaresma ile mümkün değil.

Abi boş adama pas vermeyip atak kesen birisini görmek istemiyorum artık, gına geldi o sezon :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Kanatlardan orta mı geldi :D

Bende onu diyorum zaten.  :D

Kanatlardan orta açacak oyuncu mu vardı?

Tosic - Beck - Dzsudzsak bu işleri yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:57:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla bence bizim kalibrede oyuncu olduğunu düşünmüyorum hem yaş hem de kariyer itibariyle yaşı genç olsa idi umrumda olmazdı ama dediğim gibi bu yaşta kariyeri ortalarda olan bir adam maalesef içime sinmiyor

Zaten değil.

Bu oyuncu yaratırsan atar hepsi bu. Ba ekstra goller de attı mesela çok bundan çıkmaz onlar.

Ama Ba'dan da çok daha fazla mücadele eder top indirir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Su an Douglas Silva-Rhodolfo olacak gibi arka taraf. Santrofor N'doye, kanatlar Quaresma/Dzsudzsak.

Bence orta saha'ya da bakilacak. Lukaku (her ne komik olsa da), Remy, RVP'den N'doye'ye cikiyorsan (her nekadar begensemde), bunda maliyet acisindan buyuk etki var gibi.
Bence orta saha'yi akilda tutuyorlar. Umarim o bolgeyede ustun fizikli, havadan gelen toplari toplayan, ceza sahasina kosular yapabilen, oyunu acabilen birini alirlar. Tolgay oyunu acabiliyor, o ozellik pek olmasa da olur, ama orta sahada fizik gucumuzu cok arttiracak biri gelsin.

West Ham Song'u alacakmi? Obiang'i da aldilar, Noble'da var. Bilic bize bir iyilik etsede kiralik Kouyate'yi alsak :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 03:58:22
  • Beşiktaş / Bodrum
silindi ve mod onayındayım şu anda

Evet mod onayındasın ancak mesajların silinmiyor geriye dönük kontrol edebilirsin.

Daha fazla sayfayı bununla meşgul etmeyelim özelden herhangi bir yönetici ile konuşabilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Abi rakiplerin forvetlerinin gol kralı olup olmamasının benim içinde bir önemi yok ama ben sadece neden rakiplerin kadrosu ile kendi kadromuzun karşılaştırılmasına bu denli karşı çıkan kitlenin amacını öğrenmek istiyorum.Sonuçta şampiyon olmak istiyorsan elinde rakiplerinin kadrolarından daha iyisi olmak zorunda veya denk bir kadro olmak zorunda. İnsanlarında bunu göz önünde bulundurarak eldeki kadroyu rakiplerin kadroları ile karşılaştırması gayet normal bir şey bunun neden bu kadar büyütüldüğünü hiçbir zaman anlamadım özellikle burada çok yapılıyor bu olay sonuçta kendimizle yarışmıyoruz rakiplerimiz var ve onlarla yarışıyoruz.
son bir şey yazacağım kartal kardeşim, burada renkli transferleri ile ilgili tepkilerin çoğu ahanda x rvpyi aldı biz 3. olacağız vay naniyi aldı biz 5. olacağız veya fener çok acaip takım güzellemeleri eşliğinde şampiyon onlar biz ölelim bitelim tarzı yorumlara. teknik taktik açıdan değerlendirirsin,  karşılaştırırsın. transfer sezonu bitmemişken adamların 3. forveti bizim birinci forvetimizden iyi diye yorum yapmak ne kadar sağlıklı? kaldı ki transfersiz haliyle sordum cenk mi fernandao mu diye samimi bir şekilde cenk dedin şimdi düşünsene nasıl oluyor da adamların 3. forveti bizim 1.forvetimizden iyi oluyor kartal kardeşim? bunların çoğunlukla renkli medyanın Beşiktaş'ı itibarsızlaştırmak için kasten yaptığı yorumlardan ne farkı var.  umarım aradaki farkı anlıyorsundur... üstüne basa basa söylüyorum onlar rvpyi almadan önce de bizim zaten çok iyi bir golcüye ihtiyacımız vardı şimdi de var, değişen bir şey yok.