2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904104 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın bi KAP gelir heralde. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Biz bu sene şampiyon olacağız. Beşiktaş taraftarının % 99 dahi inanmasa ben o % 1 lik kısımda kalmaya devam edecegim. 40 yıl şampiyon olamasakta 41. yıl yine şampiyonluğa inanacağım.

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Factatum

Taraftar olmak başka bir şeydir, tarafgir olmak başka bir şey. Ancak bir kaç kalem haricinde buradaki yorumların çoğu taraftar işi; objektiflikten uzak, aşırı pesimist (kötümser) veya aşırı optimist (iyimser) kahvehane tarzında yorumlar.

Hayatta herşey matematik üzerine kuruludur. Sadece fizik veya evrensel kanunları değil; özel yaşamdan, iş yaşamına kadar her şeyi formülize edebilirsiniz. Büyük başarılar, doğru formülasyonun neticesidir.

Maalesef bizim camia uzun süredir, doğru denklem oluşturmaktan çok uzak. Doğruya en yakın olduğumuz zaman, Önder Özen'in dahil olduğu zamandı. En azından kısa, orta ve uzun vadeli planlar oluşturuyorduk.

Maalesef görüyoruz ki, menajerlik sistemi yine Beşiktaş'ın o sözü edilen planlamalarını çerçöp etmiş. Menajer oyunları ve yönetici egolarına kurban ediliyor koca kulüp. Beşiktaş'ta transfer bitmez, squad ekibi yıl boyunca oyuncu takip ediyor sözü koca bir yalanmış demek ki! O kadar çok oyuncunun isminin Beşiktaş'la anılması, kamp programına eksik pozisyon oyuncusuyla çıkılması bunun en büyük kanıtı. Doğru dürüst kaleci, hiç stoper yokken; sol kanada iki oyuncu transfer etme çabasında olmamız başka nasıl açıklanabilir ki? Basın açıklamaları ve tv röportajları, transfer aksiyonuyla çelişir halde.

Normalde; Ya yıl boyu takip ettiğin oyuncuyla anlaşır imza attırırsın ya da yıldız kendini ıspatlamış isimlere yönelirsin. Hedef transfer ile alternatifin kalitesi birbirine yakın isim olur. Remy, RVP deyip arkasından N'Doye dersen; plansızlık, işbilmezlik, formülsüzlük kabak gibi ortaya çıkar. Aynı stad işinde veya daha evvelki teknik adam seçimlerinde olduğu gibi.

Doğrusu bu sene için hiç ümitli değilim. Yıldız transfer olmadığı için değil. Formülsüz, plansız işgörmeye çalıştığımız için ümitli değilim.

Fikstür çekildi ve hala hangi stadta top oynamaya başlayacağımız belli değil. Olimpiyat Stadı konuşulmaya başladı yine. Öyle görünüyor ki, Olimpiyat'ta başlayacağız lige. :akuma:

Tarafgir olmadan şuna ana kadar ki transfer özeti; Fenerbahçe, sadece lig değil Avrupa kupalarında başarı hedefleyen bir kadro kurdu. Yıldız transferler yaptı, ancak riski az  olan tercihler yaptı. İmza atanların hepsi, önceki takımlarında oynayan oyuncular. Keza teknik adam tercihleri de bana göre isabetli. 4. Yıldız eşitliğini sağlamak adına arkasına alacakları lobi gücünü de hesaba katarsak; kadro+teknik heyet+lobi ile henüz lig başlamadan şampiyonluğun favorisi.

Galatasaray'ın herşeyden önce Melo'su olduğunu unutmamak lazım. Fenerbahçe ve bizden en büyük artısı bu isim. Kadrosu geçen sene zaten kaliteliydi. Ancak teknik adam ve yönetim problemi yaşadıkları için performansları dalgalıydı. Melo kaybını telafi eder, forvete yıldız bir isim getirirlerse ligde yine yarışmacı bir takım hüviyetinde olacaklardır. CL'de başarı için risksiz A+ kalitede yıldıza ihtiyaçları var.

Biz maalesef Önder Özen'in bahsettiği 8+8+8 kadrosunu inşaa etmekten çok uzağız. Buna karşın herkesin şikayet ettiğinin aksine, fikstürün bir süre bizi şampiyonluk yarışının içinde tutacağını düşünüyorum. Devamının gelip gelmemesi teknik adamın elinde. Geçen sene Biliç'in yaptığı hatalar tekrarlanmazsa, Beşiktaş derbiler hariç yine başarılı bir tablo çizecektir. Kadro Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre, kalite ve tecrübe anlamında yetersiz olsa da ligimizin geri kalanı için fazlasıyla yeterlidir. Anadolu'da sürpriz kayıp yaşamaz derbilerden puan çıkarırsa, şampiyonluk şansımız bu kadroya rağmen mümkündür. Ancak Avrupa kupaları için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Ba'nın eksikliğini yerini dolduramazsak, Avrupa kupalarında çok arayacağız. Dolayısıyla geçen seneki gibi gruptan çıkıp, elemelerde takılmamız büyük ihtimal. Bu kadro ve formülsüzlükle daha fazlasını beklemek hayalcilik olur.       

Çevrimdışı Hakan Bilgin

80 li yılalrın sonunda fırtına gibi esen beşiktaşta feyyaz avcılar metin kocaeli recep ve senol boluspor şifo maraştan zeki bergamadan milne ingilterden altyapı hocasıyken gelmişti. o takım 7 senede 4 kez 2. 3 kez şampiyon olmuştu 94-95 sezonunda hatırlıyorum sverisson gelmişti izlandalı kimse tanımazdı ama şampiyonlugun mimaıydı johnsen noveçli bizde topçu olup olmadığı tarışılmış yıllanrca manuda oynamıştı  bırakın isimleri bırakın rakip takımın transferleri bizim eksik bölgelere yönetimin ve hocanın istediklerini alsınlar yeterli. futbol sahada oynanaıyor sahada kazanılıyor göklere çıkardıgınız naniyi isteyen febeden başka olmadı bizim törenin neyi eksik a. madir ve premier ligden talipleri var tolgayları varmı yada sosaları. adamlar toplama takım oldular biz işimize bakalım şimdiden 3.lüğe beşiktaşın büyüklüğü tartışmak  anlamsız bence   .
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Hah bee şöyle olalım kartallar biraz silkelenelim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Ohooo Mehmet dünya da bir bunlar mı kaldı ne isimler var

Fikret Orman habire scotluk yapıyoruz diye ölünmüyor mu bula bula bu ismi mi buldular

Dogru, isim cok. Ben forumda kullanilan isimlerden bahsediyorum. Yoksa alinabilecek bircok futbolcu var.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cidden N'doye gelirse lig biter diyenler; N'doye degil de kim gelsin?

Futbolu birakmis, senelerdir Tottenham'e kene gibi yapismis Adebayor'mu? Yumusak, Turkiye'de cok zorlanacak Soldado'mu? Tek santrofor'da basarili olmamis Remy'mi? Bonservisi 20 milyon olan Dzeko'mu?

Tek isiniz alinamayacak oyuncularin hayalini kurup yonetime saldirmak.

Türkiye de zorlanacak Soldado? Vahiy mi geldi
Tek santrafor da başarılı olmamış remy mi? emin misin?

Llorente gelse mesela?

Çevrimdışı asi_kartal

Iyide ben bunu kafama göre mi yazıyorum? Önceki sayfaları okursan neyden bahsettiğimi anlarsın. Evet dediklerine birebir bende katılıyorum. Ama lig başlamadan 5. Olduk. 3.buyuguz laflarını kabul etmem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sene için konuşmuyorum takım uzun bir süredir çok kötü başarı yok her sene aynı mevzu. Büyük bir takım en fazla 1 sezon beksiz oynar yada kalecisiz diğer sezon o bölgeye en iyisini yapmak zorunda. Bak daha yeni alabildik kaç sene sonra "Beck" Ben bizim takımın iyi yönetildiğine inanmıyorum elbette büyüğüz ama artık saygınlık tükenmek üzere kimse kusura bakmasın gerçekci olmak lazım tablo ortada..

Yıl 1995 Şampiyonluk sayıları;

BJK :11
FB  :12
GS : 10
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 ve Ndoye gelmezse ne gülerim he. 3 gündür boşu boşuna kendimizi yemiş oluruz.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ndoye beğenilmemiş doğrudur beğenmeyebilirsiniz adamnın tek şansızlığı beklentiler yükse tutulup rvp gibi isimlerden sonra anılamsıyla oldu. ndyo hakkında fazla bilgim yok ama sanırım demba ba yı senegal milli takımında yedek oturtan bir adam kaldıki o formanın içine kim girerse girsin elinden geleni yaptıgını bildiğim sürece benim açımdan sorun yok
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı mert_

ne yapalım abi alternatifin ne? seneye şampiyon oluruz, bizden iyisi yok, şampiyonlar ligini de biz alırız. (katılamıyoruz ya olsun) n'doye dünya'nın en iyi futbolcusudur, rvp berbat transferdir. quaresma nani'den daha iyidir. oldu mu? kafa yormayalım, eleştirmeyelim, üzülmeyelim. sabah akşam ne kadar iyi olduğumuzdan bahsedelim.
kardeşim sen yazılanları okumuyor musun? kim sana eleştiri yapma dedi? kim sana şampiyonluk şansını değerlendirme dedi? kim sana sürekli iyi olduğumuzdan bahset dedi? insanı kendi yazdıklarından şüpheye düşürürsünüz ha :)

Çevrimdışı F1903

Demokratik bir ortamda herkesin gorusunu ozgurce paylasmasindan yanayim ancak gercekten su 'yine 3. oluruz', '5.lik icin mucadele ederiz' laflari sinir bozucu ve art niyetli.

He lig baslar, 5-10 hafta gecer, ortada bir performans vardir bir veri vardir anlarim, bunun uzerinden takimin gidisati tartisilir.

Ama daha sezon baslamamis, futbolcularin ayagina top degmemis, sirf birileri Podolski'yi almis, birileri Nani ve RVP almis diye onlar sampiyon biz de 3. ilan ediliyoruz.

Kusura bakmayin ama icinde gercekten Beşiktaş sevgisi tasiyan insan bu insafsizligi yapmaz.

Çevrimdışı talha

Türkiye de zorlanacak Soldado? Vahiy mi geldi
Tek santrafor da başarılı olmamış remy mi? emin misin?

Llorente gelse mesela?

Soldado dan hayır gelmez de Llorente ismi hakikatten niye düşünülmedi Juve forvetleri dörtledi adama kolay kolay gelmez artık forma bıraksan onu da dört beş arası bırakırlar Llorente de oynardı 2.5-3 arası
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

Ben bu sene için konuşmuyorum takım uzun bir süredir çok kötü başarı yok her sene aynı mevzu. Büyük bir takım en fazla 1 sezon beksiz oynar yada kalecisiz diğer sezon o bölgeye en iyisini yapmak zorunda. Bak daha yeni alabildik kaç sene sonra "Beck" Ben bizim takımın iyi yönetildiğine inanmıyorum elbette büyüğüz ama artık saygınlık tükenmek üzere kimse kusura bakmasın gerçekci olmak lazım tablo ortada..

içim acıdı şu sampiyonluk sayılarını görünce son 20 yılda ne hale gelmiş kulüp
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Q7 ve Ndoye gelmezse ne gülerim he. 3 gündür boşu boşuna kendimizi yemiş oluruz.  :kop: :kop:

İnşallah gelmezler
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı dlcs

Besıkta'ın buyuklugunu taraftarı degıl rakıpler sorguluyor. Sen sahada cevap vermedıkten sona daha da sorgularlar

Çevrimdışı aa1903

kardeşim sen yazılanları okumuyor musun? kim sana eleştiri yapma dedi? kim sana şampiyonluk şansını değerlendirme dedi? kim sana sürekli iyi olduğumuzdan bahset dedi? insanı kendi yazdıklarından şüpheye düşürürsünüz ha :)

abi ben diyorum ki n'doye kötü transfer. oradan birisi atlıyor, "bir b.k anlamıyorsunuz." beşiktaş'ı küçük takım yaptınız gibi alakasız şeyler söylüyor. ben de diyorum ki liverpool ingiltere'nin en büyük takımı, ama adamlar çatır çatır eleştiri yapıyor, büyüklüklerinden ne kaybediyorlar diyorum. sen bana onlardan bize ne diyorsun. ne cevap verebilirim ki sana?

Çevrimdışı Savaş

Bunun sebebi uzun sure futboldan anlamayan adamlar tarafından yönetilmemiz. Fikret Orman geldiğinde yapilan yapilanmadan cok umitliydim lakin kendisi de değişmeye başladı. Bu durum futboldan anlayan birinin başa gelmediği sürece de değişmez kardeşim yapıcak birşey yok. Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz fakat burdaki karamsarlık çok fazla. Evet yapılanmamız yok, evet bir plan da yok. Fakat bu takımı olabildiğince küçük görmeyi de gerektirmez. Önce biz kendi takımımıza saygı duymalıyız ki başkaları da bize duysun. Demek istediklerimin özeti bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

beyler bu ligde daum zamanı fenerbahçe amiyane tabirle duran toplarla şampiyon oldu. o kadar da enseyi karartmayın. şenol hoca bu ligi en iyi bilen adamlardan. kaldı ki elimizde şenol hoca ile çıkışa geçer dediğimiz bir sürü adam var.

bu yüzden yapılacak doğru transfer hamleleriyle şampiyonluk çok da zor değil.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih Berker

Sırf kendimi tatmin edeyim diye at gözlüğü takamam kusura bakmayın.Yeri gelince eleştiririz de överiz de.

Çevrimdışı Kadir G.

Remy tek forvet neden zorlansın? Hani zorlanabilir belki de oyuncuya sallarken nedenini de söyleyin. Bu adam costanın yokluğunda yerini gayet iyi doldurdu taraftar beğendi siz neye göre beğenmiyorsunuz. Onu geçtim ndoye denen adam daha gelmeden savunmaya geçenler toz kondurmayanlar diğerlerini asmaya kesmeye gerek yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam zamanında doğmuşuz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aspireless

Evet yillarca kotu yonetildik. Ama son donemlerde daha az sampiyon olmamiz sirekli oyle olacagi anlamina gelmez. Ayrica 110 kusur yilda kazanilan sayginlik oyle son donemlerde basarisiziz diye azalmaz.

Çevrimdışı Kutay

en büyük korkum  stad bittikten sonra da bu durumumuzun devam etmesi  fb stad yaptı sonra art arda şampiyonluklar geldi, gs de keza öyle bizimde stadımız bittiği an 2-3 yıl üst üste şampiyon olmamız lazım.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Valla abi ya.Birbirini Beşiktaşlı olmamakla suçlamak mı dersin cahil olarak suçlamak mı dersin her şey oldu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!