2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905413 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Beyler lig gazla çalışmaz en kompakt takımla çalışır sen geçen sene oturturum o kompakt rakımı bozuyorsun bu sene Quaresma baştan zaten bu bozukluğun mimarı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

ingiltere'nin en büyük kulübü liverpool'dur. yıllardır şampiyon olamıyor, önümüzdeki yıllarda da şampiyon olması zor. liverpool taraftarının biraz youtube'da yorumlarına falan bakın adamlar kendileriyle dalga geçiyorlar. şampiyon olamayız demek beşiktaş küçük kulüptür demek değildir. kompleks yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı TALAT

abi bilic geldiğinde gs'nin kadroyu görünce korkmuş. hatta şampiyon olmamız imkansız demiş diye duydum. yıllardır şampiyonluğu bırak 2. olamamışız. geçen sene şampiyon olacağız derken 3. olmuşuz. ben kesin 3. oluruz demiyorum ama diyenleri de anlayabiliyorum abi. hatta bu sebeple mustafa denizli'nin gelmesini istemiştim. bizim karamsar havamızı dağıtırdı o adam. şenol güneş sanki sürekli rakı masasına oturduğun eşinden boşanmış, batmış, hayattan umudunu kesmiş adam görüntüsü çiziyor. aynı beşiktaş'ın son yılları gibi adam.

öyle bir şey dedi mi demedi mi bilmiyorum ama bize rakibin isminden ürkmeyecek td, oyuncu, taraftar lazım. td ve oyuncu her zaman denk gelmeyebilir. ama biz taraftar olarak her zaman bunu bilerek davranmalıyız. biz sağlam duralım ki bizi yıkamasınlar.

dışarda, sosyal medyada türkiyede 2 büyük var beşiktaş değil diyenler bunun öyle olmasını umanlar. insan kendisine rakip görmediği birisi ile bu kadar zaman geçirmez.

belki bu sene de şampiyon olamayız, belki bir kaç yıl daha şampiyon olamayacağız ama bu ilerde şampiyon olmayacağız anlamına gelmez. diğer rakiplerde böyle zamanlar geçirdiler. biz de şu an geçiriyor olabiliriz ama yeniden kalkarız
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

ingiltere'nin en büyük kulübü liverpool'dur. yıllardır şampiyon olamıyor, önümüzdeki yıllarda da şampiyon olması zor. liverpool taraftarının biraz youtube'da yorumlarına falan bakın adamlar kendileriyle dalga geçiyorlar. şampiyon olamayız demek beşiktaş küçük kulüptür demek değildir. kompleks yapmaya gerek yok.
Olay bu ama ben veya başka biri gerçekleri yazınca birileri çıkıyor bizim taraftar transfer etmemiz gerekir yazıları yazıyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Cidden N'doye gelirse lig biter diyenler; N'doye degil de kim gelsin?

Futbolu birakmis, senelerdir Tottenham'e kene gibi yapismis Adebayor'mu? Yumusak, Turkiye'de cok zorlanacak Soldado'mu? Tek santrofor'da basarili olmamis Remy'mi? Bonservisi 20 milyon olan Dzeko'mu?

Tek isiniz alinamayacak oyuncularin hayalini kurup yonetime saldirmak.

Çevrimdışı Fatih Berker

Katılıyorum hocam.  :claps:

Çevrimdışı Savaş

şampiyon oluruz veya olamayiz ama her zaman sampiyonluk diye lige baslariz. Lakin son 10 senedir 3. Buyuguz, bu sene 5.lik garanti laflarını ben kabul edemem kardeşim. Daha lig baslamamis, takim hazirlik maci bile yapmamis takimi gomduk, 5. Olduk. Bu fazla ama..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Renkli transferlerinden etkilenen de gerçekçi düşünen de gitsin renklilerin forumuna orda övünsün dursun. Benim gönlümde etkilenmem de gerçekliğimde beşiktaştır. Kardeşim kim olırsa olsun, adam bu sezon üstüne benim aşık oldugum formayı giyecek, bende gidip sonuna kadar desteklicem. İtibarsızlaştırma var, moderatorlerden ricam az çeki düzen lazım bu foruma.
Direk bana karşı söyle bir şey söyleyeceksen geç bu işleri insan kendini eleştirmez ise başarıya ulaşamaz.

Çevrimdışı asi_kartal

Burdaki arkadaşların Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamadıklarını düşünmeye başladım. Iki transfer yapamadık diye ne 3. büyüklük kaldı ne ligde 5.lik.. Sinirim bozuldu yemin ederim. Hep söyledim her zaman da soylicem. Kişiler geçici arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır!!

Sıkıntı transfer değil kardeşim sıkıntı uzun bir süredir sağ bek olmaması kaleci olmaması kısacası "SİSTEM" olmaması anladın mı güzel kardeşim. Geçin boş lafları karın doyurmuyor artık.. Beşiktaş elbette büyük takımdır ama saygınlık her sene düşüyor dikkat edersen en son ne zaman derbi kazandık ? Şampiyonlugu unuttuk neden çünkü işler düzgün yapılmıyor takımda kaleci yok biz burda Q7 tartışması yapıyoruz sende gelmiş büyüklükten bahsediyorsun..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı aspireless

Tabiki degildir besiktas turkiyenin en buyuk kulubudur aksini dusunseydim besiktasli olmazdim ha son 20 yilin en basarisix takimiyiz. Ama bu surec belki onumuzdeki 10 yilinda en badarili takimi biz oluruz. basari farkli buyukluk farklidir.

Çevrimdışı aa1903

öyle bir şey dedi mi demedi mi bilmiyorum ama bize rakibin isminden ürkmeyecek td, oyuncu, taraftar lazım. td ve oyuncu her zaman denk gelmeyebilir. ama biz taraftar olarak her zaman bunu bilerek davranmalıyız. biz sağlam duralım ki bizi yıkamasınlar.

dışarda, sosyal medyada türkiyede 2 büyük var beşiktaş değil diyenler bunun öyle olmasını umanlar. insan kendisine rakip görmediği birisi ile bu kadar zaman geçirmez.

belki bu sene de şampiyon olamayız, belki bir kaç yıl daha şampiyon olamayacağız ama bu ilerde şampiyon olmayacağız anlamına gelmez. diğer rakiplerde böyle zamanlar geçirdiler. biz de şu an geçiriyor olabiliriz ama yeniden kalkarız

aynen katılıyorum abi. o yüzden üzerimizden ölü toprağını atacak çılgın adamlara, çılgın işlere ihtiyacımız var. ama sanki her sene aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyormuşuz gibi geliyor.

Çevrimdışı mert_

bize ne liverpoolluların ne yaptığından? :)

Çevrimdışı Savaş

Sıkıntı transfer değil kardeşim sıkıntı uzun bir süredir sağ bek olmaması kaleci olmaması kısacası "SİSTEM" olmaması anladın mı güzel kardeşim. Geçin boş lafları karın doyurmuyor artık.. Beşiktaş elbette büyük takımdır ama saygınlık her sene düşüyor dikkat edersen en son ne zaman derbi kazandık ? Şampiyonlugu unuttuk neden çünkü işler düzgün yapılmıyor takımda kaleci yok biz burda Q7 tartışması yapıyoruz sende gelmiş büyüklükten bahsediyorsun..
Iyide ben bunu kafama göre mi yazıyorum? Önceki sayfaları okursan neyden bahsettiğimi anlarsın. Evet dediklerine birebir bende katılıyorum. Ama lig başlamadan 5. Olduk. 3.buyuguz laflarını kabul etmem.

Çevrimdışı Haldun

Bizim baskanin van persie ile ilgili aciklamalari cok rahatsiz edici ve gereksiz alamadigin futbolcu hakkinda yok istesek alirdik yok istenedik falan cok vizyonsuz aciklamalar

Çevrimdışı ALDENYX

hatırlatayım en son şampiyon kadroda ..BOBO,NOBRE,HOLOSKO forvetleri ile oynadık...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tugay

Burdaki arkadaşların Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamadıklarını düşünmeye başladım. Iki transfer yapamadık diye ne 3. büyüklük kaldı ne ligde 5.lik.. Sinirim bozuldu yemin ederim. Hep söyledim her zaman da soylicem. Kişiler geçici arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır!!

Aynen.Porto kadrosu bizde olsa şampiyon olamayız derler nasıl olsa adamların ismi yok.

Çevrimdışı Haldun

Insallah su yeni transfer dedikodulari dogru degildir geregi yok q7 ve n doye nin

Çevrimdışı TØLGA

hatırlatayım en son şampiyon kadroda ..BOBO,NOBRE,HOLOSKO forvetleri ile oynadık...
diğerlerinin kadrolarıda pek farklı değilde o seneler önemli olan senin takım yapılanman buna katılıyorum ama  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Bizim baskanin van persie ile ilgili aciklamalari cok rahatsiz edici ve gereksiz alamadigin futbolcu hakkinda yok istesek alirdik yok istenedik falan cok vizyonsuz aciklamalar

isteseydik alırdık dedi mi? ben teklif yaptık, fenerbahçe daha sonra teklif yaptı biz revize etmedik dediğini hatırlıyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Haldun

o zaman donemin en iyi firvetleriydi ama

Çevrimdışı talha

Cidden N'doye gelirse lig biter diyenler; N'doye degil de kim gelsin?

Futbolu birakmis, senelerdir Tottenham'e kene gibi yapismis Adebayor'mu? Yumusak, Turkiye'de cok zorlanacak Soldado'mu? Tek santrofor'da basarili olmamis Remy'mi? Bonservisi 20 milyon olan Dzeko'mu?

Tek isiniz alinamayacak oyuncularin hayalini kurup yonetime saldirmak.

Ohooo Mehmet dünya da bir bunlar mı kaldı ne isimler var

Fikret Orman habire scotluk yapıyoruz diye ölünmüyor mu bula bula bu ismi mi buldular
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aspireless

Son iki yildir stadin yoktu ondan derbi kaxanamadim sayginligi falan da dusmuyor elestirilerin bir cogunun nedenidevtransfer balasz eger alinsaydi goklere cikartilirdi yonetim bu gun yada konoplyanka bizi tercih etseydi.

Çevrimdışı Haldun

isteseydik alırdık dedi mi? ben teklif yaptık, fenerbahçe daha sonra teklif yaptı biz revize etmedik dediğini hatırlıyorum.

isteseydik alirdik dedi biz tombola oynamiyoruz klubun menfaatini dusunmeliyiz dedi

Çevrimdışı aa1903

bize ne liverpoolluların ne yaptığından? :)

ne yapalım abi alternatifin ne? seneye şampiyon oluruz, bizden iyisi yok, şampiyonlar ligini de biz alırız. (katılamıyoruz ya olsun) n'doye dünya'nın en iyi futbolcusudur, rvp berbat transferdir. quaresma nani'den daha iyidir. oldu mu? kafa yormayalım, eleştirmeyelim, üzülmeyelim. sabah akşam ne kadar iyi olduğumuzdan bahsedelim.

Çevrimdışı Esref

Biz bu sene şampiyon olacağız. Beşiktaş taraftarının % 99 dahi inanmasa ben o % 1 lik kısımda kalmaya devam edecegim. 40 yıl şampiyon olamasakta 41. yıl yine şampiyonluğa inanacağım.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.