abi bilic geldiğinde gs'nin kadroyu görünce korkmuş. hatta şampiyon olmamız imkansız demiş diye duydum. yıllardır şampiyonluğu bırak 2. olamamışız. geçen sene şampiyon olacağız derken 3. olmuşuz. ben kesin 3. oluruz demiyorum ama diyenleri de anlayabiliyorum abi. hatta bu sebeple mustafa denizli'nin gelmesini istemiştim. bizim karamsar havamızı dağıtırdı o adam. şenol güneş sanki sürekli rakı masasına oturduğun eşinden boşanmış, batmış, hayattan umudunu kesmiş adam görüntüsü çiziyor. aynı beşiktaş'ın son yılları gibi adam.
öyle bir şey dedi mi demedi mi bilmiyorum ama bize rakibin isminden ürkmeyecek td, oyuncu, taraftar lazım. td ve oyuncu her zaman denk gelmeyebilir. ama biz taraftar olarak her zaman bunu bilerek davranmalıyız. biz sağlam duralım ki bizi yıkamasınlar.
dışarda, sosyal medyada türkiyede 2 büyük var beşiktaş değil diyenler bunun öyle olmasını umanlar. insan kendisine rakip görmediği birisi ile bu kadar zaman geçirmez.
belki bu sene de şampiyon olamayız, belki bir kaç yıl daha şampiyon olamayacağız ama bu ilerde şampiyon olmayacağız anlamına gelmez. diğer rakiplerde böyle zamanlar geçirdiler. biz de şu an geçiriyor olabiliriz ama yeniden kalkarız