2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905634 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Isimden ziyade oyuncu tipine ve ozelliklerine bakmayi ogrenin.

Van Persie oyuncu olarak cok degisik. Hicbir zaman mucadeleci santrofor olmadi. Fizik bir dusus yasiyor ve onun mentalitesi ile bircok kisiye hayal kirikligi yasatabilir.

Fernandao'un gol krali olmasinin sebebi belirli bir sisteme cok uygun oyun ozellikleri olmasi. Fernandao her iki ayagini kullanabilen ve topu kontrol etmeden ilk dokunusta aglara gonderebilen bir futbolcu. Ustun fizik gucu ve sert oyunuyla Senol hocanin oyununa cok yatkin bir futbolcuydu.

Bize isimden ziyade Fernandao tarzi bir futbolcu lazim. Atak oynacaz, kanatlar ve orta saha gol arayacaklar. Bu demektir ki senin en ucta cok guclu bir oyuncuya sahip olman gerek, topu tutabilen, digerleri icin duvar olabilen, hava toplarini indirebilen. Bakambu ve Volkanin bukadar etkili olmasinin sebeplerinden biri zaten Fernandao, ki Fernandao sezonu yanilmiyorsam attigi gollerin yani sira 7-8 assistle bitirdi ligi. Ndoye boyle bir futbolcu, ki Ndoye'nin hem Ba hem Fernandao'dan artisi top surebilmesi, adam gecebilmesi.

Sirf ismi Ba veya Remy olmadigi icin 15 gol zor atar demek bence komik. Senol hocanin o oyun sistemine Maxi Lopez'i koysan bile 15 tane atar.

Çevrimdışı Fatih Berker

Yahu o 3. Forvet kim soylesene bi ya kim gs nin 3. Forveti kim fb nin 3. Forveti adamlar 2 forvetle sezona giriyor sakatlansalar gorurler ama siz hala aglasin
Fernandao Sow RVP.Fernandao 3.forvet.

Çevrimdışı TØLGA

peki size samimi bir sor sorayım, cenk mi? fenandao mu?
tartışılır cenkte bir sezon bursada fernandao kadar maç oynasın aynı sistemde o zaman yorum yaparım  :biggrinking:
cenkin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 01:10:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu dediğin zaten büyük takım kimliğimizi kaybettiğimizi gösterir. Sahada karşındaki rakip senden gram korkmuyorsa olay bitmiştir. Ama geçmişe bakarsan tabi ki büyük bir camiayız.

Büyük takım korkutmak ile olmaz kardeşim.

Oyuncu kulübe geldiğinde hedefin şampiyonluk olduğunu düşünüyorsa hala büyük takımsındır.

Trabzonspor da hala büyük takımdır o yüzden. Bunlar psikolojik olduğu için kolay kaybedilmez.

O dediğin bence saygınlığı kaybetmek oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Büyük takım korkutmak ile olmaz kardeşim.

Oyuncu kulübe geldiğinde hedefin şampiyonluk olduğunu düşünüyorsa hala büyük takımsındır.

Trabzonspor da hala büyük takımdır o yüzden. Bunlar psikolojik olduğu için kolay kaybedilmez.

O dediğin bence saygınlığı kaybetmek oluyor.
Evet saygınlık daha doğru bir kelime olabilir. 

Çevrimdışı TALAT

rakip takım taraftarları bizim takımı kendi taraftarımızdan daha iyi tanıyorlar. adamlar bir şekilde korkuyorlar, büyük takım olduğumuzun farkındalar ama aynı şeyi kendi taraftarımız için malesef söyleyemeyeceğim.

taraftar bu senede 3. olcaz, bu kadroyla 5. olsak iyidir demeye devam ederse (ki ediyorlar) takım da bundan ister istemez etkileniyor.

şu takımın büyüklüğünü artık bir görün.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Burdaki arkadaşların Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlayamadıklarını düşünmeye başladım. Iki transfer yapamadık diye ne 3. büyüklük kaldı ne ligde 5.lik.. Sinirim bozuldu yemin ederim. Hep söyledim her zaman da soylicem. Kişiler geçici arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EYvallah hocam @Savaş  eline saglık millet bunu idrak edemiyor yeter vallaha hergün aglayan adamlar görmekten bıktım acın bakın koskoca gs son 15 yılda kazandıkları ile senin bu kadar önünde her büyük takımın bu şekilde dönemleri olmuştur burdan kurtuluruz elbet ama böyle ağlayarak rakibi kendinden büyük görerek değil bu takıma sahip cıkarak...

Çevrimdışı mert_

@Çağrı bence rakipler saygı duymuyor çekinmiyor olayı çok da doğru değil. geçen sene e.şehirin bizim karşımızda oynadığı formasyona bak bir de gese karşısında oynadığı formasyona. o dediğin sezon içindeki durumunla alakalıdır. eğer iyi oynuyorsan ona göre sahaya çıkar rakipler geçen sezonlara göre değil :)

Çevrimdışı dlcs

3 sene önce  10 15 arası degeri vardı Danimarkada vs. kolaymı atılıyor sanıyorsun  20 30 goller senin liginden daha sistemli daha bilinçli savunma yapılan ligler orası.

Gelsin bu ligde 15 atacaktır. hatta Trabzon veya bursa tipi rakiplerin daha cok böyle geriye yaslanmadı takımlara gelsin 25 atar.

Yapacaktır edecektir ölyle süperiz böyle müthişiz.. Ya birader sen cidden futbol filan izliyor musun çok merak ettim şimdi  :)

Çevrimdışı aspireless

futbolcu e tosic ihtiyaç olan bölgelere yapılandurkta atışı da şener ile fernandao ne? hakemlerin fb'yi gs'yi desteklemesi ayrı bir konu, yönetimin beşiktaş'ı menajerlerin oyuncağı haline getirmesi başka konu. sözde en büyük beşiktaşlı sizsiniz, her yapılan hamleye "harika!!!" demek en iyi taraftarlık. 10 senedir şu zihniyet yüzünden çekmediğimiz kalmadı. ertan göksu beşiktaş'a n'doye'yi itelemiştir kardeşim. sen burada istediğin kadar güzellemeler yap, artistlik yap.
Fernandao bildigin kalas adamin futbol hayati bir yildan ibaret Şener de bir yil sonra anadoluya tekrar gidecek futbolcudur ndoye de ba katagorisindeki futbolculardan bir tanesi. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fernandao nun attıgı 7 tane penaltı golü ve bursanın  6 lık 7 lik yaptıgı maçlardaki Hat - Trickler neden konuşmuyosunuz Demba yapsa derdiniz lan zaten attıgı gollerin 5 i penaltı digerleride 5lilk yaptıgımız maçlardaki önemsiz diye.

bu mantıkla 10 tane golü vardır..

Cenk TOSUN tabikide ondan daha kaliteli ve özellikli bi oyuncu.

Çevrimdışı talha

Beyler Beşiktaşın büyüklüğünden şüphemiz olsaydı sokaklarda bilye oynarken bu takımı tutmazdık :)

Ama gidip bize Quaresma ve Ndoye yi layık görüyorlar yönetimin şampiyonluk hayali yoktur

Hadi Ndoye neyse eğer bir yönetim Quaresma yı getirmeyi düşünüyorsa o yönetimin geçtim şampiyonluğu üçüncülük hayali bile yoktur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

rakip takım taraftarları bizim takımı kendi taraftarımızdan daha iyi tanıyorlar. adamlar bir şekilde korkuyorlar, büyük takım olduğumuzun farkındalar ama aynı şeyi kendi taraftarımız için malesef söyleyemeyeceğim.

taraftar bu senede 3. olcaz, bu kadroyla 5. olsak iyidir demeye devam ederse (ki ediyorlar) takım da bundan ister istemez etkileniyor.

şu takımın büyüklüğünü artık bir görün.
abi bilic geldiğinde gs'nin kadroyu görünce korkmuş. hatta şampiyon olmamız imkansız demiş diye duydum. yıllardır şampiyonluğu bırak 2. olamamışız. geçen sene şampiyon olacağız derken 3. olmuşuz. ben kesin 3. oluruz demiyorum ama diyenleri de anlayabiliyorum abi. hatta bu sebeple mustafa denizli'nin gelmesini istemiştim. bizim karamsar havamızı dağıtırdı o adam. şenol güneş sanki sürekli rakı masasına oturduğun eşinden boşanmış, batmış, hayattan umudunu kesmiş adam görüntüsü çiziyor. aynı beşiktaş'ın son yılları gibi adam.

Çevrimdışı Savaş

Fernandao bildigin kalas adamin futbol hayati bir yildan ibaret Şener de bir yil sonra anadoluya tekrar gidecek futbolcudur ndoye de ba katagorisindeki futbolculardan bir tanesi.
Fernandao senenin en büyük balonu olucak. Bursaya oynadığı gibi fenere oynamaz anadolu takımları. Safi fizik baska bisey değil.  Emenike'den hallice. Futbol fakiri yani.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yapacaktır edecektir ölyle süperiz böyle müthişiz.. Ya birader sen cidden futbol filan izliyor musun çok merak ettim şimdi  :)

Gel karşılıklı oturup konusalım Futbol izliyomuyum izlemiyormuyum burdan  sallamakla olmuyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

N'doye haberleri dogrumu? Ne olur birisi yalan desin. :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı safa burak

Fernandao Sow RVP.Fernandao 3.forvet.
Sow yillardir kanatta oynuyor yine kanatta oynayacaktir. Hic izlemeden de fernandao ndoye den iyi demek de sacmalik. Fernandao tr ye gelmeden bu degerlendirmeyi yapabilirmiydin ndoye daha oynamadan kotu diye muamele yapiyorsun

Çevrimdışı ALDENYX

Büyük takım kimliğini 20 yıl da geçse kaybetmez Beşiktaş.

Her yıl şampiyonluk adayıdır yine de. Aradaki fark 20 şer şampiyonluğa bile çıksa değişmez.

Lakin saygınlık diye bir şey var. Korku olayı. Artık maçlarda bizden korkmuyor anadolu takımları.

bilicin geçtiğimiz sezon ki en büyük avantaji zaten buydu BİZDEN korkmayan anadolu külüplerini içerde dışarda yendik.... fener , galatasaray HADLERİNİ bilerek oynayarak yendiler en son gs maçinda 1.0 da bir gol atabilsek çokşey değişirdi adamların sesi çıkmıyordu keza fb maçi deplasmandaki...hala o maçi nasıl kaybettiğimizi anlayamıyorum...ve sadece biliç efendi diyebiliyorum...bırakın anadolu külüpleri korkmasın bizden....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar ayık olun ayık
Forum trol kaynıyo, moderatorler uyuyo. Başka klüplerin transferlerini övüp bizi 3. İlan edenler net troldür, ayık olun az. Adam gelmiş ne idüğü belirsiz şenerleri de souzaları ba ları övüyo. Bu yapılan çok net kendi adamlarına itibar kazandırma, bizimkileri itibarsızlaştırma çabasıdır. Beck gibi adamı bile şenerden kötü gösteriyolar. Şener ne oynamış omründe. De seuza ne oynamış. Trolleri banlayın, herseye de lapin gibi atlamayın, sabredin ya az nedir bu.
Gerçekçi düşünenler trol mü oluyor ?

Çevrimdışı mert_

Arkadaşlar ayık olun ayık
Forum trol kaynıyo, moderatorler uyuyo. Başka klüplerin transferlerini övüp bizi 3. İlan edenler net troldür, ayık olun az. Adam gelmiş ne idüğü belirsiz şenerleri de souzaları ba ları övüyo. Bu yapılan çok net kendi adamlarına itibar kazandırma, bizimkileri itibarsızlaştırma çabasıdır. Beck gibi adamı bile şenerden kötü gösteriyolar. Şener ne oynamış omründe. De seuza ne oynamış. Trolleri banlayın, herseye de lapin gibi atlamayın, sabredin ya az nedir bu.
burada Beşiktaşlılar sohbet ediyor lapin gibi atlamak demek nedir? troll de olabilir o zaman içinde anlaşılır, genç kardeşlerimiz içinde heyecanlı olan rakiplerin isimli transferlerinden etkilenenler olabilir de anlatmak istediğin şeyi daha düzgün anlatman gerek kartal kardeşim.

Çevrimdışı Fatih Berker

Sow yillardir kanatta oynuyor yine kanatta oynayacaktir. Hic izlemeden de fernandao ndoye den iyi demek de sacmalik. Fernandao tr ye gelmeden bu degerlendirmeyi yapabilirmiydin ndoye daha oynamadan kotu diye muamele yapiyorsun
Remy RVP Dzeko diyip Ndoye getirmek büyük bir ayıptır.Umarım spekülasyondur da Remy'i getirirler yoksa şampiyonluğu unutun istatistikler konuşuyor en başta.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

beşiktaşın büyüklüğünü sorgulayanlara üçünlüge şimdiden hazır olan taraftara messiyi getirsen boş
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sanırım bizim futbolcudan çok taraftar transfer etmemeiz gerekecek
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALDENYX

N'doye haberleri dogrumu? Ne olur birisi yalan desin. :s20:

bence olmayacak bu transfer....kendini azda olsa iyi hisset olursada üzülme... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı aspireless

abi bilic geldiğinde gs'nin kadroyu görünce korkmuş. hatta şampiyon olmamız imkansız demiş diye duydum. yıllardır şampiyonluğu bırak 2. olamamışız. geçen sene şampiyon olacağız derken 3. olmuşuz. ben kesin 3. oluruz demiyorum ama diyenleri de anlayabiliyorum abi. hatta bu sebeple mustafa denizli'nin gelmesini istemiştim. bizim karamsar havamızı dağıtırdı o adam. şenol güneş sanki sürekli rakı masasına oturduğun eşinden boşanmış, batmış, hayattan umudunu kesmiş adam görüntüsü çiziyor. aynı beşiktaş'ın son yılları gibi adam.
Tum maclari deplasmanda oynuyoruz iki fener maci hakem hatasiyla gidiyor bilic manyak hatalar yapiyor begendiklari takimla ite kaka yarista kaliyor.... Stat bitsinbakalim derbi alabilecekler mi