2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905017 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

4 saattir dışardayım bir dniprolu douglas gördüm özet geçicek var mı?
Özelden bi özet geciyim de yaşam enerjini bi aliyim senin gel gel :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

Abi sizde de var bir umut ama yarın gelirse adam sakin ola ki bu sefer de adamı bize karşı savunmayın nolur

Hayır Ndoye olmayabilir ama orada bir tane Mustafa var o oldukça öyle zor ki
hangi adamı savunmayalım? kartal kardeşim transfer ihtiyacını, normalde bilic ve demba ba'nın önceden gideceğinin bilindiğini var sayarak transfer planlamasının yapılıp oyuncuların kampa yetiştirilmesi gerektiğini ve ciddi bir plansızlık olduğunu defalarca yazdık. ha transfer sezonu biter hala bir numara olmazsa eleştirileri daha da ağırlaştırırız çünkü Beşiktaş her şeyden önce gelir. ama (sana hitaben değil genel yazıyorum) biz niye daha iyi olamıyoruz diye eleştirmek için 24 saat rakip güzellemesi ve ağlaklığı yapmanın ne anlamı var? senin ihtiyaçların belli değil mi? onları dile getir onlar neden karşılanmıyor diye eleştir. tamam ligdeki rakibin olabilir ama nedir bu sürekli febe güzellemesi?

Çevrimdışı Savaş

Ndoye gelirse sezon daha açılmadan biter.5.lik kaçınılmaz olur.
Anadolu takımı değiliz. Abartmayın. Bu kadarı da fazla.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

2 beraberlik ? İyi olmaz mı ?

deplasmanda yenilmeyecen , içerde devirecen..Allahtan gs vodafone arena radarına takıldı...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı aa1903

N'Doye 2. forvet konumuna falan gelmiş şaka gibi hareketler bunlar bu adam fizik olarak çok dirençli güçlü bi adam bitiricik falan cok iyi anlıyorum sizleride isimli adam gelsin istiyorsunuz ama  nerden biliyorsunuz N'doye nin isimli birinden az iş yapacagını bence sosa - töre - duzsdsak tan olusan 3 lünün önünde 15 + gol rahat atacak tipte bi adam  Demba ba dan farklı ozellikleri olan bi adam tabiki bi ba değil ama bence gayette güzel iş yapar.

siz isim manyagı olmuşşunuz arkadaslar isim olsunda isterse bitik olsun.

isim manyaklığı değil bu. n'doye'nin 15+ attığı kaç sezon var? hangi ligde atmış? büyük liglerde 20 gol atmış ve isimsiz kaç tane santrafor var? 20 yaşında olsa "15+ rahat atabilecek tipte bir adam." dersin ama herif 31 yaşına gelmiş. ben tipini mipini bilmem, adamın bu zamana kadar yaptıkları ortada.

Çevrimdışı kyiv

Mevcut takım geçen sene günahıyla sevabıyla belirli bir seviyeye gelmişti. Geçen sene taşın altına elini yeterince sokmayan veya sokup çeken oyuncuları taşı adam gibi tutmaya mecbur ederse Şenol Hoca en büyük transfer bu olacak.

Ligde 34 hafta Fenerbahçeyle oynamayacağız unutmayalım. Beşiktaşın şu anki mevcut kadrosu en kötü ihtimalle geçen sene kadar puan alma potansiyeline sahip.Üstü Şenol Hoca'nın becerisi olacaktır.

Hele bir hazırlık maçları başlasın bir de öyle görelim Beşiktaşı...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3. olmaya ne meraklı rakiplerin aldıgı oyuncular Van Persie dısında bjk alsa yonetime teknik heyete sallamadık yer bırakmazsınız rakipleri övmeye bayılan ne ağlak bi kitleye sahibiz.

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

son 2 tane hariç BEŞİKTAŞ alsa demediğinizi bırakmazdınız. kusura bakmayın ama  Bi b.k tan anladıgınız yok. ezik ağlak bi kitle var.

Çevrimdışı talha

N'Doye 2. forvet konumuna falan gelmiş şaka gibi hareketler bunlar bu adam fizik olarak çok dirençli güçlü bi adam bitiricik falan cok iyi anlıyorum sizleride isimli adam gelsin istiyorsunuz ama  nerden biliyorsunuz N'doye nin isimli birinden az iş yapacagını bence sosa - töre - duzsdsak tan olusan 3 lünün önünde 15 + gol rahat atacak tipte bi adam  Demba ba dan farklı ozellikleri olan bi adam tabiki bi ba değil ama bence gayette güzel iş yapar.

siz isim manyagı olmuşşunuz arkadaslar isim olsunda isterse bitik olsun.

İsim manyağı değil düzgün transfer burada isim manyağı olsak gidip Guidetti falan istenmez 30 yaşına kadar bir kulp olamamış adam bizde mi adam olacak

İsim olmayan adam 20-24 yaşında olur.  O ara isim olmasa da olur gelişim çağı bilirsin potansiyeline ulaşmamış

Bu adam en verimli zamanlarını geçirmiş artık düşüşe geçmiş 30 budur bir forvette omuzdan sonra düşer 27-29 arası olgun olan aradır
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu sen fb ile 2 maç yapacaksın da fb senin dışında 32 maç yapacak. Adamların kadroya bak, rakipler akhisar antep gençler kayseri falan.

Ben iddia ediyorum, çok ekstra sorun yaşamazlarsa, 3 seneye damga vuracaklar.

3 sene vursunlar damgayı sorun değil, bu 3 sene biz toparlanabileceksek ben eyvallah derim. ama 3 sene sonra hala yerimizde sayıyorsak sıkıntı.

Çevrimdışı TALAT

2 beraberlik ? İyi olmaz mı ?

ben bir şey diyeyim mi? fenerbahçeye karşı 2 beraberliğe fit olduğumuz zaman bilin ki büyüklüğümüz eskisi gibi değildir. bu kadar abartmayın. bu takımın ölüsü yıllarca fenerbahçeyi-galatasarayı yendi.

eğer taraftar olarak beraberliklere razıysak taraftar profilimiz çok değişmiş demektir ve ben kendimi sorgularım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

isim manyaklığı değil bu. n'doye'nin 15+ attığı kaç sezon var? hangi ligde atmış? büyük liglerde 20 gol atmış ve isimsiz kaç tane santrafor var? 20 yaşında olsa "15+ rahat atabilecek tipte bir adam." dersin ama herif 31 yaşına gelmiş. ben tipini mipini bilmem, adamın bu zamana kadar yaptıkları ortada.

3 sene önce  10 15 arası degeri vardı Danimarkada vs. kolaymı atılıyor sanıyorsun  20 30 goller senin liginden daha sistemli daha bilinçli savunma yapılan ligler orası.

Gelsin bu ligde 15 atacaktır. hatta Trabzon veya bursa tipi rakiplerin daha cok böyle geriye yaslanmadı takımlara gelsin 25 atar.

Çevrimiçi Samet Ç

3. olmaya ne meraklı rakiplerin aldıgı oyuncular Van Persie dısında bjk alsa yonetime teknik heyete sallamadık yer bırakmazsınız rakipleri övmeye bayılan ne ağlak bi kitleye sahibiz.

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

son 2 tane hariç BEŞİKTAŞ alsa demediğinizi bırakmazdınız. kusura bakmayın ama  Bi b.k tan anladıgınız yok. ezik ağlak bi kitle var.
Souza'yı dün izledim baya iyi oyuncu gösterişsiz ama görev adamı. Kjaer'in yanında da Alves oynayınca iyi tandem oluyor. Abdoualaye Ba çöp Şener vasat Fernandao vasat Fabiona Volkan'dan kesinlikle kötü Rvp'ye bir şey diyemem Nani iyi oyuncu ama ben beğenmiyorum  :)

Çevrimdışı mert_

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

şu ba'yı biz alsak vay anam gidip çakma ba'yı almış derlerdi :) fernandao'yu biz alsak vay anam anadolu kulübünden topçu aldılar diye ortalık ayağı kalkardı :kop:

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy'e tamamdım hemde çok istiyorudm ve en kötü ihtimal de o olmalıydı ama gittiler 30 yaşına gelmiş ama kariyerine hiçbirşey kazanamamış bir veteranı aldılar.Sadece Remy'i istedik çok mu birşey istedik ya?

Çevrimdışı aa1903

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

ala ala tosic ile beck'i almışız. 6 senedir şampiyon olamıyoruz. geçen seneki fenerbahçe ligi bizim üzerimizde bitirmiş, üzerine daha da güçlenmiş. ezik, ağlak kitle yok. hayal dünyasında gezen, dünya futboluna uzak, kompleksli bir taraftar kitlemiz var az da olsa.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İsim manyağı değil düzgün transfer burada isim manyağı olsak gidip Guidetti falan istenmez 30 yaşına kadar bir kulp olamamış adam bizde mi adam olacak

İsim olmayan adam 20-24 yaşında olur.  O ara isim olmasa da olur gelişim çağı bilirsin potansiyeline ulaşmamış

Bu adam en verimli zamanlarını geçirmiş artık düşüşe geçmiş 30 budur bir forvette omuzdan sonra düşer 27-29 arası olgun olan aradır

KIim kulp olmamış birader şakamısınız siz Lokomotiv moskova kaç para verip aldı o adamı.

size göre Doumbia da boş adam isvicre liginde 30 gol falan atmış sonrası Rusya ligi bırakın Allah aşkına.

Çevrimdışı TØLGA

Kjaer
josef de souza
fabiano
Ba
şener
ferrnandao
VAN PERSİE
Nani

bende dedim 3.oluruz diye üzerime alınayım mı abi?  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Biz namalup şampiyon olmuş  takimiz sen al 34 maçın 27 sini gor bak ozaman kim başarılı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

şu ba'yı biz alsak vay anam gidip çakma ba'yı almış derlerdi :) fernandao'yu biz alsak vay anam anadolu kulübünden topçu aldılar diye ortalık ayağı kalkardı :kop:

ben daha ba satılma olayı olmadan elimizi çabuk tutalım bir şekilde bayı birilerine okutup fernandaoyu alalım görüşündeydim. ama fener bizden önce davrandı. ayrıca bence fenerbahçede en çok iş yapacak adam fernandao olacaktır
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

teknik olarak fernandao anadolu klübünden değil bonservisi brezilyadaki takımda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

İyi de lu iki isim yedek olarak alındı onlara biz de ise as alınırdı şuan bildiğin Fernandao tarzı bir adamı biz as olarak alıyoruz adamlar as olarak Rvp yi aldı sen ne yapacaksın? 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aa1903

3 sene önce  10 15 arası degeri vardı Danimarkada vs. kolaymı atılıyor sanıyorsun  20 30 goller senin liginden daha sistemli daha bilinçli savunma yapılan ligler orası.

Gelsin bu ligde 15 atacaktır. hatta Trabzon veya bursa tipi rakiplerin daha cok böyle geriye yaslanmadı takımlara gelsin 25 atar.

danimarka'da kolay sanmıyorum, danimarka'da kolay. türkiye ligi öyle çok basit goller atılan, bol gollü bir lig değil. ailton almanya gol kralı diye geldi, rezil oldu gitti. ayrıca ba'yı değerinin üzerine gönderip, niye ba'nın aşağısında bir adam alıyoruz?

Çevrimdışı sosyalkartal

Sende arada nemalanma , hiçbir dediğin çıkmadı seni duyumculuktan Azad etmek lazım :)

Çünkü insanlar bir tane olumsuzu görme eğilimindedir Baba'nın fiyatı ile beraber Çin'e satıldığını kim söyledi acaba  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Savaş

Ben anlamıyorum arkadaş sen zaten takımını ezik görüyorsun su şartlarda.  Sonrada diyorsun ki bizi 3. Buyuk yapiyolar bilmem ne. Sen takımının arkasında durmazsan adamlar tabiki makara yapar seninle. Surda yazilanlari renkliler okusa dillerinden kurtulamayız. Bi silkinin kendinize gelin beyler. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynar. Romantizmse romantizm. Fanatizmse fanatizm. Ben kabul etmiyorum bu kadar takımın hor görülmesini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih Berker

Adamların 3.forveti Ndoye'den iyi birbirimizi kandırmayalım.Yine 3.lüklere devam.Birşey değişmeyecek nasıl olsa getirin Ndoye'yi tamam.  :claps: