2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905658 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Şimdi herkes Tolga'yı kaleciden saymıyor ama zamanında çok istenildi brugge maçındaki hatası çok büyük ama hemen bileti kesmek yanlış 

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece brugge maçı değil. yediği gollerin çoğu bir şekilde hatalı ve maç kazandıran performansını da göremedik
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ALDENYX

BU sene şampiyon olmak istiyorsak 4 derbiden 2 galibiyet 2 beraberlik almamız şart.Özellikle feneri yenmemiz gerekiyor.

Kaleci transferi yapmadan nasıl olacak bilmiyorum ama daha Bakambunun şutunu tutamayan Tolga Zengin, RVP nin,naninin attığı şutu nasıl tutacak diye kendime soruyorum..

Deniz tolga paraşütle çalişiyor...dert etme  :D
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ersoy

Forumdaki scoutlara duyurulur:
Kulübümüzün Forvet kriterleri aşağıdaki gibidir.
Premier Lig>Senegalli>28-32 yaş arası :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf

Tolga-Motta-Ersan-Douglas-Beck-Ozan Tufan-Tolgay-Sosa-Olcay-Töre-N'Doye

Sizce de hoş kadro olmaz mıydı? İlerde baskılı,bol presli,yaratıcılığı zayıf ama çok zevkli ve tempolu bir takım olabilirdik. Devre arası Cucak bedavaya alınabilir. Madem herkes seneye takımın kötü olacağından emin 11m civarına şöyle bir kadro kuralım da zevkli ve ümit vadeden bir takım izleyelim.

Çevrimdışı Fatih Berker

Yağız abi yazdı 3. plan rahat ol koç.Zudzak'ta gelirse tam olur hatta Q7 ile birlikte gelsin.Q7'siz kabulüm bir şekilde gelsin.
Q7-Duşak gelirse ne ala.En azından kanatlarda uçarız.

Çevrimdışı mert_

Abi kusura bakma da bu oynanmamış lig muhabbeti her yıl yapılır ve biz her yıl 3. filan oluruz. Benim son yıllarda şampiyonluğa aday gördüğüm kadro simao'lu kadro değil geçen yılki kadroydu onda da gücümüz yetmedi.

Biz derbilerden beraberlik çıkarma planları yaparken rakip takımlar çantada keklik görüyor beşiktaş'ı. Zaten adı geçen şu futbolculara bakınca ne kadar haklı olduklarını da görüyoruz.

Biz değiştiremiyoruz bir şeyleri ne yazık ki. Bu yıl bir sürpiz olmazsa başlamadan çöpe gitti.
kartal kardeşim o zaman febenin her yıl şampiyon olması lazım, her sene en iyi kadronun onlarda olduğu iddia edilir:) hatta geçen sezon da güya kadroları herkesten iyiydi :) 

Çevrimdışı aspireless

Emre gitti desouza geldi. Kuyt gitti nani. Emenike gitti fernandao. Ba fabiano yedek zaten otda da burdada. Rvp de turbun transferi umarim oynamaz diego gibi olur.
Tmm kötü degil kadro iyi de. Elimizdekilerinde kıymetini bilelim biZ naniden cekiniyorsak onlarda tore den cekiniyorlar bu gun sat adam nani yerine onu alirdi tore gs haberleri vardiya ben gs formlarinda biraz takildim bizim dudszak i istedimiz gibi istiyorlardi.

Çevrimdışı Kemal

İlla senegalli Alacaklarsa Cisse veya khouma Babacar orda duruyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şimdi herkes Tolga'yı kaleciden saymıyor ama zamanında çok istenildi brugge maçındaki hatası çok büyük ama hemen bileti kesmek yanlış 

tolga hicbirzaman iyi bir kaleci degildi, bize gelmesinide hic istememistim. Cordoba'dan sonra su koca kulübde bir kaleci göremedik.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı talha

nereden biliyorsun mustafa cenk ve ndoye olacağını? nasıl eminsin bu kadar? bildiğin varsa söyle biz de ona göre haa doğru diyelim?

Abi sizde de var bir umut ama yarın gelirse adam sakin ola ki bu sefer de adamı bize karşı savunmayın nolur

Hayır Ndoye olmayabilir ama orada bir tane Mustafa var o oldukça öyle zor ki
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Bütün duyumcular niye bu kadar suskun ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

@TØLGA bu isimle seni menşınlamak çok zor :D

Tolgahahaha filan yapayım mı adını :D

Tolgasdfasdafs bile daha kolay etiketlerken bundan :D
menşınlamayın yaa o kadar önemli biri değilim ben

bu kadar değer vermeyin bana  :evillol: :evillol: @Çağrı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet57

Tolga-Motta-Ersan-Douglas-Beck-Ozan Tufan-Tolgay-Sosa-Olcay-Töre-N'Doye

Sizce de hoş kadro olmaz mıydı? İlerde baskılı,bol presli,yaratıcılığı zayıf ama çok zevkli ve tempolu bir takım olabilirdik. Devre arası Cucak bedavaya alınabilir. Madem herkes seneye takımın kötü olacağından emin 11m civarına şöyle bir kadro kuralım da zevkli ve ümit vadeden bir takım izleyelim.

Ersan ve Olcay'li ilk 11 her daim kotudur ve Besiktas seviyesinde degildir.

Bunun yani sira Ozan cok abartilan bir futbolcu. Hele sezonun sonlarina dogru cok laubali oynadi ve top kaybetmemesi gerektigi yerlerde cocukca top kaybetti.

Yani bence kotu bir 11.

Çevrimdışı TØLGA

4 saattir dışardayım bir dniprolu douglas gördüm özet geçicek var mı?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Savaş

Bu hafta en kötü 2 adamdan Kap bekliyorum artık. İyi veya kötü kuruyoruz takımı. Bir de su stad gecikmezse olur bişeyler.  Benim için en büyük transfer Vodafone Arena.. Etkisi çok büyük olucak.

Çevrimdışı Fatih Berker

Ndoye gelirse sezon daha açılmadan biter.5.lik kaçınılmaz olur.

Çevrimdışı Tolga

4 saattir dışardayım bir dniprolu douglas gördüm özet geçicek var mı?
Quaresma-N'Doye-Douglas ile transferi kapatıyoruz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

N'Doye 2. forvet konumuna falan gelmiş şaka gibi hareketler bunlar bu adam fizik olarak çok dirençli güçlü bi adam bitiricik falan cok iyi anlıyorum sizleride isimli adam gelsin istiyorsunuz ama  nerden biliyorsunuz N'doye nin isimli birinden az iş yapacagını bence sosa - töre - duzsdsak tan olusan 3 lünün önünde 15 + gol rahat atacak tipte bi adam  Demba ba dan farklı ozellikleri olan bi adam tabiki bi ba değil ama bence gayette güzel iş yapar.

siz isim manyagı olmuşşunuz arkadaslar isim olsunda isterse bitik olsun.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Douglas Silva (dnipro) satin alma opsiyonunla kiralandi bonseverisi 5.5 milyon euro..

Çevrimdışı Yusuf

Ersan ve Olcay'li ilk 11 her daim kotudur ve Besiktas seviyesinde degildir.

Bunun yani sira Ozan cok abartilan bir futbolcu. Hele sezonun sonlarina dogru cok laubali oynadi ve top kaybetmemesi gerektigi yerlerde cocukca top kaybetti.

Yani bence kotu bir 11.

Ersan ve Olcay'ı ben de beğenmiyorum ama yazdığım ilk 11 bol presli ve hızlı oynayan bir takım olacağı için ikisi de bu sistemlerde verimli olabilecek oyuncular. Ayrıca Ozan Tufan da temposuyla ve koşularıyla çok fark yaratır eğer hızlı oynarsak.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Beyler biz bu ligde FB le 2 maç yapicaz    geri kalan 32 maça bakmak lazım onlardan nekadar çok alırsak iyi sanki bütün maçları FB le yapicakmisiz gibi karamsar olmayalım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Quaresma-N'Doye-Douglas ile transferi kapatıyoruz :icool:
3.lüğümüz hayırlı olsun o zaman :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

duglası 5.5 m euro satınalma opsiyonlu kiralamışız.500 bin euro kira bedeli vermişiz.yarın açiklanır dedi a spor. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ersoy

Beyler biz bu ligde FB le 2 maç yapicaz    geri kalan 32 maça bakmak lazım onlardan nekadar çok alırsak iyi sanki bütün maçları FB le yapicakmisiz gibi karamsar olmayalım

2 beraberlik ? İyi olmaz mı ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

geçen sene derbileri alamamaktan biraz da ağzımız yandı son haftalardaki mağlubiyetleri saymıyorum
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 00:50:59 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK