2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905600 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Şimdi olimpiyattaki arsenal maçına bakıyorum da top rakipteyken bir kısım ıslıklıyor bir kısım beste söylüyor. Beste söyleyenler kuru gürültüden başka bir şey değil. Lafa gelince en iyi taraftar. :)
Hakemi, rakibi baskı altına almayı da beceremiyoruz.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Muzzi Ozcan'ın dediği iyi haber Quaresma'dır. Quaresma'nın Beşiktaş taraftarına iyi haber olarak itelendiği bir dönemdeyiz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım Rvp transferi üzerinden bildiğin bizim yönetime posta koymuş.

Çıkıp şuna ağzının payını veren kimse yok koca kulüpte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çıkıp da kendi ağzından söylemedikçe cevap veremezsin :) Gazeteciler yaptı o haberi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

"Ben kendisini kaale almıyorum, camiamızın bütün fertlerine de tavsiye ederim" Bunu demek bu kadar zor olmamalı yahu.

Ha daha da iddialıyım diyorsan "Ben bu kulübün başkanıyken geçsin o işleri" demek de hayli kolay.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 21:46:32 GordonFreeman ]

Çevrimdışı saricasi

Biz hakettik başkan sağ olsun rezil etti Allahtan fazla gündem olmadı.Tam dalga geçilecek hale getirdi bizi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı talha

Yanlız adamlar gündemi Nani ve Rvp ile açtı Nani ve Rvp ile kapattı helal olsun biz de Dzeko ve Konoplyanka ile açtık son durum Ndoye Quaresma daha beteri gelir mi merak ediyorum
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Çıkıp da kendi ağzından söylemedikçe cevap veremezsin :) Gazeteciler yaptı o haberi.
Aziz Yıldırım çıkıp tv de falan mı söylemesi mi gerekiyor illa ki.

Bahsettiğimiz kişi belli bunu birçok haber sitesi de paylaştı zaten.

Adam diyor ki kafamı kızdırmasınlar gider Bjk'ın bir oyuncusunu alırım diyor.

Sen buna nasıl çıkıp cevap vermezsin.

Çevrimdışı Çağatay

Daha çok posta koyarlar bize...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Alper1903

gs, bu aziz ağzını açtığında lafı nasıl anında tıkıyordu? adamlar artık gs'ye laf söylemeye korkar hale geldiler. Biz bunları yapmıyoruz, yapmadıkça daha da tepemize çıkıyorlar.

Çevrimdışı aspireless

Biz hakettik başkan sağ olsun rezil etti Allahtan fazla gündem olmadı.Tam dalga geçilecek hale getirdi bizi.

Bir ay olmus biz teklif yapali fener nexamn teklif yapti bilmiyorum eger gercekten bizden sonraysa sirf biz almayalim diye bizim teklifi asip cakallik yapip almissa bizim adimiza rezil olacak birsey varmi bence yok. onun terbiyesizligi konusmasi. bizim baskanda dun ona giydirdi baskasinin teklif yaptigi oyuncuya biz teklif yapacak karakterde degiliz dedi. Ha umarim diego gibi oda ellerinde patlar.

Çevrimdışı aspireless

Bu arada neden rvp ye biz teklif yaptik kac lira yaptik onuda ben hic anlamis degilim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aziz Yıldırım çıkıp tv de falan mı söylemesi mi gerekiyor illa ki.

Bahsettiğimiz kişi belli bunu birçok haber sitesi de paylaştı zaten.

Adam diyor ki kafamı kızdırmasınlar gider Bjk'ın bir oyuncusunu alırım diyor.

Sen buna nasıl çıkıp cevap vermezsin.

Başkan sevap kasıyor demekki. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir ay olmus biz teklif yapali fener nexamn teklif yapti bilmiyorum eger gercekten bizden sonraysa sirf biz almayalim diye bizim teklifi asip cakallik yapip almissa bizim adimiza rezil olacak birsey varmi bence yok. onun terbiyesizligi konusmasi. bizim baskanda dun ona giydirdi baskasinin teklif yaptigi oyuncuya biz teklif yapacak karakterde degiliz dedi. Ha umarim diego gibi oda ellerinde patlar.
Teklif yaptığımızı nerden biliyorsun? Başkanın açıklamasından başka bir şey yok. Ben de çıkıp Messiye teklif yaptık ama kulübü bırakmadı diyebilirim. Bu kadar saf olmayın. Teklif yapan adam N Doye ile anlaşmak için zemin aramaz RVP kalibresinde birisinin peşinde koşar. 1 ayda ne değişti de RVP'den bu seviyeye düştük.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı saricasi

Yaw ne gerek var adamlar işi bitirdikten sonra basın açıklaması yapması yanlış zamansız resmen adamlara gol yaptırdık.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı aspireless

Teklif yaptığımızı nerden biliyorsun? Başkanın açıklamasından başka bir şey yok. Ben de çıkıp Messiye teklif yaptık ama kulübü bırakmadı diyebilirim. Bu kadar saf olmayın. Teklif yapan adam N Doye ile anlaşmak için zemin aramaz RVP kalibresinde birisinin peşinde koşar. 1 ayda ne değişti de RVP'den bu seviyeye düştük.

Bu gun senol hoca dedi diye diyorum yoksabilmiyorum tabi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 21:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz bu stada geçmeden ne yapsak dolmaz arkadaşlar.

Önce geçeceğiz başka yolu yok.

Biz almış olsak bile adamı oradan oraya sürükleyecektik.

Artık bir an önce tarih vermeyi bırakıp bitirsinler şu stadı en önemlisi o.

Statta biz Şenol hocanın baskın oyunuyla sesimizle döveriz zaten gelenleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanın tek amacı borçları azaltmak için oyuncu satmak ve gelen parayla borçları kapatmak veya stat inşaatını hızlandırmak. Kaliteli birisini beklemeyin iş yapacak ama Beşiktaş'a çıta atlatacak birileri gelmeyecek. Basına yansıtılan adamların çoğu gündem yaratmak için sızdırılan kişiler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

Yağız abinin haberlerine göre karar asamasindayiz ya Macar ya Quaresma Ndoyede 3. plan rahat olun.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 21:59:46
  • Beşiktaş / Bodrum
@TØLGA bu isimle seni menşınlamak çok zor :D

Tolgahahaha filan yapayım mı adını :D

Tolgasdfasdafs bile daha kolay etiketlerken bundan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Emenike'ye 13m vermis dert etmiyorlar biz hala 500bine aldigimiz Oguzhan'in icinden Xavi cikmadi diye cocuga sovuyoruz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aspireless

Başkanın tek amacı borçları azaltmak için oyuncu satmak ve gelen parayla borçları kapatmak veya stat inşaatını hızlandırmak. Kaliteli birisini beklemeyin iş yapacak ama Beşiktaş'a çıta atlatacak birileri gelmeyecek. Basına yansıtılan adamların çoğu gündem yaratmak için sızdırılan kişiler.
Dogrusunun o oldugunu dusunuyorum xaten ama rvp den yildizdan neden bahsediyorlar. Deseler ki sikinti var kaliteli ama ucuz butcemizi asmayacak adamlar alicax. Kimse birsey demez heralde.

Çevrimdışı Tolga

@TØLGA bu isimle seni menşınlamak çok zor :D

Tolgahahaha filan yapayım mı adını :D

Tolgasdfasdafs bile daha kolay etiketlerken bundan :D
:kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 22:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Yağız abinin haberlerine göre karar asamasindayiz ya Macar ya Quaresma Ndoyede 3. plan rahat olun.

Ya bunun kararı olur mu. Çok açık belli hangisinin alınması gerektiği.

Başka şeyler var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli