Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/firatgunayer/status/620330201545879552
Fenerbahçe inanılmaz boğucu bir takım yarattı ve henüz gelmemiş bir orta sahaları daha var. Bunun karşısında ezilmemek için ne yapılması lazım? Bu transferler yeterli olacak mı?
Yenilerden birinin kaptan olması mevcutlara karşı büyük bir ayıp olur.Bence de Sosa kaptan olabilir ama aslında oda mecburiyetten. Yokki şöyle etkili oyanayan, yaşı tecrübesi oturmuş uzun süredir beşiktaşta olan birisi.
Gerçekçi olursak;İç sahada 15 galibiyet çıkarır kadroları.Dışarıda yine zorlanırlar çünkü önde basacak oyuncu tipleri yok. Yani öyle 80 puan filan olmaz.Şampiyon yine 75 civarından çıkar asıl önemli olan bizim ne yapacağımız diye ondan diyorum hep.
kaptanın görevi nedir? yönetimle, teknik direktörle, hakemlerle, rakiplerle takım adına iletişim kurmak. daha "döner çok güzelmiş." kıvamındaki beck nasıl kaptan olsun? veya parasını alamadığı gün ihtar çekmeye koşacak olan diğer yabancılar? türkiye'nin kendine has kuralları var, yabancılar çözemez bizi ersan veya veli'den birisi kaptan olur işte uzatmaya gerek yok.
Başkan dün belki Rvp den daha sukse yaratacak biri dedi bugün Ndoye çıkıyor , Ndoye gelsin tabiiki ama pektemegi kiralasinlar 2. Forvet olarak onun yerine gelsin.
Dudşak ve q7 beraber alıncak dediğimde gülenler mi vardı bana
ndoye işi gerçekse bu oyuncuyu hocanın istediği çok açık zira daha önce trabzon'dayken de istemiş.
Bu Babacar'ı neden düşünmüyorlar? Kiralık olarak olmaz mı bu adam. Opsiyonlu falan. Bal gibi olur. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bizim için de quaresma, guti hatta daha sonra simao, fernandes, almeida geldikten sonra da aynı şeyleri söylüyorlardı hatta peste Beşiktaş'ı alınca oha bari barça'yı alsaydınız derler geyikleri yapılıyordu ne oldu? 5. bitirdik sezonu 3 tane iyi transfer ve hocanın eldeki kadroyu geliştireceğini düşünürsek bizim de en az onlar kadar şansımız var.
bu kaptanlık geçmişde kaldı. rızalar, sametlerle bitti. kaptan dediğin artık sahada hakeme itiraz edecek, maç içinde kavga olursa orda olacak, benim ideal kaptanım, melo mesela.
Abi istediler işte pektemegi kiralayip bunuda 2. Forvet olarak alsınlar hoca kullansın istediği gibi . Hangi hoca takımında ayrıca remyi istemez mesela
Şimdi yarama hançer vurdun