2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907434 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Kalsaydı Demba kaptan olsun olabilirdi

ama Sosa ne kadar olur bilemem

lider vasıflı olmalı, tolgay da zor olur

bu sene değişeceğini sanmıyorum kaptanın

sadece ikinci kaptan olarak Beck olabilir o da seneye kaptan olursa diye

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı hic2222

Yenilerden birinin kaptan olması mevcutlara karşı büyük bir ayıp olur.
Bence de Sosa kaptan olabilir ama aslında oda mecburiyetten. Yokki şöyle etkili oyanayan, yaşı tecrübesi oturmuş uzun süredir beşiktaşta olan birisi.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı aa1903

kaptanın görevi nedir? yönetimle, teknik direktörle, hakemlerle, rakiplerle takım adına iletişim kurmak. daha "döner çok güzelmiş." kıvamındaki beck nasıl kaptan olsun? veya parasını alamadığı gün ihtar çekmeye koşacak olan diğer yabancılar? türkiye'nin kendine has kuralları var, yabancılar çözemez bizi  :D ersan veya veli'den birisi kaptan olur işte uzatmaya gerek yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce Hem Ntv sporu hemde Asporı seyrettim..
Ntv ye göre Q7 bitti
Aspora da Fatih doğan Bağlandı , 2 si birden gelme ihtimali var mı diye soruldu evet var dedi ama Şuan 2 siylede anlaşıldı %50 - %50 kararı yönetim ve teknik heyet verecek dedi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı hic2222

Ndoye ye gelince.
Demba Ba mı Ndoye mi ?
Hep ara takımlarda oynamış Ndoyeyi şahsen asla istemiyorum.
Soruyorum sizlere Vodafone arenayı böyle ikinci sınıf bir oyuncuyla mı açacağız ?
Gerçi sayın başkan q7 ile ortamı yatıştırmaya çalıştığına göre böyle ara takım oyuncusu alacak gibi.
Stad açılışına da artık Beşiktaşlı büyükler bir hediye vermeliler. Ayıp ediyorlar artık
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı mert_

Fenerbahçe inanılmaz boğucu bir takım yarattı ve henüz gelmemiş bir orta sahaları daha var. Bunun karşısında ezilmemek için ne yapılması lazım? Bu transferler yeterli olacak mı?
bizim için de quaresma, guti hatta daha sonra simao, fernandes, almeida geldikten sonra da aynı şeyleri söylüyorlardı hatta peste Beşiktaş'ı alınca oha bari barça'yı alsaydınız derler geyikleri yapılıyordu :) ne oldu? 5. bitirdik sezonu :) 3 tane iyi transfer ve hocanın eldeki kadroyu geliştireceğini düşünürsek bizim de en az onlar kadar şansımız var.

Çevrimdışı Kadir G.

Yenilerden birinin kaptan olması mevcutlara karşı büyük bir ayıp olur.
Bence de Sosa kaptan olabilir ama aslında oda mecburiyetten. Yokki şöyle etkili oyanayan, yaşı tecrübesi oturmuş uzun süredir beşiktaşta olan birisi.

Öyle de düşünülebilir ama tolga çok kısa sürede almıştı kaptanlığı.

Sosa da olabilir hem arjantinli olduğu için böyle şeyler takıma onu daha çok bağlar.

Ben en kötü seneye beck olur diyorum. Kaptanlık yapmış biri+Alman.

Son olarak tolgaydan kaptan olmaz.

Çevrimdışı Kemal

İnanamıyorum ya şaka gibi Macar ve Q7 bitmiş yönetim seçim yapacakmis , ulan bu macarı daha dün Ruslar 18 m euroya aldılar,  diğeri bjk yönetimi dahil 5 kulüpten kovuldu , manyağın önde gideni. Şaka gibi ya 5 kuruş az odeyecem diye ...

Çevrimdışı dlcs

Gerçekçi olursak;

İç sahada 15 galibiyet çıkarır kadroları.

Dışarıda yine zorlanırlar çünkü önde basacak oyuncu tipleri yok. Yani öyle 80 puan filan olmaz.

Şampiyon yine 75 civarından çıkar asıl önemli olan bizim ne yapacağımız diye ondan diyorum hep.

Şu son hazırlık maçındaki gollerin yarısı planlı programlı dinamik bir oyunun meyveleri. Karşılarındaki her takıma bu tip goller atabilirler. Diğer yandan yerli kalitesi de yabancı kalitesi de son yılların en yüksek seviyesine ulaştı..

Biz buradaki kadroları sanki biraz geçen yıla göre değerlendirip yorumluyoruz..

Çevrimdışı TALAT

kaptanın görevi nedir? yönetimle, teknik direktörle, hakemlerle, rakiplerle takım adına iletişim kurmak. daha "döner çok güzelmiş." kıvamındaki beck nasıl kaptan olsun? veya parasını alamadığı gün ihtar çekmeye koşacak olan diğer yabancılar? türkiye'nin kendine has kuralları var, yabancılar çözemez bizi  :D ersan veya veli'den birisi kaptan olur işte uzatmaya gerek yok.

bu kaptanlık geçmişde kaldı. rızalar, sametlerle bitti.
kaptan dediğin artık sahada hakeme itiraz edecek, maç içinde kavga olursa orda olacak, benim ideal kaptanım, melo mesela.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mert_

Başkan dün belki Rvp den daha sukse yaratacak biri dedi bugün Ndoye çıkıyor , Ndoye gelsin tabiiki ama pektemegi kiralasinlar 2. Forvet olarak onun yerine gelsin.
ndoye işi gerçekse bu oyuncuyu hocanın istediği çok açık zira daha önce trabzon'dayken de istemiş.

Çevrimdışı sosyalkartal

Dudşak ve q7 beraber alıncak dediğimde gülenler mi vardı bana  :money:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Savaş

Bu Babacar'ı neden düşünmüyorlar? Kiralık olarak olmaz mı bu adam. Opsiyonlu falan. Bal gibi olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Henüz alinmadi. Bekleyelim ben düsük bir ihtimal olarak göruyorum.

Çevrimdışı Kemal

ndoye işi gerçekse bu oyuncuyu hocanın istediği çok açık zira daha önce trabzon'dayken de istemiş.

Abi istediler işte pektemegi kiralayip bunuda 2. Forvet olarak alsınlar hoca kullansın istediği gibi . Hangi hoca takımında ayrıca remyi istemez mesela

Çevrimdışı Kemal

Bu Babacar'ı neden düşünmüyorlar? Kiralık olarak olmaz mı bu adam. Opsiyonlu falan. Bal gibi olur.

Şimdi yarama hançer vurdun :)

Çevrimdışı Kadir G.

Hayalimdeki forvet 3 lüsü remy-tosun-guidetti idi. Biri var elimizde :)

Çevrimdışı TALAT

bizim için de quaresma, guti hatta daha sonra simao, fernandes, almeida geldikten sonra da aynı şeyleri söylüyorlardı hatta peste Beşiktaş'ı alınca oha bari barça'yı alsaydınız derler geyikleri yapılıyordu :) ne oldu? 5. bitirdik sezonu :) 3 tane iyi transfer ve hocanın eldeki kadroyu geliştireceğini düşünürsek bizim de en az onlar kadar şansımız var.

ben o sezon devre arasından sonra çok iyi başladığımızı ve ibb ile o kırmızı kartlı maçı yapmamış olsaydık çok güzel şeyler olacağını hala düşünürüm. ama ibb maçı bizim için kötü oldu ve o oyun stilinden bir anda uzaklaştık.

demem o ki biraz da şans olacak takımda. bir duran top veya penatlı seni şampiyon yapmaya yeter. mesela geçen seneki gaziantep maçını kazanmış olsaydık şampiyon olurduk diye tahmin ediyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vallaha ben gulmedim hatta inandımda ama 2 si birden gelirse %90 Gökhan satılır gibime geliyor var mı bu yönde bi duyum @sosyalkartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

bu kaptanlık geçmişde kaldı. rızalar, sametlerle bitti.
kaptan dediğin artık sahada hakeme itiraz edecek, maç içinde kavga olursa orda olacak, benim ideal kaptanım, melo mesela.

tamam işte abi hakemlerimiz sağ olsun üst düzey(!) ingilizce bildikleri için yabancıdan kaptan olmaz diyorum. melo gibi koklaşarak anlaşacak oyuncumuz da yok ne yazık ki.

Çevrimdışı dlcs

Ya Allah aşkına yapmayın şunu. Veteran takımdı o kadro. Başarılı olacak diyenler kadar olmaycak diyenler de vardı. Ayrıca takımın diğer yarısı bildiğin çöptü..

Bunlarda şu an tek bir mevkide bile falso veren adam yok ve en önemlisi sorun yaratabilecek tek bir isim dahi yok.

Çevrimdışı Kemal

Sende arada nemalanma , hiçbir dediğin çıkmadı seni duyumculuktan Azad etmek lazım :)

Çevrimdışı mert_

Abi istediler işte pektemegi kiralayip bunuda 2. Forvet olarak alsınlar hoca kullansın istediği gibi . Hangi hoca takımında ayrıca remyi istemez mesela
o ayrı bekleyip göreceğiz :) yeni sezon, demba ba gitmiş, yeni stadımız açılacak elbette en az bir tane bomba transfer yapılacaktır. bu transferi quaresma olarak düşünüp akıl tutulması yaşamıyorlarsa tabi. ama ndoye olayına gösterilen tepkiler biraz abartılı gibi geldi. hoca ısrarla istiyorsa alacaklar elbette.

Çevrimdışı Savaş

Şimdi yarama hançer vurdun :)
Yani abi bu adam her sene orda burda kiralık. Çok potansiyelli bi adam Babacar. Opsiyonlu kiralık formülü tam buna göre. Genç, güçlü, boş bi adam değil.