Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://twitter.com/Muzziozcan/status/620298668168622081NE REMY NE REMY
Şimdi olimpiyattaki arsenal maçına bakıyorum da top rakipteyken bir kısım ıslıklıyor bir kısım beste söylüyor. Beste söyleyenler kuru gürültüden başka bir şey değil. Lafa gelince en iyi taraftar.
Aziz Yıldırım Rvp transferi üzerinden bildiğin bizim yönetime posta koymuş.Çıkıp şuna ağzının payını veren kimse yok koca kulüpte.
Çıkıp da kendi ağzından söylemedikçe cevap veremezsin Gazeteciler yaptı o haberi.
Biz hakettik başkan sağ olsun rezil etti Allahtan fazla gündem olmadı.Tam dalga geçilecek hale getirdi bizi.
Aziz Yıldırım çıkıp tv de falan mı söylemesi mi gerekiyor illa ki.Bahsettiğimiz kişi belli bunu birçok haber sitesi de paylaştı zaten.Adam diyor ki kafamı kızdırmasınlar gider Bjk'ın bir oyuncusunu alırım diyor.Sen buna nasıl çıkıp cevap vermezsin.
Bir ay olmus biz teklif yapali fener nexamn teklif yapti bilmiyorum eger gercekten bizden sonraysa sirf biz almayalim diye bizim teklifi asip cakallik yapip almissa bizim adimiza rezil olacak birsey varmi bence yok. onun terbiyesizligi konusmasi. bizim baskanda dun ona giydirdi baskasinin teklif yaptigi oyuncuya biz teklif yapacak karakterde degiliz dedi. Ha umarim diego gibi oda ellerinde patlar.
Teklif yaptığımızı nerden biliyorsun? Başkanın açıklamasından başka bir şey yok. Ben de çıkıp Messiye teklif yaptık ama kulübü bırakmadı diyebilirim. Bu kadar saf olmayın. Teklif yapan adam N Doye ile anlaşmak için zemin aramaz RVP kalibresinde birisinin peşinde koşar. 1 ayda ne değişti de RVP'den bu seviyeye düştük.
Başkanın tek amacı borçları azaltmak için oyuncu satmak ve gelen parayla borçları kapatmak veya stat inşaatını hızlandırmak. Kaliteli birisini beklemeyin iş yapacak ama Beşiktaş'a çıta atlatacak birileri gelmeyecek. Basına yansıtılan adamların çoğu gündem yaratmak için sızdırılan kişiler.
@TØLGA bu isimle seni menşınlamak çok zor Tolgahahaha filan yapayım mı adını Tolgasdfasdafs bile daha kolay etiketlerken bundan
Yağız abinin haberlerine göre karar asamasindayiz ya Macar ya Quaresma Ndoyede 3. plan rahat olun.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi