2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906316 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

qerezma çarşamba gelecekmiş karşılamaya gidelim mi :evillol: :evillol:

Arena bitmiş olacaktı ki imza töreni düzenleyecektik :lol:

Çevrimdışı aspireless

Tamam demba ba ıle de kıyaslanınca kesın sampıyonuz.  :halay:

Farkında mısınız bılmıyorum ama her yıl boyle kendınız calıp kendınız oynuyorsunuz. Su 10 yıl ıcınde demba ba gıbı bır oyuncu bu kulubun kapısının onunden dahı gecmedı. Yarattıgı pozıtıf etkıyı de bır 10 yıl kadar ararsınız.

Bu kulup cok buyuk ama hep kucuk adamlara kaldı. Bundan sonra da degısecekmıs gıbı gorunmuyor.
Ya bende dembayi begeniyorum ama ne kaxandirdi bize kupada kayseriye elendik ligde en cok ihtiyacimiz olan donemde yoktu. 4 ay top oynadi kral yaptik bize alsalar sakadir diyecegimiz adam gol krali oldu Dem ba ikinci yari penaltisiz ligde kac gol atti. 6 ayda kral yapilir mi bir adam yapiyoruz.b

Çevrimdışı Efe

Persie geliyor gerçekten 10 dkya savaş alanına döner bende kaçar.
hiç bişey olmaz persi gelsin biz takımımıza bakalım geçen sene 18 gol atan forvet bizdeydi ama şampiyon olamadık takımca oynayıp onların önünde olacağız inşallah ben takıma güveniyorum geçen seneden çok farklı bi tablo olmayacaktır 3 takımda arka arkaya gider bu sefer daha az hata yapacağımızı düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dlcs

Hıc stadyumda mac ızledın mı?

Ya bende dembayi begeniyorum ama ne kaxandirdi bize kupada kayseriye elendik ligde en cok ihtiyacimiz olan donemde yoktu. 4 ay top oynadi kral yaptik bize alsalar sakadir diyecegimiz adam gol krali oldu Dem ba ikinci yari penaltisiz ligde kac gol atti. 6 ayda kral yapilir mi bir adam yapiyoruz.b

Çevrimdışı can1903

Rvp burda en az 20 gol atar. İddiaya girecek varsa girerim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Quaresma ile N'Doye alınmış artık yani gelmezler falan demeyin boşuna.

Dsuduzsak'ın gelmesi diye bir ihtimal kalmadı.

Rvp de iyi transfer maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tamam demba ba ıle de kıyaslanınca kesın sampıyonuz.  :halay:

Farkında mısınız bılmıyorum ama her yıl boyle kendınız calıp kendınız oynuyorsunuz. Su 10 yıl ıcınde demba ba gıbı bır oyuncu bu kulubun kapısının onunden dahı gecmedı. Yarattıgı pozıtıf etkıyı de bır 10 yıl kadar ararsınız.

Bu kulup cok buyuk ama hep kucuk adamlara kaldı. Bundan sonra da degısecekmıs gıbı gorunmuyor.

Gecen seneki kadrodan Demba Ba'yi cikar yerine N'Doye'yi koy yine 3.lukten kotu olmazdi. Su anki kadronun ihtiyaci olan adam Bierhoff, Zlatan, Adriano gibi guclu, bitirici bir forvet. Demba Ba bu adam degildi, olmadigi icin de atip atabildigi penaltilar disinda 14 gol oldu. Cenk'i butun sezon oynatsak o da bu kadar atardi cok abartmayin.

Çevrimdışı can1903

hiç bişey olmaz persi gelsin biz takımımıza bakalım geçen sene 18 gol atan forvet bizdeydi ama şampiyon olamadık takımca oynayıp onların önünde olacağız inşallah ben takıma güveniyorum geçen seneden çok farklı bi tablo olmayacaktır 3 takımda arka arkaya gider bu sefer daha az hata yapacağımızı düşünüyorum
Mickey Mouseleri koyalım Mickey Mouseleri.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Arena bitmiş olacaktı ki imza töreni düzenleyecektik :lol:
20 binden den  30 bine çıkardı bende orda olurdum ama querezma için değil stadı teftiş için sağa sola bakardım hibrit iyi olmuşmu koltuklar yamukmu diye :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ayberk

Gecen seneki kadrodan Demba Ba'yi cikar yerine N'Doye'yi koy yine 3.lukten kotu olmazdi. Su anki kadronun ihtiyaci olan adam Bierhoff, Zlatan, Adriano gibi guclu, bitirici bir forvet. Demba Ba bu adam degildi, olmadigi icin de atip atabildigi penaltilar disinda 14 gol oldu. Cenk'i butun sezon oynatsak o da bu kadar atardi cok abartmayin.
Ba'da hırs yoktu, yırtıcı bir forvet değildi, arsenal maçındaki pozisyonu hatırlayalım, ceza sahası dışından vurmayı tercih etti. NDoye ile hızını karşılaştıranlar var, kaç maçta depar attığını görmüşler Ba'nın. topu ayağına alıp giden bir oyuncu da değil. 31 yaşında 13 milyona vermişsin yapılacak olan en doğru hareketi yapmışsın. gidince kıymete bindi. kalsaydı tam tersi söylenecekti
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı halvetifarazi

bu sene Fikret Orman'nın son senesi. Bjk bu kadro yapısı ve transferleri ile şubat ayında lige havlu atar. İlk 5 dışında kalabiliriz. Böyle olunca ne Fikret Orman kalır ne de başkası. Bu sene tahminim böyle olacak.

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ayberk

bu sene Fikret Orman'nın son senesi. Bjk bu kadro yapısı ve transferleri ile şubat ayında lige havlu atar. İlk 5 dışında kalabiliriz. Böyle olunca ne Fikret Orman kalır ne de başkası. Bu sene tahminim böyle olacak.
istediğini getir kulübün mali yapısı düzelmediği sürece popülist transfer de olmayacak. artık gözlem altındasın
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

Mickey Mouseleri koyalım Mickey Mouseleri.
koymuyorlar onlarıda ayar çektiler bütün gün sıkıntılı çıktı fareler ama az kaldu bu hafta içi biter heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Rvp burda en az 20 gol atar. İddiaya girecek varsa girerim.
19 atar n doye 20 :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Adamlar gitse Balıkesir in forvetin getirseler daha güçlü diye savunacaklar varken daha çok adam itelemeli Ertan bize
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALDENYX

qerezma çarşamba gelecekmiş karşılamaya gidelim mi :evillol: :evillol:

emin ol persiyi bekleyenden da aha fazlası olacaktır.ve bunda yanılacağimi sanmiyorum.... ama ormanın röportajında Quarezmanın gelişi yanlıştı dedi imzayı atıp direk 2 kampa yollayabilirler TÜRKİYE ye gelmeden....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı dlcs

Sen abartmamaya devam et ama demba ba bu takımda orta sahadan top almaya gıtmek zorunda kalmasaydı belkı sogumazdı futboldan.

Çevrimdışı Efe

emin ol persiyi bekleyenden da aha fazlası olacaktır.ve bunda yanılacağimi sanmiyorum.... ama ormanın röportajında Quarezmanın gelişi yanlıştı dedi imzayı atıp direk 2 kampa yollayabilirler TÜRKİYE ye gelmeden....
zatenb öyle olacaktır imzalatıp paketleyip gönderecler çalışsın 1 ay kendine gelsin vodafone arenada bol bol zaten taraftarla birlikte olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cok haklsin  ama N'Doye alinip para harcanacagina bizim Cenk Tosun daha iyi o oynaasin daha iyi , Omer ve Pektemek'te yedegi olur.
Bence bu NDoye alinmayacak sadece sasirtmaca, kaliteli birini alacaklarina guveniyorum.
Macarı alamayan Konolpyanka'yı alamayan defansına halen adam alamayan kaliteli bir forvet nasıl alacak bana söyle de bileyim. Kendi kendinizi kandırmanın mantığı yok. Eldeki veriler eşliğinde bakınca bir şey çıkmayacağı kesin.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 21:05:02 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bertug

Ya tamam futbol takim oyunu bireysel oynanmiyor da lutfen iki dakika kalbimizle degil beynimizle dusunelim kalede tolgayla stoperde ersanla sol kanatta olcayla forvette pektemekle sampiyon olunur mu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sen abartmamaya devam et ama demba ba bu takımda orta sahadan top almaya gıtmek zorunda kalmasaydı belkı sogumazdı futboldan.

Ileride top tutabilecek tarzda bir adam olsaydi orta sahadan top almaya gelmek zorunda kalmazdi. 4-5-1 oynuyoruz, ilerideki forvetin orta sahaya gelmesi degil, kendisine atilan toplari tutmasi gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha ters köşe falan beklemeyin.

Çevrimdışı talha

Quaresma ve Ndoye ile olabileceğin zaten en fazla üçüncülük para harcama cenk ve olcay ile de zorlarsın

Para da cebinde kalsın ;)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.