Katiliyorum rvp futbolu bilen adamlara karsi oynadi hep. Simdi 11 kisi ceza sahasinda bekleyen takimlara karsi oynayacak hem sakat hem artik cok genc degil hemde Yalcina. Servete .... Karsi bir oynasin bakalim topla karisik..
Aynen bu. Fenerin Sampiyonlar Ligi maçlarinda çok büyük fark yaratir. Ama Türkiyede futbol yok. Savasci kavgaci tipler daha basarili oluyor burada. Çünkü adamlar bütün maç sana yapisacak sürekli küfür felan edip senin oyununu bozmaya çalisacak. Van Persie iyi çocuk tarzi bir insan, çok büyük futbolcu ama kavga felan etmez, tekme yediginde etrafina bakar sinirlenir, cevap veremez.
Ndoye en az Demba kadar golcüdür. Ndoye'yi begenmeyen Demba'ya niye beste yapar arkadas? Bak yine diyorum, Van Persie Ndoye'nin 10 kati futbolcudur. Ama gözünüzün önüne soguk bir Sivas deplasmani getirin. Oyun tikanmis, maç boyu pozisyon yok ve dakika 75. Ileride asiri teknik, çok iyi sutlari olan van Persieyi mi istersin, yoksa orta gelirse gol atacak yirtici siyahi bir forvet mi?
Eger Sampiyonlar Liginde Madrid'le, Ajax'la oynasaydik gözüm kapali Van Persie derdim, ama Sivas, Basaksehir'e vs. karsi Ndoye diyorum. Futbol öyle FIFA gibi olmuyor. Orada koyuyorsun rating'i yüksek olani her yerde atiyor. Gerçekte öyle degil.
Biraz önce bana gülen arkadaslarla da iddiaya girmek istiyorum. Kendimden o kadar eminim evet.