2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905139 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Evet Rvp iş yapamayacak ama Ndoye yapacak.  :D

Kendinizi kandırmayın beyler vasat altı bir adam bu 15 bırakırsa şükür namazı kılarız
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 19:39:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demba ba n'doyeden daha hizli

N'doye 1 tık daha hızlı Demba'dan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ndoye>Pektemek
En fazla bu.Daha fazlası etmez.

ndoye'nin yerine beni de yazsan geçerli bu önerme :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok rvp birde burda oynasınmış çok atamazmış. Bunlar hep züğürt tesellisi 20 bırakır. Terrye cahille oynayan adam mı servet çetinle yalçın ayhanla oynayamayacak çok komik.
maalesef rahat oynar ölüsü yeter

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 19:40:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben çıkıyorum biraz Persie de gelince savaş alanına çevirmeyin burayı herkes sakin olsun :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Kesinlikle daha hizli degil.
Sabahtan beri arastiriyorum her yerden ozellik olarak demba 1 tik daha hizliymis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Alper1903

Evet Rvp iş yapamayacak ama Ndoye yapacak.  :D

Kendinizi kandırmayın beyler vasat altı bir adam bu 15 bırakırsa şükür namazı kılarız

20 bırakacak adam şart. ekstra 15'de kanat-ortasaha-defansın atamadığıyla eşitlenir.

Çevrimdışı can1903

Persie geliyor gerçekten 10 dkya savaş alanına döner bende kaçar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Bu kadar muhabbeti yapılıyor bu Ndoye kesin mi ki? Almayız bu adami biz. Kaynak sadece Ntv'mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aspireless

Yok rvp birde burda oynasınmış çok atamazmış. Bunlar hep züğürt tesellisi 20 bırakır. Terrye cahille oynayan adam mı servet çetinle yalçın ayhanla oynayamayacak çok komik.
İnan besiktssla adi gectiginde oturup konustugum tum arkadslarima aynisini soylemistim turkiye ye guclu forvet lazim teknikv degill demistim. Adam 30 golden sonra degilv10 golden sonra geliyor da demistim eger kendisine guvenseydi gelmezdi de demistim. Fenere gitti ayni fikirdeyim gelmedi diye demiyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sabahtan beri arastiriyorum her yerden ozellik olarak demba 1 tik daha hizliymis

Yahu isterse 14 tık daha hızlı olsun Demba'dan. Biz kontra atak mı oynuyoruz? Rakip takımlar bizim üstümüze üstümüze geliyor da hızlı hücumcularla gol mü arıyoruz biz? Hızla olsaydı bu işler Holosko gol kralı olurdu bizde. Bize gol vuruşu olan adam lazım. 2 ayağını da kullanabilen adam lazım. Golü koklayan adam lazım.

Demba nere N'doye nere Allah aşkına. Şimdi gelip Senegal milli takım performanslarını falan yazmayın. Demba'nın Senegal federasyonu ve teknik adamıyla kavgalı olduğunu kendi ağzından kaç kere dinledim.

Çevrimdışı murat_

Elestrilerin bazilarini okuyunca bazen gulesim geliyor elestriye cikilan yol dogru gidisat komik nedeni ise burda baskanin dunku ve onceki aciklamalarinda dembanin bir tik ustu olacak dedi bugun baskan baska bi isim daha soyledimi bugun ortaya sallanan bir isim uzerinden yerden yere vuruluyor bu ismi baskanmi acikladida baskanin dunku aciklamasina ithafen elestiriyorsunuz bugun gundemde o kadar susak ismide gecti bitane tebrik mesaji gormedim ilginc ...

Çevrimdışı aspireless

Yahu isterse 14 tık daha hızlı olsun Demba'dan. Biz kontra atak mı oynuyoruz? Rakip takımlar bizim üstümüze üstümüze geliyor da hızlı hücumcularla gol mü arıyoruz biz? Hızla olsaydı bu işler Holosko gol kralı olurdu bizde. Bize gol vuruşu olan adam lazım. 2 ayağını da kullanabilen adam lazım. Golü koklayan adam lazım.

Demba nere N'doye nere Allah aşkına. Şimdi gelip Senegal milli takım performanslarını falan yazmayın. Demba'nın Senegal federasyonu ve teknik adamıyla kavgalı olduğunu kendi ağzından kaç kere dinledim.
Dembanin tepkisi cagrilmadigi icindi i.toramanin zamanindaki tepkisi gibi bana gore assagi yukari aynilar demba daha sempatik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben çıkıyorum biraz Persie de gelince savaş alanına çevirmeyin burayı herkes sakin olsun :D

Beni de bekle :outtahere:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Akten

Dembanin tepkisi cagrilmadigi icindi i.toramanin zamanindaki tepkisi gibi bana gore assagi yukari aynilar demba daha sempatik.

Hayır Demba katıldığı bir programda Senegal federasyon yetkilileri ve teknik direktörü ile fikir ayrılıklarının olduğunu, bu nedenle kendisini sevmediklerini söylemişti. Teknik direktörüne federasyonun maşası dedi hatta. Yoksa Bundesliga ve PL'de gollerini sıralayan, Chelsea'ye transfer olan Demba oynamayacak, 2 sene Kopenhag harici, Belçika ligi ve rus liginde senede ortalama 11-12 gol atan N'Doye mi oynayacak?

Çevrimdışı Onur Can

Katiliyorum rvp futbolu bilen adamlara karsi oynadi hep. Simdi 11 kisi ceza sahasinda bekleyen takimlara karsi oynayacak hem sakat hem artik cok genc degil hemde Yalcina. Servete .... Karsi bir oynasin bakalim topla karisik..:)

Aynen bu. Fenerin Sampiyonlar Ligi maçlarinda çok büyük fark yaratir. Ama Türkiyede futbol yok. Savasci kavgaci tipler daha basarili oluyor burada. Çünkü adamlar bütün maç sana yapisacak sürekli küfür felan edip senin oyununu bozmaya çalisacak. Van Persie iyi çocuk tarzi bir insan, çok büyük futbolcu ama kavga felan etmez, tekme yediginde etrafina bakar sinirlenir, cevap veremez.

Ndoye en az Demba kadar golcüdür. Ndoye'yi begenmeyen Demba'ya niye beste yapar arkadas? Bak yine diyorum, Van Persie Ndoye'nin 10 kati futbolcudur. Ama gözünüzün önüne soguk bir Sivas deplasmani getirin. Oyun tikanmis, maç boyu pozisyon yok ve dakika 75. Ileride asiri teknik, çok iyi sutlari olan van Persieyi mi istersin, yoksa orta gelirse gol atacak yirtici siyahi bir forvet mi?

Eger Sampiyonlar  Liginde Madrid'le, Ajax'la oynasaydik gözüm kapali Van Persie derdim, ama Sivas, Basaksehir'e vs. karsi Ndoye diyorum. Futbol öyle FIFA gibi olmuyor. Orada koyuyorsun rating'i yüksek olani her yerde atiyor. Gerçekte öyle degil.

Biraz önce bana gülen arkadaslarla da iddiaya girmek istiyorum. Kendimden o kadar eminim evet.

Çevrimdışı aspireless

Hayır Demba katıldığı bir programda Senegal federasyon yetkilileri ve teknik direktörü ile fikir ayrılıklarının olduğunu, bu nedenle kendisini sevmediklerini söylemişti. Teknik direktörüne federasyonun maşası dedi hatta. Yoksa Bundesliga ve PL'de gollerini sıralayan, Chelsea'ye transfer olan Demba oynamayacak, 2 sene Kopenhag harici, Belçika ligi ve rus liginde senede ortalama 11-12 gol atan N'Doye mi oynayacak?
Cagrilmadigi icin iste adamlari dinlersende baska birsey soyleyebilirler. Ben bunu demba kotu o iyi diye demiyorum diyorum ki bir tik alt bir tik fazla ayni adamlar yada en azindan birisi cop degil. Bizim daha iyisini bulamayiz dedigimiz forvet penaltisiz 13 gol atti ligde almeyda bobo ortalamasi bunufa kabul edelim.

Çevrimdışı Hasan Akten

Aynen bu. Fenerin Sampiyonlar Ligi maçlarinda çok büyük fark yaratir. Ama Türkiyede futbol yok. Savasci kavgaci tipler daha basarili oluyor burada. Çünkü adamlar bütün maç sana yapisacak sürekli küfür felan edip senin oyununu bozmaya çalisacak. Van Persie iyi çocuk tarzi bir insan, çok büyük futbolcu ama kavga felan etmez, tekme yediginde etrafina bakar sinirlenir, cevap veremez.

Ndoye en az Demba kadar golcüdür. Ndoye'yi begenmeyen Demba'ya niye beste yapar arkadas? Bak yine diyorum, Van Persie Ndoye'nin 10 kati futbolcudur. Ama gözünüzün önüne soguk bir Sivas deplasmani getirin. Oyun tikanmis, maç boyu pozisyon yok ve dakika 75. Ileride asiri teknik, çok iyi sutlari olan van Persieyi mi istersin, yoksa orta gelirse gol atacak yirtici siyahi bir forvet mi?

Eger Sampiyonlar  Liginde Madrid'le, Ajax'la oynasaydik gözüm kapali Van Persie derdim, ama Sivas, Basaksehir'e vs. karsi Ndoye diyorum. Futbol öyle FIFA gibi olmuyor. Orada koyuyorsun rating'i yüksek olani her yerde atiyor. Gerçekte öyle degil.

Biraz önce bana gülen arkadaslarla da iddiaya girmek istiyorum. Kendimden o kadar eminim evet.

Bir Anadolu klubü için dediklerin doğru olabilir. Beşiktaş için değil. Senin dediğin olsa Emenike, Eneramo gibi yırtıcı siyahi oyuncuların iş yapması gerekirdi.

İddia konusuna gelince, böyle bir konuda iddiaya girmem çünkü kendi futbolcumun fenerin futbolcusundan daha çok gol atmasını isterim ben de.

Çevrimdışı Renton

Cok sempatik duruyor van persie :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cok sempatik duruyor van persie :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Yapma bunu yapma.Züğürt tesellisinden başka bir şey değil.Rvp'den fazla atması hele ? 10 golü geçsin şükredelim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Cagrilmadigi icin iste adamlari dinlersende baska birsey soyleyebilirler. Ben bunu demba kotu o iyi diye demiyorum diyorum ki bir tik alt bir tik fazla ayni adamlar yada en azindan birisi cop degil. Bizim daha iyisini bulamayiz dedigimiz forvet penaltisiz 13 gol atti ligde almeyda bobo ortalamasi bunufa kabul edelim.

Bakalım, inşallah ben yanılırım, Demba'yı mumla aramayız.

Çevrimdışı F1903

Yonetimin transfer planlama ve stratejisi konusundaki yetersizligi, maddi imkanlarin kisitliligi ve UEFA kriterlerini goz onune alindiginda ben zaten hicbir zaman yildiz isimler ve buyuk transferler beklentisi icinde olmadim. Ozellikle fener ve gs ile yildiz savaslarina girmemizi bekleyen, isimlerini ilk kez duyduklari futbolculara hemen burun kiviran, hatta bu sene 3. mu oluruz 5. mi oluruz edebiyatina baslayan genc ve heyecanli arkadaslarin aksine takimima ve Senol Gunes'e guveniyorum. Beşiktaş her halukarda sampiyonluga oynayacaktir.

Benim umidim ve beklentim stoper olarak Rhodolfo, sol kanat olarak Dzsudszak ve forvet olarak N'Doye veya daha ustu bir transferdir. Bu transferlerin yanina bir de Veli'nin yerine kaliteli bir ortasaha bulabilirse benim icin islem tamamdir.

Çevrimdışı aspireless

Bakalım, inşallah ben yanılırım, Demba'yı mumla aramayız.
Kim istemez sampiyon olmayi. insallah bende q7 konusunda yanilirim.

Çevrimdışı Savaş

İçim acidi yemin ederim. Van Persi'yi görünce. . Of ulan!!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi