2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892704 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bu doğru mu?  :busted_cop:

https://twitter.com/barisssn/status/620217160749744128
N doye bir ara ts ye gelecekti son anda yattı transfer ama neden yattığını bilmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kaany96

• Ziyaretçi

şaka gibi, alabaildikleri tek adam bitmiş quaresma, bu adam  için porto zaten üzerine para verir, bir de bu adamdan performans bekleyenler var. Allah yardım etsin bu takıma diyeceğim ama nafile,, Şenol GÜneş in bu adamı isteme ihtimali sıfır. yarın birşey olduğunda hoca ve taraftar istedi aldık derler olur biter, yazık bu takıma çok yazık
Öncelikle bi ön yargıyı at gel sen. Alabildikleri quaresma bitmiş quaresma değil. Q7 beşiktaştan gittiğinden beri takip ediyorum eğer bizde de portodaki gibi oynadığı disiplinli oyunu oynarsa bizde oynadığı dönemdende daha fazla iş yapar. Quaresmayı beğenmiyosan olcaydan pek bi memnunsun heralde. İşin iyi tarafından bakın. Ha şayet ben zaten olcayı beğeniyorum diyosan yorumun altında bunu belirtmen yeterli. Olcay Şahan ı beğenenlerle futbol muhabbeti yapmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence q7 şimdi devre arasında macar gelicek.
6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama bonservis vermek istemezler bence.
O zamanda imza parası bayılacaksın. Alamazlar resmen stada gitti paranın çoğu ama stat yine ocakta bitecek.  :lol:

Çevrimiçi blackeagle35

N'Doye zamanında Sadri Şener'in fotoğraf çekilip alamadığı oyuncu değil mi??O dönemde Şenol Güneş vardı Trabzon'da onun istemiş olması doğrudur muhtemelen..

Çevrimdışı Hasan Akten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:48:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Böyle zayıf kadro kuracaksak mutlaka iyi bir ortasaha almak zorundayız.

Atiba Tolgay bildiğin ezilir ikinci yarılarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Çocuk ca oldu ama

Senagal milli takimi
Sow:37 mac 12 gol
Ndoye:34 mac 9 gol
Dem ba:22 mac 4 gol

Daha Iyi daha kötü muhabbeti yapmiyorum ölçü de degil. Ama ndoye de Piyasa da olan onlar ayarinda bir adam öyle cop falan değil onu anlatmak istedim.

tabi hic bir futbolcu bir q7 bir balazs degil bunlarda değil tabi.:)

Çevrimdışı Tolga

Quaresma ve N'Doye geldiler.

Bir de stoper alınıp transfer kapatılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Alırız.

Oraya da bir Holmen alırız.  :D

Çevrimdışı Deniz

Kadromuz aşağı yukarı şekillendi.Bari transferler hemen gerçekleştirilsin hazırlık maçında neler yapıyorlar görelim.ÇOk yetersizlerse en azından 1-2 alternatif daha alırız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aa1903

Öncelikle bi ön yargıyı at gel sen. Alabildikleri quaresma bitmiş quaresma değil. Q7 beşiktaştan gittiğinden beri takip ediyorum eğer bizde de portodaki gibi oynadığı disiplinli oyunu oynarsa bizde oynadığı dönemdende daha fazla iş yapar. Quaresmayı beğenmiyosan olcaydan pek bi memnunsun heralde. İşin iyi tarafından bakın. Ha şayet ben zaten olcayı beğeniyorum diyosan yorumun altında bunu belirtmen yeterli. Olcay Şahan ı beğenenlerle futbol muhabbeti yapmıyorum.
işte bayıldığım muhabbet  :D quaresma'yı istemeyince olcay'a bayılıyor oluyorsun, çünkü dünya'da iki tane kanat oyuncusu var biri olcay diğeri quaresma! ne kadar güzel bir mantık :claps:

kaany96

• Ziyaretçi

Ne kadar 3. bir kadro :)
Çok güzel kadro kurmuşsun, Velide yok çok iyisin  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Alırız.

Oraya da bir Holmen alırız.  :D
Holmen iyi olur fena olmaz.  :D

Çevrimdışı Alper1903

Quaresma ve N'Doye geldiler.

Bir de stoper alınıp transfer kapatılır.

Sadece bunu yapabilirlerse çapları hakkında atıp tutarım.

Çevrimdışı Ersoy

Çocuk ca oldu ama

Senagal milli takimi
Sow:37 mac 12 gol
Ndoye:34 mac 9 gol
Dem ba:22 mac 4 gol

Daha Iyi daha kötü muhabbeti yapmiyorum ölçü de degil. Ama ndoye de Piyasa da olan onlar ayarinda bir adam öyle cop falan değil onu anlatmak istedim.

tabi hic bir futbolcu bir q7 bir balazs degil bunlarda değil tabi.:)
Burakta boş kaleye atarak bu sene 16-17 gol attı galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Çok güzel kadro kurmuşsun, Velide yok çok iyisin  :)

Kadroyu ben kurmadım kuran arkadaşa yorum yazdım :D

Bu arada hoş geldin. Profiline yaşını yazarsan seviniriz.

Çevrimdışı atalay

Holmen iyi olur fena olmaz.  :D

Holmen ofansif oldu aslında.

Bizim "fenaya" değil "iyiye" ihtiyacımız var.

Çevrimdışı aspireless

Burakta boş kaleye atarak bu sene 16-17 gol attı galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demba vurdugunda kaleci var ndoye vurdugunda kaleci yok miydu. :)

Çevrimdışı Sarp

Forvet olarak ba'nın yerine n'doye'nin alındığı bir ortamda defans hattına gelecek isimlerden ürkmeye başladım...

Çevrimdışı Tolga

Sadece bunu yapabilirlerse çapları hakkında atıp tutarım.
Başkan dün demedi mi her yıl 4-5 transfer yapacağz diye.

Beck-Tosic-Quaresma-N'Doye-Stoper

İşte 5 transfer oluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Holmen ofansif oldu aslında.

Bizim "fenaya" değil "iyiye" ihtiyacımız var.
Daha iyisini almayacaklarını bildiğim için Holmen'e razıyım :D

Çevrimdışı Bertug

Şamil gelir hemen ayakkabısını alıp.

Çevrimdışı Giray Burak

Q7 yi istemeyenlere,olcay şahan hayranı gibi yorum yapmakda yeni savunma taktiğiniz.
Olcay dan anca yedek olur ,sanki dünyada 2 tane kanat oyuncusu varda.o7 istemeyen direk olcaycı oluyor.
Balotelli ye ne diyon ,senin mantığına göre almamız lazım .bak balotelliye laf edersen seni,direk olarak pektemek hayranı diye yaftalarım.ona göre tercih yap.
FOREVER BALOTELLİ.

kaany96

• Ziyaretçi

işte bayıldığım muhabbet  :D quaresma'yı istemeyince olcay'a bayılıyor oluyorsun, çünkü dünya'da iki tane kanat oyuncusu var biri olcay diğeri quaresma! ne kadar güzel bir mantık :claps:
ben olaya şu taraftan bakıyorum, Olcaya kalmaktansa Quaresmanın ölüsü yeter. Hem zaten gelmek istiyorum diye kendisi haber göndermiş, bunu yaptığına göre beşiktaşın oyun düzenine uymak zorunda, bizde disiplinsiz oynadığı 2 sene gibi oynamıcak gibi geliyo bana. Olcaya gelecek olursak Ben tokatlıyım, Bana kalsa Tokatsporda bile oynatmam ya neyse.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 17:02:39 Çağrı ]

Çevrimdışı aa1903

Başkan dün demedi mi her yıl 4-5 transfer yapacağz diye.

Beck-Tosic-Quaresma-N'Doye-Stoper

İşte 5 transfer oluyor.

bak hangi takım hangi futbolcuları almış bilmesem ve sen, ligdeki bir takım bu futbolcuları transfer etti, sence bu takım hangi takımdır diye sorsan, bursaspor, kasımpaşa veya başakşehir'dir diye düşünürüm.  :D