2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887453 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Q7 isteyen taraftar kitlesini de ekleyelim. Sonuçta başkanda Şenol hocada taraftar çok istiyor dedi bu transferin gerçekleşmesinde  Q7 isteyen taraftar kitlesinin de etkisi var.
Başkan 70 milyonun önünde şenol güneşi taraftarın kucağına attı.hayır dese sezon başlamadan milletin tepkisine kurban gidecek..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:24:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bana göre Remy-Rvp filan konuşulurken Dame N'Doye gelirse o oyuncu benim gözümde bitik olur. Quaresma'yı isteyenlere karşı önyargılıydım başta ama yapacak bişey yok. Maalesef YK taraftarla barışmak için Q7'yi getiriyor.

Dzsdudzsak konuşulunca Quaresma bitik olmuyor bu durumda gözünde :D

Ben nedense istediğini düşünüyorum başından beri yorumlarından ötürü  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

şaka gibi, alabaildikleri tek adam bitmiş quaresma, bu adam  için porto zaten üzerine para verir, bir de bu adamdan performans bekleyenler var. Allah yardım etsin bu takıma diyeceğim ama nafile,, Şenol GÜneş in bu adamı isteme ihtimali sıfır. yarın birşey olduğunda hoca ve taraftar istedi aldık derler olur biter, yazık bu takıma çok yazık

Çevrimdışı Hasan Akten

RvP vs. N'doye. :lol:

Rubin Van Persie olmazsa olmazımız değil. Onun kalitesinde, hatta daha iyileriyle görüşüyoruz -Fikret Orman :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:24:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Başkan 70 milyonun önünde şenol güneşi taraftarın kucağına attı.hayır dese sezon başlamadan milletin tepkisine kurban gidecek..

Twitterdaki yorumlara bakman yeterli.

İstemiyorsa gitsin Şenol Hoca diye tonla yorum var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

:tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Göksunun p.d en yüksek oyuncusunu mu aldık şimdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol Hoca sayesinde Ozi Kerim ve Cenk :)

Adamın omzuna öyle bir yük bindi ki. Herkes bu üçlüden harikalar yaratmasını bekliyor bu sezon.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Rubin Van Persie olmazsa olmazımız değil. Onun kalitesinde, hatta daha iyileriyle görüşüyoruz -Fikret Orman :biggrinking:

N'doye genç yetenek kendini kanıtlayacak burada. :lol:

Gerçekten hala kendini kanıtlayacak diyenler var 30 yaşında bu adam.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Ya bari Quaresma'yı aldınız N'Doye yi almasaydınız. Ne bileyim Llorente falan alsaydınız ya yeter be kardeşim

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

şaka gibi, alabaildikleri tek adam bitmiş quaresma, bu adam  için porto zaten üzerine para verir, bir de bu adamdan performans bekleyenler var. Allah yardım etsin bu takıma diyeceğim ama nafile,, Şenol GÜneş in bu adamı isteme ihtimali sıfır. yarın birşey olduğunda hoca ve taraftar istedi aldık derler olur biter, yazık bu takıma çok yazık
Çok doğru..

Şenol güneş şapkadan tavşan çıkartamazsa heba olacak adam..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

Keşke llorente gelse.  :bawling:

Çevrimdışı Hasan Akten

Röportajı izleyemiyorum ama söylediklerini okurken bile üzüldüm Şenol hocaya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:28:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Artık taraftarımızı az çok tanıyorsam;

Takım başarısız olunca Quaresma da başarısız olunca biz yüklenince de @Yunus Emre Dökmeci gibi taraftarlarımız

Sadece Quaresma mı oynamadı!!!  :alala:  Arkasında Motta oynuyordu ne yaptı!!!  :alala: Töre ne yaptı!!!!  :alala: Trivela ile yaptığı asistleri N'doye içeri sokamadı!  :akuma:

Diyecektir.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 16:33:02 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Dzsdudzsak konuşulunca Quaresma bitik olmuyor bu durumda gözünde :D

Ben nedense istediğini düşünüyorum başından beri yorumlarından ötürü  :evillol:
Quaresma'yı ben Mersin maçında silmiştim. Gelirse benim yıldızım Töre-Sosa-Tolgay'dı halada Töre-Sosa-Tolgay.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Takım başarısız olunca Quaresma da başarısız olunca biz yüklenince de @Yunus Emre Dökmeci gibi taraftarlarımız

Sadece Quaresma mı oynamadı! Arkasında Motta oynuyordu ne yaptı! Töre ne yaptı! Trivela ile yaptığı asistleri N'doye içeri sokamadı!

Diyecektir.

:tabe: :tabe: :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Adettendir:2015 model Quaresma :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:30:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Macarı sordular.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Sadece Quaresma mı oynamadı! Arkasında Motta oynuyordu ne yaptı! Töre ne yaptı! Trivela ile yaptığı asistleri N'doye içeri sokamadı!

Diyecektir.
Ünlem bi tane değil 3 tane olacak lütfen özen gösterelim :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:32:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:32:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Ünlem bi tane değil 3 tane olacak lütfen özen gösterelim :evillol:

Düzeltiyorum hemen :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Transfer hakkında hiç net bir şey söylemiyor hoca  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Düzeltiyorum hemen :D
Iyi günler tsk

Çevrimdışı ozan062

Scout ekibimiz harıl harıl çalışıyor maşallah. 30 yaşında topçu zor bulunur bu devirde. Adamın menajerlik sirketi Atiba'nınki ile aynı, yani Türkiye hakları Fikret Orman'ın kankası Ertan Göksü'da.

scoutu nasıl yorumladıgımıza bakmak lazım
genc gelecek transferi dersen zaten o her dakika yapılmaz
fakat taktiğine uygun oyuncu taraması dersen buda scout işidir gerekirse sana 35 yasındaki adamıda soyleyebilir senin sistemine uygunsa...
o sebeble oyle bakın olaya
bizim ekibin yetersiz oldugu konusu apayrı zaten o baska
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi