2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12882793 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Ne yıldızmış be kuyruklu yıldız çıktı maşallah(!)

Eneramoyu hatırlatan cok şey var.. Umudumuz Pektemek'in sasırtması. Transfer umudum 0

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyi bir sol açık ve ortasaha almazlarsa bu adamı rezil olur yalnız.

Etrafını doldurursan kaçırsa da atar 15+.

Dzsudzsak Remy beklerken Quaresma+N'doye efsane oldu  :evillol:
hala gelebilir susak kesin olarak vazgeçilmediki

Çevrimdışı Jukebox

Ndoye mi ?  :s20:
Rvp'ye eşdeğer hatta bir tık üstü tabii.  :s20:
Söyledikleri ile yaptklarının bu kadar çelişkili olması insanı delirtiyor bu mu büyük forvet?
Beklentiler o kadar yükseldi ki insanlar en kötü Remy bekliyor dzeko,lukaku,torres,balotelli bekliyor ve sonunda ndoye mi çıkyıor ?
Umarım gerçek değildir umarım.  :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

İyi oldu böyle Tosun Paşa formayı alacak bir daha da bırakmayacak inşallah. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu senenin yıldızı Cenk olur söylemedi demeyin mecburen olacak  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi bir sol açık ve ortasaha almazlarsa bu adamı rezil olur yalnız.

Etrafını doldurursan kaçırsa da atar 15+.

Dzsudzsak Remy beklerken Quaresma+N'doye efsane oldu  :evillol:
Mutlaka kanatlardan çok iyi beslenmesi lazım yoksa işimiz zor ki bir kanatta Quaresma'nın oynayacağını düşünürsek bu sezon işimiz zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

Bu adamlar kombine satisi falan hic bir sey dusunmuyorlar sanirim ben inanmak istemiyorum alamazlar almamalilar birak cenk oynasin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Remy + N'doye diyenler var bide. Napacaklar? İkisini toplayıp tek bir forvet mi yapacaklar :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Deniz

Adebayordan iyidir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aspireless

Ben rvp gibi bir transfer e karsiydim daha fedayi unutnadan . Ndoye nin toplam maliyeti rvp nin ucte biri kadar olacak.
Rvp 4yildir istikrarli bir sekilde düşüşte.
 fernandao nun futbol hayatinda sadece bir yillik Türkiye performansi var.
Gercekten onlar mi kumar ndoye mi kumar ben ayirtedemedim Dogrusu.

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak ben de Cenk'in daha fazla oynayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

herifin 15'i geçtiği tek sezon var o da kopenhag'da. hoşgeldin yeni almeida  :halay:

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye ne lan.Dün gaza getirdi bizi Rvpye eş değer onun bir tık üstü diye suna bak.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı COB

Halen KAP'A aciklama yapilmadigi icin umitliyim, yalanlanma ihtimali.de var.

Çevrimdışı Kadir G.

Sola bedava aldılar en önemli mevkiye 10 milyon harcayamadılar mı ilginç.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu ismin ortaya atılması basını oyalamak için olabilir. Dün Fikret Orman basında ismi geçen oyuncunun transferi zora giriyor diye dert yanıyordu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

İnşAllah medya oyalamasıdır..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:21:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

tek forvet oynayamaz bence,attığı gollere felan baktımda yanına birini daha koymak lazım

Çevrimdışı Easthanbool

Geçen sene de karmaşık bir forvet transferi olmaya başlıyordu ki Ba geldi. Önce de yalanlamışlardı hatta. İlginç kulübüz.Her an her şey olabilir
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı srkn

Hayaller balazs dzsudzsak & loic remy GERÇEKLER ricardo quaresma & dame n'doye...  :by2:
"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın." SÜLEYMAN SEBA