2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875415 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Açıklıyorum. @Çağrı Dzsudzsak'ın Türkiye temsilcisidir. Transfer üzerinden komisyon alacak.

Ondan bu çabası.  :D
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

SON DAKİKA: Beşiktaş, Hull City'den Dame N'Doye ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Öyle bir şey yok, Ntvspor görüşmeye başladığımızı söyledi sadece.

Çevrimdışı forzatunga

Hayır Ba'dır pozisyon olarak.

O zaman tatmin etmeyecektir taraftarı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:54:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Açıklıyorum. @Çağrı Dzsudzsak'ın Türkiye temsilcisidir. Transfer üzerinden komisyon alacak.

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alınabileceklerin arasında en iyisi tercih hakkımız kalmadı artık.

@Çağrı abi atibayla ilgili menajer falan bi oyunlar döndü denmişti :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:55:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Uslubunuza dikkat edin arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Scout ekibimiz harıl harıl çalışıyor maşallah. 30 yaşında topçu zor bulunur bu devirde. Adamın menajerlik sirketi Atiba'nınki ile aynı, yani Türkiye hakları Fikret Orman'ın kankası Ertan Göksü'da.

Çevrimdışı TURKahvesi

Quaresma'nın en büyük defosu ve az gol atmasının sebebi ise şudur.

Topsuz alana hareketlenmez.

Topu ayağına ister şov yapmak ve takım arkadaşlarından rol çalmak için.

Hareketlense zaten kutunun içinde topla buluşabileceği için çok gol atar çok büyük bir yıldız olurdu.

Ama o hep ayağına istedi.
işte bunları diyorsun bende katılıyorum ama bir şeyi unutuyorsun ekleme yapmak adına
bu bahsettiğin oyuncu çok ama çok ilginç bir oyuncu
nedenine gelince 1-2 güzel hareket yapınca morali yerine geliyor ve oyunda daha böyle aktif olarak kalmaya devam ediyor
fakat bir yere kadar
o da 1-2 hareket yapıp sonra kaptırınca morali düşüyor haliyle  oyundan kopuyor soğuyor
devamını tekrar yapınca hani 1-2 hareket yapıp sonra kaptırınca bu kezde basıyor tekmeyi çift makas dalıyor bunlar bildiğiniz çirkin şeyler
böyle garip bir yetenek işte
aman aman uzak olsun inşallah gelmez
ben Dudak diyorum sapına kadar inşallah alınır diyorum @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Benim pek beğendiğim bir oyuncu değil.

Ba'dan sonra yetersiz gelecek bana.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Kafa Toplarında Çok Etkili , Ba'dan Beklediğim Golleri N'Doye de Atar.
Pika Pika

Çevrimdışı uno_bjk

hadi hayırlısı

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 15:13:32 mert kcptl ]
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:56:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelirse yetenek olarak tatmin etmez sizi ama 15+ atar bu ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

kopenhag döneminden hatırlıyorum ben izlemeden çamur atmayın derim  :biggrinking:
hull city küme düşmese alamazdık zaten şahsi fikrim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

maşallahın var güzel kardeşim
yaşın gerçekten 23 mü ?
hani futbol görüşün futbola bakış açıların sanki 30-35-40 yaşındaki insanlar gibi
devamını  diliyorum @atalay

Eyvallah!

Aslında temel perspektif bunlar.

Çevrimiçi COB

Alınabileceklerin arasında en iyisi tercih hakkımız kalmadı artık.

3 milyon Dame ye verecegine Immobile'yi kiralasalardi. Yok kotu forvet degildir ama beklentiyi cok yukseltti Fikret Orman, karşiliği bu olmamaliydi...

Çevrimdışı Abdullah

Quaresmayı istemiyor ve bu kadar sert tepki veriyor oluşumun şahsım adına sebepleri şunlar;

-Bakın bu adam akıllanmıştır portoda düzgün oynadı diyorsunuz ama portoda buradaki gibi bu adama adeta tapan bir güruh yok.

-Bu adam gelir gelmez bu kitleler yüzünden bu adam yine o eski şımarık, takım arkadaşları umurunda olmayan, diğer takım oyuncularını futboldan soğutan bir kimliğe bürünecek yeniden.

-Diyeceksiniz ki taraftar da akıllandı yapmaz ama yanılıyorsunuz daha adam gelmeden pankartlar hazırlamaya başladılar yine 7 numarayı versin diye Töre'ye mesajlar atılmaya başlandı, Şenol hoca veto ederse istifa etsin bu kulübün sahibi taraftardır diyen kitleler ortaya çıkmaya başladı.

-Saf, temiz duygularıyla bu adamın faydalı olacağını düşünerek isteyen kardeşlerim, abilerim olabilir lakin olmayacak bu adam lütfen biraz büyük resme bakıp görün bu gerçekleri.

-Bu adamı isteyen kitlenin birçoğu bu takımın başarısını değil kendi keyfini, ortamlarda arkadaşlarına bak nasıl belini kırdı geçen sizin oyuncunun diyerek hava atmak arzusunda isteyen oyuncular.

-Kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulamak gibi bir amacım yok haddime de değil zaten ama maalesef ki gerçekler böyle bunu kendileri gösteriyor bizlere zaten.

-Geçen sene bu takım şampiyonluk yolunda 2bin kişi önünde oynayarak harcanırken bu soytarı geldiği takdirde passolig boykotunu falan bırakıp o stadı dolduracaklar bundan eminim çünkü bu adamlar takımı desteklemeye değil o şovu izlemeye gelecekler.

-Bakın size bir şey daha söyleyeyim diyorsunuz ya yedekte olcay duracağına bu adam dursun katkısı olur diyen, bu adam yedek durduğu her dk tribünden bu adamın adını bağıracaklar sahadaki oyuncun da kulübedeki teknik direktörün de baskı altına girecek.

Lütfen bunları görün bir daha düşünün.  :)

Çevrimdışı can1903

Ters köşe olacak N'Doye.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aspireless

Arkadaşlar ndoye iyi golcu hizli hava toplarinda da iyi cita in mis gibi dusunmeyin izleyince uygun olduğunu goreceksiniz. Ya da gol krali fernandao dan iyi diuebilirim.

Çevrimdışı Hasan Akten

Biz burada 18 milyon euroluk transferler yaparken sola bedava quaresma forvete 3 milyon euroluk n'doye geliyor :D

Sanırım stopere Sergio Ramos gelecek :D

Çevrimdışı Kadir G.

Eğer macar alınamıyorsa ve başka kanat oyuncusu gündemlerinde yoksa olcay yerine quaresmayı makul bir ücret alması kaydıyla tercih ederim.Çünkü macar her açıdan quaresmadan daha kompakt bir oyuncu ve oyun profilimize daha uygun bir isim.Ancak taraftarın bir kısmı quaresmayı istiyor diye onlara futboldan anlamıyorsun,futbol bilgin bu kadar işte tarzı söylemler hiç hoş değil.@Kadir Güney okuduğum yorumlarında yukarıda yazdığım söylemlerin var kendinde bu hakkı nereden buluyorsun.Sonuçta burası Beşiktaş forumu ve isteyen herkes kendi fikrini belirtebilir.Üstün futbol bilgini kendine sakla lütfen,mesela bende quaresmanın en son seçenekse gelsin isterim bu kendi şahsi fikrim.Camia olarak bütünleşip,birlik olmamız gerekirken sen ve senin gibi karşısındaki insanın fikrine dahi tahammül edemeyenler yüzünden bir oyuncunun takıma transfer olasılığı bile taraftarı ikiye bölmüş durumda...

Bak bakayım kaç kişiye futboldan anlamıyor demişim. Burda bir kişiye özellikle diyorum çünkü arada güzel tatlı sert tartışıyoruz. O da onun sorunu sana mı kaldı derdi?

Bu adam 2010 da geldi. 12 yaşındayken onun verdiği zararı görmemişsin şovu dikkatini çekmiştir. Bende 30 yaşında değildim fakat zararını görebilecek kadar gözlerim açıktı.

Bir şey daha hadi senin gibi ayrıştırma yapayım nasıl hissedeceksin bakalım. Sen ve senin gibi takımına verdiği zararı düşünmeden bir futbolcuyu sevdiği için isteyen, daha ilerisi gelmezse işin içinde olanlara küfretme yetkisini kendinde bulan, popülizm içinde kaybolmuş bir kısım taraftar kitlesi kulübün ayağına bağlı taştır kesilip kurtulunması gereken bir taş.

Bu konuda attığım mesajları direk olarak mı yolluyorum yoksa alıntılayıp muhattabım kişiye mi yazıyorum aç gerideki sayfaları oku. Genellikle bu konuda bir kişiyi alıntılıyorum hatasını hatırlatmak için o yüzden sen fazla kaygılanıp dertlenme.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Adamın tipi bile "ben akhisar topçusuyum" diye bağırıyor yaw

Çevrimdışı Orhan_

Valla Ertan'a vereceklerine @Çağrı ya gitsin. Bence kimse sıkıntı yapmaz :D.

Çevrimdışı Easthanbool

Kopenhag'daki N'Doye'yi aldıysak iyi de Hulki City'deki N'Doye çok mantıklı değil gibi sanki  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tek başına olmaz gibi geliyor bana ama bir remy'de gelir

olur neden olmasın .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Demba'dan hızlıdır bu arada Ndoye.

Hava toplarında daha etkili ve dirençlidir ama Demba gibi mental aklı yok kısıtlı.

O yüzden yaratamaz yaratırsanız Fernandao gibi baya iş görür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli