2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864350 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

burda durup durup q7kotu elestrisi yapip durursaniz sizede karsi olarak q7 iyi yorumlari olacaktir tabi benim ilk basta q7 ye az bi sempatim varken sayenizde kat kat buyudu dunden beri burda sirp q7 gelsin az cok isimizi gorur tarzi dusunuyorken burda bircok arkadas gibi querasmasporlu olduk besiktasi sevmeyen olduk besiktasliligimiz sorgulanir oldu ve dunden beri yazmiyacam dedim ben yazdikca siliniyor nasilsa diye sadece yarina kadar okuyacam dedim bakiyorum q7 severlerin bazilari yorumlarinda biraz sert yazinca hemen sopayi yiyor  ama ayni tarz okudugum q7 karsiti insanlara ses bile etmiyorlar kimse burda sirp q7 ye olumlu bakiyoruz diye besiktasliligimizi sorgulayamaz ayni sekilde querasmasporlu falan gibi ithamlarda bulunamaz
Abim q7 iyi diye savunabilirsiniz saygım sonsuz ancak q7 y iyi göstermek için diğer oyuncuyu kötülemek ne kadar doğru?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Milosevic gerçekten çok hazır görüntü verdi kısa süreli yayında.

Beckin ortalarını beğendim sonunda orta yapan bir sağ bekimiz olacak gibi :D

Mustafa pektemek mümkünse topsuz alanda çalışsın 4 kez orta yaptı 1 i bile tutmadı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

şu transfer döneminin yıldızı Beşiktaş olabilirdi

ya gerçekten bakın gerçekten iyi çalışan bir beyin ile birlikte

şu anda ligi sağlam domine edebilecek bir kadroya bakıp

gurur duyuyor olabilirdik.

ama malesef f.orman sayesinde kepaze oluyoruz KEPAZE.!!!

yayında ve yapımda emeği geçen herkesi Rabbim bildiği gibi yapsın...!!!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dzsudzsak'ın tek kramponu = Quaresma'nın tamamı + Olamayn Futbol Beyni  :bandit:

okadar da değil :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orta sahaya free olarak fernandes gelsin. Kaleye de free Romero.

Bir Dzutzsak maliyetine 5 futbolcu oldu.

Beşiktaşı düşünüyorum.
Neden Free NETO varrken , Romero kazmasını alalım :icool: :alala:
Ayrıca 8 milyon € Dzutzsaka bağlayacağımıza ,O 8 milyon € yla 1,5 milyon maliyete Q7 + 4 milyon bonservise douglası alırız üzerinede yıllık ücretinide karşılarız !!
Hangisi mantıklı acaba !!
8 milyon Dızutzsaka vermekmi matıklı :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:41:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
okadar da değil :)

O derece :)

Kıyaslamaya kalkarsam yerin dibine sokarım da hayatı boyunca trivela'dan öteye geçememiş bir adam için gerek yok..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:42:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Neden Free NETO varrken , Romero kazmasını alalım :icool: :alala:
Ayrıca 8 milyon € Dzutzsaka bağlayacağımıza ,O 8 milyon € yla 1,5 milyon maliyete Q7 + 4 milyon bonservise douglası alırız üzerinede yıllık ücretinide karşılarız !!
Hangisi mantıklı acaba !!
8 milyon Dızutzsaka vermekmi matıklı :steamed: :steamed:

Neto Juventus ile imzalayalı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:44:29
  • Beşiktaş / Bodrum
ya 5.ci olamazsak?? napıcaksın o zaman bu on yargıyı ne taraflara koyacaksın...

Ozan açık söyleyeyim senden beklemezdim yalnız :)

Sen ki onu beğenme bunu beğenme yok şu kadar üstü lazım bu kadar üstü lazım sonra sirk futbolcunu savun çok çok entresan sende de var biraz popülizm demek ki :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Kıyaslamaya kalkarsam yerin dibine sokarım da hayatı boyunca trivela'dan öteye geçememiş bir adam için gerek yok..
Komik oluyor bu soylemler gerek yok sevmezsin ayrı iş ama boyle bir dunya yok
See you in another life,brother.

Çevrimdışı murat_

Abim q7 iyi diye savunabilirsiniz saygım sonsuz ancak q7 y iyi göstermek için diğer oyuncuyu kötülemek ne kadar doğru?

benim dun savundugum sey q7 60  70 ren sonra kapanan savunmada isimizi gorur g tore ile o kanadi goturur ayni sekilde macar susak insallah sol kanat icin alinir dedim hatta dun twitterde susak besiktasa gelsin diye gundem olusturuluyordu burayada yazdim destek olalim diye susakida mutlaka almaliyiz diye ben burdaki susak severlere nasil susaksporlu demiyorsam kimsede querasmasporlu duyemez orak paydamiz besiktas herkesin futbola futbolcuya bakis acisi farkli kimse bu farklilik uzerinden saygisizlik edemez anlatmak istedigim bu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzsudzsak'ın tek kramponu = Quaresma'nın tamamı + Olamayn Futbol Beyni  :bandit:
Oyuzden 88 maçta 13 Gol atmış :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

rvp yi fener 30milyona forvete koyuyor maaliyet tavan yapmıs

naniyi maniyi caniyi alıyor onların maaliyeti 50yi geçiyor
ama taraftarı keyfini sürüyor

esasında bizde oyle olmalıyız yani o oyuncuyu bu paraya almısız suna su kadar vermisiz suna bu kadar teklif gelmis vs bunları bizim değil yonetimin dusunmesi lazım
biz sadece sahaya odaklanmalıyız normalde olması gereken bu fakat fazla içselleştiriyoruz ve hiçbirseyden mutlu olmuyoruz..

bende bundan sonra bircok seyden elimi ayagımı çekiyorum cnk mutlu olacagım hersey elimden alınıyor en basta yoneticinin en üst kademesindeki kişiye karsı güven sorunumuz varken daha neyden mutlu olmayı beklerki bi insan..
o sebeble saflıga cocukluguma donecem yoksa zevk alamıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:48:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuzden 88 maçta 13 Gol atmış :D :D

Olcay 121 maçta 28 gol yapmış ne olacak şimdi :D :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

macar muhabbeti neden kapanmıyor hâla, adamın gelmeyeceği kesin şu saatten sonra.

Çevrimdışı ozan062

Ozan açık söyleyeyim senden beklemezdim yalnız :)

Sen ki onu beğenme bunu beğenme yok şu kadar üstü lazım bu kadar üstü lazım sonra sirk futbolcunu savun çok çok entresan sende de var biraz popülizm demek ki :D
yok be doyamadık ona ondan yoksa robben dendiğinde veya rvp dendiğinde popuya ayak uyudururrak burda neler neler yazardım:))
yani q7de ısrarım bundan adama doyamadık normal bir sekilde gonderilmedi cnk dayanagım bu:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Giray Burak

ya 5.ci olamazsak?? napıcaksın o zaman bu on yargıyı ne taraflara koyacaksın...
Aylardır o kadar yorumunu okudum ,okuduklarımı baz alarak senin kesin q7 ye karşı çıkacağını düşünmüştüm.
Garip bir şekilde q7 istemen cidden şaşırttı beni.
muhalif bir duruş sergiliyordun ,ama bence sende popilistmişsin.
FOREVER balotelli bu arada .batıyorsak tam batalım .

Çevrimdışı brkntcnr

benim dun savundugum sey q7 60  70 ren sonra kapanan savunmada isimizi gorur g tore ile o kanadi goturur ayni sekilde macar susak insallah sol kanat icin alinir dedim hatta dun twitterde susak besiktasa gelsin diye gundem olusturuluyordu burayada yazdim destek olalim diye susakida mutlaka almaliyiz diye ben burdaki susak severlere nasil susaksporlu demiyorsam kimsede querasmasporlu duyemez orak paydamiz besiktas herkesin futbola futbolcuya bakis acisi farkli kimse bu farklilik uzerinden saygisizlik edemez anlatmak istedigim bu
Eyvallah hocam kesinlikle aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Renton

rvp yi fener 30milyona forvete koyuyor maaliyet tavan yapmıs

naniyi maniyi caniyi alıyor onların maaliyeti 50yi geçiyor
ama taraftarı keyfini sürüyor

esasında bizde oyle olmalıyız yani o oyuncuyu bu paraya almısız suna su kadar vermisiz suna bu kadar teklif gelmis vs bunları bizim değil yonetimin dusunmesi lazım
biz sadece sahaya odaklanmalıyız normalde olması gereken bu fakat fazla içselleştiriyoruz ve hiçbirseyden mutlu olmuyoruz..

bende bundan sonra bircok seyden elimi ayagımı çekiyorum cnk mutlu olacagım hersey elimden alınıyor en basta yoneticinin en üst kademesindeki kişiye karsı güven sorunumuz varken daha neyden mutlu olmayı beklerki bi insan..
o sebeble saflıga cocukluguma donecem yoksa zevk alamıyorum
Adamlar takmiyor ki banane ben mi batacagim diyor dogru soyluyor temelinde adam isin zevkine bakiyor gelsin adamlar para benim cebimden mi cikacak sanki deniyor.Biz kendi evimizin ekonomisinden cok ilgileniyoruz :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Begenirsin begenmezsin ama  her fırsatta sistemini övdüğünüz Porto gibi takımda  Gecen sezon  yaptıkları ve oynadıgı süre yabana atılacak cinsten değil. Bende Duzsudsak gelmesini isterim ama  söylemlerin gerçekten az bi sempatisi olanları tavan yaptırıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak'da olup Quaresma'da olmayanlar

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Quaresma'da olup Dzsudzsak'ta olmayanlar

Trivela

Konunun özeti budur.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 14:02:06 ONUR KOLCU ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

@Çağrı abi balotelliden haber yok mu ya geliyor mu yeni noumamiz :bandit:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Yahu bu ne dir ?

Çevrimdışı Giray Burak

Begenirsin begenmezsin ama  her fırsatta sistemini övdüğünüz Porto gibi takımda  Gecen sezon  yaptıkları ve oynadıgı süre yabana atılacak cinsten değil. Bende Duzsudsak gelmesini isterim ama  söylemlerin gerçekten az bi sempatisi olanları tavan yaptırıyor
Hocam kusura bakmayında ,habire geçen sene q7 portoda onu etti bunu etti yazılıyor sürekli.
Şu anda ne ediyor bu q7.oradanda kovuldu .adamın doğru ayrıldığı bir kulüp yok .
Takımın bütün kimyasını bozacak bu adam,adım gibi eminim .
Birde şenol güneş düzeltir onu geyiği yapılıyor ya .ona bitiyorum işte .bu herifi mourınho değiştirememiş ,şenol hocamı değiştirecek .
forever batotelli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 13:55:14
  • Beşiktaş / Bodrum

Hiç problem değil. Opare'de de aynısı oldu. Liverpool maçında bir küfür yemediğim kaldı sonuç ne oldu biliyoruz.

Çalım yeteneği ve hızdan ötürü oyuncu tercihi yapmak 90'larda kaldı artık ama biz maalesef 25 yıl geriden geliyoruz.

O Porto'da her zaman süre aldı çünkü Porto onu tolere edebiliyor. Dünya üzerinde başka hiçbir takım edemedi, edemez de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

@Çağrı abi balotelliden haber yok mu ya geliyor mu yeni noumamiz :bandit:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah kardeşim

Gönüllü scout olmuşsun ama
balotelli nin takıma yarardan çok zarar getireceğini
analiz edemiyor musun ?
Hope for the Best, Plan for the Worst