2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862110 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

forvet neymiş iyi bir forvetle şampiyonluğun garantisini var ama iyi bir takım oyunuyla şampiyonluğun garantisi var
Ba yi yolladik yerine mustafa pektemek mi oynasin abi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet beyler Madem Beşiktaşı duşunuyorsunuz
Bende diyorum ki , Dzutsaka 4 milyon Bonservis + 3 milyon net maaş + Maç başı ile birlikte 7,5 - 8 milyon € baglayacagımıza , 1,5 milyona Q7 yi alıp kalan 6 milyonla da Kaleci ve Stoper alalım :tabe: :tabe:
Bir Dzutzsak maliyetine Tam 3 Futbolcu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İbrahimovici zerrece istemiyorum. Asla da istemem. Yerine kim gelir o bile önemsiz

Çevrimdışı Serkan7738

önce atan sonra tutanı halledelim ortasını doldururuz şuan tutan konusunda bişey yapamıycamıza göre atan konusuna yoğunlaşmamız lazım öncelikli bölge stoper bizim için

Çevrimdışı Ozan E.

Ba yi yolladik yerine mustafa pektemek mi oynasin abi :D
Cenk Tosun var :) Pektemek'e gidene kadar

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bende diyorum ki , Dzutsaka 4 milyon Bonservis + 3 milyon net maaş + Maç başı ile birlikte 7,5 - 8 milyon € baglayacagımıza , 1,5 milyona Q7 yi alıp kalan 6 milyonla da Kaleci ve Stoper alalım :tabe: :tabe:

Senin bu matematiğine göre, bonservissiz bir almeidayı tercih etmeliydik forvet transferi için. Muhtemelen 500bine bile oynardı.

İbrahimovici zerrece istemiyorum. Asla da istemem. Yerine kim gelir o bile önemsiz
Zlatanı istemez misin :ebebe:
Şaka yapmıyorsun dimi Armağan abi :alala:
Gerçi gelmez hayaldende ote orası ayrı ama istemem demek bambaşka bişey...

Çevrimdışı Renton

Senin bu matematiğine göre, bonservissiz bir almeidayı tercih etmeliydik forvet transferi için. Muhtemelen 500bine bile oynardı.
Almeida ne oynamis 2 senedir abi istatistikte yok bu adam cl oynamis 10 mac toplam 43 mac
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Cenk Tosun var :) Pektemek'e gidene kadar
Tosuna guvenim sonsuz da bu sezon +45 mac oynayacaz.

Sakatligi cezasi yorgunlugu tr kupasi derken pektemek 15 mac oynar.

15 maci çöpe atarsak vay halimize
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Dzutszak kim kardeşim .. Ben bi futbolcunun adını duymadıysam sıradan bi oyuncudur ..hem vallahi hem billahi ilk bu forumda adını duydum :tabe: :evillol:

Hmmm ilginc bir yaklasim
bundan bi tane istiyorum :)
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 12:40:23 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Almeida ne oynamis 2 senedir abi istatistikte yok bu adam cl oynamis 10 mac toplam 43 mac
Aynen oyle :ok:
Disiplinsiz olduğu için ve devamlılıgı olmadığı için Porto gibi bir takımda Bir sezonda 43 Maça çıkmış :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Giray Burak

kuerezmö gelecekse eğer bu takıma ,forvete balotelli yi istıyorum .
Takım zaten şenlik yerine döner q7 gelirse .
balotelliyi alalımda bari ,derbilerde 2-3 tane renkli tokatlasın .
Q7 nin trivirilerinden zevk alıyorsanız ,bende nouma nın tokatlamalarından keyif alıyordum,
nouma nında tam karşılığı balotelli şu anda .Oh mis gibi olur takım .
yetenekse ,ikiside yetenekli ,yıldızmı yıldız . :ishock: :ishock:

Çevrimdışı dlcs

:halay:

Ibo oynarsa yenı bır hagı vakası olur. Ama nıyeyse ben de ıstemıyorum

Tosuna guvenim sonsuz da bu sezon +45 mac oynayacaz.

Sakatligi cezasi yorgunlugu tr kupasi derken pektemek 15 mac oynar.

15 maci çöpe atarsak vay halimize
Şişman oynasın yeterki Pektemek oynamasın yada bırakalım 1-2 maç oynasın Nasılsa kafasını gözünü kırıp 6-7 Ay sahalardan uzak kalır , Kafamız daha rahat olur hiç degilse :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Dün bu kulübün Başkanı quaresma ile görüştüklerini ve anlaşmak üzere olduklarını açıkladı.bu transfer çok büyük ihtimalle gerçekleşti sayılır.

Artık aynı tartışmaları yapmanın anlamı yok bizim çok acil almamız gereken 1 forvet ve 1 stoper var.

Çevrimdışı Renton

Pedro zu chelsea

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma zaten oraya ilaç olur.Az paraya çok iş.
Forvet önemli attırabileceği bir forvet olmalı.
Almeida'ya gol attırmaya çalışmış bir adamın istatistiği tabi ki kötü olur.
Ama forvetten de önce stoper alınmalı bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Gençler bırakın şimdi İbra hayalerini o adam gelmez. Bu adam kalburüstü bi futbolcu. Senelik 10'dan aşağıya gelmez. Bizde o parayı veremeyiz. O sebeple boşuna yorulmayın.

Gerçekci konuşalım artık. Benim düşüncem gelirse Remy'di fakat Morinyo bırakmıyor diyorsunuz. Zaten gelecek olsa Başkan İngiltere'den eli boş dönmezdi.

Remy yalan olduğuna göre en yakındaki forvet adayımız kim? Hiç belirgin bir isim yok gibi piyasada şuan sanki?

Adebayor falan demeyin monitöre kafa atarım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 12:53:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Dün ne dedim ben :)

Beşiktaş'ın önüne geçen Quaresma sevgisi ondan 3-4 kat iyi futbolcu olan adama onu tercih etmeye kadar gidecek çeşitli bahaneler uydurularak dedim değil mi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Orta sahaya free olarak fernandes gelsin. Kaleye de free Romero.

Bir Dzutzsak maliyetine 5 futbolcu oldu.

Beşiktaşı düşünüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Dün ne dedim ben :)

Beşiktaş'ın önüne geçen Quaresma sevgisi ondan 3-4 kat iyi futbolcu olan adama onu tercih etmeye kadar gidecek çeşitli bahaneler uydurularak dedim değil mi :)
Abi bence boşuna yoruyorsun kendini ne dersen de farklı bir bahane bulunup quaresma savunulacak.

Benim asıl üzüntüm yönetim ve Şenol hocanın da quaresmayı istemesi.

Çevrimdışı Anıl

Pedro zu chelsea

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman Remy zu biz ?

Çevrimdışı brkntcnr

Fernandes geri gelse quaresma daki gibi karşı çıkmam. Fernandes adam gibi topunu oynuyordu sahada ne takımını yalnız bırakıyordu ne gereksiz çalımlar yapıp top kaptırınca çirkefleşiyordu. Bir tane taraftar bozuntusu inip adama saldırdı diye soğudu adam.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abi bence boşuna yoruyorsun kendini ne dersen de farklı bir bahane bulunup quaresma savunulacak.

Benim asıl üzüntüm yönetim ve Şenol hocanın da quaresmayı istemesi.
Şenol hoca istemiyor istese gündemimizde yok demezdi sorduklarında.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

fernando torrese de razı oldum adebayor ismini gördükçe  :bandit: