2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860938 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Hala mı Q7-Dzudzsak karşılaştırılması yapılıyor. Bıkmadınız mı ?

Çevrimdışı ebabil

inşallah Dzudzsak  gelir

Çevrimdışı aa1903

Balotelli candir gelsin q7 onun kafasina keser ortayi o da dizer golleri. Balotelliye golcu değil diyen futboldan anlamiyordur. NET!!! :bandit: adama disiplinsiz diyebilirsiniz ama yeteneksiz golcü değil diyemezsiniz!!! :bandit:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hem balotelli de akıllanmıştır zaten. akıllanmadıysa da şenol hoca adam eder onu. balotelli'yi istemeyen adama pektemek müstehaktır!!!

Çevrimdışı msezer

qlu bi şey görürsen sende balotelliye yürü trolu trolle :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Q7 muhabbetini, sevenleri ayrı bir sayfada yürütürse benim gibi bu muhabbetten rahatsızlık duyanlar bi huzur bulur. Yetti vallahi, gerçekten sıkıldım. Ne adammış, ne istatistikmiş. Ne vermiş gittiği takımlara...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu ne iğrenç bir durum ne iğrenç bir hal
Rezalet, kepazelik.

Fb persie i açıklıyor, bizim derdimiz tasamız varımız yoğumuz Q7 oluyor. Bu nasıl bir algı operasyonu bu nasıl bir akıl kuçumsemedir. Ve bunu yiyor taraftar, yazıklar olsun. Emeği geçenleri de Allaha havale ediyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bundan hiç şuphemiz yok zaten...
Podolski , Nani ve Dzutzsak mı deseler , 10 Kere Dzutzsak derim :tabe:
Naniden de Podlakidende Daha iyi Bir futbolcu Dzutzsak :bandit:
4 milyon bonservsis + Yıllık en az 3 milyon € + Maç başın degermi ???
Çok fazla maliyeti var akıl kârı değil Dzutzsakı almak !
88 Maç 13 Gol 25 Asist yapmış bir adam için gerçekten çok fazla
Quaresmanın porto daki İstatistigi çok daha yüksek olduğu gibi maliyeti 4/1 i bile değil
Az mantık lütfen...
Gerçekten de az mantık lütfen...

Çevrimdışı Kutay

Beşiktaş, eski futbolcusu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya çok yakın. Portekizli futbolcunun Beşiktaş'la 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ricardo Quaresma yeniden Beşiktaş'a dönüyor...

Siyah beyazlı yönetim eski oyuncusunu transfer etme konusunda son aşamaya geldi.

Porto ile bir yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Yönetimin Quaresma'nin kulübü ile görüşerek bonservis bedeli konusunu çözeceği ifade edildi.

Başkan Fikret Orman ile geçtiğimiz günlerde Londra'da bir araya gelen Portekizli futbolcuysa Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

Teknik direktör Şenol Güneş'in onay vermesi durumunda transferin kısa sürede resmiyete kavuşması bekleniyor. Quaresma  ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.

2010 Haziran ayında Beşiktaş'a transfer olan Quaresma, 2 sezon siyah beyazlı formayı giydi. Toplamda 73 maça çıkan Portekizli, 19 gol, 20 asistle oynadı.

Daha sonra Al Ahli'ye transfer olan Quaresma, son iki sezondur Porto'da top koşturuyor. 31 yaşındaki oyuncu geçen sezon 43 maçta 10 gol atarken, 7 asist yaptı.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ayberk

4 m bonservis 3 m yıllık falan nası bilebiliyorsun ki bunları? Bu adam max. 5 milyon maliyetle gelir. Ayrıca dzsudzsak ı satmak istesen 10-15 m piyasası var quaresma yı kime satacaksın?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Dzsudzsak ile ilgili bilgi vermek gerekirse, kolay bir transfer değil, Beşiktaş tarafından falan bekletilmiyor.  futbolcu 19 milyon € ya transfer edildi. Dinamonun 4 yıllık cezasından dolayı Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı söyleniyor. senelik  2.6 € alıyor, Dinamo tarafından son verilen teklif 3.2 € yani bizim bu fiyatın üstüne çıkmamız lazım. yüksek bonservisli transferinden dolayı kulübü sözleşme uzatmada diretiyor. kulüp başkanı Boris Rotenberg bir oligark ve güçlü bir iş adamı. haberde futbolcunun Beşiktaş'a gelmek istemesinin dışında, sözleşme uzatımı için uygun bir zemin sağlandığını söylüyor (son paragraf)
http://ibuprog.com/index.php/sportnews/18603
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TURKahvesi

Ahahahahah  :kop: :kop: :kop: :kop:

Sen sabahtan beri insanları çileden çıkar sonra taze beyin gelip sakince yorum yapsın yaptığı yoruma bak  :kop: :kop:

Sırf şundan seni iki gün moderasyona kapatmak gerek aslında  :akuma:
:)

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma konusu kabak tadı verdi de bu ibra için vodafone ceo su olayı falan nedir acaba?

Çevrimdışı Oktay

Yahuu bırakın Quaresma gelsin zaten eskisi gibi at koşturacagı ortamda yok bi çoğumuz istemezektse sevenleride olduğu için hele bi gelsin bakalım ne yapacak

Çevrimdışı uno_bjk

selam İzmir den bu ilk mesajım epey zamandır takip ediyordum ama ilk kez bugüne nasipmiş yazmak. yönetimi bende transferlerde yapmış olduğu ağırlıktan dolayı eleştiriyorum bugüne kadar çoktan defans transferi yapılmış olması gerekirdi ve tabi ki forvet transferi  :akuma: :akuma:
q7 mi macarmı derseniz ben ikisinide derim q7 taraftarlar için biraz heyecan ve renk katar içimden bir ses ikiside olacak diyor  :busted_cop: :ebebe:
 dün gece 2010-2011 sezonu özetlerini  izledim tekrardan o zamanki takım çok şişmiş kalabalık bir takımmış yahu delgado,bobo,tabata,nobre,guti,almedia,simao,fernandes,ernst,hilbert,nihat vs. takım düzeni yok istikrar yok süreklilik yok ve yanlış hatırlamıyorsam 3 günde bir maç oynanıyordu.
kısaca ben sabretmeyi beklemeyi neticesinde güzel günler görüceğimizi hissediyorum.herkese iyi pazarlar en kısa zamanda güzel kap haberleri görmemiz dileğiyle...
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı Serkan7738

kimi alıp kimi satıyosunuz yine  :D :D

Çevrimdışı Kutay

selam İzmir den bu ilk mesajım epey zamandır takip ediyordum ama ilk kez bugüne nasipmiş yazmak. yönetimi bende transferlerde yapmış olduğu ağırlıktan dolayı eleştiriyorum bugüne kadar çoktan defans transferi yapılmış olması gerekirdi ve tabi ki forvet transferi  :akuma: :akuma:
q7 mi macarmı derseniz ben ikisinide derim q7 taraftarlar için biraz heyecan ve renk katar içimden bir ses ikiside olacak diyor  :busted_cop: :ebebe:
 dün gece 2010-2011 sezonu özetlerini  izledim tekrardan o zamanki takım çok şişmiş kalabalık bir takımmış yahu delgado,bobo,tabata,nobre,guti,almedia,simao,fernandes,ernst,hilbert,nihat vs. takım düzeni yok istikrar yok süreklilik yok ve yanlış hatırlamıyorsam 3 günde bir maç oynanıyordu.
kısaca ben sabretmeyi beklemeyi neticesinde güzel günler görüceğimizi hissediyorum.herkese iyi pazarlar en kısa zamanda güzel kap haberleri görmemiz dileğiyle...
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emrecim al sen bununla oyna:
@Serhat Akkaya abi Hollanda ligi bana göre kıstas değildir
Hollanda ligi Dünyanın en fazla Gol atılan ligidir , 362 maçta Tam 978 gol atılıp maç başı Gol ortalaması 3.19 goldur
Yani Hollanda liginde her maç +4 Gol şeklinde bitiyor....
Yahu Hollanda liginde Kazım kazım bile Gol krallığında yarışıp +20 Gol atabiliyor :biggrinking: :biggrinking:
Avrupanın en az Gol atılan Ligi İse PORTEKİZ ligiymiş buda enteresan :money:
Futboldan anlamadığım için Bu kadar istatistik bulabildim napalım :money:
Quaresma yı isteyenler futboldan anlamıyor malum :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 12:24:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Oktay

hoş geldin

4 m bonservis 3 m yıllık falan nası bilebiliyorsun ki bunları? Bu adam max. 5 milyon maliyetle gelir. Ayrıca dzsudzsak ı satmak istesen 10-15 m piyasası var quaresma yı kime satacaksın?

Yazdığım Rakamlar TABAN fiyat !
Dzutzsak Moskovada 2.6 milyon net maaş alıyor , Moskova sözleşme uzatmak için yıllık 3.2 milyon € teklif etmiş Dzutzsak a
Bonservis içinde 6 Milyon € Talep ettiği söyleniyor , Sırf satılmasın bize kalsın diye :bandit:

:hosgeldin Abi

Çevrimdışı Deniz

Q7 muhabbeti sıktı artik.

Bu takimin forveti stoperi on liberosu yok burda 2 gundur konusulan q7.

Adamlar forvetlerine rvp yi koyuyor biz kimi koyacaz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Q7 muhabbetini, sevenleri ayrı bir sayfada yürütürse benim gibi bu muhabbetten rahatsızlık duyanlar bi huzur bulur. Yetti vallahi, gerçekten sıkıldım. Ne adammış, ne istatistikmiş. Ne vermiş gittiği takımlara...
Q7 sevmeyenler istedigini sallayabilir ama sevenler yazmasın diyorsun yani öylemi ?????

Çevrimdışı Oktay

Dzutszak kim kardeşim .. Ben bi futbolcunun adını duymadıysam sıradan bi oyuncudur ..hem vallahi hem billahi ilk bu forumda adını duydum :tabe: :evillol:

Q7 muhabbeti sıktı artik.

Bu takimin forveti stoperi on liberosu yok burda 2 gundur konusulan q7.

Adamlar forvetlerine rvp yi koyuyor biz kimi koyacaz?
Remy :icool:
Hayaller İbra tabi :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba