2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12864733 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

İbra deniyor. Gerçekten bu mevzu için tr ceosu falan değil, genel ceo parise gitmiş bugün. Becerirlermi becerirler abİ. Adam gidiyom der gider. Bence hallolmucak iş değil. Boyle bi marka lazım

Ibra mı? xd
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Yeni bir heyecan arasa zlatan gelse ne guzel olurdu :D

O heyecan aramaz para arar. O adam bir sene daha oynar sonra Amerika'ya gider.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

@Necmi ağabey yeni gördüm.

Töre, şu ligin en iyi kanat oyuncusudur.

Bu kadar fazla topla oynamasının ve top ezmesinin kendisi dışında, en önemli sebebi Bilic'tir.

Geçen sene o kadar Töre'nin bire birlerine kaldı ki oyun ve alternatifsiz bir oyunda Töre oyunu zorlamak zorunda kaldı.

+ Compact oyunda haddinden fazla mesafeleri kullandırttı ve oyuncu winger gibi tüm sahayı katetmek zorunda kaldı.

Maçlar spontane oynanmıyor; bunun maç önü hazırlığı var. Töre'yi bilen rakipler yardım savunması getirip, ikili sıkıştırınca artı olarak takım arkadaşları oyun opsiyonu yaratamayınca Töre dışında hücum organizasyonları tıkanıyor.

Yoksa Töre bir kanat oyuncusun sahip olması gereken temel becerilere sahip. Daha rolleri eşit dağıtılan bir oyun düzeninde Töre çok iş yapar.

Dezavantajları yok mu?

Elbette var. Mesela kutuya girmez, sızmaları denemez, çalım repertuarını daha geniş tutmak zorunda.(Kanat oyuncusunun olmazsa; olmazıdır) Belkide en önemlisi oyununu daha basitleştirmek zorunda ve daha fazla çizgiye inmek zorunda.

+Karar verme mekanizmasını ve oyun görüşünü geliştirmeli. Ki bu giderek gelişiyor.

Yoksa top saklama becerisi, oyun geçişleri, dribbling becerisi, fiziksel üstünlüğü, savunma becerisi, taktiksel sadakati, alan oyunu becerisi gayet iyi.

Not: Töre gibi oyuncular "unorthhodox wingers" gibi kullandıkları için en çok beklenen şeyi yani içeri katedip şut atmayı yapmalılar.

Lakin bunun içinde arkadaşlarının ona bu alanı yaratmaları lazım. Gökhan, Beck gibi topu oyuna doğru sokan, pası verdiği zaman doğru yere koşular yapan bir bek ile oynadığı zaman performansı daha da artar.

Senin için bu kadar yazı yazdım. Gerçi 10 parmak yazdım ama olsun.  :D

*Mesajı sana yazdım ama Töre'yi olduğundan daha az bulan herkes içinde geçerli olsun madem.

*Buna eklenebilecek daha onlarca parametre var.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 04:08:57 atalay ]

Çevrimdışı Kadir G.

İbrahimoviçin gelmesi lukakunun gelmesiyle aynı ihtimali taşıyor bence. Faal en iyi 3. futbolcu diye tanımlasan burda çoğunluk kabul eder.

Çevrimdışı talha

Benim umut etmemdeki tek unsur vodafone, bize kalsa zaten olcak iş değil

Valla Vodafone global olarak reklamparası 6M falan önderirse anca kabul eder. Gel beşiktaş'ta oyna sana 6M para verelim.

Ama Vodafone bunu niye yapsın.  :lol:

Çevrimdışı küfeki

Baktık olmuyo, ben ibra dedim ama yönetim ibra edilcek kongrede demek istedim falan diye kazı çeviririm :)))

Çevrimdışı fore_kazık

Beyler saçmalamayın Olcay koştuğundan dolayı savunma yapmıyor. Adamın presi iyidir. Birilerini yücelteceksiniz diye size 3 yıldır iyi kötü emek veren oyuncularınızı yermeyin.

ben q7 yi yüceltmiyorumki. yazılanlar doğrudur. ve 3 yıldır Beşiktaşın topçusu değil diye taraftarın %90 ının eleştirdiği olcay şahan şimdi efsane sol açık oldu ona şaşırıyorum.  :alala:

olcayın tek artı yönü tek pasları ve çok fazla koşması. onun dışında fizik yok, birebirlerde etkisiz ve SAVUNMASI YOK!!!

sonuçta q7 ile karşılaştırırsak ikisi de savunmada kötü. olcay daha fazla koşuyor ama quaresma teknik olarak hücum anlamında olcayla karşılaştırmamız bile zaman kaybı olur...

yaaa varya görende burayı real madrid forumu sanacak quaresmayı balotelliyi beğenmiyorsunuz  :D sanki 100 milyon euro bütçemiz varda keyfimizden quaresmayı alıcaz...

Çevrimdışı Türkay

Merakımdan soruyorum.

Ola ki Ibra olayı gerçek. Van Persie tarifesi uygulanamaz mı? 5 2 milyon euro veriyormuşuz RvP'ye.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

@Necmi ağabey yeni gördüm.

Töre, şu ligin en iyi kanat oyuncusudur.

Bu kadar fazla topla oynamasının ve top ezmesinin kendisi dışında, en önemli sebebi Bilic'tir.

Geçen sene o kadar Töre'nin bire birlerine kaldı ki oyun ve alternatifsiz bir oyunda Töre oyunu zorlamak zorunda kaldı.

+ Compact oyunda haddinden fazla mesafeleri kullandırttı ve oyuncu winger gibi tüm sahayı katetmek zorunda kaldı.

Maçlar spontane oynanmıyor; bunun maç önü hazırlığı var. Töre'yi bilen rakipler yardım savunması getirip, ikili sıkıştırınca artı olarak takım arkadaşları oyun opsiyonu yaratamayınca Töre dışında hücum organizasyonları tıkanıyor.

Yoksa Töre bir kanat oyuncusun sahip olması gereken temel becerilere sahip. Daha rolleri eşit dağıtılan bir oyun düzeninde Töre çok iş yapar.

Dezavantajları yok mu?

Elbette var. Mesela kutuya girmez, sızmaları denemez, çalım repertuarını daha geniş tutmak zorunda.(Kanat oyuncusunun olmazsa; olmazıdır) Belkide en önemli oyunu daha basitleştirmek zorunda ve daha fazla çizgiye inmek zorunda.

+Karar verme mekanizması ve oyun görüşünü geliştirmeli. Ki bu giderek gelişiyor.

Yoksa top saklama becerisi, oyun geçişleri, dribbling becerisi, fiziksel üstünlüğü, savunma becerisi, taktiksel sadakati, alan oyunu becerisi gayet iyi.

Not: Töre gibi oyuncular "unorthhodox wingers" gibi kullandıkları için en çok beklenen şeyi yani içeri katedip şut atmayı yapmalılar.

Lakin bunun içinde arkadaşlarının ona bulanı yaratmaları lazım. Gökhan, Beck gibi topu oyuna doğru sokan, pası verdiği zaman doğru yere koşular yapan bir bek oynadığı zaman performansı daha da artar.

Senin için bu kadar yazı yazdım. Gerçi 10 parmak yazdım ama olsun.  :D

*Mesajı sana yazdım ama Töre'yi olduğundan daha az bulan herkes içinde geçerli olsun madem.

*Buna eklenebilecek daha onlarca parametre var.

Tore tartismasiz ligin en iyi kanat oyuncusu. Bu sene ligin en iyi oyuncusu olursa sasirmayalim. Benim izledigim hic bir Turk kanat Gokhan kadar komple degil, buna Arda da dahil. Forvetimizde top tutabilen guclu bir adam olursa rahat 10 golu gecer.

Çevrimdışı Ersoy

Merakımdan soruyorum.

Ola ki Ibra olayı gerçek. Van Persie tarifesi uygulanamaz mı? 5 2 milyon euro veriyormuşuz RvP'ye.
Bence İbra biraz daha yüksek ister.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı küfeki

Bence Lukaku ve İbra aynı ihtimal değil abi, İbra 81 dogumlu ya, adam gelsin lansmanımızı yapsın, 2 yıllık sözleşme bol para olır yani
Lukakunun gelmesine minumum 8 yıl var diyo mantığım, adamın hedefi real falan gibi üst düzey takımlardır, kariyer planlaması vardır, İbra kariyerinde hepsi var zaten, artık bize çalışsın :)

Çevrimdışı Türkay

Bence İbra biraz daha yüksek ister.

Onu Vodafone düşünsün :D

Çevrimdışı talha

Merakımdan soruyorum.

O parayı kabul etse Milan tak diye vermye hazır da ondan.  :lol:

Çevrimdışı Abdullah

Bazi arkadaslar oyle bir yaziyorlar ki sanki kulup Ronaldo'yu alma niyetinde biz de inadina Quaresma diyoruz. Bir milyon euro + mac basi, bonservisi de olmadan gelecekse buyursun gelsin Quaresma ama Fener Nani'ye kulubu tapuladi diye gidip dunyanin parasina Dsuzdzak'i almanin manasi yok. Ha ote yandan bir de Olcay Quaresma'dan iyidir deyip ustune futbol bildigini iddia eden adamlar var ki onlara diyecek bir sey zaten yok. Olcay kosamaz, calim atamaz, driplingi yoktur, savunmada yoktur (Quaresma'ya savunma yapmiyor diyorlar da ondan soyluyorum), hava toplarinda etkisizdir, fizigi zayiftir, duran top da kullanamaz. Yok Quaresma'da beyin yokmus bilmem neymis, beyin de olsa zaten Real Madrid'de olurdu, futbol da cok beyinle oynanan bir oyun degil sanki profesor transfer ediyoruz. Ha yok dusuk maliyetle gelmiyor mu, o zaman yerine baskasi dusunulur, ancak gidip de Dsudzdak'a 3-4 milyon euro vermektense 1-1.5 milyon maliyetle bedava Quaresma tercih edilir. Neticede aralarinda cok fark oldugunu zannetmiyorum, Dsuzdszak Rus takiminda 88 macta 13 gol atmis, Quaresma'nin sadece gecen sene Porto'da attigi gol 10 (37 macta bunun 9 maci da Samp. Ligi). Her sey bir yana senin kanadinda Olcay oynuyor yahu. Sizin bu futboldan anlamayan mentaliteniz yuzunden Veli, Ersan, Ismail, Mustafa, Olcay gibi adamlarla doldu Besiktas.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Renton

O parayı kabul etse Milan tak diye vermye hazır da ondan. 
Milanda napacak ibrayi yeter da bacca luiz adriano
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

O parayı kabul etse Milan tak diye vermye hazır da ondan.  :lol:

Onu da Vodafone düşünsün  :kop:

Gırgır tabi ki öylesine sordum zaten.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Merakımdan soruyorum.

Genc kardesim Van Persie su anki kadroya gelse sampiyonluk ihtimalimiz cok da degismezdi. Ibra gelirse mevcut kadromuzla bile sampiyonlugun en onemli adayi oluruz bana gore. Van Persie cok iyi futbolcudur, Ibrahimovic efsane aradaki fark bu.

Çevrimdışı Kadir G.

İbrahimoviç milandan 7.5 istiyordu sanırım nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz? Hadi burda vergi yok ama lig kalitesiz yine 6-7 ister.

Çevrimdışı küfeki

Adam stada isim için 150 milyon euro bağladı, iki yıl için ibraya 15 milyon euro bağlayıversin:)
10-15 de biz verelim bonservis
Budur :)

Çevrimdışı talha

Beyler İbra tarifesi en az 10M net + bonuslardır. Vergisiz kemiksiz.

Geçin. İmkanı yok. Şuan yaşayan en iyi 3 oyuncudan biridir bu adam. PSG niye bırakıyor anlamıyorum. Belki FFP olayına takıldılar diye ama dediğim gibi. Araplar işin içine girerse bu teklif 20-25M'e bile gidebilir.  :busted_cop:

Çevrimdışı Tugay

milan ibra para meselesi değil.psg milan'a gitmesine izin vermez tıpkı tevez boca olayı gibi.

Çevrimdışı talha

milan ibra para meselesi değil.psg milan'a gitmesine izin vermez tıpkı tevez boca olayı gibi.

PSG 5.5M'den satışa sundu. Sırf vergi+maaşından kurtulmak için. :busted_cop:

Çevrimdışı TØLGA

yarın şenol güneşin basın toplantısı var diyolar doğrumu ? eğer doğru ise saat kaçta  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yarın şenol güneşin basın toplantısı var diyolar doğrumu ? eğer doğru ise saat kaçta  :biggrinking:

16.sıffir sıffir
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

16:00mis.

Bundan sonra her sene!