Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok istiyorum bu adamı da buraya daha önce hiç yazmadım bugün Dortmund'un satacağını öğrendim o yüzden yazdım alabilme ihtimalimiz var mı abi ?
Daha anlatıyor Ümraniye de ki oyuncuların odasında ki çarşafları falanda seciyormuş diyor
Takım yemek arası verince Sarar dan yetkililer takım elbise getirmiş Şenol Hoca ya vermişler yere atmış daha kalitelisini getirin diye. Sonra daha kalitelisini getirmişler
Bende öyleyim baksana Q7 sevenler ve isteyenler futboldan anlamıyormuş İsteyenler ise Futboldan anlıyormuş ve mantıklı insanlarmış
Bu hayatımda duyduğum en garip iddia olabilir Şenol hoca gibi bir ADAMın asla yapmayacağı bir hareket bence
Odalardaki tv'lere dantel de koyuyomuymuş yemin ederim işsiz bu insanlar ahahahaha GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaşız biz en kalitelisin getirin falan demiş öyle yani Ne kadar doğrudur bilmiyorum ben direk duyduğumu yazdım periscope den
Oraya bi forvet koy almama gibi bi luksleri yok.
Salı günü Dzsudzsak olabilirmiş
Olmaz Töre'nin varı yoğu deliciliktir. Orta'da oynaması bana göre kendi yeteneğine ihanettir. Töre bence kanat için yaratılmış. Kerim mesela biraz daha orta vari bir oyuncudur. Ama Töre kanat.Ayrıca Beck gibi geri dönüşlerde sıkıntı yapan bir adamın önüne defanstan bir haber Quaresma'yı koyarsan çok büüyük sıkıntılar yaşarsın.
19 milyon euroya aldı Dortmund ve satacaklarsa büyük zarara uğrayacaklardır.Yinede çift haneli rakamın altına düşmez bonservis bedeli.
34 lig maçının sadece 21'inde oynamış, ne kadar istikrarlı bir erkek
İmmobile'yi satıp Jordan Ayew'i alacaklarmış yerine zorlarsan 9-10 civarına alabilirsin bence.
Törenin en önemli özelliği top sürmesidir.4-3-3 sistemiyle oynayan bir takımın sağ ve sol forvetlerinde olması gerekli en önemli özellik ise sokora gol veya asist olarak katkıda bulunmalarıdır.Sadece top sürme veya calım atma özelliğiyle 4-3-3 ün sağ açıgında oynamak kafi değildir.4-4-2 nin kanatları desen anlarım ancak gökhanda gol ve asist toplamı bir senede 10 u geçmez.olması gereken ise 20 dir bence o mevkideki adamın gol asist toplamı.Gökhan töre forvet arkası oyuncusudur da demiyorum ancak 4-3-3 sisteminde ya da 4-2-3-1 sisteminde kanatta oynamasındansa içeride oynaması takımın basarısı için daha faydalıdır diye düşünüyorum.(Tek istisnası ise şudur,takımın sol açığı ve forvet arkası oyuncuları çok skorerse (asist ve gol olarak)dediğine katılırım ancak malesef takımda skorer forvet arkası oyuncumuz yok.