2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871644 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

hergün buraya girer yorumlari okururm ama bugünki kadar burayi böle görmemistim, q7 muhabeti midemi bulandirdi resmen, forza sayfasi gibi oldu burasi

yemisim q7 yi, gelirse gelsin gelmese dahi yolu, ne q7 arkadas

Çevrimdışı atalay

Çok istiyorum bu adamı da buraya daha önce hiç yazmadım bugün Dortmund'un satacağını öğrendim o yüzden yazdım alabilme ihtimalimiz var mı abi ?

19 milyon euroya aldı Dortmund ve satacaklarsa büyük zarara uğrayacaklardır.

Yinede çift haneli rakamın altına düşmez bonservis bedeli.

Çevrimdışı Savaş

Daha anlatıyor Ümraniye de ki oyuncuların odasında ki çarşafları falanda seciyormuş diyor :D
Odalardaki tv'lere dantel de koyuyomuymuş :D yemin ederim işsiz bu insanlar ahahahaha :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Takım yemek arası verince Sarar dan yetkililer takım elbise getirmiş Şenol Hoca ya vermişler yere atmış daha kalitelisini getirin diye. Sonra daha kalitelisini getirmişler :D

Bu hayatımda duyduğum en garip iddia olabilir :D

Şenol hoca gibi bir ADAMın asla yapmayacağı bir hareket bence

Çevrimdışı Tolga

İlk sezonunda ligde 3 gol 8 asist yapmış birinden bahsediyoruz.

Müthiş bir oyuncuysa yıldız statüsüne konuyorsa bu istatistikleri yapamaz.

Olcay'ın neler yaptığı ortadayken Quaresma'ya yıldız falan demem ben.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bende öyleyim baksana Q7 sevenler ve isteyenler futboldan anlamıyormuş :kop: :kop:
İsteyenler ise Futboldan anlıyormuş ve mantıklı insanlarmış :bandit:
Dostum benim derdim q7'nin gelmesini istememeleri degil. Herkesin kendine gore bir sebebi vardir. Ama kendi gorusune karsit bir gorus varsa buna saygi duymak zorundadir. Ben q7'yi istemeyenlere futboldan anlamiyor, bunlar besiktasli degil desem nasil karsilanirim cok merak ediyorum. Burda hepimiz besiktas icin konusuyoruz diye biliyordum ben ama meger ben kotulugunu istiyormusum takimimin sagolsun burda ki cogu arkadas,abi oyle soyledi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Bende öyleyim baksana Q7 sevenler ve isteyenler futboldan anlamıyormuş :kop: :kop:
İsteyenler ise Futboldan anlıyormuş ve mantıklı insanlarmış :bandit:
Bir de quaresmasporlusunuz onu unutmuşsun :)

Çevrimdışı Türkay

Bu hayatımda duyduğum en garip iddia olabilir :D

Şenol hoca gibi bir ADAMın asla yapmayacağı bir hareket bence

Beşiktaşız biz en kalitelisin getirin falan demiş öyle yani :D

Odalardaki tv'lere dantel de koyuyomuymuş :D yemin ederim işsiz bu insanlar ahahahaha :D

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ben direk duyduğumu yazdım periscope den
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

34 lig maçının sadece 21'inde oynamış, ne kadar istikrarlı bir erkek :D

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaşız biz en kalitelisin getirin falan demiş öyle yani :D

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ben direk duyduğumu yazdım periscope den
Of bugün bu gerginlikten sonra iyi geldi bunlar. Sağolasın güldürdün beni :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Salı günü Dzsudzsak olabilirmiş :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Oraya bi forvet koy almama gibi bi luksleri yok.:)
Adebayoru alırlarsa forvetimiz cenk tosun olur  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sen Evrenmençıstır'ın periscope nu başından izledin mi @Yusuf Tekeli Bi ara q7 + Macar falan bi seyler diyodu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

İmmobile'yi beğenmiyorum.

Don't panic alamayız zaten. @Çağrı

Çevrimdışı beshicktush

Olmaz Töre'nin varı yoğu deliciliktir. Orta'da oynaması bana göre kendi yeteneğine ihanettir. Töre bence kanat için yaratılmış.

Kerim mesela biraz daha orta vari bir oyuncudur. Ama Töre kanat.

Ayrıca Beck gibi geri dönüşlerde sıkıntı yapan bir adamın önüne defanstan bir haber Quaresma'yı koyarsan çok büüyük sıkıntılar yaşarsın.

Törenin en önemli özelliği top sürmesidir.4-3-3 sistemiyle oynayan bir takımın sağ ve sol forvetlerinde olması gerekli en önemli özellik ise sokora gol veya asist olarak katkıda bulunmalarıdır.Sadece top sürme veya calım atma özelliğiyle 4-3-3 ün sağ açıgında oynamak kafi değildir.4-4-2 nin kanatları desen anlarım ancak gökhanda gol ve asist toplamı bir senede 10 u geçmez.olması gereken ise 20 dir bence o mevkideki adamın gol asist toplamı.Gökhan töre forvet arkası oyuncusudur da demiyorum ancak 4-3-3 sisteminde ya da 4-2-3-1 sisteminde kanatta oynamasındansa içeride oynaması takımın basarısı için daha faydalıdır diye düşünüyorum.(Tek istisnası ise şudur,takımın sol açığı ve forvet arkası oyuncuları çok skorerse (asist ve gol olarak)dediğine katılırım ancak malesef takımda skorer forvet arkası oyuncumuz yok.

Çevrimiçi Samet Ç

19 milyon euroya aldı Dortmund ve satacaklarsa büyük zarara uğrayacaklardır.

Yinede çift haneli rakamın altına düşmez bonservis bedeli.
İmmobile'yi satıp Jordan Ayew'i alacaklarmış yerine zorlarsan 9-10 civarına alabilirsin bence.

Çevrimdışı Anıl

Ben de Salı günü açıklancak diye duydum :)

Şenol hocam Quaresma'yı istemiyorum Dzsudzsak'ı alın desin formama Şenol Güneş yazdırırım :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim kiloma kadar ulasti adam:)
Ben okadar da vurmayın diye paylastim genel tabloya bakinca adam tabela yapmış:)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Geçen sezon Portoda 43 Maça çıkmış ne kadar İstikrarsız bir erkek dimi @Anıl
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Bu evrenmanchester kim ya?

Adam ingilterede ,bizim kulüple ilgili bilgileri nasıl alıyor?

Sırf ingilterede yaşıyor diye başıma uzman oldu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

İmmobile'yi satıp Jordan Ayew'i alacaklarmış yerine zorlarsan 9-10 civarına alabilirsin bence.

Bizimkiler 9-10 vermez bonservise.

Zaten riskli transfer olur.

Torino'da 1 yıl esti gerisi gelmedi.

Çevrimdışı Kadir G.

Törenin en önemli özelliği top sürmesidir.4-3-3 sistemiyle oynayan bir takımın sağ ve sol forvetlerinde olması gerekli en önemli özellik ise sokora gol veya asist olarak katkıda bulunmalarıdır.Sadece top sürme veya calım atma özelliğiyle 4-3-3 ün sağ açıgında oynamak kafi değildir.4-4-2 nin kanatları desen anlarım ancak gökhanda gol ve asist toplamı bir senede 10 u geçmez.olması gereken ise 20 dir bence o mevkideki adamın gol asist toplamı.Gökhan töre forvet arkası oyuncusudur da demiyorum ancak 4-3-3 sisteminde ya da 4-2-3-1 sisteminde kanatta oynamasındansa içeride oynaması takımın basarısı için daha faydalıdır diye düşünüyorum.(Tek istisnası ise şudur,takımın sol açığı ve forvet arkası oyuncuları çok skorerse (asist ve gol olarak)dediğine katılırım ancak malesef takımda skorer forvet arkası oyuncumuz yok.

Zaten olay burda patlıyor bir kanadın gölhan töreyse diğer kanadın quaresma olmaz hemde tek forvetle oynuyorsun. Skora katkısı bol biri olmalı. Dzsudzsak elzem.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bahsi geçen yıldız santraforu açıklıyorum arkadaşlar... Super Mario BALOTELLİ.

Başkanın bugün dediği gibi henüz yaşı geçmemiş, yani emekli ikramiyesi için gelmeyecek buraya. Duyumcuların dediği gibi binlerce taraftarın gidip havalimanında karşılayacağı bir yıldız. Sorunlu ama Şenol hocanın onu da adam edeceğine güveniyor yönetim. Yeni bir Pascal Nouma efsanesinin doğacağına inanıyorlar.