2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874312 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Herkese iyi aksamlar. Ben quaresmanin gelmesini isteyen, futboldan anlamayan, besiktasin kotulugunu isteyen biriyim. Siz futbol dahilerinin arasinda napacam bilmiyorum. Insallah futbol zekanizdan ve besiktasliliginizdan biraz nasiplenirim de daha iyi biri olurum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:hosgeldin

Çevrimdışı talha

Aklımdan bir an böyle bir kadro geçti :) şimdi düşündüm Q7 yi alsak ve sol açığa koysak,soldan açacağı ortalara sağ açıkta oynayan oyuncunun içeri katetmesi gerekir ki gökhan töreyi sağ açıkta oynatsak,içeri kateden bir oyuncu olmaması ve hatta bitiricilik ve skorerlik özelliği olmayan bir oyuncu olması sebebiyle,sadece ileri uçtaki forvete muhtaç durumda kalırız ki bu şekilde zor gol buluruz.Ancak yapmış olduğum kadroda hem dzsuzdsak hem de Q7 bitiricilik özellikleri olan ve içeri kateden oyunculardır ve bu şekilde cok kolay gol bulabiliriz.Peki gökhan töre forvet arkası oynayabilir mi?Bence pekala oynayabilir..o mevkide oynayan oyuncunun illa ince paslar verebilen bir oyuncu olması grekmez..şenol güneşin sisteminde topu alır almaz dikine top sürerek çok iyi çıkışlar yapabilir,hatta defansif yönü de kuvvetlidir gökhan törenin ,hem böylelikle kanattayken ki laubali hareketlerini yapmamış olur.

Olmaz Töre'nin varı yoğu deliciliktir. Orta'da oynaması bana göre kendi yeteneğine ihanettir. Töre bence kanat için yaratılmış.

Kerim mesela biraz daha orta vari bir oyuncudur. Ama Töre kanat.

Ayrıca Beck gibi geri dönüşlerde sıkıntı yapan bir adamın önüne defanstan bir haber Quaresma'yı koyarsan çok büüyük sıkıntılar yaşarsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:06:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaslar okadar da itin bi tarafina sokmayın eyvallah karaktersiz eyvallah ihanet etti falan flanda adam gibi gelip oynarsada bence faydalı olur yani ilk sesonunda 20 ye yakin asist yapmış bi adam bu gelip burda teknik analiz kismina girmeye gerek yok tabela yapmış ayrica bulunduğu kadroda saha içi oyun disiplini ve saha içi geometrisi yoktu.

Herkes benim istediğim gelsin diyor öyle olmaz.

Önemli olan bu rakamları yaparken kaç topu ezdiği.

Her maç topu alıp içeri dalıp dışarı attığı 6-7 top vardı. Çıldırıyordum izlerken.

Bababm Fenerlidir göze hoş geliyor ama bu adamdan bir halt olmaz demişti daha 5-6 haftada. Haklı çıktı adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:hosgeldin

Yaşını da yazar mısın profiline :)
Hocam yeni degilim. Uyeligim var Hakan Gülcan olarak. Uygulamadan erisemedim maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:07:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam yeni degilim. Uyeligim var Hakan Gülcan olarak. Uygulamadan erisemedim maalesef.

Tamam dostum pc'den girince yazarsın o zaman
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse daha önceden çileden çıkacak 2. Almanı kadroya kattılar. Ernstten sonra Beck

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresma alternatif olarak alinacaksa bir sekilde anlarsin belki. ki ben ona bile karsiyim.

ancak Quaresma'yi ilk 11 icin almak Sampiyonlugu satmak demekdir.

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş Ümraniye de ki çimlerin 3 kere değiştittirmiş "Ben çocuklarımı burada oynatmam" demiş.  Evrenmençıstır diyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

İmmobile bizim aradığımız forvet mi sizce ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkese iyi aksamlar. Ben quaresmanin gelmesini isteyen, futboldan anlamayan, besiktasin kotulugunu isteyen biriyim. Siz futbol dahilerinin arasinda napacam bilmiyorum. Insallah futbol zekanizdan ve besiktasliliginizdan biraz nasiplenirim de daha iyi biri olurum :)

Bende öyleyim baksana Q7 sevenler ve isteyenler futboldan anlamıyormuş :kop: :kop:
İsteyenler ise Futboldan anlıyormuş ve mantıklı insanlarmış :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:09:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse daha önceden çileden çıkacak 2. Almanı kadroya kattılar. Ernstten sonra Beck

Bir de o var :D

Bu adam lider ve agresif bir adam valla saha içinde saldırır çok abartırsa kendine gel diye.

Birkaç kez Carlos Eduardo'ya girmişliği var kolundan çekip kendine gel diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Takım yemek yerken Şenol Güneş'e Sarar dan kıyafet getirmişler almış yere atmış Biz Beşiktaşız en kalitelisini getirin diye. Evrenmençıstır öyle diyor.

Edit: Sonra en kalitelisinden getiriyorlar Şenol Hoca incelemiş bir gün boyuncu onu.

Beynim yandı bunu okurken :D

Yani?

Çevrimdışı Kadir G.

Halı sahada ilerde bekleyip her topu siz kullanırsanız iyi sayıda gol atabilirsiniz bi 2-3 katını kaçırmak dışında.

Çevrimdışı atalay

İmmobile bizim aradığımız forvet mi sizce ?

Mobile Santrafor işte.  :D

Çevrimdışı Deniz

Gelecek sezon kadromuzun bu olacağını düşünüyorum:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Beynim yandı bunu okurken :D

Yani?

Takım yemek arası verince Sarar dan yetkililer takım elbise getirmiş Şenol Hoca ya vermişler yere atmış daha kalitelisini getirin diye. Sonra daha kalitelisini getirmişler :D

Çevrimiçi Samet Ç

Mobile Santrafor işte.  :D
Çok istiyorum bu adamı da buraya daha önce hiç yazmadım bugün Dortmund'un satacağını öğrendim o yüzden yazdım alabilme ihtimalimiz var mı abi ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Önemli olan bu rakamları yaparken kaç topu ezdiği.

Her maç topu alıp içeri dalıp dışarı attığı 6-7 top vardı. Çıldırıyordum izlerken.

Bababm Fenerlidir göze hoş geliyor ama bu adamdan bir halt olmaz demişti daha 5-6 haftada. Haklı çıktı adam.
Cagri şimdi d.moskova bize sıkıntı çıkarıyor ise oyuncuya bi miktar imza parası gibi bisey yapip ocak ayı için ön protokol yapsınlar devre arası gelsin macar beleş.

Ayrica çok net bi kanat oyuncu rotasyon eksikligi var bonservis vermeden yillik cüzi bi miktara gelecekse gelsin 11oyuncusu olarak degil rotasyon olarak da düşünülebilir sonuçta

Çevrimdışı Savaş

Takım yemek yerken Şenol Güneş'e Sarar dan kıyafet getirmişler almış yere atmış Biz Beşiktaşız en kalitelisini getirin diye. Evrenmençıstır öyle diyor.

Edit: Sonra en kalitelisinden getiriyorlar Şenol Hoca incelemiş bir gün boyuncu onu.
Iyice bi baksaydiniz bu evrenin yaninda ayran sisesi var mi? Fazla mi kacirdi ne :D Bu nedir ya ulan ne güldüm :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FedericoGiunti

Töreden 7 numara alınıp küreşmaya verilirse bu yönetimden en ufak bir beklentim kalmaz ve yönetimin gitmesi için dua ederim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Factatum

Şöyle tipler de var mesela!!

Tabi ya! Quaresma gidince 7 numarayı da emekliye ayırırız. Yeminle bu tip ergenlerden soğudum, Quaresma olayı yüzünden. Evlat olsa sevilmez yani. :s20:

Ne diyeyim çekecek günahımız varmış.  :evillol:
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 02:13:55 Factatum ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O yüzden güzel kardeşim genelde ne yapar biliyor musun kurumsal yönetilen kulüpler?

O oyuncu ile çıldıran taraftarı hiç kaale almaz profesyonelce karar alırlar. Çünkü zaten maç ve kupalar kazanınca o taraftar o yıldız oyuncuyu çoktan unutur.

Siz kupa kazanamadığımız için bu durumdasınız ama ben bunu anlayabiliyorum.

Zaten senin gibi düşünen Dewe açık açık itiraf etmiş bunu.
Kupa kazanamadıgımız için bu durumda olsam , Her sezon forma , Tshirt vsvs alıp her sene maçlara gitmem kendimi parçalamam , Akrabalarımla papaz olmam
Yanlış düşünüyorsun @Çağrı
Ben kupa için Takımımı desteklemiyorum her şartta destekliyorum
Mesela falanca oyuncu gelirse takımı desteklemeyegim demiyorum aslada demem ama bunu diyen arkadaşları gorduk Quaresma sayesinde......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Iyice bi baksaydiniz bu evrenin yaninda ayran sisesi var mi? Fazla mi kacirdi ne :D Bu nedir ya ulan ne güldüm :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha anlatıyor Ümraniye de ki oyuncuların odasında ki çarşafları falanda seciyormuş diyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:12:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gelecek sezon kadromuzun bu olacağını düşünüyorum:

Oraya bi forvet koy almama gibi bi luksleri yok.:)