2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874550 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Çok basit açıklamasını yapayım :D

Zaten oyuncusunu göndermek istemeyen adam bunu sallar mı :D

Adamın daha da hoşuna gider dinamo başkanı der ki bak onu alıyorlar gel sen bizimle imzala  :evillol:
Kulüp satmak istemeyebilir ama oyuncu kalmak istemedikten sonra elden ne gelir. Macarda zaten sıkıntı yokmuş. Kulüp 4 milyona evet derse 4 ü alır kasaya koyar. Yok derse altı ay sonra neyi alır tahmin etmek zor olmasa gerek.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Evren Şenol hoca Oğuzhan ile çok ilgileniyor diyor. Oğuzhan'da babası gibi seviyormuş bu aralar dedi. Şu çocuğu kazanmayı o kadar çok istiyorum ki umarım Şenol hoca kazanır.
Oğuzhan'dan bu sezon beklentim büyük.

Zaten Şenol Hoca da birşey yapamazsa daha da Oğuzhan'dan birşey beklemeyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Şöyle yapalım her yönetici bir uyarı verirsen yüzde 40'ı tamamlıyor moderasyona geçiyor kim yaptı derse kimse zan altında kalmaz :D
ilk kurşunu ben atarım  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Sosa gitmek istiyormuş Şenol Güneş gelince vazgeçmiş ikna etmiş.

Töre Şenol Hoca geldiğinde Podolski yi isterseniz yarın getirelim demiş Şenol Hoca rettetmiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa gitmek istiyormuş Şenol Güneş gelince vazgeçmiş ikna etmiş.

Töre Şenol Hoca geldiğinde Podolski yi isterseniz yarın getirelim demiş Şenol Hoca rettetmiş.
İyi yapmış ta daha kötüsü geliyor  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:59:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben daha Quaresma şundan dolayı olmalı diyip alt alta futbol parametreleri içinde dizebileni görmedim.

Klasik ya golleri, ya kazandırdığı 4-5 maç ya da trivelası.

Futbolcuyu ya da daha net söyleyeyim kanat oyuncusunu değerlendirmek için tam 30 tane özellik var arkadaşlar oyuncu departman birimlerinde. 30.

Scoutlar 30 özelliğini değerlendiriyor oyuncunun kanat olacaksa.

Bunların sadece 6-7 tanesi teknik biliyor musunuz? Yani o yaptığı trivela ile attığı gol ile yaklaşık 4 özelliği dolduruyorken yaklaşık 7-8 özelliği de de boşaltıyor.

Detaylı yazsak bunca konuşmadan sonra beyinler yanar iyice. Sadece kutuya girmemesi, bek kovalamaması, arka direk koşusu yapmaması bile 5 üzerinden 3'lük konuma indiriyor oyuncuyu.

3'ün altı vasat kabul edilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Quresma gelmiş diyorlar arkadaşlar doğru mu   :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Şöyle tipler de var mesela!!

Çevrimdışı Tolga

İyi yapmış ta daha kötüsü geliyor  :D
Bilseymiş böyle olacağını kabul ederdi kesin. :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Biz El Kabir'i alalım o da Rabona yapıyor :D

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar bu q7 olayını fazlasıyla abartmadıkmı? eğer bonservis verilmeyecekse ve yıllık 1 m euro + maç başı civarına anlaşılırsa, cucakmıdır dudakmıdır nedir o da gelirse harika bir transfer olur. q7 mi cucak mı derseniz tabiki cucak ama bu karşılaştırmayı yaparkende q7 yi gömmek ayıp olur. q7 nin oynadığı dönemdeki kadro ile şimdiki kıyaslanamaz. q7 almeida ile oynadı unutmayın bunu. dembaba ile oynasaydı gereksiz topla oynamaları konuşulmaz şimdiye efsane olurdu.

sonuç olarak ben q7 nin cucak gelsede gelmese de alınması taraftarıyım. cucak ı klübü satmazsa da basar parayı sözleşmeyi imzalatırım elemana ocakta dinamo babayı biz cucağı alırız  :ok:

Çevrimdışı baro19

Ya zaten sağlam değil iyice sıyıracam kafayı bir ara bırakmıştım gene stadyum transfer takibe başladım yeter artık ya gelsin kim geliyorsa :D :busted_cop:

Çevrimdışı talha

Mesela Olcay berbat diyoruz adamda yetenek sıfır falan. Ama Olcay'ın oyun mentali Quaresma'dan kat kat iyidir. O yüzden oyunu karşı tarafa yıktığın anda parlamaya başlar Olcay.

Tek top oynar laga luga yapmaz. O yüzden kapalı defansa karşı oyunu açamaz. Dribling özelliği maalesef yok. Ama inanılmaz bir pozisyon bilgisi var adamda. Nereye pas atacaklar güzel kokluyor.

Olcay'da Ribery'nin tekniğinin %30'u falan olsa. O bitiriciliğe sahip olsa cidden bir 15-15 yapabilirdi. O derece akıllı.

Ama Allah bir yerden almış bir yere vermiş. Yapacak birşey yok.

Şimdi biz Olcay'ın daha yetenekli ve tekniğini alma imkanımız varken. Bir iki trivela yapıyor diye Quaresma denilen oyun aptalı alacaz.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Al işte bunu dediginiz an , Q7 yi isteyenleri agresifleştirip , Gelmesini daha çok istemelerini sağlıyorsunUz ama farkında değilsiniz !!
Bu mesajları gördükçe daha çok gelemesini istiyorum !! Ben çıldıracagıma siz çıldırın !!!
Q7 yi isteyenelr futboldan anlamıyor, İstemeyenler futbol profesoru öylemi :akuma:
İnş gelir İLLEDE AUARESMA QUARESMA QUARESMA OALEY OLEY OLEYE OLEYEEEEYY QUARESMA QUARESMA

O yüzden güzel kardeşim genelde ne yapar biliyor musun kurumsal yönetilen kulüpler?

O oyuncu ile çıldıran taraftarı hiç kaale almaz profesyonelce karar alırlar. Çünkü zaten maç ve kupalar kazanınca o taraftar o yıldız oyuncuyu çoktan unutur.

Siz kupa kazanamadığımız için bu durumdasınız ama ben bunu anlayabiliyorum.

Zaten senin gibi düşünen Dewe açık açık itiraf etmiş bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şöyle yapalım her yönetici bir uyarı verirsen yüzde 40'ı tamamlıyor moderasyona geçiyor kim yaptı derse kimse zan altında kalmaz :D
:steamed: :steamed: :steamed: :eyes :s20: :s20: :s20: :s20: :akuma: :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Şöyle tipler de var mesela!!

Vermesinler ya allah allah!! Bu adam bu sefer kendini onemli hissetmemeli arkadaş. Anlamiyorum ben bunu. Sıkıldım valla yeter! Bu adam gelecek iki tezahurat iki değer görecek hop yine ayni simariklik. Her geleni pohpohlamaya ne merakli milletiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

Quaresma'nın futbolculuğu da vasat altıdır.

Varsa futbol bilgisine güvenen; polemik yapmadan buyursun konuşalım.

Görsel yetenekleri iyi diye iyi futbolcu olunmuyor.

Bu Q7 neymiş? Haberimiz yokmuş!

Muazzam safi yetenek; lakin bir dirhem katmamış üstüne.

edit: Direkt yazın cevabınız varsa.
kartal kardeşim futbol konusundaki bilgine saygım sonsuz ancak barcelona, chelsea, inter ve porto gibi kulüplerin transfer ettiği bir futbolcudan bahsediyoruz. gerçekten vasat altı olsa bu kulüpler transfer etmezdi sanırım. hepsi bir umut aldılar  ama karakter ve disiplin problemleri nedeniyle hiçbirinde tutunamadı. büyük ihtimal gelirse bizde de yine benzer şeyler yaşanacak. ancak yetenek konusunda;

jose mourinho: "quaresma çok yetenekli bir futbolcu ancak taktik disiplinsizliği nedeniyle bu takımda forma giyemeyecek."

Herkese iyi aksamlar. Ben quaresmanin gelmesini isteyen, futboldan anlamayan, besiktasin kotulugunu isteyen biriyim. Siz futbol dahilerinin arasinda napacam bilmiyorum. Insallah futbol zekanizdan ve besiktasliliginizdan biraz nasiplenirim de daha iyi biri olurum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

arkadaşlar bu q7 olayını fazlasıyla abartmadıkmı? eğer bonservis verilmeyecekse ve yıllık 1 m euro + maç başı civarına anlaşılırsa, cucakmıdır dudakmıdır nedir o da gelirse harika bir transfer olur. q7 mi cucak mı derseniz tabiki cucak ama bu karşılaştırmayı yaparkende q7 yi gömmek ayıp olur. q7 nin oynadığı dönemdeki kadro ile şimdiki kıyaslanamaz. q7 almeida ile oynadı unutmayın bunu. dembaba ile oynasaydı gereksiz topla oynamaları konuşulmaz şimdiye efsane olurdu.

sonuç olarak ben q7 nin cucak gelsede gelmese de alınması taraftarıyım. cucak ı klübü satmazsa da basar parayı sözleşmeyi imzalatırım elemana ocakta dinamo babayı biz cucağı alırız  :ok:

Ben sağ kanattım arkamda bekim danilo, kutunun içinde benden pas bekleyen jackson martinezdi.

Allah aşkına bunlarla gelmeyin yok kadro kötüydü buydu alın portoda oynadıkları ekrem dağ almeida değil biri atletinin diğeri realin oyuncusu.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 02:05:38 Kadir Güney ]

Çevrimdışı beshicktush

Aklımdan bir an böyle bir kadro geçti :) şimdi düşündüm Q7 yi alsak ve sol açığa koysak,soldan açacağı ortalara sağ açıkta oynayan oyuncunun içeri katetmesi gerekir ki gökhan töreyi sağ açıkta oynatsak,içeri kateden bir oyuncu olmaması ve hatta bitiricilik ve skorerlik özelliği olmayan bir oyuncu olması sebebiyle,sadece ileri uçtaki forvete muhtaç durumda kalırız ki bu şekilde zor gol buluruz.Ancak yapmış olduğum kadroda hem dzsuzdsak hem de Q7 bitiricilik özellikleri olan ve içeri kateden oyunculardır ve bu şekilde cok kolay gol bulabiliriz.Peki gökhan töre forvet arkası oynayabilir mi?Bence pekala oynayabilir..o mevkide oynayan oyuncunun illa ince paslar verebilen bir oyuncu olması grekmez..şenol güneşin sisteminde topu alır almaz dikine top sürerek çok iyi çıkışlar yapabilir,hatta defansif yönü de kuvvetlidir gökhan törenin ,hem böylelikle kanattayken ki laubali hareketlerini yapmamış olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Q7'nin gelmesini kabullendim artık da Töre'nin forma numarasını alıp bu adama verirlerse çok pis söverim yapamazlar böyle bir şey yapmamalılar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaslar okadar da itin bi tarafina sokmayın eyvallah karaktersiz eyvallah ihanet etti falan flanda adam gibi gelip oynarsada bence faydalı olur yani ilk sesonunda 20 ye yakin asist yapmış bi adam bu gelip burda teknik analiz kismina girmeye gerek yok tabela yapmış ayrica bulunduğu kadroda saha içi oyun disiplini ve saha içi geometrisi yoktu.

Herkes benim istediğim gelsin diyor öyle olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 02:05:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Herkese iyi aksamlar. Ben quaresmanin gelmesini isteyen, futboldan anlamayan, besiktasin kotulugunu isteyen biriyim. Siz futbol dahilerinin arasinda napacam bilmiyorum. Insallah futbol zekanizdan ve besiktasliliginizdan biraz nasiplenirim de daha iyi biri olurum :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:hosgeldin

Yaşını da yazar mısın profiline :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Takım yemek yerken Şenol Güneş'e Sarar dan kıyafet getirmişler almış yere atmış Biz Beşiktaşız en kalitelisini getirin diye. Evrenmençıstır öyle diyor.

Edit: Sonra en kalitelisinden getiriyorlar Şenol Hoca incelemiş bir gün boyuncu onu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler