başkanın nasıl konuştuğu önemli değil, iş yaptıktan sonra isterse "agu agu" desin. Kimlere ingilizce ne sunum yapıyor bilemem tabii ama ben başkanın ingilizce konuşmasını dinlerken baya eğlendim.
Kaleci alınması konusunda burada yırtınsak bir faydası dokunur mu acaba?
Telaffuz sıkıntı değil. Kimse çok takılmaz. Ne anlattığına bakar zaten.
Şenol Güneş'in olduğu yerde kaleci alınıp alınmayacağı konusuna da Şenol Güneş karar verir artık.
Ayrıca herkes transferleri tek tek hesaplayıp eleştiriyor ama burada çoklu bi denklem var. Lütfen herkes bi Uefa kısıtlarını önüne koyup bi daha düşünürse, bu işlerin o kadar kolay olmadığını görür. Bir futbolcuya vereceğiniz fazladan 2m, diğer tüm transferleri direkt etkiliyor.
4-5 m Duşçak bonservisi yerine 0 bonservis q7 hesaplanıp o para başka bi yere kaydırılmaya çalışılıyor veya en azından b plan olarak hazır ediliyor olabilir. Ayrıca bu tip b planları a planınız için de masada elinizi rahatlatır. (bilgim yok empati yapmaya çalışıyorum )