2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873225 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yok mu forvet konusunda herhangi bir gelişme bırakın şu Q7'yi Allah aşkına.

Çevrimdışı brkntcnr

Hem quaresma hem de dzsudzsak ı almayacaklarını bildiğim için q7 ye bu kadar olumsuzum. Dzsudzsak ın ayakkabısı olamaz q7. Üstelik bildiğim kadarıyla Dzsudzsak ta gittiği takımlarda hep taraftarla çok iyi anlaşmıştır. Ayrıca Dzsudzsak ında öyle jeneriklik golleri hareketleri vardır ama yaptığı hareketlerle hep sonuca gittiğini gördüm. Yani q7 gibi çalım atıp sonra saçmasapan birşey yaptığını görmedim. Dzsudzsak - Sosa - Töre üçlüsü ligin bir numaralı üçlüsü olacakken almayın şu sorunlu q7 yi allah için. 3-5 milyon için bütün bi adam sezonu yakmasın.

Çevrimdışı pascal26

başkanın nasıl konuştuğu önemli değil, iş yaptıktan sonra isterse "agu agu" desin. Kimlere ingilizce ne sunum yapıyor bilemem tabii ama ben başkanın ingilizce konuşmasını dinlerken baya eğlendim.

Kaleci alınması konusunda burada yırtınsak bir faydası dokunur mu acaba?

Telaffuz sıkıntı değil. Kimse çok takılmaz. Ne anlattığına bakar zaten.

Şenol Güneş'in olduğu yerde kaleci alınıp alınmayacağı konusuna da Şenol Güneş karar verir artık.

Ayrıca herkes transferleri tek tek hesaplayıp eleştiriyor ama burada çoklu bi denklem var. Lütfen herkes bi Uefa kısıtlarını önüne koyup bi daha düşünürse, bu işlerin o kadar kolay olmadığını görür. Bir futbolcuya vereceğiniz fazladan 2m, diğer tüm transferleri direkt etkiliyor.
4-5 m Duşçak bonservisi yerine 0 bonservis q7 hesaplanıp o para başka bi yere kaydırılmaya çalışılıyor veya en azından b plan olarak hazır ediliyor olabilir. Ayrıca bu tip b planları a planınız için de masada elinizi rahatlatır. (bilgim yok empati yapmaya çalışıyorum )

Çevrimdışı Kadir G.

Ah be kardeşim gönlünde istemesin aklında istemesin senin efsane dediklerin sadece sahada efsane
hepsi şu anda meteliksizler ve zamanında iyi paralar kazandılar kendi cebini idare edemeyen Beşiktaş kulübünümü idare edecek
Futbolun efsanesi olmak iyi kulüp yöneticisi olmak anlamına gelmez bu arada Sayın Çebiyi aday gösterecek nesini gördün onuda merak ettim
mesela Çebi olmasaydı şu anda hocamız Luceskuydu ve Q7 saçmalıklarının peşinde koşmuyorduk Orta sahamızda Atiba yerine gökhan inler vardı
Törenin Beşiktaşla ilişkisi kopmuştu şimdi yeni kulübünde antrenmanlara çıkıyordu. @Kadir Güney

Necmi abi eski futbolculardan kastım avrupadaki bazı takımların sahip olduğu yönetimlere özenmemden kaynaklı orada burası kadar para konuşmuyor görevlerini yapıyorlar. Lucescu olayını unutamam ama kim gelebilecek durumda başkanlığa? Çünkü ben artık fikret ormanın zamanında düşündükleriyle hayata geçirdiklerinin hiç tutarlı olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:15:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
27 yaşında da beğenmediniz adamı hala diyorsunuz yok tekme attı yok derbide oynamadı vs...! Derbide Veli Töre olcayın yaptıklarını gördük te gönderdik mi ?

Bizde 10 yapar rahat ol...!

Onu da göreceğiz 5'te kalınca bahane uydurmayacaksın ama kabul etmem çünkü :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah be kardeşim gönlünde istemesin aklında istemesin senin efsane dediklerin sadece sahada efsane
hepsi şu anda meteliksizler ve zamanında iyi paralar kazandılar kendi cebini idare edemeyen Beşiktaş kulübünümü idare edecek
Futbolun efsanesi olmak iyi kulüp yöneticisi olmak anlamına gelmez bu arada Sayın Çebiyi aday gösterecek nesini gördün onuda merak ettim
mesela Çebi olmasaydı şu anda hocamız Luceskuydu ve Q7 saçmalıklarının peşinde koşmuyorduk Orta sahamızda Atiba yerine gökhan inler vardı
Törenin Beşiktaşla ilişkisi kopmuştu şimdi yeni kulübünde antrenmanlara çıkıyordu. @Kadir Güney
Varan 1  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

5 i geçerse Yerim seni Ayrıca toplantılara katılacaksın  :kop: :kop: @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

pardon hocam unutmuşum. 18
profiline girersen daha iyi olur tam doğum tarihini girmen gerekiyor @brkntcnr

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar Quaresma sevgisi nerden kaynaklanıyor bilen var mı? Ben cidden merak ediyorum bunu. Amacım makara yapmak falan da değil yani bu kadar sevgi neden anlamıyorum :) Sebebi neydi ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sorunun cevabının bilen var mı ? Adamlar Ferhat'ın Şirin'i Mecnun'un Leyla'yı sevdiği gibi Q7'yi seviyor. Bıraksan dağları delecek adamlar.

Çevrimdışı brkntcnr

profiline girersen daha iyi olur tam doğum tarihini girmen gerekiyor @brkntcnr
tamamdır abim hallediyorum şimdi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende girdim istemeden muhabbete adamlardaki zihniyet aynı Q7 istemiyorsan Olcay'ı izlemeye mecbursun , Olcay size çok bile yazıyorlar sanki ben Olcay'ı savunuyorum arkadaş sanki dünyada bir tek kanat oynayan Q7 kaldı az ufkunuzu genişletin diyorum bu sefer de bana sövmeye başladı adamlar bundan sonra Q7 hakkında tek kelime kötü bir şey söylemeyeceğim ne zaman Beşiktaş şu anki bulunduğu durumdan daha kötü olursa  o zaman çıkıp hepsine ben sövecem bugün çıldırdım anasını satayım.  :akuma:
Hiç olumlu düşünmediğinizden dolayı olabilir mi acaba ???
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz kaç gündür...
Bende seninkinin tam tersi , Gelsin Oynasın Gol atıp asistler yapsın , Takımı taşısın ve çok başarılı olsun istiyorum sebebi sizin gibi Yaygara koparanlara en iyi cevabı sahada vermesini istiyorum!! Bende ozaman konuşacağım işte sizinle !!!
İnşaAllah Sizi utandıracak oynayacagı futbolla....
Bir adam. Bu kadar yerin dibine sokulmaz Ayıp Geçekten Ayıp !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:18:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan bu kadar Quaresma'yı isteyenlar hatta Dzsudzsak yerine gelsin diyenler var ya;

Dzsudzsak şuraya gelsin 5-6 maç oynasın tapacaklar.

Sadece oyunundan değil. Oyuncu çok hırslı ve çok sahiplenicidir yırtar kendini. Saçma sapan tekmeler savurmaz ama taraftar ile ilişkisi mükemmeldir.

Oynayıp da sevmeyen taraftar yoktur. Psv taraftarı gidiyor diye ağlamıştır arkasından. Dinamo taraftarı da şuan isyanlarda.

Quaresma gibi kanımı dökeceğim masallarıyla değil, sahada gerçekten fazlasını yaparak bağlar taraftarı kendisine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

5 atsın öpüp başınıza koyun 2-3 anca atar :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Forvet kim gelecek..

Bu karmaşada adebayoru kitlemezler inşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu kadar Quaresma sevgisi nerden kaynaklanıyor bilen var mı? Ben cidden merak ediyorum bunu. Amacım makara yapmak falan da değil yani bu kadar sevgi neden anlamıyorum :) Sebebi neydi ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kayserispora trivela golü atmış.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kadir G.

Halı sahada yapmaya çalışıp yapamadıkları şeyleri yaoan birini seviyorlar işte mesela takım yararı değil şov.

Çevrimdışı emrevolkan

Arkadaşlar yaşını yazmayanlar

Üst menüden Profil > Forum Profil'ini seçip doğum tarihinizi girip güncellemeniz yeterli.

Tapatalk ile nasil yapabilirim? :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Tapatalk ile nasil yapabilirim? :)

on numara uzman sorusu :D

Çevrimdışı TALAT

Forvet kim gelecek..

sola remy i alalım. tosun oynasın forvette
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlar gercekten dogruysa ANC'ye yaziklar olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:20:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Forvet kim gelecek..

Eskiden İnönü'de kapalının orada cepçiler olurdu telefon çalmak için kargaşa kollayanlar. Bir kez ben de kaptırdım da yakaladım :D

Ade'nin kardeşi cepçi hastası. Hırsızlık hastalığı var iyi tutun telefonları gelirse  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Factatum

Taraftar profilimiz çok değişti çok.. :s20:

Bunlar hep sportif başarısızlıktan...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:21:20
  • Beşiktaş / Bodrum
on numara uzman sorusu :D

Bunu sana @Necmi abi anlatsın kardeşim  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada abilerim biliyorum Bu tip adamlara fazla inanmayın falan diyorsunuz fakat Derin Beşiktaş Dzsudzsak a 4m bonservis yıllık 2m tamam demiş