2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877281 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Yönetimi q7 konusunda fazla eleştiriyoruz bence. Yönetimde bu oyuncunun. Sorunlu olduğunu biliyor ve önceliğini cucak'a veriyor ancak kazın ayağı öyle değil. Unutmayalım konop'un ne maliyetlerle sevillaya gittiğini. Benzer potansiyele sahip sözleşmesi 6 ay sonra biten adam öyle 3 5 paraya vermez kendini. Oyuncunun şimdiki kulübüne  maliyetide ağır olmuştu. Anladığım kadarıyla hem cucak hem de kulübü bu transferden para kazanmaya çalışıyor. Bu şekilde maliyeti 6 7 milyonu buluyor. 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncuya vu kadar parayı kimse vermez. Kaldı ki o kulüp uefadan yasak yemiş Beşiktaş ise. Yönetim muhtemelen sadece kulubune ya da oyuncuya bir miktar odemek istiyor ya da 6 ay sonrası için planlarını yapıyor. Cucan büyük bir oyuncu ancak o kadar kolay değil bu transfer. Bu nedenle querasma girişimi belki de geçici ve şartlar lehimize olursa isteniyor

Çevrimdışı eski inönü

Walter Zenga twitter hesabı şoyle bir şey yazmış oglen; ''Q7 taraftarın ve özellikle Çarşı'nın gazını alma gayretidir.Beşiktaş taraftarının beklentisi daha entellektüel transferlerdir. Basit değil.''

Çevrimdışı Kemal

Burada sorun q7 'nin falan gelmesi değil beyler, makul ücretle bonservissiz 1.5 m eurolara gelirde q7 .

Burada sıkıntı bizim Başkanın bu zamana kadar stoper forvet önlibero kısmını hala doldurmamış olması ve bizim taraftarın q7 yi İlahlaştırarak takıma zarar vermesi.

Şimdiden Töreye 7 numarayı quaresmaya ver diye tweet atmaya başlamışlar.

Bütün takım içi dinamiklerin içine edilecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:39:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada biraz takip edin şimdi gündemi.

Transfer konusunda baskı yapan çoğunluğun yüzde 90'ını hiç baskı yapmayacak artık bir güzel rahatladılar.

Sen ben o kaldı artık. Onlar da kafa ütülemez diye bakacaklar rahat rahat takılırlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan bugün basının önünde Quaresma ile ilgili olumlu düşüncelerin böyle net bir şekilde ifade etmemiş olsaydı haklıydın.

Yönetim biz olumlu bakıyoruz dedikten sonra Quaresma gelmezse olan hocaya olacak istifa et tarzında baskı gelecektir bir kısım taraftardan.

Yapılacak olan şey kapalı kapılar arkasında bu konuyu hoca ile konuşacaklardı.

O da istemiyorum diyecekti olay kapanacaktı şimdi istemeye istemeye kabul edecek maalesef.
Hoca onayı çoktan vermiştir zaten , Hoca onay vermemiş olsaydı Başkan bu kadar NET konuşmazdı bence :ok: @Tolga_
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:40:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynı şeyi soyluyorum abi :ok:
Şenol hoca daha imza atmadan tepkisini koydu , Basın toplantısında bile Başkana ve yoneticilere Karışmayın dedi , Yani Q7 yi sitemezse direk söyler, Baskı altında falan kalmaz ....

Aynı şeyi söylemiyoruz tam tersini söylüyorum Yunus Emre tekrar oku abicim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

anç hangi transferi bitirebilmiş kartal kardeşim? tek olayı şenol güneş :) ha bir de ronaldinho'nun abisiyle yediği yemekler var :)

Ben fikret ormanla sürekli ters düştüğünden rahat hareket edemediğini düşünüyorum. Bir tolgay transferi var şu anlık ama  mesela başkan olsa 4.5 verip balaszı alacağına emin olabilirdim.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kim abi daha iyisi?

Biten Adebayor şuanda sen ister misin forvete?
Çağrı  yapma.

Çevrimdışı emrevolkan

Ilk mesajimi buraya yazayim, buradan yonetime laf atan arkadaslari kiniyorum. Biz yillar once Yildirim Demiroren gitsin diye yirtinirken ona destek verenler de ayni kisilerdi galiba. Anlamasi cok zor degil fakat farkinda degilseniz tekrar yazalim, Besiktas hala YD'nin yonetim basarisizliginin etkilerinden kurtulmus degil. Kulubun parasi yok. Buna ragmen iyi isler cikariliyor.

Gecen sene sampiyonlugu hak eden tek takim Besiktas idi. Hakemler rekor sayida penalti vermese FB ilk yarida havlu atiyordu. GS ise keza yine hakemlerle yarista kaldi. Besiktas kadrosunda ne bir Melo ne de bir Emre olmadigi halde ligin en cok kirmizi kart goren takimi oldu (BJK tam 10 kirmizi kart gordu). Bu meselenin en bariz istatistiki tarafi verilen verilmeyen fauller, ofsaytlar, karsi takimlara yonelik tavir var. Bazi maclarda oyuncularimiz resmen dayak yedigi halde hic bir sey olmuyor, rakip takimin sertlikle Besiktasi sindirmesine izin veriyorlar. Anadolu takimlari Besiktas'a sergiledekleri kazmaligi, sertligi GS, FB maclarinda kesinlikle yapamiyor cunku kart cart diye cikiyor. Bu belki penaltilardan, bize verilen kartlardan bile onemli, cunku artik oyuncular bir noktadan sonra pes ediyor. Quaresma'ya olan buydu, Guti'ye de aynisi oldu.

Tek bir Antalya macinda Quaresma'ya bir devrede 10 civarinda faul yapildigini (ve tek sari kart cikmadigini) hatirliyorum. Bu adamlarinki de can, her mac her mac on tekme yersen senin de canini disine takip oynayasin kalmaz bu yuzden yurtdisinda yildizlar korunur, Turkiye'de de oyle, tabii BJK'nin yildizlari haric!

Transfere gelirsek, Quaresma'ya neden karsi cikildigini anlamiyorum. Kulubun parasi yok, Quaresma da bonservissiz. 1 milyon euro + mac basilar gibi bir rakama gelecekse neden olmasin. Her turlu Olcay'dan iyidir Quaresma. FB yildiz transfer etti diyorsunuz, Nani denen adam Sporting'te 35 macta 12 gol atmis Quaresma Porto'da 37 macta 10. Ayni lig, ayni ayarda takimlar. Ustelik dunyanin parasi harcanmayacak Nani yillik 3.5 milyon + mac basi 20 bin euro alacak ustune 6 milyon bonservis, Nani transferinden cok daha iyi olur uygun sartlarda Quaresma. Kosamayan, teknigi zayif, driplingi olmayan, fizigi zayif, kafa topuna cikamayan, defansa katkisi olmayan Olcay'i mi izlemek istiyorsunuz bir sezon? Olcay'in Counter Strike dengi bir koseye soteye yatip sniper tufegiyle adam vuran cocuktur, teklif gelmemesi de bundan.

Su anki kadromuzun en buyuk eksigi forvet, defansif orta saha ve bir ofansif orta saha (ya da 2. forvet sistemimiz 2 forvet olacaksa). Veli sakat, Atiba'dan bu yil ayni performansi beklemiyorum. Tigana Serdar Kurtulus'tan defansif orta saha yapmis, Serdar da basarili olmustu (o mevkideyken milli takima cagrildi). Ama milletin hafizasi balik hafizasi oldugundan kimse bunu hatirlar mi bilmiyorum. Transfer olmayacaksa Serdar o mevkide faydali olabilir. Atinc yerine Ersan satilsa daha iyi olacakti. Anlamadigim nokta sirf teklif var diye adam satmanin manasizligi. Demba Ba ne kadar iyi satissa, Atinc o kadar yanlis bir satis. Bunu da goreceksiniz. Ciktigi her mac iyi oynadi atinc, ayrica geriden olaganustu isabetli uzun paslar atiyordu. Simdi asagi yukari ayni miktarlara 30'una merdiven dayamis adamlar ariyoruz. Buna ragmen bence defansa acil transfere gerek yok. Milosevic iyiyse yeni transfer sayabiliriz cunku gecen sezon hic yoktu. Ersan yedek olur, altyapidan birisi de 4. defans olabilir. Su an yildiz bir defans alamayacaksak gidip Sivok ayarinda adam almanin hic bir mantigi yok.

Sola Quaresma yerine alinabilecek bir oyuncu Gabrijel Boban. Forvete ise guclu ve golcu bir adam sart tek forvet oynayacaksak. Demba Ba, Remy vs. gibi bir adam degil Drogba gibi bir adam varsa tek forvet oynayabiliriz, yoksa gol sikintisi yine kacinilmaz. Bu mevkiye Dejan Radonjic ya da Kim Shin-wook gibi bir adami da yedek olarak almamiz da sart.

Fakat her sey bir yana, dogru duzgun hakemler olmadikca, yonetim onumuzdeki ilk sezon dograndigimiz ilk macta o hakeme dudugunu astirmadikca dunyanin parasini harcayip RVP, Modric vs. adamlar dahi alsak sampiyon olmamiz cok zor. Bu yapilamayacaksa gidip yildiz futbolculara para dokmenin manasi yok. Getiriyorsun adami illallah dedirtiyorlar 10 macta, en azindan paramiz cebimizde kalir.

Aynen katiliyorum.

Arti olarak sosa/transfer yazmissiniz. O mevkide oguzhanda var. ben bu sene cok umutluyum ondan.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yonetimi bolebilir diye birsey yok anc ve orman 2 aydir dogru durust konusmuyorlar bile.
FO ve ANÇ daha geçen gün düğünde miydi neydi karşılıklı göbek atıyorlardı ya.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mert_

yalnız @Çağrı helal olsun macarın adını bile doğru dürüst kimse bilmezken burada oluşturduğun kamuoyu ile bugün sosyal medya ve Beşiktaş haber sitelerinde cucak mı quaresma mı tartışmaları dönüyor :) bildiğin gündem yaratmaktır bu helal olsun kardeşim :)

Çakma yıldızları... Sağlığınız ve büyük beklentinin getireceği büyük hüsrandan dolayı herkese önerim çıkan büyük isimlere inanmamalarıdır. 20 milyona rağmen gelecek isimler quaresma gibi vasat altı oyuncular olur.
Sen Quaresmayı , Olcayla , Olcan Adınla Falan karıştıryorsun galiba , Her şeyi anlarım her turlu eleştiriyi anlarım ama q7 için vasat altı bir futbolcu demekte ne demek :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:42:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı  yapma.

Gerçekler Coşkun abi.

Artık kimseyi sakinleştirmeye çalışmıyorum bugünkü hamle bana ellerinde ne olduğunu, olabileceğini fazlasıyla gösterdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

bu arada gremio maçının kadrosunda rhodolfo yok
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mert_

Ben fikret ormanla sürekli ters düştüğünden rahat hareket edemediğini düşünüyorum. Bir tolgay transferi var şu anlık ama  mesela başkan olsa 4.5 verip balaszı alacağına emin olabilirdim.
yapma kartal kardeşim tolgay transferi neredeyse onun yüzünden olmayacaktı. neyse, Beşiktaş'ımız için hayırlısı :)

Çevrimdışı Kadir G.

Sen Quaresmayı , Olcayla , Olcan Adınla Falan karıştıryorsun galiba , Her şeyi anlarım her turlu eleştiriyi anlarım ama q7 için vasat altı bir futbolcu demekte ne demek :money:

Vasat altı futbolcu demek, neyini anlamadın?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:44:36
  • Beşiktaş / Bodrum
yalnız @Çağrı helal olsun macarın adını bile doğru dürüst kimse bilmezken burada oluşturduğun kamuoyu ile bugün sosyal medya ve Beşiktaş haber sitelerinde cucak mı quaresma mı tartışmaları dönüyor :) bildiğin gündem yaratmaktır bu helal olsun kardeşim :)

Mert Abi dediğin gibi olduysa ne mutlu bize teşekkür ederim burada bir gücümüz oluşuyor demek.

Ufak bir ihtimal gerçekten buradan çıktıysa Leroy Fer ismini de duyarız yakında o zaman emin oluruz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı emrevolkan

Peki q7 ile ilgilenilmesi Balázs Dzsudzsák'in maliyetini dusurmek icin bir strateji olabilir mi?

Çevrimdışı pascal26

Şimdi bu Duşçak'a 4-5 M verip alsa eğer, bu sefer de "6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama bu para verilir mii, Ertaaan" diye burda 10 sayfa yürümezse ben de bişey bilmiyorum. (Ben de Duşçak gelsin, duran toplara uzaktan şut eksikliğine ilaç olsun istiyorum bu arada. Ama stoper ve forveti doğru oturtursa q7 hatası da sınıfta bırakmaz)

Gökhan Töre de geçen sene 7 yerine 4 e geldi pazarlık sayesinde. Adamın tarzı tavrı bu.

Ayrıca benim söylememe de gerek yok ama mesela "bizimle" yerine "bizimlen" demesinde bi sorun yok. Kendisi milyar dolarlık şirket ceo ve hissedarlarına sunumlarını kendisi yapıp ikna edecek kadar iyi İngilizce bilir. Bırakın Türkçe bir iki kelimede de eksik olsun sorun olmaz. 

Çevrimdışı Kadir G.

yapma kartal kardeşim tolgay transferi neredeyse onun yüzünden olmayacaktı. neyse, Beşiktaş'ımız için hayırlısı :)

Sen daha iyi bilirsin abi ben olayın içinde değilim. Sadece fikret ormanın hareketlerini artık doğru bulmuyorum makamın el değiştirmesini istiyorum. Gönül isterki eski futbolcularımızdan, efsanelerimizden kurulu olsun ama mümkün olmayacağından ilk aday anç geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Adamın elinde stoper yok.

Forvet yok.

Kaleci yok.

Ve hiçbir şey alınamıyor. Bir başkası olsa bırakıp gidebilirdi.

Bu kadar plansız olmamalıydı bu iş. Bir de Töre'yi satmalardan bahsediliyor satsak komple sezonu satacağız işte belli oldu.
stoper yok
forvet yok
Kaleci yok
ama transfer başladığından beri biz kanat kovalıyoruz
buda işin başka bir boyutu @Çağrı

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gerçekler Coşkun abi.

Artık kimseyi sakinleştirmeye çalışmıyorum bugünkü hamle bana ellerinde ne olduğunu, olabileceğini fazlasıyla gösterdi.

Yahu  bırak.Ne olacaksa  olsun.Zaten  istesen de  tutamazssın ki.

Vasat altı futbolcu demek, neyini anlamadın?
Aşırı abartıyorsun demek !
Bu eleştiri değil direk Duşmanlıktır
Olcan Adın dan Değil Quaresmadan bahsediyorsun , Anadolu topçusu mu bu Vasat altı olsun
Q7 ye vasat altı demek aşırı abartıyorsun demektir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:50:17
  • Beşiktaş / Bodrum
stoper yok
forvet yok
Kaleci yok
ama transfer başladığından beri biz kanat kovalıyoruz
buda işin başka bir boyutu @Çağrı

Arkaya iyisinin alınamayacağını biliyoruz @Necmi abi. İlla ki boş kalacak.

O yüzden öndeki organizayon çok iyi olsun istedik. Hocanın oyun yapısı da buna uygun çünkü.

O da olmadı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Sen daha iyi bilirsin abi ben olayın içinde değilim. Sadece fikret ormanın hareketlerini artık doğru bulmuyorum makamın el değiştirmesini istiyorum. Gönül isterki eski futbolcularımızdan, efsanelerimizden kurulu olsun ama mümkün olmayacağından ilk aday anç geliyor.
est. kartal kardeşim, ts başkanının kızgınlığı ile birçok şey basına yansımıştı o dönemde, ona istinaden yazdım. görüşlerimiz farklı da olsa  her zaman Beşiktaş'ın daha iyi olmasını isteriz hepimiz. hayırlısı neyse o olsun Beşiktaş'ımız için.