2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878627 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:00:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1. cisi direk Fesih Maddesi olacağı soyleniyor ve kendisinin koşulsuz ve yedek kalmayı dahi göze alarak gelmek istediği soyleniyor
2. Şenol Hoca sorunlu futbolcuları seviyor ve onları adam edebiliyor..
Örnek : Volkan Şen , Burak , Colman ...

1.si yedek kalmayı kabul edecek gibi saçma bir madde olmaz, öyle bir kabul de olmaz zaten. Adam oynamaya gelir yedek kalmayaca gelecekse Kerim var orada gerek yok.

2. Mourinho da sorunlu futbolcuları adam eder. Ama bunu edemedi üstelik bu kendi vatandaşı. Ne garantisi var adam edeceğinin?

Üstelik hani bu adam olmuştu şimdi niye hoca eder diyorsun?

3. sü kesin konuşman için bilmen gerekir. Bu burada hep yaptığın bir hata hemen kesinmiş gibi lak yapıştıyorsun bildiğini ya da alıntıladığını.

Bence demeyi öğrenmen lazım. Bence bu kez şöyle olabilir demek ile bu adam artık akıllandı demek farklı.

Ya akıllanmadıysa? Ya 5. maçta huzursuzluk çıkarır da tekme atarsa ve tazminat ile yollarsak ve takımın huzurunu bozar ? vicdanın rahat edecek mi bu kadar gelmesini istediğin için?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Bize artik hayirli olsun demek duser.

Artik yasi ilerledi. Ikinci donemi olacak burda, bence akillanmistir. Sozlesmede kesinlikle disipline cok dikkat edilmeli.

Oncede demistim. Etik acidan istemem, sportif acidan Olcaydan sonra ilac olur.

Remy gelirse kontralardan Quaresma-Remy-Tore dagitiriz.

Çevrimdışı ALDENYX

Yönetime rapor sunan kişiler Gökhan İnler'i önerdiler mi?

BAŞKAN ORTA ALANA VELİnin son haline göre bakacaz dedi ,ilgilendiğimiz oyuncu yok dedi ama basın açiklamasındada 365 gün oyuncu bakıyoruzda dedi...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:02:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı amma dert ettin ya

Şaka maka bir yana yönetim dzsudzak ı alabilecek durumda olursa zaten q7 yi almaz. Durum bu.

Ha dzsudAk için 3-4 milyon euro verilir mi 6 ay sonra bitecek sözleşme için. Ben olsam veririm ama fikret ormanda verir. Ancak sanırım daha fazla isteniyor ki iş bu noktaya geldi. Yoksa onlarda bilir bu durumu salak değillerdir herhalde..

Ben yine diyorum ikiside alınmalı bence. Çok maç yapıyoruz ve bir sürü oyuncuya ihtiyaç var. 1 milyon euro büyük rakam değil. Quarsma kalitesindeki bir adam için verilebilir senelik. Olmazsa gider, çokta dert olmaz. Olursa bir dünya yıldızını çok küçük rakama almış oluruz

Bu kadar sert tepki vermeye gerek yok bece kısacası

Volkan adamın yeteneğine laf etmiyorum zaten.

Karakterinden dolayı istemiyorum. Artı olarak oyun displini itaatı sıfır.

Töre ile kıyaslamay kalkıyorlar Töre'nin oyun disiplinin 5 te 1'i yok Quaresma'da. Televizyondan  izlemiş herkes belli.

Töre köpek gibi kovalar bekini. Quaresma ise eli belinde bekler. Kaç kez şahit oldum İnönü'de. Bitti artık böyle oyuncuların yeri yok futbolda son kalıntısı bu işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol Güneş yarın 16:00 da Lig Tv'de canlı yayında röportaj yapacakmış.

Nerede yazdı?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şunu kabul edelim. Bunlar kimseyi ikna edemeyince, Konop Balazs vs Q7 de gördüler kurtuluşu.

porto hocası bırakmıyor, şenol hoca istiyor istemiyor 40 tane şey yazılıyor çiziliyor. Belli ki birşeyler dönüyor.

Bir pazar günü açıklanmıştı Quaresma, tekrarı olabilir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu adam daha gelmeden böldü bizi.Bundan sonra her maç sonrası Q7 tartışacağız.Biri onun yüzünden kaybettik diyecek diğer laf ettirmeyecek.Statta da birbirimize gireriz artık.Takımda Töre gibi sorunlu bir adam var zaten.Töre bakacak Quaresma geriye dönmüyor ben niye koşayım diyecek topu alınca iyice bireyselleşecek.Hepsi olacak bunların siz hala tutturun Q7 diye.Yönetimin bunları görememesi de ayrı fiyasko

Çevrimdışı ALDENYX

Quarezma söğlenen rakamlara gelecekmi ? ilk onbir içinmi alınıyor yoksa gökhana altarnatifmi (son 5 maçta iyi bir gökhan olsaydı değişik sonuçlar olabilirdi ) başkan 3 bölge dedi sol açik,forvet,defans....önce defans berezilyalı olan dedi, sonra forvet .... işte burda aniden bir SOL AÇİK ALINIRMI kimse beklemeden rahat kafa ile süpriz yapılabilinirmi.....bende bunu düşünüyorum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1.si yedek kalmayı kabul edecek gibi saçma bir madde olmaz, öyle bir kabul de olmaz zaten. Adam oynamaya gelir yedek kalmayaca gelecekse Kerim var orada gerek yok.

2. Mourinho da sorunlu futbolcuları adam eder. Ama bunu edemedi üstelik bu kendi vatandaşı. Ne garantisi var adam edeceğinin?

Üstelik hani bu adam olmuştu şimdi niye hoca eder diyorsun?

3. sü kesin konuşman için bilmen gerekir. Bu burada hep yaptığın bir hata hemen kesinmiş gibi lak yapıştıyorsun bildiğini ya da alıntıladığını.

Bence demeyi öğrenmen lazım. Bence bu kez şöyle olabilir demek ile bu adam artık akıllandı demek farklı.

Ya akıllanmadıysa? Ya 5. maçta huzursuzluk çıkarır da tekme atarsa ve tazminat ile yollarsak ve takımın huzurunu bozar ? vicdanın rahat edecek mi bu kadar gelmesini istediğin için?
Tazminat odemeyiz Abi Fesih maddesi koydurursak
Kendinde Soyledin Evet Portoda disiplinsizlik yapmadı diye ! Demekki bazı şeyleri duzeltmiş yada düzeltmeye başlamış ...
Zaten hep varsayım üzerinden konuşuyorum garanti değil ama hiç bir teknik adam Disiplinsizlik yapan bir adama 43 Maçta forma vermez hele Porto gibi Futbolcu fabrikası bi takımda :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

Volkan adamın yeteneğine laf etmiyorum zaten.

Karakterinden dolayı istemiyorum. Artı olarak oyun displini itaatı sıfır.

Töre ile kıyaslamay kalkıyorlar Töre'nin oyun disiplinin 5 te 1'i yok Quaresma'da. Televizyondan  izlemiş herkes belli.

Töre köpek gibi kovalar bekini. Quaresma ise eli belinde bekler. Kaç kez şahit oldum İnönü'de. Bitti artık böyle oyuncuların yeri yok futbolda son kalıntısı bu işte.
aynen, yeteneğine kimsenin bir şey dediği yok zaten karakter sorunları olmasa şu an real'de ronaldo'yla şu kanat senin bu kanat benim arada değişiriz geyiği yapıyordu ama yok işte olmuyor, tutunamıyor. neyse hayırlısı diyelim bundan sonrası için.

Çevrimdışı TALAT

quaresma hiç de yedek beklemeyi sorun etmeyecek adam değil. iki yedek maçtan sonra sorunlar çıkmaya başlar. o yüzden törenin yedeği olacağını sanmıyorum.

solda da bu adamı tekrar adam etmeye çalışacaksak ve başka bir transfer yapamıyorsak kerim - olcay bana daha mantıklı geliyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Tazminat odemeyiz Abi Fesih maddesi koydurursak
Kendinde Soyledin Evet Portoda disiplinsizlik yapmadı diye ! Demekki bazı şeyleri duzeltmiş yada düzeltmeye başlamış ...
Zaten hep varsayım üzerinden konuşuyorum garanti değil ama hiç bir teknik adam Disiplinsizlik yapan bir adama 43 Maçta forma vermez hele Porto gibi Futbolcu fabrikası bi takımda :ok:

Bak kardeşim başta ne dedim dikkatli okumuyorsun tekrarlatıyorsun bana.

Porto'da ilk sezonunda da yapmamıştı oradan Inter'e oradan Bize gelince yaptı şimdi bize gelince yine yapmayacağının garantisi ne dedim?!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Q7 ' nin yanına Almeida çok iyi gider :ok: Zaten ayrılırken bizim yıllık 2.5 milyonluk teklifimizi kabul etmedigi için ayrılmamışmıydı? Şimdi daha da ucuza gelir işte. Bizim başkan çok iyi anlar futbolcudan biliyorsunuz siz de. Şansa bi Demba ba'yı getirip 1 sene sonra yuzde yuz karla sattılar o bile örnek olmamış bunlara ben ne diyim.

Çevrimdışı ALDENYX

Real Madrid, Iker Casillas'ın Porto'ya transfer olduğunu resmen açıkladı. vay beeee yeni gördüm.

Bak kardeşim başta ne dedim dikkatli okumuyorsun tekrarlatıyorsun bana.

Porto'da ilk sezonunda da yapmamıştı oradan Inter'e oradan Bize gelince yaptı şimdi bize gelince yine yapmayacağının garantisi ne dedim?!
Garantisi yok , Dedigim gibi gelmek için çırpınan her turlu şartı kabul eden bi adam bu hatalarıda bir daha tekrarlamayacaktır heralde , Zaten Fesih maddesi olursa tekrarladığı an Devre arasında gider , Dzutzsak gelir...
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz, Birazda olumlu bakın abi :ok:

Çevrimdışı Efe

kasilyas portoya resmi gitti :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Şenol Hoca daha geçen hafta Q7 gündemde değil dedi.Belli ki bunlar saman altından su yürütmüş.Şenol Güneş'in yerinde olsam ayrılırım takımdan.

Çevrimdışı dlcs

Oyuncu değeri: 6 milyon

Yapılan teklif: 3 milyon

Sonra Biz teklif yaptık onlar parayı seçti.

Böyle böyle alternatif listelerinin en altındaki oyuncular alınıp iyi transfer filan yaptıklarını zannediyorlar.

Kono- rvp- skertel
.
.
.
Q7- adebayor- brezilyalı defans

Böyle bir transfer polıtıkasından nasıl guclenır bu takım?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:14:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Garantisi yok , Dedigim gibi gelmek için çırpınan her turlu şartı kabul eden bi adam bu hatalarıda bir daha tekrarlamayacaktır heralde , Zaten Fesih maddesi olursa tekrarladığı an Devre arasında gider , Dzutzsak gelir...
Hep olumsuz tarafından bakıyorsunuz, Birazda olumlu bakın abi :ok:

Ben de olacağı yazayım sana.

Sen bu adamı disiplinsizlik yaptı der yollarsın.

Adam Cas'a gider haksızlık yapıldı bana diye. İlk sözleşmesinde yapılanları da emsal gösterir.

Senden 2 yıllık parasını daha alır sen de tüy dikersin üzerine. Bu kadar kolay değil bu işler.

Mülk sahibi isterse dükkanı boşaltacağım diye kağıt imzalamak ile bir tutuyorsun nerdeyse. Cas her zaman futbolcuyu haklı görür genelde böyledir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

twitterda quaresmayı isteyen hesaplar şimdi de sözü şenol hoca istifaya getiriyorlar. bunlar nedir anlamadım. beşiktaşlı olmadıkları çok açık ama bu kadarı da ayıp
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Hoca daha geçen hafta Q7 gündemde değil dedi.Belli ki bunlar saman altından su yürütmüş.Şenol Güneş'in yerinde olsam ayrılırım takımdan.
Saman altından su yurutuldugunu nerden biliyorsun :alala: oradamıydın ?
Bitme aşamasına gelmemiş hiç bir tarnsfer alenen açıklanmaz Heryerde ve hiçbir zaman, Bitme aşamasına gelir açıklarsın evet ilgileniyoruz diye :ok:

Çevrimdışı atalay

Casillas'ın eşini ikna edin demiştim.  :D

Sırf mesleği sebebiyle Portekiz'i seçmişlerdir.

Saman altından su yurutuldugunu nerden biliyorsun :alala: oradamıydın ?
Bitme aşamasına gelmemiş hiç bir tarnsfer alenen açıklanmaz Heryerde ve hiçbir zaman, Bitme aşamasına gelir açıklarsın evet ilgileniyoruz diye :ok:
Adam ilgilenmiyoruz dedi.Adam dediğim takımın teknik direktörü daha net nasıl söyleyebilir?

Çevrimdışı Hasan Akten

Lig tv tanıtım geçti az önce

İyi o zaman yarın belli olur q7 ve diğer konular. Transferden geçtik röportajları bekler olduk :lol: