2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867198 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

beşiktaş sistem takımı değil demekki. bu takımların bıraktığı adamı gel buralarda takıl diye alcaz. adam bizim sisteme de kulübe de uymadı işte. daha neyini istiyorsunuz anlamıyorum.

adamın her negatif olayına ne güzel bahaneler buluyorsunuz.  :claps:
Şenol güneş Oyun sistemi belli Hücum futboldur orta saha iyive kaliteli tutmak hızlı oyunla topu ileriye sokmakdır...! Sende sadece töre var sağında solunda oyuncu yok onu da yetenekli bir kaç oyuncu ile alırsın bunlar birisi de Q7 bütçene göre...! kanatlardan ortadan ilerlersin...!
bu değildirdir sistem olmasa bile Q7 kötü oyuncudur Q7 sayılır ayaklarına hakim rahat adam geçebilen hızlı  bir oyuncu yaşı 31 felan fark etmez elinde bir koz olur...!

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

insallah en kisa zamanda tekrar yuvanda olursun  :ok:

Fikir değiştirdim yine . İllaki gelsin  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

:D Alirıza quaresmayı araplarda kaç maç izledin doğruyu söyle  :D
Arap kanallarını açınca abuk sabuk şeyler çıkıyor anlamıyorum sanki küfür ediyorlar...! Ayrıca Tv pek izlemeyen birisiyim maçlardan maçlara...! pc üzerinden @ilhan mansız sen sanırım arapsın tüm maçları izlemişsindir  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

mental olarak futbolu bırakmış bir adamı üstelik gönderdğimiz, kovduğumuz bir adamı geri almaktan söz ediyoruz ve burada taraftar ikiye bölünüyor, arkadaşlar hiç bu adamdan hayır gelir mi? Allahaşkına bir yönetim bu kadar büyük bir hatayı nasıl yapar, bakın bu adamı alacağımıza hiç transfer yapmayalım daha iyi.
Bize ne soruyorsun Git Klüp binasına kendin sor  :ishock: :ishock:
Memnun olanlar burada olmayanları Klüp binasına baskına gitsinler  :kop: :kop: @ilhan mansız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Şenol güneş Oyun sistemi belli Hücum futboldur orta saha iyive kaliteli tutmak hızlı oyunla topu ileriye sokmakdır...! Sende sadece töre var sağında solunda oyuncu yok onu da yetenekli bir kaç oyuncu ile alırsın bunlar birisi de Q7 bütçene göre...! kanatlardan ortadan ilerlersin...!
bu değildirdir sistem olmasa bile Q7 kötü oyuncudur Q7 sayılır ayaklarına hakim rahat adam geçebilen hızlı  bir oyuncu yaşı 31 felan fark etmez elinde bir koz olur...!

yeter ki böyle savun. bu görüşüne saygım sonsuz.
fakat ben kerimin o işi yapabileceğine inanıyorum özellikle şenol güneş ile birlikte.

Çevrimdışı ilhan mansız

Arap kanallarını açınca abuk sabuk şeyler çıkıyor anlamıyorum sanki küfür ediyorlar...! Ayrıca Tv pek izlemeyen birisiyim maçlardan maçlara...! pc üzerinden @ilhan mansız sen sanırım arapsın tüm maçları izlemişsindir  :evillol: :evillol: :evillol:
biz olaylardan ders almasını biliriz. Türkiyede izlediklerimiz yetip arttı  :D , bu adam futbolu kafa olarak çoktan bıraktı, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı, niye burada boşuna tartışıyoruz, bu adam yıldız , bu kadar basit, anladın mı?  :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 20:32:29 ALI RIZA ]

Çevrimdışı TALAT

ben hala mitroyu istiyorum eğer başıma bir şey gelmeyecekse. fiyatı makul, yapabilecekleri ortada. ona verilecek para bizim diğer bölgelerimize de takviye yaptırır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:26:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

32.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

İnsallah dzsudzsak gelir yoksa q7 basarisiz olsun diye dua edecek taraftarin yarisi bolunmeler olur statta hic gerek yok boyle seylere

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı, onu kim ister Allahaşkına, bu kadar saçmalık olur mu?
Olur, burası Beşiktaş burada her şey olur.

Bundan sonra yapılanma ıvır kıvır kurumsallık filan demesinler yerin dibine sokarım.

Biz de popülistiz desinler. En gelemediğim olay insanın kendini kabullenmemesidir.

Bu hatayı yaptılar, iyi de oldu bu hata hem yönetimi götürür hem Quaresma'yı, hem de şuan isteyenler çok büyük bir ders alırlar hayattan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Quaresma gelirse arkasında motta,tosic falan varsa bittik.
Bayern-porto maçlarının ilkie bakın quaresma hücümda basarak gol atıyor deli gibi koşuyor hücümda.
ikinci maçta ilk gole bakın resmen adamın orta açmasını golü durarak izlemiş.

Çevrimdışı Sarp

@Hasan Tahsin Hocam 7 dakikalık görüntünün 3'te 2' si Eskişehir maçı araya unutulmaz Buca maçı serpilmiş  :D 

Çevrimdışı atalay

Bakın planlı bir 2.lig kulübünün bile 500 - 750 oyunculuk database alanı vardır.

İşimiz bu biliyorum.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe gibi kulüplerde bu sayı 1.500 -3.000 arasıdır.

Chelsea gibi kulüpler wyscout üzerinden 70.000 oyuncu taraması yapar.

Tüm bunlar göz önündeyken halen aynı isimler 3, 4 yıl sonra gündeme geliyor ise böyle bir ekibe de, yönetime de gerek yok.

Yüzlerce kanat oyuncusu arasından 4 yılda 1 tane oyuncu bulamadınız mı?

Çevrimdışı Onur Can

Q7 istemeyenlere inat Olcay şahan

Olcay istemeyenlere inat Q7

Q7 çok yetenekli ama su videodakileri hayatinda hiç yapamadi, ve yapamayacak. Onun yerine 1-0 gerideyken bunlari yapti:
Futbolculuk karakter meselesidir, çok çalismaktir, devamliliktir.
1 maç için Q7 her zaman, her türlü çok büyük topcudur. Ama bütün bir sezon oynatman gerekiyorsa Quaresma olmaz. Bu kadar basit. Bu adam bunu asla yapamadi, 2005-2008 arasinda Porto'da ki dönem hariç hiçbir yerde, hiçbir zaman basarili olamadi. Her zaman her yerden kovuldu o insanüstü yetenegine ragmen. Bütün bir sene çalisacak sabir yok onda. Yine gelir ilk 10 hafta süper lig'in açik ara en iyisi olur. Bir sakatlik 2-3 hafta yok, sonra sakatligi atlatmak felan derken devre arasi gelir. Tatile gider, kilo alip Türkiye'ye döner. Çalim denemeye baslar maçlarda, soguk havada paso top kaybi yapar, Senol hoca sabredemez artik Kerim'i oynatmaya baslar. Gazetelerde mansetten verilir 'Quaresma: Keske Portekizde kalsaydim' diye. Mart gelir, Uefa'da çeyrek final maçina çikiyor Besiktas ve rakip Manchester United. Old Traffordda ilk yari 2 kilometre kosar. Devre arasinda Olcay'la degistirilir, üzerine kadro disi birakilir. Besiktas elenir, oynasaydi daha iyi olurdu diye Senol hoca elestirilmeye baslar. Bu arada yaristan çoktan kopulmus ve Trabzonspor ile 3.luk yarisi içinde olunur. Son haftalarda Q7'ye son bir sans verilir ve girdigi maçta hattrick yapar ve 3 puani alir. Hiç yedek oturmasaydi hersey daha iyi olur muydu sorulariyla Senol hoca baski altinda birakilir. Besiktas ligi 4. bitirir, kupada zaten PTT 1. Lig takimina elenmistir. 2016 yazinda hem Quaresma hem Senol hoca gönderilir. Töre de satilir ve bir dönem daha sona erer. 2016-2017 sezonuna kanatlarda Kerim-Olcay baslanir, kiralik gelen golcü yerine Cenk Tosun ve Batuhan Karadeniz karari verilir. TD olarak efsane Besiktas'li Sergen Yalçin getirilir. Besiktas o sezonu da 3. bitirir. Bu arada Fenerbahçe ve Galatasaray SLde çeyrek final görürler. Aradaki fark açilirrr gider. Çarsi pankart yapmis 'madem 10 yilda 1 sampiyon oluyoruz hiç olmayalim cambaz alip onu izleyelim de eglenelim' diye. Bu düsünce bizim sonumuz olacak. Ingilteredeki Liverpool gibi olacagiz. Fikret Baskan buna izin vermemeli.

Ya da

Romantik transferler degil takimi güclendirecek transferler yapilir. Iyi ve güçlü bir golcü ile Dzsudzsak alinir, stoperler saglamlastirilir ve bu sene sampiyonluga oynariz. Önümüzde ki sene de iyi bir kaleci ve bir stoper daha alinir. Töre giderse iyi de bir kanat oyuncusu alinir, FB ve GS ile basabas yarisiriz, senelerce böyle devam eder.

Bence bu Q7'nin transfer olup olmamasi Besiktas için bir dönüm noktasidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

yeter ki böyle savun. bu görüşüne saygım sonsuz.
fakat ben kerimin o işi yapabileceğine inanıyorum özellikle şenol güneş ile birlikte.
Q7 benci diyorsunuz ya Kerim ondan 10 kat daha bencil...! Kerim top ezmekten yaptıgı bişe yok...! Ama Kerim Q7 Töre aynı anda saha da ise rakip paket olur rahat adam geçer topu boş adama atarlar...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:31:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Tüm kupalarda aynıdır. Gösterişli olan iyi başlar , sonunu her zaman sessiz ağır ağır ama üzerine koyarak giden kazanır.

Quaresma o önden gidendir.

10 hafta içinde Volkanşenvari bir hareket ile Şenol Güneş bunu oyundan alır, kadro dışı olayları konuşulur.

İşte yönetim asıl o zaman ortadan cart diue ikiye ayrılacak. Çünkü taraftar gönderme diye tepki koyacak bunlar gönderecekler Şenol Güneş'ten ötürü.

Destek vermeyenler yine gönderdiği için yüklenecek, destek verenler de Quaresma'yı geri getirdiği için yüklenecek.

Kafasına sıkmayı başardı Fikret Orman.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Forvete de almeida gelir mi arkadaslar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı forzatunga

Quaresmanın sözleşmesine  periyoduk olarak profesyonel psikolojik destek alacağına dair şart koyulsun.
Bu adamın problemi mental.Bu saatten sonra da düzelmez ama belki tolere edilebilir seviyeye çekilebilir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

bebe ve alvesi getireceklermiş  :D

Çevrimdışı Renton

Yeni imzaladi anzhiyle sansimiza kuselim
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TALAT

Q7 benci diyorsunuz ya Kerim ondan 10 kat daha bencil...! Kerim top ezmekten yaptıgı bişe yok...! Ama Kerim Q7 Töre aynı anda saha da ise rakip paket olur rahat adam geçer topu boş adama atarlar...!

ben q7nin bencilliğinde değilim. takım yıldızı elbet biraz bencil olur. sonuçta dikine oynayan adam bencil olmadan dikine oynayamaz. ama quaresmayla bizim ve diğer takımların yaşadıklarını göz önüne alınca 32 yaşındaki q7 mi yoksa 23 yaşındaki kerim mi dersen ben kerim derim.

çünkü full oynatılacak q7 ile alabileceğimiz verim az çok belli. sözleşmesi bitince ne olacağı da belli. ama benim kerim de gördüğüm potansiyel ile (yanılmış da olabilirim) hem kerim hem de beşiktaş kazanabilir.