2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878088 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@RusFootballNews: Balázs Dzsudzsák wants to leave Dinamo this summer, and he hopes to continue his career at Besiktas says his agent.

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Türkay

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  6 dk.6 dakika önce
Quaresma için hala Dzsudzsak'tan haber bekleniyor.Açıklanmama sebebi net şekilde bu. Rus basını az önce menajerinin Türkiye'de oynamak ++

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  6 dk.6 dakika önce
istediğini yazdı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

sen iste tavan da yaparım

q7 kovucular sizi,, baskanınız sayesinde adamdan nefret ettiniz,, gözünüzle gördüğünüz hiçbir hatası yok saha dısında ve bu adama boyle tepkiler var garip cok garip..

kaç tane maç aldıgını unutmayalım maç verdiğide dogru ama bizde maç alan olmadıgı için heleki demba gittikten sonra bırakında bunun keyfini sürelim....
sanki pedro kırmızı yemedi sanki ersan yemedi sanki gökhan yemedi sanki atiba yemedi.. biraz dengeli olun
Maç mı aldı dedin yav toplasan 3 maça etki etmiştir.

Sezon biter 2 gol 2 asist yapmış olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

O kadar gizli ki kendileri bile bilmiyor transferleri :D

Çevrimdışı Savaş

Yahu Senol Hoca istifa etsin diyosunuz da yani bu Q7 adama sorulmadan mi alinacak sanki? Eger ugrasmak istemezse onay vermez gecer. Demekki Senol Hoca'da okey verdi ki aliyoruz. Bir bildigi vardir bu adamin guveniyorum ben Senol Hoca'ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Q7 nin adam olmayacağını başkanda biliyor.en fazla 6 ay dayanır q7 sonra devre arası anlaşması biten macarı getirirler.amaç macarı bedava almak.o gelene kadarda o kanadı q7 le doldurmak.

Çevrimdışı Ersoy

Başkan haklı uzun süre isimler geçince bonservis uçuyor. Sessiz olarak yürütülenler oluyor. Q7 bile 3-5 gündür gündemde.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Q7'yi kim istiyor ya kime sorsan Duşçak der.Q7 kimdir neyini vermiş bu takıma,gittiği hiçbir yerde adam edilememiş 32 yaşına gelmiş bir oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet Ali

elmalarla armutları karıştırmanın anlamı var mı?

Karıştırmıyorum. Basit bir soru sordum. Madem Beşiktaş'a transfer olan oyucu ne olursa olsun eleştirilmemeli, destek çıkılmalı, bu politika Melo için de Almeida için de ne bileyim taraftarın sevmediği ama bize tranfer olma ihtimali olan oyuncular için de geçerli olur mu?

Kuerezma bu kulübe verdiği zararlara rağmen bu kadar savunuluyorsa diğerleri de savunulur demek

Çevrimdışı ozan062

Maç mı aldı dedin yav toplasan 3 maça etki etmiştir.

Sezon biter 2 gol 2 asist yapmış olur.

eee sendeki hangi oyuncu aldı??

senede bir maç aldı olcayla gökhanın dembada dahil... hatta bir maçta sosa var yani baktıgında bir senede 3 maç alan yok..

ben q7nin 32 yasında olması sebebiyle heyecanlı falanda değilim ayrıca acıkcası sinirliyimde simdimi aklına geldi o bir sezon boyunca 3.7 verdiğinde akıllanmadın diye ama
simdi geliyorsada begenecez cnk ona kaldı koca takım eldekiler verimli değil...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse bu zihniyetle maks 3. lük gelir o da kendilerinden kaynaklı değil altta daha güçlü rakip yok formayı koysan 3. oluyor.

Çevrimdışı Çağatay

neyse artık olan oldu

bundan sonra da freni tutmayan kamyonun yokuş aşagı gittiği gibi gideceğiz

bu sene bol bol "Yönetim gitsin﹗" sesleri duymaya hazırlayın kendinizi

ayrıca q7 yi laf atmayın artık bizim oyuncumuz diyen canım kardeşlerim

sezon içinde bu dediklerinizi umarım ben size hatırlatmam  :)

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet K

Ben takip etmekten vazgeçiyorum ya yıldım. Spor haberi okumicam artık sezon başlayınca da gidicem 2 tane formamı alcam uygun olursa maçlara giderim. En azından sinir olursam da maç içinde ve sezon içinde sinir olcam. Stres atmak için tatile gidiyorum transfer sezonu yüzünden normalden daha fazla stres yaşıyorum. Beşiktaş yüzünden ömrüm kısalıyor.

Çevrimdışı yagiz1903

Toplantı öncesi eleştirmiştim mağdur edebiyatı yapılırsa yandık diye.Şahsi fikrim çok net ve verimli bir toplantı oldu.

Çevrimdışı murat_

valla kim ne derse dersin ben Q7 konusunda en bastan senol hocaninda istedigini dusunuyorum bakambu tarzi adan lazimdi ona hizli oynayan Q7 de onun icin bicilmis kaftan Q7 insallah en kisa zamanda imzayi atarda bu konuda sezon acilana kadar kapanir  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Sedat

Başkan stratejiden bahsetti ve bir örnek verdi "Demba Ba için kronik sakat dedim ve fiyatı çok aşağılara çektik" tarzında.
Quaresma olayıda Dzsudzsak için yem olabilir diye umut ediyorum  :ssss:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Kadir G.

Kendi yaptığı tek övünç kaynağında protokolden istifasını isteyen binlerce kişiyi duyacak o günü bekliyorum. :)

Çevrimdışı Yusuf

Eğer Şenol hoca istemediyse ve ona rağmen yapılıyorsa bu transfer hemen istifasını vermeli,eğer o da istediyse burada Şenol Güneş'i çok isteyenlerin transfere laf etmesinin anlamı yok.

Çevrimdışı ozan062

Başkan stratejiden bahsetti ve bir örnek verdi "Demba Ba için kronik sakat dedim ve fiyatı çok aşağılara çektik" tarzında.
Quaresma olayıda Dzsudzsak için yem olabilir diye umut ediyorum  :ssss:

taraftar riskini göze alabilirmi:) orada ozellikle dedi taraftarımızda istiyor dedi
burda zaten iş bitiyor o topcu bizde...
bana sorarsanız oda gelecek cucakda cnk 3 oyuncu alamayız dedi:) yani 2 oyuncu olacak
oyle korkmayın cucakda gelir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Toplantı öncesi eleştirmiştim mağdur edebiyatı yapılırsa yandık diye.Şahsi fikrim çok net ve verimli bir toplantı oldu.
madem quaresma geliyor ki ben öyle anladım sol tarafada dzsudzsak alınsın bende onu istiyorum
taraftarın nabzına göre transfer yapıyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dlcs

sen iste tavan da yaparım

q7 kovucular sizi,, baskanınız sayesinde adamdan nefret ettiniz,, gözünüzle gördüğünüz hiçbir hatası yok saha dısında ve bu adama boyle tepkiler var garip cok garip..

kaç tane maç aldıgını unutmayalım maç verdiğide dogru ama bizde maç alan olmadıgı için heleki demba gittikten sonra bırakında bunun keyfini sürelim....
sanki pedro kırmızı yemedi sanki ersan yemedi sanki gökhan yemedi sanki atiba yemedi.. biraz dengeli olun

Sen Beşiktaşlı filan değilsin. Normal hayatta karşıma çıksa senin gibi birisi Allah sabır versin işte o zaman bana.

Çevrimdışı talha

Sene ortası Quaresma bozunca yönetim adam yönetmeyi beceremiyor derdsiniz çıkarız işin içinden.  :lol:

Nasıl bir topa girdiğinin farkında değil Fikret orman.  İki tarfı da kaybedecek ve bunun kaybedeni sadece kendisi olacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol hoca neden istifa etsin? Adamlar senol hocamız isterse alabilriz dedi. Quaresma gelirse şenol hoca da istedigi için gelecktir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Kendi yaptığı tek övünç kaynağında protokolden istifasını isteyen binlerce kişiyi duyacak o günü bekliyorum. :)
[/quote

hiç kimse öyle demeyecek sen merak etme. başka şeylere kafanı yor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles