2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877665 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Hala stad yaptı cefasını çekti sefasını 3 yıl sürecek diyen var mı acaba?
varda başka başlığa kaçtı  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

Madem öyle senol hoca ben q7'yi kesinlikle istemiyorum desin. Demek ki senol hoca da onay veriyor. Ben daha önce de dedim Tosic Sol stoper oynayacak muhtemelen yanina douglas'lardan biri gelir. Santrafora da Adebayor gelmez zannetmiyorum.

Çevrimdışı Ergin1903

Q7'nin bize katki saglayacagini düsünmüyorum . Umarim bizi yaniltir ve yeteneklerini gösterir.

Çevrimdışı ALDENYX

abi geldiği gibi havaya sokup kaldırmak istemiyorsan adamın bi taraflarını
boşta hangi numara varsa onu alacak şahsi görüşüm

havaya sokulmamasa konusunda hemfikirim...ama bize geleceksede herşeyini sahaya vermeli kendisine güvenenleri utandırmamalı ,istemeyenleride mahçup etmeli oynadığı oyunla .futbolda da 10 numara önemli biryere sahip...bağzen bir topçunun istediği numaradan ne olacağini anlayanlar oluyor...kısacası gelmesi yüksek oran vede takıma katkı vermesini istiyorum ne travila ne ayak dışı...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi COB

Quaresma bitti heralde. Sevinmedim.

Stoper brezilya menseli dedi de zaten ilgilendigimiz tum stoperler brezilya menseli Vlaar disinda.

Bence cok degisik hamleler de gelebilir,  belki de medyayi oyaliyor olabilir.

Fernandes i tutup Quaresma yi gondermek hataydi. Gec de olsa 2 tane 3 luge de yol acsa hatadan donuldu. Simdi is Q7 de. Pascal gibi donsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alın gelin şu Dzsudzsak'ı be! :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Q7 iyi olur.Ama forvete adam akıllı birisini almaları lazım ki bu adam gol attirabilsin.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/RusFootballNews/status/619870047713030144

keşke beee
Ah aaah Macar biz de seni istiyoruz ama yönetimimiz "maliyet"ini karşılayamıyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mellfred

Amma yaptınız be ! Yok q7 gelirse taraftarluğını askıya alırım yok şenol hoca istifa etsin ne efham yaptınız.gelir oynarsa oynar oynamazsa o oturur kerim oynar olcay oynar hatta olursa yönetim cucak'ı da getirecek.rotasyona girer. Öldürmeyin her krizi. Yapıcı olun allasen

Çevrimdışı yigitcan1903

Duşçak Remy Douglas derken Quaresmayı duyan @Çağrı

Çevrimdışı aspireless

Abi ne istifasi ikitane adam sevinecek diye kulubun tum dengelerini bozsun mu. Takimda oturdu takfiyede yapiliyor ne istiyoruz anlamiyorum. Ayrica secim olsada. Kesin kazanir. Gs ve fbnin sevmedigi baskan emin olun iyi isler yapiyo y.d. den sonrada ben gayet mememnunun. Stat bir defa yapilir transfer her zaman. Adali diyenler var ya klubu ne hale getirdiklerini gorduk onlarin. Umarim sapiyon oluruz degilde umarim senol g. İstifa eder diyenler var. Bende diyorum umarim arka arkaya sampiyon oluruz senol hocada 5-6 yil takimda kalir.

Çevrimdışı talha

Quaresma'nın düzeleceğini düşünenler var ya sizde haklısınız ne ypacaksınız umacaksınız tabi ortam belli.

Bu adamı Araplar bile kovaladı. Porto bilesen 600bin'den fazla etmezsin dedi.

Bizimkile adamolacağını düşünüyor. Neyse yarıda gitsin de reis o zaman çözersiniz olayı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

365 gün transfer araması yapıp Quaresma'yı mı bulabilmişler? Santrofora da Almedia'yı alsınlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali

"Q7 gelirse sonuçta Beşiktaş'ın futbolcusu destek vermeliyiz, laf etmemeliyiz" diyenler varsayalım ki bir Melo ya da 20numara transferinde de aynı tavrı takınır mı acaba?

Çevrimdışı Aykutt

Quaresma bitti heralde. Sevinmedim.

Stoper brezilya menseli dedi de zaten ilgilendigimiz tum stoperler brezilya menseli Vlaar disinda.

Bence cok degisik hamleler de gelebilir,  belki de medyayi oyaliyor olabilir.
Medyaya sitem etti.Haberini yapıyorsunuz sonra bonservisi fırlıyor diye.O zaman gizli saklı yapmaya devam.Andreas Beckin gelmesini 2 gün öncesinden öğrendik.Artık şu karmaşa sona ersin.Dzsudzsak gelmeyecek hiç inanmıyorum.O iş q7ye bağlandı arkadaşlar.

Çevrimdışı mert_

Fernandes i tutup Quaresma yi gondermek hataydi. Gec de olsa 2 tane 3 luge de yol acsa hatadan donuldu. Simdi is Q7 de. Pascal gibi donsun.
quaresmanın gönderilmesi iki tane 3.lüğe mi yol açtı :) quaresmanın oynadığı iki sezonda da takım ligi 4. 5. bitirdi  :kop: neyse hayırlısı olsun bundan sonrası için herkes Beşiktaş için mücadele etmeli.

Çevrimdışı Yusuf

Quaresma nedir arkadaş. Şu takıma mümkünse taraftarın istediği futbolcu gelmesin. Demba ba gibi ahlaklı futbolcuyu bile yaptıkları bestelerle takımın önüne koydular,adam ikinci yarı oynamadı. Şimdi bunların iki katı olacak.

Çevrimdışı TALAT

Abi ne istifasi ikitane adam sevinecek diye kulubun tum dengelerini bozsun mu. Takimda oturdu takfiyede yapiliyor ne istiyoruz anlamiyorum. Ayrica secim olsada. Kesin kazanir. Gs ve fbnin sevmedigi baskan emin olun iyi isler yapiyo y.d. den sonrada ben gayet mememnunun. Stat bir defa yapilir transfer her zaman. Adali diyenler var ya klubu ne hale getirdiklerini gorduk onlarin. Umarim sapiyon oluruz degilde umarim senol g. İstifa eder diyenler var. Bende diyorum umarim arka arkaya sampiyon oluruz senol hocada 5-6 yil takimda kalir.

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ozan062

Adebayor'u da bekliyoruz.

O da gelsin kredi tavan yapsın.

sen iste tavan da yaparım

q7 kovucular sizi,, baskanınız sayesinde adamdan nefret ettiniz,, gözünüzle gördüğünüz hiçbir hatası yok saha dısında ve bu adama boyle tepkiler var garip cok garip..

kaç tane maç aldıgını unutmayalım maç verdiğide dogru ama bizde maç alan olmadıgı için heleki demba gittikten sonra bırakında bunun keyfini sürelim....
sanki pedro kırmızı yemedi sanki ersan yemedi sanki gökhan yemedi sanki atiba yemedi.. biraz dengeli olun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Duşçak Remy Douglas derken Quaresmayı duyan @Çağrı

abi şunun videosu flen varmı yaa hep merak etmişimdir varsa özellden link atarmısın  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı altan0348

sırf taraftar istiyor diye quaresmayı getirip Dzsudzsák tan vazgeçiyorlarsa fikret orman profesyonellikten bahsetmesin. taraftarlara anket yaptırsınlar kim gelsin diye scoutlara gerek kalmaz. fikret orman yanlış yolda.. önder özen olsaydı böyle olmazdı. şenol hoca'nın yerinde olsam istifa ederim basar giderim. profesyonellikten eser yok takımda. transferler gecikiyor. yine başka bahara kaldı şampiyonluk..geçmiş olsun Allah bu taraftara sabır ve şifa versin..

Çevrimdışı mert_

"Q7 gelirse sonuçta Beşiktaş'ın futbolcusu destek vermeliyiz, laf etmemeliyiz" diyenler varsayalım ki bir Melo ya da 20numara transferinde de aynı tavrı takınır mı acaba?

elmalarla armutları karıştırmanın anlamı var mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Medyaya sitem etti.Haberini yapıyorsunuz sonra bonservisi fırlıyor diye.O zaman gizli saklı yapmaya devam.Andreas Beckin gelmesini 2 gün öncesinden öğrendik.Artık şu karmaşa sona ersin.Dzsudzsak gelmeyecek hiç inanmıyorum.O iş q7ye bağlandı arkadaşlar.

Gizli yürütüyolar yürürüyolar da

Bir türlü bitiremedikleri için herkes duyuyor tabi. :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."