2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

bence olan ba ya oldu ..ama külübünde paraya ihtiyacı vardi..karmşik duygular..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı TØLGA

Iste bu yanlis olur. Bu adami havaya sokmaya gerek yok yine. Gelsin o kadar deger verilmedigini anlasin artik. En buyuk hata bu adami havaya sokmak olur yine. O zaman yine sapitir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

havalimanında en az 10 bin kişi karşılar  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Karabay

"Formasini alamayiz lan onun ne lukakusu "
Diye ic gecirip gulmustur :)
tabi tabi öyle bir gülüş

Çevrimdışı brkntcnr

Bence taraftar fazla poh poh lamazsa quaresma sahada katkı verir. Fakat Dzsudzsak olsaydı daha çok katkı verirdi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Iste bu yanlis olur. Bu adami havaya sokmaya gerek yok yine. Gelsin o kadar deger verilmedigini anlasin artik. En buyuk hata bu adami havaya sokmak olur yine. O zaman yine sapitir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olacakları söylüyorum abi. Bu adamın şımarmaması mümkün değil. Sahada Töre Sosa koşacak maçı alacak bizimkiler Quaresma Quaresma  Oleyyy Oleyyy diye bağıracak.

Çevrimdışı MumbLe

1 senede 100'den fazla oyuncuyla görüş elde var 0  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne güzel işte boşuna yükten kurtuldular biz hala İsmail Necip Mustafaya para ödüyoruz

Coming soon Q7 bu listede  :lol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi mayguntr

1M'den aşşağı para verirsin , yedek olarak oturur kulübesinde elinde de istediğin zaman fesh etme hakkın olur o zaman Q7'yi kabul ederim ben aksi halde , o andan itibaren bu Yönetime 1 gram bile desteğim kalmaz benim.

Çevrimdışı İmansız26

Sen Ba gitmeden rvp ye astronomik ücret vermene rağmen transferi bitiremiyorsan çapsızsın demektir. Hani 200-300 bini düşünmek zorundayızcılar nerede çıksınlar.
Sen git al getir abi Ba tek başına kaç tane maç aldı musleraya manyak para verdiler adam şampiyon yaptı Wesley Juventus maçını aldı parasını çıkardı 
Tabutumuz Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Kadir G.

Hiçbir oyuncudan verim alamayacağız. Millet sahada 90 dk kendini paralayacak bunlar oley oley diye bağıracak ister 11 de ister kulübede olsun.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Bu konopa bide kuruyemiş yedirmişiz sülalesine

Çevrimdışı Tolga

Kişisel tartışmalara girmeden konuşalım arkadaşlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi mayguntr

Ya konoya fındık fıstık götürmek ne ya  Bizde sakat çok  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Bende bütün yıl Demba Ba diye bağıracağım  :lol:

Çevrimdışı TALAT

ya mevcut başkanı beşiktaşın tarihindeki en kötü başkanla karşılaştıranları gördüm ya başka bir şey demiyroum. çok eleştiren var, bir çok eleştiri de haklı ama el insaf. demirörenle karşılaştırmak için;

8 senedir kazma vurulan stadı yaptı
bu kadar borç varken klüp sponsorlarla doldu. diğer iki rakip sponsor bile bulamadı.
adam zaten benden 3 sene başarı beklemeyin. stadı yapalım, takımın altyapısını oyuncu bazında oluşturalım senelik değil, devamlı başarının peşinden koşalım dedi
stadtan sonra spor salonu yapacam dedi ki muhtemelen yapacak.

fenerbahçenin yaptığı transferleri görüp de burda beşiktaşa laf atanların gerçek beşiktaşlı olduklarına inanmakta zorluk çekiyorum. genelde zaten bunları yapanları yaşları da genç sayılabilecek arkadaşlar.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Samet Ç

Erdal Torunoğulları; Konoplayanka'nın sülalesini tanıdım. Adama çerez bile getirdim  :kop:

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 16:56:08 Samet Ç ]

Çevrimdışı Türkay

Basketbol sorusunu soran hangi gazeteciydi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet K

Erdal Torunoğulları çok iyi bi noktaya parmak bastı. Oyuncunun çok istekli olması lazım diyor. Bize niye almıyorsun diyorlar çekimser oyuncuyu neden alayım dedi kısaca. İstekliyse ailesi ile görüşüyorum diyor. Mesela Konopylanka nın yedi sülalesini tanıyorum mesela ama olmayınca olmuyor diyor.

Çevrimdışı Deniz

Taraftarlar arasinda tartisma cikartmaya neden olacak mesajlar silinecektir.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Basketbol sorusunu soran hangi gazeteciydi?
fatih doğan
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaş alacaksan anlaş elinde sözleşmeyle git belirsizliği bitir. 27 milyonu bağladığın adamı nasıl kaptırıyorsun ya! Biz 6 ay konoyla mı uğraş dedik. Daha ucuza macar var sen gidip bidona para döküyorsun bu mu planlama?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

fatih doğan
Helal olsun adam akilli soru sorabilen tek gazeteci
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan-Veli sezonu kapatsın da akıllansın bunlar.Hala orta sahaya oyuncu alma konusunda tereddüt yaşıyorlar.
Quaresma bol bol kadro dışı yer.Senelik 1 milyondan fazla alırsa tam rezillik olur.
Taraftarı memnun etmek için transfer yapmayacağız diyen başkan kendi ağzından Q7 transferinin amacının bu olduğunu söylüyor.

Çevrimdışı Türkay

Soru neydi kaçırdım orayı ?

Basketbol'u sordu borçları falan sordu güzel sordu ya merak ettim :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler