2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885804 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

tabi ki sorumlusu yçönetimdir de en alakasız maçlarda bile quaresma diye bağıranların sorumluuğu? onu ne yapacağız???????????????????
Bugun bu saate kadar oyle bagiran herkese ciddi tepkiliydim.stadda bagiran gordum mu sustururdum.

Ama bugun bu aciklamadan sonra onlara da hicbise diyemem.bu adam 2. Kez formayi giyebiliyorsa ,bu kadar lafin ustune giyebiliyorsa kime nasil bagirdiginin hesabini soramayiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

"Bazı insanları her zaman, bütün insanları da bazen kandırabilirsiniz; ama bütün insanları her zaman kandıramazsınız."
:claps:

Çevrimdışı Kutay

quaresma gelmiş artık yapacak birşey yok bende istemiyordum  ama artık beşiktaşın oyuncusu bu saatten sonra destek vermek düşer hepimize
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet K

Ne zaman nerde nasıl ne cevap verdi :alala: :alala: :alala: :alala:

Başkan soruyu savuşturdu. Önceliğimiz stoper ve forvet dedi.

Çevrimdışı Türkay

Başkan diyor ki futbolu profesyonellere bırakmak için çok uğraş verdik veriyoruz diyor. Biri de demiyor ki Fener 1 ayda halletti o işi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Savaş

Ulan bi yanım tepkili bi yanımda acaba neler yapacak diye merak etmiyo değil.  Oynamaya gelirse dağıtır ortalığı.  Yeter ki oynamaya gönlü olsun. Karmaşık duygular içerisindeyim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

Çıkıp çıkıp Vardar polemiğini soruyorlar.

1 kişi Dzundzsak - Remy - Rhodolfo sormuyor arkadaş.

birtane adam akıllı medyacı yokki bizde..yada basın toplantısı olmadan önce özellikle bunu bunu sor bunu sormamı diyorlar anlamadım...şurdan 3 kişi gidip soru sorsa ter içinde kalır orada..öğrenmek istediğimiz bir sürüşeyi öğrenemiyoruz...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan diyor ki futbolu profesyonellere bırakmak için çok uğraş verdik veriyoruz diyor. Biri de demiyor ki Fener 1 ayda halletti o işi.

Fener'in yaptığı oldu mu sence? Popülist transferler yaptılar sonları fena olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

goruyoruz o gercek besiktaslilari neymis Q7 geldi ben besiktasi birakiyorum al sana Q7 istemeyen insan profili  :ok:
Kimsenin bunu dediği falan yok. Biz ilerde ne olacağını tahmin ediyor ve söylüyoruz. Takımı destekler ama Q7 yi hatasını görmezden gelemem diyoruz. Bunun neresi yalnış  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

"Quaresma giderse bu takimi birakirim,quaresma gelirse bu takimi birakirim.."

Yav arkadas ne kadar da birakmaya merakliymissiniz.112 sene once kurulmus,zorlukla guclukle kurulmus,binlerce basarisi olan gecemizi gunduzumuzu yasadigimiz takimi 1 isme gore tutacak ve birakacaksaniz kendinizi bir sorgulayin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bertug

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  6 Tem
Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.
6 ay sonra sözleşmesi bitiyor diye takmışsınız. Konoplyanka gelmeyecek dediğimde de küfür ediyordunuz. Nerde Kono şuan? Kime imza attı?
Konoplyanka gelecek diye yazan kişilerle Dzsudzsak gelecek diye ortalığa haber salan kişiler aynı isimler. Sonunda yine ben haklı çıkacağım.

Kimse kusura bakmasın Dzsudzsakın gelme durumu olsaydı Dzsudzsakı almak varken tükürdüğünü yalayıp Q7'yi almazdı sayın Fikret Orman.

Çevrimdışı Türkay

Fener'in yaptığı oldu mu sence? Popülist transferler yaptılar sonları fena olabilir.

Risk almak gerekiyor bazen. Ayrıca Simon De Souza Stoch Van Persie çok iyi transferler eldeki çöplerden de kurtuldular. Olması gerekeni yaptılar bence

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Türkay

Macar'ı sorun ya  :akuma:

Çevrimdışı talha

"Quaresma giderse bu takimi birakirim,quaresma gelirse bu takimi birakirim.."

Yav arkadas ne kadar da birakmaya merakliymissiniz.112 sene once kurulmus,zorlukla guclukle kurulmus,binlerce basarisi olan gecemizi gunduzumuzu yasadigimiz takimi 1 isme gore tutacak ve birakacaksaniz kendinizi bir sorgulayin.

Bu kişisel bir protesto sadece. Çünkü bunun gibi adamları artık görmek istemiyorum.

Eğer bu protestoyu yapmazsak bunun gibi adamlar hep olacak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Quaresma geldi artik gonul isterdi macar topcu gelsin ama olmamis yapacak bir sey yok bundan sonra senol hoca-quaresma olayi nasil olacak ona bakacagiz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Danny İstanbul'a gelmiş ve bu adamı almadık biz  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir oyuncu üstünden bir takım bu kadar bölünmemişti  :claps: Yazıklar olsun bizi bu hale sokanlara... Bizi Beşiktaşlılığımızı tartıştıranlara...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

lukakuya güldü :)
"Formasini alamayiz lan onun ne lukakusu "
Diye ic gecirip gulmustur :)

Çevrimdışı aa1903

izleyemeyenler için özet geçiyorum

rvp'ye 3 hafta önce teklif yapmışız, sonra fener almış.

q7 çok iyi çocukmuş, gelebilirmiş.

3-5 seneye forvet, stoper, sol açık alacakmışız.

gs bizim ilk maçları deplasmanda oynayalım teklifimizde yine kendine yakışanı yapıp, itiraz etmiş.

mete vardar çok iyi çocukmuş.

onun dışında işte klasik muhabbetler. göksel gümüşdağ adamın dibi, biz hakkıynan oynayan şerefiynen kazanan takımız, topçulara 1 kuruş borcumuz yok vs. vs.

Çevrimdışı Mehmet K

Risk almak gerekiyor bazen. Ayrıca Simon De Souza Stoch Van Persie çok iyi transferler eldeki çöplerden de kurtuldular. Olması gerekeni yaptılar bence

Yaptıkları tek iyi şey ellerindeki yaşlı futbolculardan kurtulması oldu.

Çevrimdışı talha

Scoutluk dedi ve zirveyi yaptı.

Gözümün önünde gitti be kızancıklar. Hatta senin elinde para varken gitti onlar. Hani nerde o müthiş scoutluğunuz. Yoks Ertan veto mu ediyor.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Bu kişisel bir protesto sadece. Çünkü bunun gibi adamları artık görmek istemiyorum.

Eğer bu protestoyu yapmazsak bunun gibi adamlar hep olacak.
Protesto oyle yapilmaz be kardesim.

Bak ben pektemek gidene kadar kartalyuvasina gitmeyecem dedim imza attigi gunden itibaren onunden gecmedim.

Ama Beşiktaş ayri bise.can cikar Besiktaslilik cikmaz.tepki koy tabi ki ama bunlari mantikli koy..

Çevrimdışı Türkay

Yaptıkları tek iyi şey ellerindeki yaşlı futbolculardan kurtulması oldu.

Ne güzel işte boşuna yükten kurtuldular biz hala İsmail Necip Mustafaya para ödüyoruz

Çevrimdışı can1903

Ya Arkadaşlar bi sakin , Q7 gelirse gelir gelmezse  gelmez sakin.

Aslolan Beşiktaş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..