2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali

Kusura bakmayın ama Q7'yi ölümüne eleştirenler arkadaşlar unuttular mı acaba Q7 bu takımdayken takımın kalesini Hakan Arıkan ile Rüştü koruyordu. Sağ bekte Ekrem Dağ sol bekte İsmail Köybaşı vardı. Yedek bekimiz Tanju Kayhan'dı. Toraman stoperde 23 maç oynamıştı yedekte Sidnei oturuyordu, orta sahada Necip 29 maça çıkmıştı,gol ümidimiz Pektemek ve Almeidaydı. 23 maça çıkan Holosko oyuna girince heyecanla gol bekliyorduk. Hatta Q7 takımdayken 28 maçta 3 gol atan Edu'ya asist yapmaya çalışıyordu.

Q7'den önce eleştirecekseniz bu oyuncuları ve bunları kulübe getirip izlemeye mahkum eden yönetimleri eleştirin.

Q7 son 10 yılda Beşiktaşa gelip taraftara en çok heyecan veren oyuncudur. Aybaba ve Orman'ın egoları yüzünde harcanmıştır.

Şuanki mevcut durumda piyasada ucuza oyuncu bulamazken Q7 gelmesin diye ölümüne yazanları anlamıyorum. Yıllık 1.7 m,lyon eur alan pektemek var bu takımda 1.5 milyon eur isteyen Q7 alınmazsa ne olacak yerine Olcaya makum olup frie ın pişmesini mi bekleyeceğiz. Takımın dengesini bozacak kavga çıkaracakmış. Üzülmezi kavgayla gönderen Toraman ile kavga etmedi mi Q7? Toramana kimse tek kelime etmedi Q7 harcandı. Kırmızı kart görürmüş en kritik anda takımı yalnız bırakırmış vs. Herkesin taptığı Atiba en kritik anda sırf noel tatiline erken çıkmak çizgiye ısrarla basıp hakemle gereksiz diyaloğa girerek için kırmızı görüp yakmadı mı bizi? Töre 40 metreden küfür ederek atılmadı mı Erciyes maçında. Hatta silah olayları konuşuldu kaç ay. taraftar doğrusunu yapıp töreye sahip çıkarken iyi de Q7 ye sahip çıkınca mı kötü? Q7 ye ısrarla karşı olanlara Olcay, Pektemek, İsmail, Necip, Samet Aybaba müstehak. Kimse kusura bakmasın düşüncelerim bunlardır Q7 konusunda

Aynı temelsiz argümanları sunmaktan bıkmadınız.
Bu adam bizde Edu ile Sidnei ile oynadı da Chelsea'de de mi Edu ile oynadı? Inter'de de mi arkasında Toraman vardı? Porto'nun forvetinde Ali Küçik mi vardı? Yok işte, bu oyuncu dünyanın en büyük kulüplerinde de oynayamadı. Kabullenin artık şunu

Yazının geri kalanına bir cevap bile yazmak gereksiz, tamamiyle yanlış ve çarptırmalarla dolu karalamalar var.

Çevrimdışı aa1903

Kusura bakmayın ama Q7'yi ölümüne eleştirenler arkadaşlar unuttular mı acaba Q7 bu takımdayken takımın kalesini Hakan Arıkan ile Rüştü koruyordu. Sağ bekte Ekrem Dağ sol bekte İsmail Köybaşı vardı. Yedek bekimiz Tanju Kayhan'dı. Toraman stoperde 23 maç oynamıştı yedekte Sidnei oturuyordu, orta sahada Necip 29 maça çıkmıştı,gol ümidimiz Pektemek ve Almeidaydı. 23 maça çıkan Holosko oyuna girince heyecanla gol bekliyorduk. Hatta Q7 takımdayken 28 maçta 3 gol atan Edu'ya asist yapmaya çalışıyordu.

Q7'den önce eleştirecekseniz bu oyuncuları ve bunları kulübe getirip izlemeye mahkum eden yönetimleri eleştirin.

Q7 son 10 yılda Beşiktaşa gelip taraftara en çok heyecan veren oyuncudur. Aybaba ve Orman'ın egoları yüzünde harcanmıştır.

Şuanki mevcut durumda piyasada ucuza oyuncu bulamazken Q7 gelmesin diye ölümüne yazanları anlamıyorum. Yıllık 1.7 m,lyon eur alan pektemek var bu takımda 1.5 milyon eur isteyen Q7 alınmazsa ne olacak yerine Olcaya makum olup frie ın pişmesini mi bekleyeceğiz. Takımın dengesini bozacak kavga çıkaracakmış. Üzülmezi kavgayla gönderen Toraman ile kavga etmedi mi Q7? Toramana kimse tek kelime etmedi Q7 harcandı. Kırmızı kart görürmüş en kritik anda takımı yalnız bırakırmış vs. Herkesin taptığı Atiba en kritik anda sırf noel tatiline erken çıkmak çizgiye ısrarla basıp hakemle gereksiz diyaloğa girerek için kırmızı görüp yakmadı mı bizi? Töre 40 metreden küfür ederek atılmadı mı Erciyes maçında. Hatta silah olayları konuşuldu kaç ay. taraftar doğrusunu yapıp töreye sahip çıkarken iyi de Q7 ye sahip çıkınca mı kötü? Q7 ye ısrarla karşı olanlara Olcay, Pektemek, İsmail, Necip, Samet Aybaba müstehak. Kimse kusura bakmasın düşüncelerim bunlardır Q7 konusunda

abi q7'ye karşı çıkanlara niye olcay, pektemek vs. müstehak? çoğu kişi burada dzsudzsak alınsın onun yerine diyor. sanki dünya'da 10 tane futbolcu var da q7'ye karşı çıkınca pektemek'i tercih etmiş oluyoruz! quaresma'nın alınmasına karşı çıkanların çoğu kulübün itibarını düşünüyor, futbolculuğundan çok. adamı döve döve yollamadık mı? hep bir şüphe yok mu bu adamın karakteriyle ilgili? şimdi gelecek 2 maç oynamayacak tribünlerde homurtular yükselsek, sonra gol atacak bu sefer de sevenleri kızanlara laf edecek falan bir sürü kargaşa.

Çevrimdışı Kemal

Birde bakiyorumda q7 yi ısrarla isteyenlerin yaş grubu düşük , bunun bana göre sebebide q7 oynarken yani 3 4 sene önce bu arkadaşlar daha genctiler ve medyanın pompalamasiyla q7 q7 q7 diye büyük ihtimal o zamanlarda geziniyorlardi , içlerinde çocukluk aşkı gibi kalmasından dolayı,  şimdi adının geçmesi onlar için yetti. Hemen karıyi bırakıp eski asklarina kostular.  Tipik Türk halkı davranisidir bu , evde istediği kadar sana hizmet eden ayağını bile yıkayan olsun , ilk sinyalde seni bilmemnapan kişiye kosturulur.

Çevrimdışı Ayberk

Dzsudzsak için istenen bonservis nedir?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı doctore

bu yazdıklarına kendin inanıyor musun? ne quaresması Allah aşkına, hele 'hoşgeldin be olum' moduna girdiysek tam bitmişiz demektir, o şekilde gazlanarak taraftara yedirilen ne adamlar gördük biz bu şekilde, bu anlayış sistemsziliğin aynen geri getirilmesidir. İnşallah yönetim böyle bir salaklık yapmaz

arkadaşım kendimce fikirlerimi yazdım. kimseye laf sokmam birşey yapmam. böyle bir üslup takınman çok gereksiz. "inşallah yönetim böyle bir salaklık yapmaz" lafın banada dokunuyor. demek ki biz de salaklık yapıyoruz, bu çıkar. bu tip laflara gerek yok.

fikirlerimin püf noktasını kaçırmışsın; birincisi 1,5 m € dan ( bonservissiz ) bahsediyoruz. bu rakam 2 m € olsun en başta ben karşı çıkarım. ben Q7 takıntılı değilim ama az biraz birşey biliyorsam Q7 ayarında, disipline olmuş, kendine bakan, sakatlanmayan bir futbolcuyu 1,5 m € ya bulamazsın. sadece sağ kanadını çalıştırabildiğin bir kadro yapın var. Gökhan TÖRE olmasa kanatların sıfır. dikine oynayan bir Töre iki Tolgay. başka var mı? bu işin teknik boyutu. tabiki takdir Şenol hocanın. ikincisi ve en önemli olan mali boyutu ki en çok ilgilendiğim kısmı burası. Q7 gelsin kulübede otursun umurumda değil. ama bu adam tek başına 1,5 m € luk forma sattırır. hoşumuza gitsede gitmesede bu bir gerçek. Özetle her halükarda faydalı bir transfer olacağını düşünüyorum.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Renton

Fikret orman kampa gitmis dun gece bugun toplantisini yapar hocayla artik transferler baslar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Acaba fb taraftarı içinde , ulan bu paralarda verilmez almayın RVP fln diyen var mıdır ?

Çevrimdışı Kemal

Haciosmanoglu sponsor için yollara düşmüş , ulan bu adamda ne görse onu yapıyor arkadaş , ne değişik bir adam ya :)

Çevrimdışı canU

Acaba fb taraftarı içinde , ulan bu paralarda verilmez almayın RVP fln diyen var mıdır ?

onlar da bizim yaşadığımız mali çöküşü yaşamış olsa yaparlardı bence abi.

Çevrimdışı Kemal

onlar da bizim yaşadığımız mali çöküşü yaşamış olsa yaparlardı bence abi.

Bence yoktur kardeşim yada çok azdır,  nerde profesör - bilmiş bizde çünkü .

Çevrimiçi Samet Ç

Bakıyorum yine Lukaku haberleri başlamış. Adamlar bizi trollüyor bazılarımızda inanıyoruz bu haberlere.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 11:36:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hala mı Quaresma yahu bırakın artık peşini 3 gündür..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mustafayhan1903

abi q7'ye karşı çıkanlara niye olcay, pektemek vs. müstehak? çoğu kişi burada dzsudzsak alınsın onun yerine diyor. sanki dünya'da 10 tane futbolcu var da q7'ye karşı çıkınca pektemek'i tercih etmiş oluyoruz! quaresma'nın alınmasına karşı çıkanların çoğu kulübün itibarını düşünüyor, futbolculuğundan çok. adamı döve döve yollamadık mı? hep bir şüphe yok mu bu adamın karakteriyle ilgili? şimdi gelecek 2 maç oynamayacak tribünlerde homurtular yükselsek, sonra gol atacak bu sefer de sevenleri kızanlara laf edecek falan bir sürü kargaşa.

Töreye silah olayı, küfür ve kırmızı karttan sonra homurdayanlar çok oldu, gol atınca da sevinen çok oldu kargaşa yarattı mı takımda? Adam için şuan 15 milyon eur konuşuluyor. Dzsudzsak alınsın deniyor diyorsun, daha önce de Konoplyanka alınsın deniyordu bu adamları yıllık 3 milyon eur yıllık ücreten aşağıya getirecek varsa ve bu adamları isteyenler bu paraları cebinden karşılayacaksa hemen gelsinler. çoğu oyuncu türkiyeye kesinlikle gelmek istemiyor gelirse de para için geliyor. Q7 nin zamanında yanlışları elbette oldu ama şuan gelmek için can atıyor yaptığı açıklamalarla ilgili. Beşiktaş taraftarı kendi büyüklüğünün farkında değil. Bu tarz yeteneği yüksek ancak kendi içinde ve ailesinde problem yaşayan adamlar taraftarın kendine sahip çıkmasıyla kendini bulur elinden gelen herşeyi yapar. bu adamlar Beşiktaş tirübünlerinin sevgisine geliyorlar gidince de özlüyorlar. Q7 yi oynatacak da kulüpten kaçıracak da taraftardır. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıp karalayacağımıza sahip çıkmalıyız. Beşiktaşın hiçbir oyuncuya yıllık 2.5 - 3 milyon verecek lüksü yok.bu nedenle bu maliyette Beşiktaşı tanıyan taraftara kendisini sevdiren, yetenekleri üst düzeyde ve kulübü gerçekten seven oyuncu bulamazsın piyasada. Bu nedenle sahip çıkıp desteklemek erdemdir. Adı geçince bile Q7 ye it köpek muamelesi yapmak yakışmaz bence. Bunlar benim kişisel görüşlerim aksi fikirde olanlara da saygı duyarım.
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı cim  Günaydın kardsm , bugün nasılsın ? 12 saatin kaldı hatirlatayim :) :)

Çevrimdışı Tolga

Ne Quaresma'ymış be kardeşim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mustafayhan1903

Hala mı Quaresma yahu bırakın artık peşini 3 gündür..

iş güç peşinde koşmaktan forumdaki tartışmaya yeni katılıyorum. :)

Ama arkadaşları epey rahatsız etti yazdıklarım.Bu nedenle tüm forum camiasını transfermarkt ve youtube dan oyuncu bakıp alınsın demekle başbaşa bırakayım en iyisi. Nasıl olsa hergün Konoplyanka, Dzsudzsak, Van Persie, Dzeko lar transfer ediliyor kadrolar kuruluyor forumlarda.Allahtan arada birkaç kişi 5 kuruş paramızın olmadığının,düşük maliyette en iyisi nasıl getirilirin farkında :)

kolay gelsin herkese
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı fore_kazık

Yönetim yine diğer transferlerde olduğu gibi bu transferde de dillenen futbolcular değil beklenmedik isimler alınacak. O nedenle benim ballotelli inancım devam ediyor. :)

benimki duyum değil sadece ümit...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beshicktush

Şu bir gerçek ki,Q7 konusunda taraftar ikiye bölünmüş durumda,q7 gelirse iyi oynamaktan başka şansı yok,aksi halde maç esnasında Q7yi istemeyenler tepki gösterebilir bu da tribünlerin bölünmesine yol açar.Sırf bu sebep dahi Q7 nin gelmemesinin daha iyi olacağını gösteriyor.

Çevrimdışı doctore

Töreye silah olayı, küfür ve kırmızı karttan sonra homurdayanlar çok oldu, gol atınca da sevinen çok oldu kargaşa yarattı mı takımda? Adam için şuan 15 milyon eur konuşuluyor. Dzsudzsak alınsın deniyor diyorsun, daha önce de Konoplyanka alınsın deniyordu bu adamları yıllık 3 milyon eur yıllık ücreten aşağıya getirecek varsa ve bu adamları isteyenler bu paraları cebinden karşılayacaksa hemen gelsinler. çoğu oyuncu türkiyeye kesinlikle gelmek istemiyor gelirse de para için geliyor. Q7 nin zamanında yanlışları elbette oldu ama şuan gelmek için can atıyor yaptığı açıklamalarla ilgili. Beşiktaş taraftarı kendi büyüklüğünün farkında değil. Bu tarz yeteneği yüksek ancak kendi içinde ve ailesinde problem yaşayan adamlar taraftarın kendine sahip çıkmasıyla kendini bulur elinden gelen herşeyi yapar. bu adamlar Beşiktaş tirübünlerinin sevgisine geliyorlar gidince de özlüyorlar. Q7 yi oynatacak da kulüpten kaçıracak da taraftardır. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıp karalayacağımıza sahip çıkmalıyız. Beşiktaşın hiçbir oyuncuya yıllık 2.5 - 3 milyon verecek lüksü yok.bu nedenle bu maliyette Beşiktaşı tanıyan taraftara kendisini sevdiren, yetenekleri üst düzeyde ve kulübü gerçekten seven oyuncu bulamazsın piyasada. Bu nedenle sahip çıkıp desteklemek erdemdir. Adı geçince bile Q7 ye it köpek muamelesi yapmak yakışmaz bence. Bunlar benim kişisel görüşlerim aksi fikirde olanlara da saygı duyarım.

:claps: :claps: :claps: :claps:

Nouma yı hatırlayın. evet adam disiplinsizdi, asiydi, başına buyruktu vs vs... ama öyle bir yürek vardı ki canımız ciğerimiz oldu. her hatasını tolere ettik bağrımıza bastık. hemde öyle bir bastık ki adam bizden biri oldu kopamadı. hala İnönü nün çimlerini ağlaya ağlaya yediği video yu izledikçe gözlerim dolar. Futbolunda ötesinde birşey bu. Q7 nin özel hayatını bilen bilir. bu adamın ona sahip çıkan bir aile ye ihtiyacı var. Beşiktaş a olan özlemi bundandır. her ne kadar Beşiktaş ta yaptıklarını tasvip etmesem de ben bu adama inanıyorum... 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Ayberk

çok bilenler var burda. transfer pazarını meyve sebze pazarı sanıyorlar. kap gel demesi kolay. daha dzsudzsak için ne kadar bonservis isteniyor sorusunun cevabı yok ama dile kolay
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ugurkartalizma

Gerçekten çok merak ediyorum kimler gelecek..

Çevrimdışı Renton

çok bilenler var burda. transfer pazarını meyve sebze pazarı sanıyorlar. kap gel demesi kolay. daha dzsudzsak için ne kadar bonservis isteniyor sorusunun cevabı yok ama dile kolay
Valla kapan kapiyor fener 8-10 tane kapti geldi.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lukakuya inanan yok ya zaten. Ama sponsorla ibra ya 25 bağlayacağına 40 bağla lukaku zorla. 10 sene santrafor arama. Seneden seneye geri ödemesini de yap, kimseye borçlu kalma diyoruz.

win-win

olmaz ya 40 milyon sponsor getirdi(nasıl olacak bilmiyorum ffp vs)

her sene 5 5 geri ödersin, 10 sene sonunda 50 milyon ödemiş olursun. Düşük faizli kredi gibi düşünün  :lol:

Her iki sene de bir forvet arayacağına, en azından kafandan onu çıkartırsın. 50-60 milyon euroda fesih bedeli koyarsın.

adam daha 22 yaşında. Gerekirse 50 milyon euro riske gir. 34lük ibra için 10 milyon yatırımdan iyidir diyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla çok mu şey biliyorum az mı şey biliyorum, bak onu bilmiyorum ama tek birşey biliyorum, Hayat gayem, mantığım, vicdanım, kişiliğim, karakterim, tek bir ismi savunmaktan ötesine gitmeyecek bir insan değilim.

Tek bilgi birikimi, bir kişiyi avukatıymışcasına savunmak olanlardan yeğdir sanırım yaptığım.