2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887189 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doctore

bu sene en çok sevineceğim transfer Mustafa PEKTEMEK in rubin kazan a transferi olur.  :)

şu anki kadro yapısının Q7 ayarında ekstra işler yapacak bir futbolcuya ihtiyacı var. 100. yıl kadrosunu hatırlayın. takımın neredeyse tamamı düz, defansı iyi ve koşan adamlardan kuruluydu. aralarında ekstra işler yapacak bir Sergen vardı ve müthiş katkı yaptı. Gs de schneider ın katkısı ortada. Q7 43 maça çıkmış Porto da. bu ciddi bir istikrar. bir transfer yapın, 1,5 milyon € verin, adam 43 maça çıksın... gavurun tabiriyle tam bir cost effective. :super: Q7 nin bizdeki tek sorunu istikrarsızlıktı. Aldığı paranın hakkını vermiyordu. ama Porto istatistikleri gösteriyor ki; galiba adam kendini düzeltmiş... öte yandan adamın ciddi bir hayran kitlesi var. Vodafone arenaya ayak bastığı an sevmeyenleri bile "hoşgeldin be olum" der bağrına basar...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kendi kendine gelin guvey olmussun  yine BJK nin teması oldumuda  kaptırıyoruz.

Ne olmuşum kendi kendime?

Bak orada ne yazmışım. Sanırım basında yazanın aksine hiç talip bile olmamışız. Eğer olmuşsak ve cruz azule kaptırdıysak da durum vahim demişim. Bak orada eğer diye bir kelime etmişim.

Çevrimdışı ilhan mansız

bu sene en çok sevineceğim transfer Mustafa PEKTEMEK in rubin kazan a transferi olur.  :)

şu anki kadro yapısının Q7 ayarında ekstra işler yapacak bir futbolcuya ihtiyacı var. 100. yıl kadrosunu hatırlayın. takımın neredeyse tamamı düz, defansı iyi ve koşan adamlardan kuruluydu. aralarında ekstra işler yapacak bir Sergen vardı ve müthiş katkı yaptı. Gs de schneider ın katkısı ortada. Q7 43 maça çıkmış Porto da. bu ciddi bir istikrar. bir transfer yapın, 1,5 milyon € verin, adam 43 maça çıksın... gavurun tabiriyle tam bir cost effective. :super: Q7 nin bizdeki tek sorunu istikrarsızlıktı. Aldığı paranın hakkını vermiyordu. ama Porto istatistikleri gösteriyor ki; galiba adam kendini düzeltmiş... öte yandan adamın ciddi bir hayran kitlesi var. Vodafone arenaya ayak bastığı an sevmeyenleri bile "hoşgeldin be olum" der bağrına basar...
bu yazdıklarına kendin inanıyor musun? ne quaresması Allah aşkına, hele 'hoşgeldin be olum' moduna girdiysek tam bitmişiz demektir, o şekilde gazlanarak taraftara yedirilen ne adamlar gördük biz bu şekilde, bu anlayış sistemsziliğin aynen geri getirilmesidir. İnşallah yönetim böyle bir salaklık yapmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Yani şu haberler beni uzuyor. Bir tane Beşiktaşlı beklentiye girse ben üzülürüm. Beşiktaş son 5 sene totalde 35 milyon Euro harcamamıştır. Kaldı ki 35 e aldıklarını 35 e niye versinler ihtiyaçları yok.

Aklıma mukayyet ol kimlere kaldık kimlere haberci der olduk.
hangisine inanacağımı şaşırdım ahmet musa ve seydou doumbia gibi adamları alsak iyi olmaz mı ?

hangisine inanacağımı şaşırdım ahmet musa ve seydou doumbia gibi adamları alsak iyi olmaz mı ?

Valla kim gelirse gelsin bence iyi olur. elde sıfırdan iyidir, elde 1 tane.  :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın cümleten.
Son durum nedir? RVP'nin uçağı kalkmış mı  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı LORDBJK

Q7 ye çok takan arkadaşlar belkide Beşiktaş RVP almak için Q7 ile anlaşacak o zaman da karşı mı olacaksınız.Benim son günlerde basında çıkan haberlerden anladığım dzsudzsak en kötü bonservisi 2,5 milyon € futbolcuya'da 2,5 milyon € civarı veririz en kötü tabi buda en düşük hali belkide bonservisi daha fazla istiyorlar bilemiyoruz. Q7 bonservissiz ve 1 - 1,5 milyon € civarı gelirse elimizde net 3,5 milyon € kalıyor. Bunu da RVP almak için kullanacaklar galiba benim anladığım bu şimdi bu olaya niye karşı çıkıyorsunuz ben  anlamıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla kim gelirse gelsin bence iyi olur. elde sıfırdan iyidir, elde 1 tane.  :lol:
pektemek şişmanoğlu 1 forvet etmez ki cenk tosun tamam ama en azından lorente olur mitroglu olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada susak işi olacak gibi hissediyorum en azından kanatlar çok üst düzey olur 1 tane stoper 1 forvet 1 orta saha gary medel gibi bi isim süper olurdu ama nerde  :bandit:

Çevrimdışı dlcs

Quaresma'dan vazgecılmıs. Hadı gozumuz aydın kurtulduk

Sunun ısmının anılması bıle eksı olarak yansıyacak fıkret orman'a. Ilk secımde yol gozuktu kendısıne.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 10:46:51 dlcs ]

Çevrimdışı beshicktush

Şenol hocanın takımı pas takımıdır,alan değiştirerek,dikine oynayan,basit oynayan,çabuk oynayan,yerden oynayan,takım oyunu oynayan,daha çok rakip sahada oynayan ve topa sahip olmaya çalışan  bir takım oluşturmak isteyecektir.Bunun için de hücum oyuncularının hem yetenekli,hem de ayağında topu tutabilen oyuncular olması gerekir.Bu sebeple Q7 her ne kadar üstte saydığım bazı niteliklere sahip olsa da özellikle takım oyunuyla birlikte pas yapan bir oyuncu olmaması sebebiyle şenol hocanın Q7yi isteyebileceğini düşünmüyorum.Q7 öyle bir futbolcu ki,onunla sonuca cabuk gidebilir,bir anda gol bulabilirsiniz ancak aynı zamanda öyle bir futbolcu ki,onunla çok çabuk top kaybı yaşayıp,rakip sahada makine gibi işleyen pas trafiğini aksatabilirsiniz.Örnek vermem gerekirse Q7,barcelona arsenal gibi pas takımlarında oynayamaz ancak real madrid gibi sonuca cabuk giden ve birden gol bulabilen takımlarda oynayabilir.

spor basınının yarısına göre Remy tamam
Yarısına göre anlaşma sağlanamadı masadan kalktı fikret orman.

Yine spor basınının yarısına göre Hedefte lukaku var, yarısına göre mario gomez, wagner falan filan.

İşimiz iş arkadaşlar. 2.kampa kadar 1 tane dahi adam alamayacak gibiyiz.

Çevrimdışı dlcs

Yok sen cok yanlıs anlamıssın. Bız bu takıma soytarıları almaktan vazgecelı cok oldu. Degıl ıbıs kuarejma messı gelse gıremez bu kulubun kapısından.

Zaten kapandı defterı. Baska bahara kaldı  :photo:

Q7 ye çok takan arkadaşlar belkide Beşiktaş RVP almak için Q7 ile anlaşacak o zaman da karşı mı olacaksınız.Benim son günlerde basında çıkan haberlerden anladığım dzsudzsak en kötü bonservisi 2,5 milyon € futbolcuya'da 2,5 milyon € civarı veririz en kötü tabi buda en düşük hali belkide bonservisi daha fazla istiyorlar bilemiyoruz. Q7 bonservissiz ve 1 - 1,5 milyon € civarı gelirse elimizde net 3,5 milyon € kalıyor. Bunu da RVP almak için kullanacaklar galiba benim anladığım bu şimdi bu olaya niye karşı çıkıyorsunuz ben  anlamıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yine spor basınının yarısına göre Hedefte lukaku var, yarısına göre mario gomez, wagner falan filan.

bayram hediyesi verecekler arife günü 2 tane kap gelir  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Easthanbool

Yok sen cok yanlıs anlamıssın. Bız bu takıma soytarıları almaktan vazgecelı cok oldu. Degıl ıbıs kuarejma messı gelse gıremez bu kulubun kapısından.

Zaten kapandı defterı. Baska bahara kaldı  :photo:

Kaynağınız nedir ayıptır sorması?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Renton

Abi 4 gun kaldi zaten bugun kap gelse pzt imzalansa sali falan anca gider kampa ki kamp bitmis oluyor zaten senol hoca 2 gundur stopersiz calisiyor kampta en vahim durum bu bence
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fazla uçmaya gerek yok , Fernando Lolrente ye teklif yapmak lazım , Hoş onuda alamayız gerçi ama teklif yapalım en azından...
Vallahi şu durumda en istemedigim adam olan Mitrougluya bile razıyım artık :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ayberk

bu yazdıklarına kendin inanıyor musun? ne quaresması Allah aşkına, hele 'hoşgeldin be olum' moduna girdiysek tam bitmişiz demektir, o şekilde gazlanarak taraftara yedirilen ne adamlar gördük biz bu şekilde, bu anlayış sistemsziliğin aynen geri getirilmesidir. İnşallah yönetim böyle bir salaklık yapmaz
Ne şartlar altında anlaşılacak, sözleşme maddeleri ne olacak, ne kadar ücret verilecek gibi soruların cevabı yokken "salaklık" deyip bodoslama karşı çıkınca karşındaki senin yazdıklarına önem verecek mi? Arkadaşımız kendi düşüncesini yazmış, katılırsın katılmazsın, herkesin fikri farklı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aa1903

ömer, mustafa, ismail, tolga'ya ek olarak milosevic veya franco'dan biri gönderilmeli, günay kiraya verilmeli ve iki santrafor, bir kanat, iki stoper, bir orta saha, bir de kaleci alınmalı bana göre. tabii bu şekilde transfer yapmamız imkansıza yakın. ama seneye ne kadar yıldız alınırsa alınsın, 2-3 transfer yaparak "budur." diyeceğimiz bir kadro ne yazık ki kurulamayacak gibi gözüküyor.

Çevrimdışı canU

Bunlar q7 yi alıp cucak ı almayacal belli oldu. Hoca da istiyor haberleri geliyor geçmiş olsun.

O rvp buraya gelecek.
Ama önce cucak.

Çevrimdışı mustafayhan1903

Kusura bakmayın ama Q7'yi ölümüne eleştirenler arkadaşlar unuttular mı acaba Q7 bu takımdayken takımın kalesini Hakan Arıkan ile Rüştü koruyordu. Sağ bekte Ekrem Dağ sol bekte İsmail Köybaşı vardı. Yedek bekimiz Tanju Kayhan'dı. Toraman stoperde 23 maç oynamıştı yedekte Sidnei oturuyordu, orta sahada Necip 29 maça çıkmıştı,gol ümidimiz Pektemek ve Almeidaydı. 23 maça çıkan Holosko oyuna girince heyecanla gol bekliyorduk. Hatta Q7 takımdayken 28 maçta 3 gol atan Edu'ya asist yapmaya çalışıyordu.

Q7'den önce eleştirecekseniz bu oyuncuları ve bunları kulübe getirip izlemeye mahkum eden yönetimleri eleştirin.

Q7 son 10 yılda Beşiktaşa gelip taraftara en çok heyecan veren oyuncudur. Aybaba ve Orman'ın egoları yüzünde harcanmıştır.

Şuanki mevcut durumda piyasada ucuza oyuncu bulamazken Q7 gelmesin diye ölümüne yazanları anlamıyorum. Yıllık 1.7 m,lyon eur alan pektemek var bu takımda 1.5 milyon eur isteyen Q7 alınmazsa ne olacak yerine Olcaya makum olup frie ın pişmesini mi bekleyeceğiz. Takımın dengesini bozacak kavga çıkaracakmış. Üzülmezi kavgayla gönderen Toraman ile kavga etmedi mi Q7? Toramana kimse tek kelime etmedi Q7 harcandı. Kırmızı kart görürmüş en kritik anda takımı yalnız bırakırmış vs. Herkesin taptığı Atiba en kritik anda sırf noel tatiline erken çıkmak çizgiye ısrarla basıp hakemle gereksiz diyaloğa girerek için kırmızı görüp yakmadı mı bizi? Töre 40 metreden küfür ederek atılmadı mı Erciyes maçında. Hatta silah olayları konuşuldu kaç ay. taraftar doğrusunu yapıp töreye sahip çıkarken iyi de Q7 ye sahip çıkınca mı kötü? Q7 ye ısrarla karşı olanlara Olcay, Pektemek, İsmail, Necip, Samet Aybaba müstehak. Kimse kusura bakmasın düşüncelerim bunlardır Q7 konusunda
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Kemal

Dzundsak'i Ruslar kaç milyon euroya almışlar açın bir bakın , kaç yaşında olduğuna da bakın , yok neymiş 2.5 2.5 vereceğine q7 ye 1.5 versek 3.5 kardaymisiz,  seneye Dzundsak i 20 ye satarsak nasıl bir  hesap yapacaz peki ? 31 yaşında 5 defa kuluplerden kovulmus q7 yi kim alacak bizden ?

Çevrimdışı Renton

Q7 64 mac 43 gole katki yapmis bizde schuster donemindeki quaresma ve carvalhal+ havutcu donemindeki quaresma farkli senol gunes nasıl kullanacak quaresmayı o onemli olan

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kusura bakmayın ama Q7'yi ölümüne eleştirenler arkadaşlar unuttular mı acaba Q7 bu takımdayken takımın kalesini Hakan Arıkan ile Rüştü koruyordu. Sağ bekte Ekrem Dağ sol bekte İsmail Köybaşı vardı. Yedek bekimiz Tanju Kayhan'dı. Toraman stoperde 23 maç oynamıştı yedekte Sidnei oturuyordu, orta sahada Necip 29 maça çıkmıştı,gol ümidimiz Pektemek ve Almeidaydı. 23 maça çıkan Holosko oyuna girince heyecanla gol bekliyorduk. Hatta Q7 takımdayken 28 maçta 3 gol atan Edu'ya asist yapmaya çalışıyordu.

Q7'den önce eleştirecekseniz bu oyuncuları ve bunları kulübe getirip izlemeye mahkum eden yönetimleri eleştirin.

Q7 son 10 yılda Beşiktaşa gelip taraftara en çok heyecan veren oyuncudur. Aybaba ve Orman'ın egoları yüzünde harcanmıştır.

Şuanki mevcut durumda piyasada ucuza oyuncu bulamazken Q7 gelmesin diye ölümüne yazanları anlamıyorum. Yıllık 1.7 m,lyon eur alan pektemek var bu takımda 1.5 milyon eur isteyen Q7 alınmazsa ne olacak yerine Olcaya makum olup frie ın pişmesini mi bekleyeceğiz. Takımın dengesini bozacak kavga çıkaracakmış. Üzülmezi kavgayla gönderen Toraman ile kavga etmedi mi Q7? Toramana kimse tek kelime etmedi Q7 harcandı. Kırmızı kart görürmüş en kritik anda takımı yalnız bırakırmış vs. Herkesin taptığı Atiba en kritik anda sırf noel tatiline erken çıkmak çizgiye ısrarla basıp hakemle gereksiz diyaloğa girerek için kırmızı görüp yakmadı mı bizi? Töre 40 metreden küfür ederek atılmadı mı Erciyes maçında. Hatta silah olayları konuşuldu kaç ay. taraftar doğrusunu yapıp töreye sahip çıkarken iyi de Q7 ye sahip çıkınca mı kötü? Q7 ye ısrarla karşı olanlara Olcay, Pektemek, İsmail, Necip, Samet Aybaba müstehak. Kimse kusura bakmasın düşüncelerim bunlardır Q7 konusunda
:claps: :claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık