2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889917 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emrevolkan

Ben bu bahsedilen paralara transfer yapılması taraftarı değilim.

O paralara ingiltereden potansiyelli, fizik gücü yüksek transfer yapılsın.

Çevrimdışı Orhan_

sallamak bedava bende yazayım.

İbra yıllık 4 milyona geliyor bonus olarak parfüm satışlarından %33,5 pay.

Remy ve Salah 1 yıl 15 gün kiralık

Rvp arada 633,5 euro fark kalmış.

Uefa iyi kadro kurdunuz sizi şampiyonlar ligine alalım demiş..

:D RVP ile fark 3.5 euroya kadar düşmüş  :biggrinking:

Çevrimdışı Ergin1903

Bu emre bol denen eleman taraftar mi yoksa muhabir mi ? böyle adamlari nasil ekrana aliyorlar anlamiyorum. Bildigin fanatik ergen gibi konusuyor.

Çevrimdışı magnes

Bu Vodafone her seferinde bize sponsor olsun Lukaku'yu felanda alırız  :evillol: (alamadı)

Çevrimdışı emrevolkan

Vodafone Kurumsal firmadır. Fenerbahçenin borsaya bildirdiği adam için sponsor olmaz. fb bildirmese olabilirdi.Türkiye pazarında %10 kayıp bile büyüktür.

Vodafone gibi bir güç transferde arkamızdaysa bence ingiltere pazarından daha faydalı olabilecek bir transfer için kullanılmalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimiseten  8 dk.8 dakika önce
son dakika birinci ağız bilgi; rvp-bjk işi bitti.. yılın bombası.. hayırlı olsun..

Bunlar bu yönetimin baş düşmanı böyle haberler geçiyorlar millet gaza geliyor bizde burada haklı olduğumuz için yönetime karşı iki eleştiri yaptığımız için Adalı Demirören fanı oluyoruz .
olursa Yılın bombasından Ziyade , Yüzyılın Çalımı ve Yılın KAPAGI olur bu transfer
@Samet Ç buyuk konuşma ,İşin içinde Vodafone varsa işin rengi değişir , Vodafonenin bir prestiji var onu geçtim İNGİLİZ firması olması bile bizi 2 Adım one geçirir bu transferde , Birde bu açıdan bak :ok:
İngiliz takımından , İngiliz Firması Vasıtası ile futbolcu almak istiyorsun , Teminat mı istiyorlar en Kralını koyarlar onlerine , Vodafone bu Vodafone :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

olursa Yılın bombasından Ziyade , Yüzyılın Çalımı ve Yılın KAPAGI olur bu transfer
@Samet Ç buyuk konuşma ,İşin içinde Vodafone varsa işin rengi değişir , Vodafonenin bir prestiji var onu geçtim İNGİLİZ firması olması bile bizi 2 Adım one geçirir bu transferde , Birde bu açıdan bak :ok:
İngiliz takımından , İngiliz Firması Vasıtası ile futbolcu almak istiyorsun , Teminat mı istiyorlar en Kralını koyarlar onlerine , Vodafone bu Vodafone :bandit:
Faikmiş hesap :D

Çevrimdışı dlcs

TARAFTAR ÇILDIRDI RVP İSTİYOR

Çevrimdışı Türkay

SPORX.COM ‏@sporx  4 dk.4 dakika önce
Aziz Yıldırım: "İki taraf (RvP ve FB) anlaştı, sözleşme imzalandı.Bu transferden ancak biz istersek vazgeçilebilir." (via @Ayemeniciler)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mert_

yalnız çakma rvp haberleri ve korkan febelilerle makara iyi de bu arada bizim de ihtiyaç olan bölgelere transfer yapmamız lazım :D hala çıt yok :)

Çevrimiçi Samet Ç

Dayı gazı vermiş yeğenlerine bu işin sonu çok kötü olacak. Bize de Adebayor-Q7 kitleyecekler.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 00:21:50 Samet Ç ]

Çevrimdışı Ergin1903

Ortalik toz duman oldu.

Çevrimdışı pascal26

Ben RVP işinden çarpışarak çekileceğimizi tahmin ediyorum. Öyle de olması lazım. Vodafone'u bu toplara sokmamak lazım. Onlar da girmek istemez.
Bence bi transfere sponsor olacaklar ama RVP değil.

Bu arada Vodafone'un gücünü daha yeni anlamaya başlıyoruz. Doğru kullanırsak kulüp seviye atlayacak. 

Çevrimdışı Karabay

Aziz Yıldırım bu iş bitti demişse bitmiştir boşuna beklentiye girmeyin.
dostum bak sen bu sitenin denetçisisin. yapmayın lütfen. tamam "oldu bu iş hayırlı olsun" da demeyin ama şunuda demeyin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Faikmiş hesap :D
Faik olsun farketmez , İşin içinde Vodafone varsa Emin ol 2 Adım önde oluruz , Vodaofne gibi bir güç var arkamızda , İngiliz takımından İngiliz Firmadı aracılığı ile futbolcu istiyoruz, İngiliz takımı hangisine daha yakın görür kendisini ???
Teminatmı istiyorlar en kralını koyar önlerine Vodafone @Samet Ç
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Hepsi birbirinden güç alıp sıkıyolar valla. Sallamak serbest :D:D

Bitane adam gibi muhabir yok yemin ederim. Yarın bugün bu adam fb ile imzaladığında yüzsüz yüzsüz ne diyecekler acaba çok merak ediyorum.

Çevrimdışı TØLGA

yanlız vodafon twitterda tt oldu reklamın iyisi kötüsü olmaz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Faik olsun farketmez , İşin içinde Vodafone varsa Emin ol 2 Adım önde oluruz , Vodaofne gibi bir güç var arkamızda , İngiliz takımından İngiliz Firmadı aracılığı ile futbolcu istiyoruz, İngiliz takımı hangisine daha yakın görür kendisini ???
Teminatmı istiyorlar en kralını koyar önlerine Vodafone @Samet Ç
Sanmıyorum Aziz'in bırakacağını

Çevrimdışı mert_

SPORX.COM ‏@sporx  4 dk.4 dakika önce
Aziz Yıldırım: "İki taraf (RvP ve FB) anlaştı, sözleşme imzalandı.Bu transferden ancak biz istersek vazgeçilebilir." (via @Ayemeniciler)
yer mi yapıyor bu :) hani biz çalım yemedik, vazgeçtik ondan aldılar hesabı :D şaka şaka  :D

Çevrimdışı Karabay

İşte bu yüzden RVP fb'ye gittiği an muhteşem bir tepki olacak yönetime. Eğer alamayacaklarsa bugün "biz RVP ile ilgilenmiyoruz" diyeceklerdi, taraftarı beklentiye sokmayacaklardı.
aynen. madem böyle bir açıklama yok bende beklentiye girerim. taraftarım ben.

Çevrimdışı magnes

Eğer gerçekten RVP'yi Fenerin elinden alırsak transfer yapma konusunda handikapa gireriz. Ha yüzyılın çalımı olur orası ayrı ama bundan sonra yapacağımız her transfere Fener karışır. Borçlu çıkarız bunun için ya yapacağımız transferler çok çok gizli olmalı , medyaya sızdırılmamalı yada  RVP'de fiyat yükselterek Fenere kitlemek olur   :D

Çevrimdışı Türkay

SPORX.COM ‏@sporx  31 sn.32 saniye önce
7/24 CANLI | Aziz Yıldırım, Robin van Persie'nin pazar akşamı Türkiye'ye geleceğini açıkladı. (via @serkan_korkmaz)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle bir foto var gerçek mi bilemem ama.

Çevrimdışı Ersoy

Başkan al şu adamı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!