2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885624 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Olcay kanat, bek, orta saha degil.

Olcay futbolcu degil. Olcay sadece cok sansli bir insan.
Her harfine katılıyorum. Küerazmadan nefret eden ben eğer olcay oynayacaksa kürezma gelsin derim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Pascal

Daha önce de defalarca yaşandı.

Buraya 1 sayfa dolusu yazı yazıyorum, yorum analiz vs vs. Arkadaş olumlu yada olumsuz okuyun bir geri dönüş yapın.

Adamın teki, işkembesinden sallıyor 2 transfer duyumu, 3 sayfa muhabbeti dönüyor. Vallahi soğuyorum o zaman da birşey yazasım kalmıyor ya.

Sen yine de yaz, yanıt gelmese de yaz. Okunması yeter. Yorumların ve tesbitlerin gayet yerinde, hoşuma giderek okuyorum, okudukça "benim gibi düşünenler de varmış" diyerek seviniyorum. Ben pek polemiğe girmek istemediğimden dolayı yazmıyorum, ama seni kendi düşüncelerimin kalemi gibi görüyorum. Yaz kardeşim...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:21:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@çağrı olcay akraban mı senin arkadaşım . Emminin oğlu gibi savundun ya bu olcayı daha ne diyeyim.

:D

Olcay'ı savunmuyorum ben savunmaya gerek yok onun yerine Dzsduzsak isteyen benim :D

Sadece bu maliyete mükemmel iş çıkardı bunu anlatıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Biraz konu dışı olacak ama bizim Sosa'nın fıtığı ne oldu haberi olan var mı?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sen yine de yaz, yanıt gelmese de yaz. Okunması yeter. Yorumların ve tesbitlerin gayet yerinde, hoşuma giderek okuyorum, okudukça "benim gibi düşünenler de varmış" diyerek seviniyorum. Ben pek polemiğe girmek istemediğimden dolayı yazmıyorum, ama seni kendi düşüncelerimin kalemi gibi görüyorum. Yaz kardeşim...

eyvallah abi, Madem var böyle okuyan ama tepki vermeyen, yazmaya devam.  :ok:

Çevrimdışı FedericoGiunti

:D

Olcay'ı savunmuyorum ben savunmaya gerek yok onun yerine Dzsduzsak isteyen benim :D

Sadece bu maliyete mükemmel iş çıkardı bunu anlatıyorum.
Macar dedin beni benden aldın:)
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlginç işler dönüyor, Ali ece : 2 yönetici ne alakası var ilk kez senden duyuyoruz dedi...
Bir iş var bu işte bütün medya el birliği yapmışcasına aynı haberi veremez , Başkan Yönetime konuşma yasağı vermiş olabilir yada Kimse dillendirmesin demiş olabilir ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dlcs

Transfer çalımını filan geçtim rvp inanılmaz yakışır beşiktaş'a. Adam aradığımız karakter ya. Futbolculuğunu bir kenara koydum bu adamlar hep başarılı olur bizde.

Çevrimdışı emrevolkan

Bu q7 konusunda insan karar veremiyor. Bir yanım gelsin töre ve quaresmanın olduğu kanatlar makina gibi işler diyor, bir yanımda acabalarla dolu bir sürü soru üretiyor.

Rakiplerimize bakarak transfer yapacaksak q7 hem bizim aradığımız mevki olan sol önde oynaması, hem de taraftarın sevgisi yüzünden biçilmiş kaftan.

Ama benim tercihim Balázs Dzsudzsák'dan yana olurdu. Hem yaşı hem de ileride satılabilir olması bence avantaj.  Demba ba ve atınç ile bir başlangıç yaptık. Bunun devamı gelmeli.

Çevrimdışı TØLGA

Recai kocaman geri dönmüş diyolar  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

eyvallah abi, Madem var böyle okuyan ama tepki vermeyen, yazmaya devam.  :ok:
Severek takip ediyoruz Abi , Cevap verilmiyor diye okunmuyor sanma , Herkes bizim gibi yazmayı çok sevmiyor ama Okuyucu olarak takip eden buyukk bir kitlede var Forumda :ok: @Armağan Bozkurt abi

Çevrimdışı Karabay

ben az rvp videosu izleyeceğim.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosyal medyada konuşulan bu iki çılgın transfer Beşiktaşlı taraftarları iyiden iyiye coşturdu.

Ancak yöneticilerin ve Başkan Fikret Orman'ın bu iki transferi doğrulamamasına rağmen Portekizli yıldız oyuncu Quaresma'nın en geç yarın ya da pazar günü, Hollandalı van Persie'nin de pazartesi günü İstanbul'a geleceği iddia edildi.

Haber Kaynağı: DHA

Abi bunlar bizimle oyun mu oynuyorlar bir an önce bitsin şu transfer dönemi. Her akşam yeni bir gündem

Çevrimdışı Fatih Berker

Başkan Fikret Orman'ın Robin van Persie ve Ricardo Quaresma ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi
Sosyal medyada konuşulan bu iki çılgın transfer Beşiktaşlı taraftarları iyiden iyiye coşturdu.
Ancak yöneticilerin ve Başkan Fikret Orman'ın bu iki transferi doğrulamamasına rağmen Portekizli yıldız oyuncu Quaresma'nın en geç yarın ya da pazar günü, Hollandalı van Persie'nin de pazartesi günü İstanbul'a geleceği iddia edildi.
Faik GÜRSES - İSTANBUL / DHA

Ailton-Edu-Tekke

Lukaku-Dzeko-RVP

Arasındaki Adam Ba

İşte standart ba olmalı. Ne eksiği, ne fazlası. Fazlası zaten olmaz da, fazlasıyla uğraşırken, eksiğine mecbur kalma.

Çevrimdışı Deniz

Rvp gelmez arkadaslar.

Konoplyanka transferini ne cabuk unuttunuz?

Sevillaya karsi resmen fiyat yukseltme araci olarak kullanildik.

Yine ayni tarife..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gorgaze

Daha önce de defalarca yaşandı.

Buraya 1 sayfa dolusu yazı yazıyorum, yorum analiz vs vs. Arkadaş olumlu yada olumsuz okuyun bir geri dönüş yapın.

Adamın teki, işkembesinden sallıyor 2 transfer duyumu, 3 sayfa muhabbeti dönüyor. Vallahi soğuyorum o zaman da birşey yazasım kalmıyor ya.

yazayım güzel kardeşim pek sık yazmıyorum ben foruma ama seni şahsi de tanımama rağmen takip edip görüşlerini ve seni seviyorum soğuma:) 2 gün öce söylediğin Fernando Llorente konusunda da sana sonuna kadar katılıyorum. ama bugun yazdığın Rvp konusunda da bi o kadar katılmıyorum..Rvp konusunda korkunuzun nedeni saçma böyle bir şey olamaz olmamalı. Evvelinde Mehmet topuz, Diego şimdi RVP bunların bir cevabının olması normaldir. Ergeninden ,renklisine, gazetecisine içeriden dışarıdan bu camiayı herkes eziyor şaka gibi.Camianın bütünleşmesi lazım bir olması gerekiyor.Bu olduğu zaman zaten her şey yoluna girecek. Ama ne yazık ki herkes salıyor.Senin benim iyi dediğin Llorenteye Rüzgar Sağanak twitterdan leş diyor. Burda hala o kadar transfer başarısına rağmen enaramo yazan arkadaşlarımız var. Bi kendimize gelmemiz lazım BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER i hissederek dememiz önemli!
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu RVP işi bana Konoplyanka mevzusunu hatırlatıyorya.. Hadi hayırlısı :)

Rvp gelmez arkadaslar.

Yine ayni tarife..

@Deniz vahiymi geldi :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Severek takip ediyoruz Abi , Cevap verilmiyor diye okunmuyor sanma , Herkes bizim gibi yazmayı çok sevmiyor ama Okuyucu olarak takip eden buyukk bir kitlede var Forumda :ok: @Armağan Bozkurt abi

Eyvallah kardeşim. :ok:

Rvp gelmez arkadaslar.

Yine ayni tarife..
Neden gelMesin Fb bizden buyuk takımmı ??
Adamlar Borsaya bildirdiler goruşmelere başlanmıştır diye :tabe:

Çevrimdışı emrevolkan

Bu arada yine aynı hatalar yapılmaz umarım. Bu takıma 2 stoper transfer edilmeli.

Doğru hücum zevk verir, izlenme oranını arttırır.

Doğru savunma şampiyon yapar.

Çevrimdışı Tolga

Rvp gelmez.

Quaresma'dan da vazgeçilmiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim sonumuz Q7-Adebayor olur en fazla.

Çevrimdışı dlcs