2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872182 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Rhodolfo yerine vlaara yönelen akıl beşiktaşın futbolunu yönetiyor kulubü yönetiyor işte.

Matem havası eseceğine, millet goygoyunda işin.

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar bana göre zaten ne Dzeko ne İbra ne de Lukaku bize gelir. Daha gercekci olan Remy veya Mitro'dan birini almaya calismaktir. Hatta ben olsam Remy ve Mitro ikilisini birlikte alirim. Remy solda Mitro Ortada oynar. Bu sekilde cok gol atacagimizi düsünüyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

bir süpriz adamla daha ugrasıyorlar aslında hiçte süpriz değil fenerde ugrasıyor bizde  oda soyle birisi
dun yazmıstım hatta direk kendisini gostermiştim

ve bu adamlada ciddi yol alınmıs ben tam tersini beklerken yarım saat once ogrendimki temaslar ciddi
ondada birseyler cok kısa:))
alın size iki ipucu

Robben mi geliyor? :D

Çevrimdışı aa1903

Neredeyse transfer adaylarının şortlarını kontrol edeceğim bu ipuçları yüzünden. Beşiktaş manyak etti iyice beni

Çevrimdışı Hasan Akten

Yalnız çok dalga geçiyoruz falan ama İbra gelirse fena g. oluruz :D

Çevrimdışı Kadir G.

Burada Q7 yi değil Lukaku'yu isteyenlere çatmak lazım. Q7 hiç olmazsa tartışilabilir bir isim  :ok:

Ağabey onu tartışmamız takımın geleceği için. Lukakuyu hangi kafayla yazdılar, yazabiliyorlar ben anlamış değilim. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Douglas'ta sıkıntı yok.

Rhodolfo'ya yöneldiler neden bilmiyorum.

O olmadı artık Douglas olur muhtemelen.
Douglas'ı hepimiz istiyoruz ama Nedense Yavaş diye vazgeçilmiş ve Vlaara dönülmüş  :alala:
Douglass tek Başına olmaz bir stoper daha lazım , Daha doğrusu 2 Stoper transfer etmemiz lazım bizim
İngiltereden 5 milyonluk teklif varmış Miloseviç'e, Direk gonderilmeli aslında , 1 e 5 alacağız 6 Ayda :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mis gibi Llorente var ya seçenekler arasında. Kaprisi yok birşeyi yok. adam zaten juve de yedek çoğu maçta. Al baş tacı et.

Arkasında Koy balazs ı, sosayı töreyi tolgayı. Al sana Bahsi geçen forvet.

Daha da gücün varsa, Remy i de al, koy ileriye Remy-Llorente yap Arkasına kimi koyarsan koy sonra.

Çevrimdışı mert_

İbra gelsin 10 binden fazla kisi gider bende giderim ama o paralara sponsorla bile cikamayiz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ibra gelsin 50 bin kişi gider havalimanına :D bugün messi ve ronaldo'nun yanına bir isim daha koyun deseler akla gelecek ilk isim ibra'dır :) zor o iş :)

Çevrimdışı Jukebox

Yalnız çok dalga geçiyoruz falan ama İbra gelirse fena g. oluruz :D
gelmez abi o paralari sponsorla bile odeyemeyiz ustelik yonetim her adamda ciddi pazarliklar yapiyor ibra oyle islere gelmez.ayrica yanlis anlamayin ama belkide kariyerinin son anlasmasina imza atacak adam besiktas'i niye tercih etsin? Bence yildiz falan gercekse balotelli,torres falandir.

Çevrimdışı ozan062

nasıl ipucular ama dimi :evillol: :evillol:

bunlar size cok bile
 bir kara cocuk daha var stopere fakat onu her zamanki gibi kenarda bekletiyorlar sanıyorumki talep yok ona rahatlıkla kaplanabilir
onunda dogudan oldugunu soyleyim dogu avrupa olur dogu asya olur dogu afrika olur dogu antartika olur işte bi yerlerin dogusundan geliyor
tabiki bu ikinci stopermiş yani ana stoperimiz değil kimbilir ne zaman bildirilir bunudamı ben soyleyim  :uyucam:

dou değil bu arada

son duyumum geliyor asyadan temas olacak denişliyordu ya yani oradan topcu alınacak o işte en sona bırakılmıs agustosun 15indne sonra belki bir hareketler olur...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

bunlar size cok bile
 bir kara cocuk daha var stopere fakat onu her zamanki gibi kenarda bekletiyorlar sanıyorumki talep yok ona rahatlıkla kaplanabilir
onunda dogudan oldugunu soyleyim dogu avrupa olur dogu asya olur dogu afrika olur dogu antartika olur işte bi yerlerin dogusundan geliyor
tabiki bu ikinci stopermiş yani ana stoperimiz değil kimbilir ne zaman bildirilir bunudamı ben soyleyim  :uyucam:

dou değil bu arada

son duyumum geliyor asyadan temas olacak denişliyordu ya yani oradan topcu alınacak o işte en sona bırakılmıs agustosun 15indne sonra belki bir hareketler olur...

isim ver len  :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

Fb bizi UEFA sıralamasında geçmiş.

28. Galatasaray
51.Trabzonspor
63. Fenerbahçe
66. Beşiktaş
bu nasıl iştir böyle adamlar 2 yıldır avrupada yok bizi sıralamada nasıl geçer uefanın saçma sapan işleri
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bunlar size cok bile

dou değil bu arada

Bunları saat 01.00 da 10 madde halinde konuşalım  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

ibra gelsin 50 bin kişi gider havalimanına :D bugün messi ve ronaldo'nun yanına bir isim daha koyun deseler akla gelecek ilk isim ibra'dır :) zor o iş :)

vallahi izmirden ucar adımlarla gelirim
üstüne bütün ürünlerin üstüne ibra yazarım bardak alırım onada yazarım  kalemlerimibile ibralarım vallahi
o derece hayranım adama

ama neden olmasın :nargile:
cnk birseyler yapılacak yapılmak zorunda

Anlaşmak üzere olduğumuz vlaar dizinden operasyon geçirecek ve 1 ay sahalardan uzak kalacak. Taze haber  :lol: :lol:

şimdi taşlar oturdu yerine.

Çevrimiçi Samet Ç

Anlaşmak üzere olduğumuz vlaar dizinden operasyon geçirecek ve 1 ay sahalardan uzak kalacak. Taze haber  :lol: :lol:

şimdi taşlar oturdu yerine.
Sorun değil abi biz Enaramo'yu ameliyat ettirdik ondan sonra sözleşme imzaladık normal karşılarım.  :)

Çevrimdışı ozan062

Bunları saat 01.00 da 10 madde halinde konuşalım  :busted_cop:

cok daha iyibilgiler gelir benden cnk iki gün once baskanımız izmirdeydi  :bandit:

aynı baskan inandırıcılıgıyla ünlü baskan q7ye neler dedi neler:)) fakat işte cıkan haberleri goruyoruz bu arada bunları yemek masasında tekrarladı
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 21:49:40 ozan062 ]

Çevrimdışı mert_

vallahi izmirden ucar adımlarla gelirim
üstüne bütün ürünlerin üstüne ibra yazarım bardak alırım onada yazarım  kalemlerimibile ibralarım vallahi
o derece hayranım adama

ama neden olmasın :nargile:
cnk birseyler yapılacak yapılmak zorunda

:D hayali bile güzel.

Çevrimdışı Easthanbool

SON DAKİKA - Beşiktaş, Robin van Persie'ye sponsor destekli olarak yüksek bir teklif yaptı. (TRTSPOR)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

SON DAKİKA - Beşiktaş, Robin van Persie'ye sponsor destekli olarak yüksek bir teklif yaptı. (TRTSPOR)

RVP ye direk alsaydık havaalanına 100 kişi anca giderdi. Şimdi gerçekten 10.000 kişi gider . Hatta kalabalık olsun diye bende giderim . Tabii sırf fb ye inat  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 21:53:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu haberler Rvp Fener için İstanbul'a gelince iyice kızarmamız için yapılıyor

Çevrimdışı Ergin1903

Hayir biz alamayacagiz onu biliyorum da fenerlileri korku salmis Twitter'da ona gülüyorum :D :D