2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872395 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Quaresma alınsın her ürününü,formasını alıcam diyen tipleri gerçekten anlamıyorum.Dünyada Real-Barça hariç hiç bir futbolcunun parası kolay kolay formadan çıkamaz.Sahada yaptıklarından çıkar.Quaresma evet yıldızdır fakat verimsiz yıldızdır.Duzdek Q7den çok daha fazla verim verir.31 yaşındaki quaresmadan medet ummak ney hiç anlamıyorum.Fakat Van Persie farklı.Gelirse 20-25 gol yazar,verimli bir transfer olur.Mesela Drogba/Snejder hepsi parasının hakkını verdi.Van Persie/Sktrel gibi PL görmüş (hatta Van Persie sayılı 10 forvetten biridir FB'ye gitsede kararım değişmez) adamları alıcaksın,yanına 3-4 tane Töre tarzı tutacak adam bakıcaksın.2-3 tanede Hilbert-Olcay-Veli tarzı adam olucak.Takım böylr başarılı olur

Çevrimdışı forzatunga

Quaresmanın gelmesini kesinlikle istemem mental olarak aşırı derece sorunlu bir kişilik.O beyinle bu seviyelere gelmesi bile başarı aslında.

Ancaaaak  ''köpeğiniz olayım'' şeklinde bir kontrat ile de alırlarsa,formayı giydiği andan itibaren destek vermekten başka bir şey düşmez üzerimize.Aynen Çin'e gitmeyen Ersanın ıslıklanmaması gerektiği gibi gelen oyuncuyu da sevsek de sevmesek ayırt etmemiz söz konusu olamaz üzerinde o forma varken.

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu adam beni alın diye yalvarıyor , 4 Kez mesaj göndermiş , Her turlu maddeyi kabul etmiş , Fesih maddesi dahil , Yedek kalmayı bile göze almış !!
Demekki birşeyleri degiştirmek istiyor, Son şansı olduğunu biliyor ve aynı hataları yapmayacagına dair söz veriyor adam daha ne yapsın size yaranması için ?? @Anıl
Bence Bu kadar maddeyi kabul edip yalvarıyorsa beni alın diye , Artık eski hatalarını tekrarlamayacak ve futboluna odaklanacak demektir , Bu açıdan bakınca Bu adam Gelsin kesinlikle Gelsin !!!
@Çağrı @Anıl
Maaş da İyi 1,5 Butçeyi zorlamaz , Adam Ersan efendi ve Sezonun 8 Ayını hastanede geçiren Pektemekten daha az alacak :biggrinking:

Sen sosa gibi biriyle aynı maaş almasına razı mısın? Mesela hangi vasfıyla gökhandan fazla kazanacak?

Her şey yapıldı 3. 4. olacak adama niye 1.5 verelim?

Ederi 600 bin fazlası ziyan.

Edit: bana bahane için pektemek yazma şimdiden söyleyeyim.

Çevrimdışı Abdullah

Bir kaç gündür malum futbolcunun gündemde olduğu konuşuluyor. İsteyenler olduğu gibi istemeyenler de var hatta bu kesim bana göre çoğunlukta. İsmi gündeme geldiğinden beridir burada bir kavga ( artık fikir beyan etme, tartışmayı geçti) var ki hiç hoş görünmüyor dışarıdan. İki tarafta öyle yaklaşıyor ki birbirine çoğunlukla karşıdakinin ne dediğini okumadan anlamaya çalışmadan kendi doğru bildiğini karşıdakine empoze etmeye çalışanlar yoğunlukta. Görüyorum ki birçok kişinin amacı fikrini ortaya koyup karşıdakini ikna etmekten çok ben biliyorum benim dediğim doğru siz ne derse deyin benim fikrim değişmeyecek tavrı. Sanmıyorum ki 2 gündür bu futbolcuyu isteyen bir kişi gelmemesine ikna olmuş veya istemeyen birisi gelmesine. Hal böyle olunca da bir süre sonra söylemler çirkinleşiyor kalpler kırılıyor ve bu biz besiktasarena.com ailesine hiç ama hiç yakışmıyor. Eğer ki sinirlendiğiniz zamanlarda kendinize mukayyet olamıyorsanız ve söylenmemesi gereken şeyler söylüyorsanız isteyerek ve istem dışı lütfen sakinleşene kadar bir şey yazmayın. Burada birbirinizi ikna etmeye çalışarak sadece kendinizi yoruyor ve üzüyorsunuz başka yaptığınız bir şey yok. Lütfen birbirimizi kırmayalım naçizane sizden ricam budur bir kardeşiniz olarak.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kastettiğim insanların bunun farkında olmayışıydı. İstediğin bu mu senin, tuttuğun takımın başkanı, yani en büyük temsilcisi söylediğini mi yesin? Sözünün arkasında duramayan bir imaj mı çizsin. Değer mi buna? Gerçekten bunu mu istiyorsunuz, yoksa farkında mı değilsiniz?
Başkan söylediği sozlerimi yesin diyorsun da abi , Başkanın söyleyip yediği sözleri yazsam buraya varya YOL olur YOL !!
Bi kere daha yesin yani sıkıntı olmaz ...
Biz ne Beyaz yalanlar Gördük , Gül Gül öldük :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Sen sosa gibi biriyle aynı maaş almasına razı mısın? Mesela hangi vasfıyla gökhandan fazla kazanacak?

Boyle gidersek 10 tane dengesizlik sayarim hangi oyuncunun ne verecegini anlayamaz kimse maas butcesinde de dengesizlikler olur sosa-pektemek? 2 senedir ugur boral 800 aliyordu veli kadar.Daha sayarsin bu kriter degil bence kimse ayarlayamaz sezon icinde kim nasil oynar bilemeyiz ki
Edit:veliden fazla aliyormus
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:03:41 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:02:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada Quaresma'nın 32 yaşında olduğunu biliyor değil mi artık isteyenler?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

transfer olayını malesef elimize yüzümüze bulaştırıyoruz

umudum artık geri dönülmez çizgiyi geçti

bundan sonra yapacakları doğru, olumlu bir hamle de göremiyorum malesef

sadece en tepedeki iki adam ve yaptıklarını izlemek

koskoca Beşiktaş'ın sadece iki adamın elinde olması oyuncak edilmesi...

yazık...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

Bu arada Quaresma'nın 32 yaşında olduğunu biliyor değil mi artık isteyenler?

dogru diyon tamam ben bir senelik 1.5a sozlesmeye varım ama bir senelik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Boyle gidersek 10 tane dengesizlik sayarim hangi oyuncunun ne verecegini anlayamaz kimse maas butcesinde de dengesizlikler olur sosa-pektemek? 2 senedir ugur boral 800 aliyordu veli kadar.Daha sayarsin bu kriter degil bence kimse ayarlayamaz sezon icinde kim nasil oynar bilemeyiz ki

Tamam işte o konuda kredi verdim ben ağzımı açmıyorum şu an. Geldiler acemiydiler hata yaptılar dendi kabul ettim. Sadece bu sene uzatılan sözleşmelere tavrım çok nettir. Yanlıştı yanlış olması değişmeyecek.

Dengesizlik illaki var fakat bu onun 2. kez geldiği yerde dengesizlik oluşturmasına neden olamaz, olmamalı. Portodaki sözleşmesinden bir kuruş fazla alamaz. Sorunlu, yedek, 31 yaşındakinin ederi budur.

Edit: bana bahane için pektemek yazma şimdiden söyleyeyim.
Evet Sosayla aynı paraya oynayabilecek kapasite , Kalitede ve yetenekte kendisi !!
Bu takımda, 1.5 milyona Veli, Ozi , Ersan oynuyor yahu daha ne olsun yetmez mi ???

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:06:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyse bu da iyi ama.

Bundan sonra sportif direktör olmadan olmayacağını anlamışlardır diye düşünüyorum.

Sportif direktör olsa şuan 2 transfer filan kalmıştı yapacağımız maksimum.

Seneye hangi yönetim gelirse sportif direktör gelmeli. Ve mutlaka tüm scout ekibine profesyoneller eklenmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Ya arkadaş yeryüzünde stoper mi kalmadı biz bu 4 adam arasında gidip geliyoruz? Yok mu başka adam akıllı bi alternatif anlamadım ki..

Ayrıca Q7 konusu burdaki arkadaşları ve beni bayağı bir yordu gerçekten. Nolucaksa olsun.

Şahsi fikrim, Dzsudzsak alınması şartıyla, rotasyon topçusu olacak şekilde, max 1 - 1.2 arasında ve en ufak saçma hareketinde fesih hakkıyla gelebilir.

Kim gelirse gelsin, unutmayın kişiler geçici, arma kalıcıdır. Aslolan Beşiktaş'tır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:08:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet Sosayla aynı paraya oynayabilecek kapasite , Kalitede ve yetenekte kendisi !!
Bu takımda, 1.5 milyona Veli, Ozi , Ersan oynuyor yahu daha ne olsun yetmez mi ???

Veli, Ozi ve Ersan'ın bu takım dibe vurmuşken bu takımı sırtlayıp bugünlere kadar gelmesinde öyle ya da böyle çok büyük payı olduğunu biliyorsun değil mi?

Mesele para değil. Sakın saygısızlık etmeyin özellikle Veli'ye. Yeteneği kısıtlı olabilir ama elinden geleni verdi her zaman.

Daha 1 sene önceye kadar 300 bin euroya oynuyordu bu takımda. Oğuzhan da 430 bin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Tamam işte o konuda kredi verdim ben ağzımı açmıyorum şu an. Geldiler acemiydiler hata yaptılar dendi kabul ettim. Sadece bu sene uzatılan sözleşmelere tavrım çok nettir. Yanlıştı yanlış olması değişmeyecek.

Dengesizlik illaki var fakat bu onun 2. kez geldiği yerde dengesizlik oluşturmasına neden olamaz, olmamalı. Portodaki sözleşmesinden bir kuruş fazla alamaz. Sorunlu, yedek, 31 yaşındakinin ederi budur.
Ben 600 bine kadar gommezdim adami ismi var 43 mac 10 gol 5 asist yapmis portoda 600 binde olmaz yani ama 1-1.5 arasina tek tarafli fesih hakkimizla buyursun gelsin gelmek istiyorsa ama cucak gelecekse tabiki cucak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kadir G.

Ersanı geçtim o fedadan kaptı sözleşmeyi o konuya girmeyeceğim de veli kim quaresma kim sen bunu doğru düşünerek yazıyor musun? Hangi vasıfla portoda 600 bin alırken burda 1.5 alsın diyebiliyorsun? Eksiğini sen mi vereceksin?

Çevrimdışı aspireless

Adamlar zaten iki transfer yapacak. Stoper forvet butun takim değişsin mi istiyosunuz 2 de yaptilar 4. Gelirse bide macar.

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma ya benim karşı çıkmamın tek sebebi eğer Q7 gelirse Dzsudzsak tan vazgeçilir. He tüm transferler bittikten sonra Olcay ın yerine rotasyon amacıyla geliyorsa gelsin. Sonuçta bir yılda 45-50 maç oynuyoruz. O maçlardan herhangi birinde Olcay oynayacağına Q7 oynasın   He tabi Biz ne dersek tamam diyecek. İstedigimizde tek taraflı fesh edebileceğiz vs. Bunları kabul ediyorsa seve seve kabulümdür benim

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Neyse bu da iyi ama.

Bundan sonra sportif direktör olmadan olmayacağını anlamışlardır diye düşünüyorum.

Sportif direktör olsa şuan 2 transfer filan kalmıştı yapacağımız maksimum.

Seneye hangi yönetim gelirse sportif direktör gelmeli. Ve mutlaka tüm scout ekibine profesyoneller eklenmeli.

Umarım anladıklarında iş işten geçmiş olsun ve seçim kararı alıp tekrar da aday olmasınlar
gerçekten bunlara artık tahammül edemiyorum
sırf kendi reklamları için koskoca klübü kulanmaları beni delirtiyor

ben normal şartlarda rahat bir insanımdır
hani sınava bi gün kala çalışan ödevini son gün son saatte yapan
yaparız yaa, hallederiz yaa diyen rahat "ben"
bunlardaki rahatlığı gördükçe delleniyorum

resmen delleniyorum...!!!
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:13:23 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:12:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper arıyoruz değil mi?

Plan programımız da var hani.

Hani biz Kaderabek diyip durduk adı bile geçmedi ya sağ bek için.

Bakın stoper size

http://www.transfermarkt.com.tr/fabian-schar/profil/spieler/135343

Fabian Schar sadece 4 milyon euroya Hoffenheim'e transfer oldu.

23 yaşında 1.86 boyunda taş gibi stoper.

O yüzden önce plan program ve ne yaptığını bilen adamlar gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Veli, Ozi ve Ersan'ın bu takım dibe vurmuşken bu takımı sırtlayıp bugünlere kadar gelmesinde öyle ya da böyle çok büyük payı olduğunu biliyorsun değil mi?

Mesele para değil. Sakın saygısızlık etmeyin özellikle Veli'ye. Yeteneği kısıtlı olabilir ama elinden geleni verdi her zaman.

Daha 1 sene önceye kadar 300 bin euroya oynuyordu bu takımda. Oğuzhan da 430 bin.
Veliyi hiçbir zaman beğenmedim halada beğenmiyorum!!
Aldığı topu geri pas ve yan pas yapan ve sadece koşan Futbolcu 1,5 milyon € alıp oynayamaz Beşiktaş gibi bir takımda !
Ha Pres yapıldığı an kaptırdıgı topların kalemizde ne tehlikeler yarattıgını yazmıyorum bile !!
Benim için Necip = Veli hiç bir fark göremiyorum , Her maç Boşu boşuna 11 km koşmasından başk :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Ben 600 bine kadar gommezdim adami ismi var 43 mac 10 gol 5 asist yapmis portoda 600 binde olmaz yani ama 1-1.5 arasina tek tarafli fesih hakkimizla buyursun gelsin gelmek istiyorsa ama cucak gelecekse tabiki cucak

Beni ilgilendirmez beğenmediğim olcay daha fazlasını yapıyor üstelik ahlaklı takımdaki bağları güçlendşren biri. Portodan fazlasını bizden alamaz görüşüm değişmeyecek. Eşek gibi çalışsın adam olsun maç başından kazansın kazanacaksa.

Ekleme: Böyle yazıyorum ama asla gelmesini istemiyorum ve gelmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Kutay

son 2*3 gündür transfer süreci hiç iyi ilerlemiyor maalesef Allah'tan stadyum işinde yüzümüz gülüyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Ersanı geçtim o fedadan kaptı sözleşmeyi o konuya girmeyeceğim de veli kim quaresma kim sen bunu doğru düşünerek yazıyor musun? Hangi vasıfla portoda 600 bin alırken burda 1.5 alsın diyebiliyorsun? Eksiğini sen mi vereceksin?
Yahu harbiden Boş konuşuyorsun!!
1,5 milyona Bu kalitede oynayacak başka bir Kanat oyuncusu bulabilir misin ???

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 20:14:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan 7.5 milyon euroya

Sağ bekimizde Avrupa çapında potansiyelli Kaderabek

Sağ Stoperimizde Avrupa çapında potansiyelli Schar oynuyo olurdu.

Böyle yazınca kızmayın. Sizden daha iyi bilenler var diye atar da yapmayın. Hamle yapsınlar görelim.

Ben Beşiktaş'ı böyle oyuncularla hayal ediyorum. Bu ikisini Hoffenheim 10'ar milyondan okutacak 2 sene sonra.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli