2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884761 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Reawers

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper için sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Stoper mevkisi için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim geçen sezon kiralık olarak Middlesbrough forması giyen Fernando Amorebieta oldu.

Şenol Güneş'in talimatıyla stoper için birçok isimle görüşen Beşiktaş'ın hedefinde Rhodolfo ve Douglas vardı. Beşiktaş'ın bu iki isim ile büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, yönetimin aceleci davranmak istememesi yüzünden rota tekrar Ada'ya çevirdi.

Loic Remy transferi için İngiltere'ye gittiği belirtilen başkan Fikret Orman'ın asıl durağının başka bir Londra ekibi olan Fulham olduğu iddia edildi. 2017 yılı sonuna kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Venezuelalı futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Fulham ile görüşecek Fikret Orman'ın bu fiyatta indirim isteyeceği öğrenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği defans oyuncusu tanımına uyan Amorebieta özellikle fiziksel özellikleri ile dikkat çekiyor. İkili mücadelelerde başarılı olan 1.92'lik Amorebieta ayrıca hava toplarında da çok etkili. 30 yaşındaki futbolcunun tek zaafı ise topu oyuna başarılı bir şekilde sokamıyor olması.

Atletico Bilbao altyapısında yetişen Amorebieta 10 yıl burada forma giydikten sonra 2013 yılında Fulham'a transfer oldu. Geçen sezonu Middlesbrough'da kiralık olarak geçiren dev stoper Şili'de gerçekleştirilen Copa America'da Venezuela formasını iki kere giydi.

Alphan Doğualp

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:32:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

iyi sevinmişsindir o adam gelmeden sen rahat edemezsin :D

Ben takım oyununda fark yaratacak adam istiyorum.

Topu Alıp halısahadaki basıp giden adam değil. Umarım doğru yola geri dönerler.

Son aldığımız haber taraftar tepkisinden ötürü dzsudzsaka döndüğü ibrenin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak bu akşam açıklansa felan ne güzel olurdu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:33:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper için sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Stoper mevkisi için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim geçen sezon kiralık olarak Middlesbrough forması giyen Fernando Amorebieta oldu.

Şenol Güneş'in talimatıyla stoper için birçok isimle görüşen Beşiktaş'ın hedefinde Rhodolfo ve Douglas vardı. Beşiktaş'ın bu iki isim ile büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, yönetimin aceleci davranmak istememesi yüzünden rota tekrar Ada'ya çevirdi.

Loic Remy transferi için İngiltere'ye gittiği belirtilen başkan Fikret Orman'ın asıl durağının başka bir Londra ekibi olan Fulham olduğu iddia edildi. 2017 yılı sonuna kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Venezuelalı futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Fulham ile görüşecek Fikret Orman'ın bu fiyatta indirim isteyeceği öğrenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği defans oyuncusu tanımına uyan Amorebieta özellikle fiziksel özellikleri ile dikkat çekiyor. İkili mücadelelerde başarılı olan 1.92'lik Amorebieta ayrıca hava toplarında da çok etkili. 30 yaşındaki futbolcunun tek zaafı ise topu oyuna başarılı bir şekilde sokamıyor olması.

Atletico Bilbao altyapısında yetişen Amorebieta 10 yıl burada forma giydikten sonra 2013 yılında Fulham'a transfer oldu. Geçen sezonu Middlesbrough'da kiralık olarak geçiren dev stoper Şili'de gerçekleştirilen Copa America'da Venezuela formasını iki kere giydi.

Alphan Doğualp

Tek zaaf mı. Amorabieta başlı başına zaaf adam kontrolsüz güç. Hiçbir hamlesi dengeli değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Arkadaşlar iste ben bu konusmalari daha cok seviyorum balazs geliyo rvp gitmiyo. Sabahtan beri yalan bir haberi konusmaniz kötüydü.:)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ne gerekiyorsa yapsınlar bitirsinler artık çok uzadı bu iş :pray:

Çevrimdışı Türkay

Abi  twitterdan millet yardırıyor q7 q7 diye. Dzsudzsak için öyle fazla bir istek görmedim ben (Twitter için konuşuyorum ben tabi)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:36:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Dzsudzsak alınsa bile şu olay çok üzdü beni. Bizim taraftarın böyle şaklabanlar olmadan düzgün kadro ile 2 şampiyonluk görmesi Lazım.

Öyle anlaşılacak Başarının nasıl bir kadro yapısı ile geleceği. Şırada bile yüzde 20-25 çıktı aşırı derecede isteyen asla beklemiyordum bu kadarını.

Acilen takım oyunu ile gelen şampiyonluk Lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Neyse iyi haber vereyim.

Taraftar tepkisinden ötürü dzsudzsak ile görüşülmeye başlandı tekrar.

İyi kötü polisi de ben oynayayım.  :D

Adebayor işi imzaya bakar.

Çevrimdışı Ersoy

Abi  twitterdan millet yardırıyor q7 q7 diye. Dzsudzsak için öyle fazla bir istek görmedim ben (Twitter için konuşuyorum ben tabi)

Zudzak'ın twitter hesabını atar mısın ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklısın direkt sosa etkisi gibi oyuna ağırlığını koyacak adam lazım bize susak tam o tip oyuncuya benziyo

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:37:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Ondan değil zaten quaresmaya karşı yapılan yorumlardan ötürü geri adım atılmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Zudzak'ın twitter hesabını atar mısın ?

Hesabı var mı bilmiyorum, ben genel tweetlerden bahsettim  :)

Çevrimdışı Fatih

Q7 ile masaya oturabilecek kadar genislerse eger taraftar baskilari umurlarinda olmaz.. Kaldi ki bence Q7 ile masaya oturmuslarsa o masadan hep beraber kalkmislardir bile...

Ben Q7 hayirli olsun diyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp Tr'ye gelmez adamlar pazar günü başlayacak hazırlık kampı organizasyonu tanıtımında Rvp'yi kullanmış.

http://www.manutd.com/en/MUTV-New.aspx

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah akıl fikir versin. Futbol  tek Kişilik bir oyun olmuş haberimiz yok.
Yaptığı hateketlerle takım arakdaşalrına nasıl boşluk yarattogını gormuyormusun ???
Ayrıca videoyu tekrar izle istersen !! Alan açtıktan sonra pas veriyor veya orta açıyor , Yani şuan takım oyununa daha bir yatkın gibi bize geldiği doneme nazaran ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dzsudzsak alınsa bile şu olay çok üzdü beni. Bizim taraftarın böyle şaklabanlar olmadan düzgün kadro ile 2 şampiyonluk görmesi Lazım.

Öyle anlaşılacak Başarının nasıl bir kadro yapısı ile geleceği. Şırada bile yüzde 20-25 çıktı aşırı derecede isteyen asla beklemiyordum bu kadarını.

Acilen takım oyunu ile gelen şampiyonluk Lazım.
Azınlığız ama çoğunluk olmak çok kolay bu ülkede. Bir şampiyonluğa bakar. Gerçi Dzsudzsak da gelse yine şov yapar da nedense bizi  taraftar isme çok takılıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Türkay

Rvp Tr'ye gelmez adamlar pazar günü başlayacak hazırlık kampı organizasyonu tanıtımında Rvp'yi kullanmış.

http://www.manutd.com/en/MUTV-New.aspx

Casillias da forma tanıtımında yer aldı ama Portoya gidecek :D

Çevrimdışı Ersoy

Hesabı var mı bilmiyorum, ben genel tweetlerden bahsettim  :)

Hesabı olsaydı bence Q7'den daha fazla tweet olurdu.En azından ben Zudzak'ı tercih ederim ama Q7'ye hayır demem.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Sarp

Allahım yine iyi bakmak istiyorum. Acaba bu Dzsudzsak transferi için yapılmış bir hareket miydi?

Çevrimiçi Samet Ç

Manu yapmaz öyle bir hata sanmam. Van Gaal neden bıraksın ki ellerinde kim kalıyor Rooney'den başka.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ondan değil zaten quaresmaya karşı yapılan yorumlardan ötürü geri adım atılmış.

Yönetimin taraftar baskısıyla ileri geri sallanması da hiç iyi değil.

Çevrimdışı Türkay

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  1 dk.1 dakika önce
ÖZEL | Beşiktaş, Fenerbahçe'nin borsaya bildirdiği Van Persie için M.United'a €6.25M'luk, oyuncuya ise yıllık €5.25M'luk teklifini iletti.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bizim stadın çevresinde de hala boy boy Bilic ve Demba Ba posterleri var.  :icool:
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay