2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bunlarda efsane Samet

Bu adamlar bu tür gösterileri nasıl yapıyor hala çözemedim baya çalışmak lazım bunun için. Avrupalılar da iki kartonla övünüyorlar

Çevrimdışı canU

Futboldan anlamak zor değil gerçekten zor değil. Şu adamın yaptıklarını unutup hala gelsin diyorlar ya helal olsn onu diyenlere. Ama zaten yaş ortalaması ortada gelsin diyenlerin hayırlısı. İnşallah gelir de ipini çeker yönetimin belki aklı başında biri gelir kulübe yetti artık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şuanki haberlere gülüyorum. Ama yanlıştır diyemem bu plansızlar neler yapar daha. Q7 gelirse forma vs de almam. Biz bu zihniyetten kurtulduk diye seviniyorduk başa döndük hayırlısı quaresmasporlular buyrun alın formaları geçsin bakalım 400 bini. Harbi diyecek birşey yok bu anlayışa ben 1 kuruş para vermem kendileri bulsunlar tepe tepe kullansınlar.
Sen Olcay forması al , Bizde Q7 forması alalım olay tatlıya baglansın :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

@çağrı arkadaşımızında futbol bilgisi yerlerde ;)

adamın attığı gol sayısı assistleri burda bakarsınız.

356 maç 70 gol 87 assist çok kötü bu q7 sahaya işiyor sahada dal d...k geziyor.Taraftara oynuyor gol atmıyor hep hareket hep hareket.

Sen bence daha fazla sıvamadan tartışmayı bitir. Futbol bilgini kıyasladığın kişilere de bir kez daha bak. Göz kırpmalı yüzler atınca haklı çıkmıyorsun. Evvela çok fazla içi boş sallıyorsun takip edemiyorum.

Çevrimdışı talha

Ozaman Atiba ve gökhan nında izahı yok yapmayın bunlar bir anlık sinirden olağan şeyler

O yapılanla Atiba ve Gökhan'I bir tutuyorsanız size de yazıklar olsun.

Ne oyuncuymuş arkadaş adam yaptığı her çirkeflik meğerse takımın suçuymuş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.

Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.

Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.

Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.

İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.

İsteyenlere de hayat dersi olur.

Bugün Quaresma geri gelsin isteyenler yarın yedek bıraktığında Şenol Güneş'e de küfredecekler, sırf aynı mevkide oynuyor diye Olcay'a Kerim'e de sövecekler. Ondan sonra başarı bekle böyle bir takımdan...
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

Yav yüklenin beyler twitterdan besiktASK hesabına getirmesinler şunu olacak iş değil ya haberleri yeni gördüm çıldırdım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/wolky1903bjk/status/619465605478006784

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Allah akıl fikir versin.

Çok açık söylüyorum, Quaresma gelirse bu taraftar 2'ye bölünür. Bildiğin kaos ortamı olur.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Bu klübü fikret orman gibi iyi insanlara yar etmiyecekler anlaşıldı .Ben hala maksatlı çıkarıldığını düşünüyorum q7 haberlerinin yazıkkk

Çevrimdışı Anıl

Yav yüklenin beyler twitterdan besiktASK hesabına getirmesinler şunu olacak iş değil ya haberleri yeni gördüm çıldırdım
Ya abi zaten q7 falan gelmeyecek. Boşa haber yapıyolar. En güzel haberi bizim haber sitesi yapmış. Kim yazdıysa metni eline sağlık :claps: :claps:

http://haber.besiktasarena.com/quaresma-gerimi-geliyor.html

Çevrimdışı Çağatay

şenol hoca+q7 = mancini+balotelli
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı federo

Şuanki haberlere gülüyorum. Ama yanlıştır diyemem bu plansızlar neler yapar daha. Q7 gelirse forma vs de almam. Biz bu zihniyetten kurtulduk diye seviniyorduk başa döndük hayırlısı quaresmasporlular buyrun alın formaları geçsin bakalım 400 bini. Harbi diyecek birşey yok bu anlayışa ben 1 kuruş para vermem kendileri bulsunlar tepe tepe kullansınlar.
Bence alakası yok bir zihniyet olur ama illaki her transfer ona göre olacak diye birşey de yok. Sonuçta gelecekse de milyon eurolar dökülerek gelecek değil. Makul fiyata gelecek. Disiplin sorunu diyorsunuz bizde oynarken Schusterden sonra takımda disiplinmi vardı? Şenol hoca kendini iyi biliyor ve güveniyor ki istiyor. Mersin İdman yurdu maçında Fb maçından önce kırmızı kart görmüştü onun dışında hiç bir hareketine takılmadım. Formasını giydiği hemen hemen her maçta savaştı ama taktik teknik yoktu ki takım.. Lig maçlarına motivasyon zaten sınırlıydı. Gelirse iddaa ediyorum istemeyenleri şaşırtacak. Yapamadığı ne varsa yapamaya gelecek. İnşallah gelirde başta başkan olmak üzere herkes doğruyu baştan izler.

Yüklenin yuklenin emin ol çok faydalı olur :kop: :kop:
Resmi hesaba Gelsin diye mesaj atanlar , Gelmesin diyenlerin 4-5 Katı :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dZUDZSAK GELECEKK

Çevrimdışı aspireless

Zaten yönetimden rvp aciklamasiyla denk gelecek bir aciklamayi beklemiyordum anlasmislarsa bile.

Çevrimiçi Samet Ç

Ya arkadaş geçin Dewe Erol Q7'yi getirin ben mahalledeki fenerli bakkala hava atacağım diyor ve bu adam Beşiktaş'ın en büyük taraftar grubunun liderlerinden biri. Q7'yi geri getirmenin açıklaması planlı çalışma falan olamaz bildiğin delilik. 

Kanıt isterseniz de linki burada.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=853920421312405&set=a.197586853612435.44115.100000833663430&type=1

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:24:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol hoca kendini iyi biliyor ve güveniyor ki istiyor.

Quaresma açıklaması

Basın mensuplarının Beşiktaş'ın eski futbolcusu Quaresma ile ilgili sordu soruya Güneş, "Gündemimizde Quaresma hiç olmadı..Hala da yok.." cevabını vererek bu transferin gerçek dışı olduğunu ifade etti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Almeida yı da almasınlar:) hatta Fernandes

Çevrimdışı cursedofdragon

Burda belli bir kesim q7 gelsin istiyor belli bir kesim gelmesin istiyor.İsteyen kesim hiç hakaret etmezken istemeyen kesim isteyen kesime ergen diyor q7'ye sallıyor.Herkes özgürdür arkadaşlar ancak biri gelip bana 'adam' değilsin diyor.Biri ordan çıkıyor başka birşey söylüyor bu forum çok güzel bir forum ancak bu kurallar neden her zaman işlemiyor herkes yorum yapmakta burada özgür ancak kimse bana gelipte ergen diyemez kimse bana gelipte 'adam' değilsin diyemez herkes görüşünü dile getirebilir kimse kimseyi suçlayıcı alaycı konuşma yapamaz ben kimseye yapmıyorum ancak şuraya q7 yazdığımdan beri 4-5 kişinin saldırısı altındayım bu saldıranları başında 1 tanede yönetici var.Lütfen ilgilenilsin şu hakaret edici rencide edici mesajlar silinsin.

Çevrimdışı Kadir G.

Yüklenin yuklenin emin ol çok faydalı olur :kop: :kop:
Resmi hesaba Gelsin diye mesaj atanlar , Gelmesin diyenlerin 4-5 Katı :D

Sen futboldan anlıyorsun değil mi? Gülünç. :)

Quaresma açıklaması

Basın mensuplarının Beşiktaş'ın eski futbolcusu Quaresma ile ilgili sordu soruya Güneş, "Gündemimizde Quaresma hiç olmadı..Hala da yok.." cevabını vererek bu transferin gerçek dışı olduğunu ifade etti.
Taktiksel açıklama bence bu :bandit:
Neden evet ilgileniyoruz desin ???

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya abi zaten q7 falan gelmeyecek. Boşa haber yapıyolar. En güzel haberi bizim haber sitesi yapmış. Kim yazdıysa metni eline sağlık :claps: :claps:

http://haber.besiktasarena.com/quaresma-gerimi-geliyor.html
iste tam benim dedigimi yazmislar, renkli medyanin q7' yi yeniden Besiktasimiza kakalamak ve zarar vermek.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:27:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Taktiksel açıklama bence bu :bandit:
Neden evet ilgileniyoruz desin ???

:biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç