2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858660 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:

Afedersin ama kafan pek çalışmıyor. 25 bin hastag ile en az 20 milyon adına nasıl böyle bir genelleme yaparsın?
Siyasi Parti Seçimlerinden oncede 25)30.000 kişiyle anket yaparak yüzde veriyorlar ve O yüzdeler neredeyse gerçekle bire bir aynı çıkıyor , Seçime 53.000.0000 kişi katılıyor ama 25.0000 kişiyle yapılan anketle aynı sonuçlar çıkıyor.... Ne kadar ilginç dimi :eyes
Yani Ne kadar kişiye sorulursa sorulsun isteyen daha çoksa bu genel anlama girer ve geneli istiyor anlamına gelir....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

Oyuzden Taraftar baskısı nedeni ile alınması düşünülüyor dimi :bandit:
Açıllan hastaglara ve İmza kampanyalatına bakarak Ne kadar çok istenildigini görebilirsin abi :eyes

İmzalara veya hastaglere gerek yok zaten  @Yunus Emre Dökmeci

:bandit: :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı beşiktaşk

Quaresma ile anlaştık diyorlar yıllık 1.5 m euro'dan bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Yakup

Oyuzden Taraftar baskısı nedeni ile alınması düşünülüyor dimi :bandit:
Açıllan hastaglara ve İmza kampanyalatına bakarak Ne kadar çok istenildigini görebilirsin abi :eyes

twitte 100 bin hit alsan ne olur? o zaman beşiktaş taraftarı 110 bin kişi mi derim bende sana.

al sana alıntı formayla alakalı.

Alıntı
bjk'nin quaresma, simao, almeida ve fernandes gibi en heyecan verici transferlerini yaptığı 2010-11 sezonu forma satış rakamının 140.000 olduğunu biliyor muydunuz? 2011-12 sezonunda ise takım aynı heyecanı vermeyince bu rakamın 40.000'lere düştüğü görünmekte.

geçen sene daha fazla satmıştık eee hani nerde o %95'in q7 aşkı. gidince mi depreşti yoksa.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:35:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu haberi bugün yalanlamak zorundalar.

Eğer sırf bu kaostan yararlanıp transfer yapamamanın üstünü örtmeye çalışırlarda bu da aciziyet göstergesidir.

Birisi çıkıp bunu yalanlayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet57

Etik acidan: Gelmesine karsiyim
Ekonomik acidan: 1,5 milyon dusundurucu
Sportif acidan: Olcay'dan cok, cok daha iyi bir futbolcu

Bence yonetimde bazi kisiler bu resimi baskanin onune koydular. Istemeyenler olsada, ki ben bunlardan biriyim, isteyen de fazla.

Bekleyelim gelismeleri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etik acidan: Gelmesine karsiyim
Ekonomik acidan: 1,5 milyon dusundurucu
Sportif acidan: Olcay'dan cok, cok daha iyi bir futbolcu

Bence yonetimde bazi kisiler bu resimi baskanin onune koydular. Istemeyenler olsada, ki ben bunlardan biriyim, isteyen de fazla.

Bekleyelim gelismeleri.
her açıdan patates transfer olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:

Afedersin ama kafan pek çalışmıyor. 25 bin hastag ile en az 20 milyon adına nasıl böyle bir genelleme yaparsın?

Dün de yazmıştım artık eleştiri yazarken lütfen şu hor görme işini bırakın be güzel kardeşlerim.
Cevabını ben vereyim ; seçimlerde anket şirketleri 2-3 bin kişi ile anket yaparlar ve yaklaşık 50 milyonun oyunu üç aşağı 5 yukarı tahmin ederler.
Bu arada çoğunluğun görüşü doğru olacak demek değildir. Bu işe kafa yoran azınlık bence daha doğru karar verebilir. Tıpkı forumda olduğu gibi. Sizler 7 - 24 Beşiktaş'ı takip ediyorken, Q7 Beşiktaş'tan gittikten sonra ne yaptığını bile bilmeyen çoğunluktan elbette doğru karar vereceksiniz.
Çağrı kardeşim burada hem yöneticisin hem de uzman bir kişisin. Kestirip atmanı doğru bulmuyorum. İstemiyorum bana ne istemiyorum yerine doğru gerekçeleri açıklamak ve bunun üzerine konuya daha akılcı yaklaşmak daha doğru değil mi   :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Q7 geri gelsin bırakırım bu takımı. Saray soytarısı görmek istemiyorum bu takımda bundan sonra. Sırf sosyal medyadaki ergenler istedi diye geri getirmezler inşallah.Hiç mi onurunuz yok arkadaş kovduğunuz adamı geri çağırıyorsunuz. Başka oyuncu mu yok dünyada ?

Çevrimdışı baro19

twitte 100 bin hit alsan ne olur? o zaman beşiktaş taraftarı 110 bin kişi mi derim bende sana.

al sana alıntı formayla alakalı.

geçen sene daha fazla satmıştık eee hani nerde o %95'in q7 aşkı. gidince mi depreşti yoksa.
Ama o günün şartlarıyla geçen senenin şartları bir mi? Stadyum yapıyoruz...Ona rağmen demba ba gibi yıldız geldi...Taraftarda kulube daha fazla sahip çıktı destek olmak için aldı..

Çevrimdışı Doğuhan

bu haberle tek kaybeden yönetim olacaktır. Alırsa ona inanları kaybedecektir alamazsa ise quaresmayı bile alamadı diye başlayanlar olacaktır. aklıma başka bişey daha geliyor başkan demiş ki 8 ağustosta borç 100m dolar düşecek 8 ağustosa kadar transfer yapmazsak şaşırmam hazır 25-30m dolar transferden kazanıcaz miloyuda satınca

Çevrimdışı federo

Q7 yi alacağımızı hiç sanmıyorum. Ama 2 milyon euro veya altında imzalar ise tükürdüğünü yalamak değilde 2 sene önceki yaptığı hatayı anlamak derim ben ona. Adam yıllık alacağını 3,5 dan 2,5 a indirdiğinde gitmek için kaç istiyorsun dediler. Takımın hocası Samet Aybaba bir kere karşısına alıp konuşmadı ki yok orda işiyor burada bilmem ne yapıyor diyerek boşuna çamur attılar 6 ay oynamadan kazandı sonrada bedava gitti. Süreyya abiye sorun onun kişiliğini gayet adam gibi adamdır tabi ki yanlışları da var artistlikleri de. Beşiktaş o sene Q7, egemen, ernstte 3 un 5 ın hesabına çok girmeseydi şampiyon olabilirdi. Neyse geçmiş geçmişte kaldı gitmesine çok üzülmüştüm ki özellikle bu şekilde gitmesine. Şahsen gelirse sevinirim ama gelmesin Olcay' ın asist ve golü daha fazla o oynasın..!
Herkes hakettiğini alırmış..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Siyasi Parti Seçimlerinden oncede 25)30.000 kişiyle anket yaparak yüzde veriyorlar ve O yüzdeler neredeyse gerçekle bire bir aynı çıkıyor , Seçime 53.000.0000 kişi katılıyor ama 25.0000 kişiyle yapılan anketle aynı sonuçlar çıkıyor.... Ne kadar ilginç dimi :eyes
Yani Ne kadar kişiye sorulursa sorulsun isteyen daha çoksa bu genel anlama girer ve geneli istiyor anlamına gelir....

Bu bir anket değildir comebackQ7 demek q7yi isteyenler toplansın burada demektir. ShouldQ7ComeBack dersen mesela oraya bizim gibi adamlar da girer fikrini söyler o zaman anket olur. Anlayabiliyor musun ayırt edebiliyor musun farkı?   .... taraftarın bir araya gelip sözlerini söylemesi iyi bir şeydir ama 20-30bini buldular diye de kendini taraftarın 100de 95i olduğunu sanması da onların problemidir.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 12:47:28 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Tolga

Merhaba arkadaşlar uzun süredir keyifle takip ediyorum. Ama şimdi yazma gereği hissettim bu karamsarliginiz beni gercekten üzdü. Karamsarliginiz in yersiz olduğunu göstermek icin verilebilecek onlarca örnek var. Ayrıca bir haberle gemiler yakılıyor bir transferle sampiyonluk gidiyor veya geliyor çok panik görüp rahatsız oluyorum. Birileride yalan haberlerle taraftardaki panikten nemalaniyor. (Umarim dogru yere yazmışımdır)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Paolo Maldini

Hani twitterdan oyuncu transfer etmeyecektik.

Vizim trabsfer politikamız ve scout ekibimiz vardı.

Onlar izleyecekti.

Ne oldu.Twitterdan Bilmem ne Q7 diye hashtag açıp tt oldular diye koşa koşa adamı alacaklar mı.

Yazıklar olsun valla söyleyecek hiçbir şey yok

Çevrimdışı can1903

Quaresma gelirse, sözleşmesinde.

Kampa geç kalma halinde ;150.000 €
Kasti Kırmızı kart yediğinde ; Tek taraflı fesh
Sezon içinde 3 Kırmızı Kartı geçerse ; 300.000 € maddeleri olsun
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aspireless

Doğru yere yazmışım. Kurumlar her yalan haberi yalanlamak zorunda değiller querasma rusydan bi takımla anlaştı deniliyor du bikac saat önce. Ayrıca olcayin sezon sonu performansını bende begenmiyordum ama 3 yılın istatistigine gore ligin en iyi sol açığı gol asist olarak. Hemen harcamak doğru mu

Çevrimdışı Easthanbool

Bu bir anket değildir comebackQ7 demek q7yi isteyenler toplansın burada demektir. ShouldQ7ComeBack dersen mesela oraya bizim gibi adamlar da girer fikrini söyler o zaman anket olur. Anlayabiliyor musun ayırt edebiliyor musun farkı? Coşkulu ergen taraftarın bir araya gelip sözlerini söylemesi iyi bir şeydir ama 20-30bini buldular diye de kendini taraftarın 100de 95i olduğunu sanması da onların problemidir.

Şimdi ben coşkulu ergen taraftar mı oluyorum?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Savaş

İsimler geçicidir arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır. Quaresma gelecek diye Beşiktaş'ı bırakırım diyen adam şimdi bıraksın. Abartmayın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:43:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma gelirse, sözleşmesinde.

Kampa geç kalma halinde ;150.000 €
Kasti Kırmızı kart yediğinde ; Tek taraflı fesh
Sezon içinde 3 Kırmızı Kartı geçerse ; 300.000 € maddeleri olsun

Arkadaşlar şunları yazmaktan vazgeçin artık ya da açıp okuyun biraz.

Oyuncuya alacağının toplam yüzde 10'undan fazla ceza kesemezsiniz.

Oyun kurallarını ihlal etti diye sözleşmesini de feshedemezsiniz.

Hoş göstermeye açlışmak için disiplinli olsun şu olsun bu olsun demeyi bırakın.

Zaten bu maddeleri koyduracağın adama güvenmiyorsun demektir. Güvenmiyorsan işi ne burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Ama o günün şartlarıyla geçen senenin şartları bir mi? Stadyum yapıyoruz...Ona rağmen demba ba gibi yıldız geldi...Taraftarda kulube daha fazla sahip çıktı destek olmak için aldı..

q7 beşiktaş taraftarının %95'i istemiyor mu?  :alala: :alala: (öyle yazdı yunus emre)

%95'in q7 sevgisi her şeyin üstünde değil mi? imza törenine gelen 20 bin kişi ama satılan total forma 140.000 sence de bu işte bir anormallik yok mu?

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haberin asıl vehameti, zaten imzalandığı ama Fikret ormanın bunu izah için yol aradığı yazılmış. Takım 10 gün önce kampa başlamışken üstelik

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:44:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru yere yazmışım. Kurumlar her yalan haberi yalanlamak zorunda değiller querasma rusydan bi takımla anlaştı deniliyor du bikac saat önce. Ayrıca olcayin sezon sonu performansını bende begenmiyordum ama 3 yılın istatistigine gore ligin en iyi sol açığı gol asist olarak. Hemen harcamak doğru mu

Adamı gönderirken yerin dibine soktuysan, personelin üstüne işedi diye haber çıkardıysan, o adam geri dönecek dendiğinde saniyesinde yalanlamak zorundasın.

Tabi bu kaos hoşuna gidiyorsa zaman kazanıyorsan yalanlamazsın. Bu da aciziyettir gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Biz çocukmuşuz, ergenlikten çıkamamışız veya o yüzden istiyormuşuz Q7'yi:) Ukalalık çok kötü bir şey kimseye tavsiye etmem.

Çevrimdışı federo

Q7 yi alacağımızı hiç sanmıyorum. Ama 2 milyon euro veya altında imzalar ise tükürdüğünü yalamak değilde 2 sene önceki yaptığı hatayı anlamak derim ben ona. Adam yıllık alacağını 3,5 dan 2,5 a indirdiğinde gitmek için kaç istiyorsun dediler. Takımın hocası Samet Aybaba bir kere karşısına alıp konuşmadı ki yok orda işiyor burada bilmem ne yapıyor diyerek boşuna çamur attılar 6 ay oynamadan kazandı sonrada bedava gitti. Süreyya abiye sorun onun kişiliğini gayet adam gibi adamdır tabi ki yanlışları da var artistlikleri de. Beşiktaş o sene Q7, egemen, ernstte 3 un 5 ın hesabına çok girmeseydi şampiyon olabilirdi. Neyse geçmiş geçmişte kaldı gitmesine çok üzülmüştüm ki özellikle bu şekilde gitmesine. Şahsen gelirse sevinirim ama gelmesin Olcay' ın asist ve golü daha fazla o oynasın..!
Herkes hakettiğini alırmış..
Ayrıca Şenol hocayla çok daha farklı oynar..