2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855562 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar bu adam yönetimi kötü göstermeye calısıyo olamaz mı günahımı almak istemiyorum da olamaz mı q7 yi almak kendi kafana sıkmak olur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Quaresmaahahah

Gülüyorum ağlanacak halimize.

Çevrimdışı Kadir G.

Bakın en ufak başarısızlıkta istifa diye bağıracaklar, bağıracağım. Adam gibi hamleler yaparsın paranı aklınla kullanırsın destek veririm. Beşiktaşın parasını böyle haysiyetsizlere yedirirsen o koltuktan indirirler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:12:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaşlar bu adam yönetimi kötü göstermeye calısıyo olamaz mı günahımı almak istemiyorum da olamaz mı q7 yi almak kendi kafana sıkmak olur.

Meitn Albayrak dün yalanlamadı oradan işkillenmiştim bugün patladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yavvuzz

ya beyler sakin olun Q7 yi başkan getirmez . O kadar salak mı zannediyorsunuz bu adamı . Allahım yarabbim . Bugünün konusu da bu oldu şimdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bildiğim q7 değil
(Rüzgar Sağnak Twitter)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ergin1903

Senol hoca bile q7'yi istemiyor. Yönetim cok büyük zaafiyet gösteriyor. Bİr insan lafini bu kadar kolay yememeli. Demirören'e olan nefretimiz galiba Fikret Orman'i gözümüzde iyi göstermiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Q7 gelirse, bu yönetim olduğu sürece takıma tek bir kuruş para kazandırırsam allah benim belamı versin

Çevrimdışı Aykutt

rdholfo ve mitrogludan vazgeçilmiş ntvsporda söyledi övünç bey.
q7 gelmez.Öyle bir şey olursa gelirse göbek yapıp geri gider.

Çevrimdışı Akil Emre

Şimdiye kadar yazmadığımız çok şey var kulübün iyiliği için.

Eğer bu transfer bitsin haber sitesinden hepsini arka arkaya gireceğim herkes anlasın ne olduğunu.

Transfer olmasada girilsin. Klübun iyiliğiyle her sene 3. olacaksak varsın bu bilgileride öğrenelim de, her gün boş hayallerle uyumayalım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ya beyler sakin olun Q7 yi başkan getirmez . O kadar salak mı zannediyorsunuz bu adamı . Allahım yarabbim . Bugünün konusu da bu oldu şimdi.

peki gelirse, salak mı demiş olacaksın?

ysariusta

• Ziyaretçi

Q7 GELİYOMUŞ EL SALLAYIN :bye:

Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş Yönetimi, sürpriz bir karar aldı.

Beşiktaş Yönetimi eski futbolcusu Quaresma'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Kapalı kapılar ardında Portekizli oyuncuya yıllık 1,5 Milyon Euro'ya sözleşme imzalatıldığı iddia ediliyor. Başkan Orman'ın daha evvel yaptığı açıklamalari bertaraf etmek için çıkış aradığı öğrenildi.

Yönetimin bu transferi ilerleyen günlerde açıklamayı planladığı, Fikret Orman'ın "Ben Quaresma'nın 3,5 Milyon Euro etmeyeceğini söyledim, ama bu fiyata transfer etmemiz mantıklı" diyeceği konuşuluyor.
Bu haber için mi tüm yaygara. Var mı teyidi. Ha gelirse ilk ben iade ederim kombinemi

Çevrimdışı yavvuzz

peki gelirse, salak mı demiş olacaksın?
yo daha ağırlarını söyliycem ben hafif tabirle ifade ettim .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Meitn Albayrak dün yalanlamadı oradan işkillenmiştim bugün patladı.
o zaman harbiden yazıklar olsun bunun parayla maddiyatla alakası yok yuh ya bunlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:16:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Metin Albayrak Querasma ile ilgili soruya ise transferlerle ilgili isim vermek istemediğini ve Şenol hoca ile istişare ederek transfer çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol hoca da bu sezon sonu gider hatta erken de olabilir. Her şeyi bekliyorum.

Hakkaten ahmet bulut ile murat özen ilişkisini göz önüne alırsak, doğru haber gibi maalesef.

Çevrimdışı yavvuzz

Metin Albayrak Querasma ile ilgili soruya ise transferlerle ilgili isim vermek istemediğini ve Şenol hoca ile istişare ederek transfer çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
Çağrı , bir gram ihtimal vermiyorum .

Çevrimdışı Bertug

Quaresmayı zerre kadar istemem ama bu takım Q7 olsa da olmasa da bu sene 3. olacak. Bu yönetim gitmediği müddetçe bize mutlu olmak haram.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:18:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç mi düşünmüyor ya.

Kendisini destekleyenler desteğini çekecek çünkü zannettikleri kişi olmadığını göstermiş olacak.

Desteklemeyenler de bak tehdit ettik korkuttuk boyun eğdi diyip dalga geçecek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Easthanbool

Bildiğiniz bir şeyler varsa konuşun @Çağrı onu bunu beklemeyin.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı baro19

Ya quaresmayı gelirken çok istemiştik. Çok para istiyor diye gitti. Şimdi makul bir ücrete gelecekse yabancı sınırı da hazır kalkmışken ne zararı olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar twitter'e yüklenelim. İstemiyoruz diye. İnanin takimin dengesini yine bozacaktir. Katkiyi birakin direk zarar verme ihtimali cok yüksek olan bir adamdan bahsediyoruz. Fikret ORMAN sabredilmesini gerektigini düsünenlerdendim ama gercekten cok büyük yapti.
ComebackQ7 hastagı ve İmza kampanyaları 25.000-30.000 civarında
2.000-3000 kişinin istemiyoruz demesi birşeyi degiltirmez
Buda taraftarın %95 i Quaresmayı istiyor anlamına geliyor :tabe:
1,5 milyon € çok ideal bir rakam , Fakat Disiplin konusunda gerekli Önlemler alınmalı ve sozleşmeye ekstra disiplin ve Ceza maddeleri konmalı, Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamalı quaresma :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Hiç mi düşünmüyor ya.

Kendisini destekleyenler desteğini çekecek çünkü zannettikleri kişi olmadığını göstermiş olacak.

Desteklemeyenler de bak tehdit ettik korkuttuk boyun eğdi diyip dalga geçecek.
bu sebeple hala kolpa haberler yapıp üstüne gidiyorlar . İlk defa olsa yeseniz bir şey demeyeceğim. Bu kaçıncı arkadaş, prim vermeyin.

Çağrıda dün vermişti zaten sinyali. Balazs dan vazgeçildi, yerine düşünülen adamı söylemek istemiyorum diye.  :lol: :lol: :lol: