Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Q7 GELİYOMUŞ EL SALLAYIN Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş Yönetimi, sürpriz bir karar aldı. Beşiktaş Yönetimi eski futbolcusu Quaresma'yı transfer etmek için kolları sıvadı. Kapalı kapılar ardında Portekizli oyuncuya yıllık 1,5 Milyon Euro'ya sözleşme imzalatıldığı iddia ediliyor. Başkan Orman'ın daha evvel yaptığı açıklamalari bertaraf etmek için çıkış aradığı öğrenildi. Yönetimin bu transferi ilerleyen günlerde açıklamayı planladığı, Fikret Orman'ın "Ben Quaresma'nın 3,5 Milyon Euro etmeyeceğini söyledim, ama bu fiyata transfer etmemiz mantıklı" diyeceği konuşuluyor.
Bu transfer gerçekleşirse kulüple ilgili her şeyimi Fikret Orman gidene kadar donduruyorum.Baskıya dahi dayanamayan, tükürdüğünü yalayan, en ufak stratejisi olmayan adam benim başkanım filan olamaz.Yazıklar olsun.
Ya arkadaş hala Hareket yok isimler belli fiyatlar belli hala hareket yok ya.Ya inanılmaz gerçekten inanılmaz.
O kadar zor tutuyorum ki kendimi.Ve bu adamı Dzsudzsak yerine alıyorlar.Nefesim bitene kadar bağıracağım bu transfer biterse YÖNETİM İSTİFA.
Şimdiye kadar yazmadığımız çok şey var kulübün iyiliği için.Eğer bu transfer bitsin haber sitesinden hepsini arka arkaya gireceğim herkes anlasın ne olduğunu.