2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855252 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu murat özen nerden öğreniyo haberleri kimden alıyo bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:01:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu transfer gerçekleşirse kulüple ilgili her şeyimi Fikret Orman gidene kadar donduruyorum.

Baskıya dahi dayanamayan, tükürdüğünü yalayan, en ufak stratejisi olmayan adam benim başkanım filan olamaz.

Yazıklar olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 GELİYOMUŞ EL SALLAYIN :bye:

Transfer sezonunda rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş Yönetimi, sürpriz bir karar aldı.

Beşiktaş Yönetimi eski futbolcusu Quaresma'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Kapalı kapılar ardında Portekizli oyuncuya yıllık 1,5 Milyon Euro'ya sözleşme imzalatıldığı iddia ediliyor. Başkan Orman'ın daha evvel yaptığı açıklamalari bertaraf etmek için çıkış aradığı öğrenildi.

Yönetimin bu transferi ilerleyen günlerde açıklamayı planladığı, Fikret Orman'ın "Ben Quaresma'nın 3,5 Milyon Euro etmeyeceğini söyledim, ama bu fiyata transfer etmemiz mantıklı" diyeceği konuşuluyor.
  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ergin1903

Taraftarin etkisini burada göruyoruz. Madem öyle arkadas bizde Dzeko ve dzsudzsak için baski yapalim. Göruyoruz ki bir sekilde bu tepkiler yerini buluyor. Kayitsiz kalinmiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu transfer gerçekleşirse kulüple ilgili her şeyimi Fikret Orman gidene kadar donduruyorum.

Baskıya dahi dayanamayan, tükürdüğünü yalayan, en ufak stratejisi olmayan adam benim başkanım filan olamaz.

Yazıklar olsun.

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Ufacık bir umudum vardı onu da çaldılar.
Kapısından sokmayız dedikleri adamı alarak karakteri çizdirdiklerine mi yanayım? :s20:
Ruh hastası herifin takımı sabote edeceğine mi? :s20:

Cumleten merhaba. Q7 haberleri dogru mu acaba?

Çevrimdışı brkntcnr

ahahah q7 mi şakamısınız siz ya? Eğer dzsudzsak tan vazgeçilip yerine alınıyorsa başta taraftara sonra da taraftarı dinleyen yönetime yazıklar olsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Taraftarın gazını almak günü kurtarmak için güzel proje Q7 tebrikler Beşiktaş yönetimi...  :claps: :claps:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kadir G.

Bu adamı isteyen herkes gözümde Beşiktaş düşmanıdır. Yahu sen değil miydin bunu kovmaktan beter eden niye gaza geliyorsun. Takımda iyi performansı olan olacaksa bile şunun yüzünden düşer gider 3. olunur.

Çevrimdışı onder23

Geçiniz arkadaşlar ne q7 si
Q7 nin ciddi ciddi bu takıma ne faydası olabilir.
Başkan böyle bir hata yapmaz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bak bunun adı Koltuk sevdasıdır işte.  :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Q7 gelirse ben yokum Bir bu kalmıştı tükürdüğünü yala bakalım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bertug

Ya taraftarla ne alakası var quaresmanın şimdi. Belli ki adamın başka sol kanat almaya vizyonu yetmedi mecbur quaresmaya kaldılar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:06:06
  • Beşiktaş / Bodrum
O kadar zor tutuyorum ki kendimi.

Ve bu adamı Dzsudzsak yerine alıyorlar.

Nefesim bitene kadar bağıracağım bu transfer biterse YÖNETİM İSTİFA.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

Ya arkadaş hala Hareket yok isimler belli fiyatlar belli hala hareket yok ya.
Ya inanılmaz gerçekten inanılmaz.

Bu Yönetimden ne beklenebilir ki ? ne kadar iş bilmez varsa yönetime toplanmış durumda. Biz keyfimize bakalım bunları düşünüp hasta ederiz kendimizi.. Zaten bi taraftar kendini yedi bitirdi transfer transfer diye ama bakıyorsun ki yönetimde hala tık yok. oyuzden bıraktım transfer takip etmeyi nede olsa alacakları en fazla gekas tı oda eskisehire gitti :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar zor tutuyorum ki kendimi.

Ve bu adamı Dzsudzsak yerine alıyorlar.

Nefesim bitene kadar bağıracağım bu transfer biterse YÖNETİM İSTİFA.
Yönetim daha da stadın arkasına saklanamaz. Hesap soracaklarından hiç bir farkı kalmaz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sarp

Dzsudzsak'la her konuda anlaşıp bu Q7 rahatsızını tercih ediyorlarsa diyecek hiçbir şey kalmadı.
Tek temennim haberin maksatlı yapılmış olabileceği.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eğer bu haber dogru ise  gerçekten YAZIKLAR OLSUN söyleyecek söz yok.. !!!

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar twitter'e yüklenelim. İstemiyoruz diye. İnanin takimin dengesini yine bozacaktir. Katkiyi birakin direk zarar verme ihtimali cok yüksek olan bir adamdan bahsediyoruz. Fikret ORMAN sabredilmesini gerektigini düsünenlerdendim ama gercekten cok büyük yapti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:08:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdiye kadar yazmadığımız çok şey var kulübün iyiliği için.

Eğer bu transfer bitsin haber sitesinden hepsini arka arkaya gireceğim herkes anlasın ne olduğunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Geçenlerde dediğim gibi yd den bir farkları kalmadı. Taraftara göre transfer mi yapılır kardeşim? Aklı başında olan taraftar senden yıldız istemiyor 3-4 milyonluk f/p adamlar istiyor senin getirdiklerine bak. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Burası çok pis seçim kokuyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdiye kadar yazmadığımız çok şey var kulübün iyiliği için.

Eğer bu transfer bitsin haber sitesinden hepsini arka arkaya gireceğim herkes anlasın ne olduğunu.
Arkandayız Çağrı!..

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:10:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Hepsi istifa etsinler hemen istifa etsinler.

Quaresma'yı bu kulüpten içeri sokarsa zaten gireceği seçimi de kaybedecek. Kendi kafasına sıkıyor bu hamle ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli