Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarım saattir Beşiktaş Iğdır hesabını takip eden Kenan isimli adamlarla konuşuyorum.
Bu arada yakın zamanda Leroy Fer ile ilgilenirsek bilin ki burası izleniyor
Bizde oynadı Athletico ve Municde de Sağ kanat oynadı
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar Ersan gidiyor Cinliler geldi İstanbul a Allah'ını seven Ülkü Ocaklarını tutsun adamları dövüp Kaçırmasınlar Bu Sefer
Evet çok iyi olur gerçekten hem dedigin gibi uyum sorunuda olmayacak Bu arada Ersan yine sakatlanmış çunu Çinlilere verip bi stoper daha alaydık iyiydi
Töreyi satsan 15 e gider salahta o fiyat zaten. Töreyi göderip birebir salahı almak saçma olur. Anca satıp 4-5 artıya geçeceksin onunla da başka bir bölgeyi kapatacaksın.
Bilbao'da iken izlerdim.Onumu alıyoruz? @Armağan Bozkurt
bilmiyorum bir kaç twitter gördüm haberini.El Beşiktaş JK de Turquía muestra interés en hacerse con los servicios del venezolano Fernando AmorebietaAmorebieta a Turquía, el defensor Venezolano jugará la próxima temporada con el Besiktas JK
Venezuelalı oyuncu gelecek sezon Beşiktaş'ta oynayacak diyor.Aşırı dengesiz bir oyuncu. Çok sert müdahaleleri var.
İngiliz basınında fotoğraf var diye dolanıyorlar hani nerde buraya ulaşamamış mı?
Basında değilmiş galiba bu tarz sitelerdeymis.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İddaa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ve lig ikincisi Fenerbahçe'ye (2.30) oran açıklarken Beşiktaş (5.50) Trabzonspor (7.50) Bursaspor'a ise (12.00) oran açıkladı.
Her türlü yayılırdı öyle bir fotoğraf ister forumda olsun ister twitter hesabında.