2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851750 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

Yarım saattir Beşiktaş Iğdır hesabını takip eden Kenan isimli adamlarla konuşuyorum.  :lol:
:lol:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada yakın zamanda Leroy Fer ile ilgilenirsek bilin ki burası izleniyor  :evillol:
Basında isminin geçmesi bile yeter :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizde oynadı :D
Athletico ve Municde de Sağ kanat oynadı :bandit:

Sağda olur, solda olmaz :D

Büyük maçlarda yokluktan veya taktiksel açıdan koyarsın. Küçük maçlarda hücum performansımız düşer. Hele hele Şenol hoca hiç koymaz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar :) Ersan gidiyor Cinliler geldi İstanbul a  Allah'ını seven Ülkü Ocaklarını tutsun adamları dövüp Kaçırmasınlar Bu Sefer

:kop:

:hosgeldin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 02:21:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkese Hayırlı Geceler Arkadaşlar :) Ersan gidiyor Cinliler geldi İstanbul a  Allah'ını seven Ülkü Ocaklarını tutsun adamları dövüp Kaçırmasınlar Bu Sefer

:kop: :kop: :kop:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Evet çok iyi olur gerçekten hem dedigin gibi uyum sorunuda olmayacak :bandit:
Bu arada Ersan yine sakatlanmış çunu Çinlilere verip bi stoper daha alaydık iyiydi :bandit:

Sakatlık bahane görüşmeden dolayı uydurmuşlardır. Ersanın attığı tweet kanıtı.

Çevrimdışı F1903

Töreyi satsan 15 e gider salahta o fiyat zaten. Töreyi göderip birebir salahı almak saçma olur. Anca satıp 4-5 artıya geçeceksin onunla da başka bir bölgeyi kapatacaksın.

Kesinlikle katiliyorum, Tore kadar katki yapacak adami 10-15 milyon Euro'ya alacaksak Tore'yi satmanin ne anlami var? Salah'in Transfermarkt degeri 18 milyon Euro.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Hoşbulduk Arkadaşlar Mabet Beni Eskiden Tanır Sizide Cok uzun zaman yıllardır takip ederim :) seviliyorsunuz ortam gerçekten 10 numara Necmi Abiye Ayrıca Selam Fenomen O Benim İçin

Çevrimdışı Kadir G.

Hoşgeldin.

Çevrimdışı mert_

:D :D :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bilbao'da iken izlerdim.

Onumu alıyoruz? @Armağan Bozkurt

bilmiyorum bir kaç twitter gördüm haberini.

El Beşiktaş JK de Turquía muestra interés en hacerse con los servicios del venezolano Fernando Amorebieta

Amorebieta a Turquía, el defensor Venezolano jugará la próxima temporada con el Besiktas JK

Çevrimdışı Tugay

:D

Çevrimdışı atalay

bilmiyorum bir kaç twitter gördüm haberini.

El Beşiktaş JK de Turquía muestra interés en hacerse con los servicios del venezolano Fernando Amorebieta

Amorebieta a Turquía, el defensor Venezolano jugará la próxima temporada con el Besiktas JK

Venezuelalı oyuncu gelecek sezon Beşiktaş'ta oynayacak diyor.

Aşırı dengesiz bir oyuncu.

Çok sert müdahaleleri var.

Venezuelalı oyuncu gelecek sezon Beşiktaş'ta oynayacak diyor.

Aşırı dengesiz bir oyuncu.

Çok sert müdahaleleri var.

akıllı dengelisinin bizde işi ne zaten.  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

İngiliz basınında fotoğraf var diye dolanıyorlar hani nerde buraya ulaşamamış mı? :)

Çevrimdışı Ersoy

İngiliz basınında fotoğraf var diye dolanıyorlar hani nerde buraya ulaşamamış mı? :)
Basında değilmiş galiba bu tarz sitelerdeymis.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 02:30:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İddaa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ve lig ikincisi Fenerbahçe'ye (2.30) oran açıklarken Beşiktaş (5.50) Trabzonspor (7.50) Bursaspor'a ise (12.00) oran açıkladı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tunçdündar

:kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Basında değilmiş galiba bu tarz sitelerdeymis.

Her türlü yayılırdı öyle bir fotoğraf ister forumda olsun ister twitter hesabında.

Çevrimdışı TALAT

İddaa, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ve lig ikincisi Fenerbahçe'ye (2.30) oran açıklarken Beşiktaş (5.50) Trabzonspor (7.50) Bursaspor'a ise (12.00) oran açıkladı.

hadi fenerbahçeyi anlarım da geçen sezon son 4 maçta önümüze geçen gs'nin (eksiklerini tamamlayamamış) bizden bu kadar önde olmasını anlayamam
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

RVP den önceydi bu. 2 ye falan düşer fener.

biz transfer yaparsak 4 e düşeriz.

Çevrimdışı Ersoy

Her türlü yayılırdı öyle bir fotoğraf ister forumda olsun ister twitter hesabında.
Ben bilmem ama çıktığı kaynak güvenilir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Sadece bekleyebiliriz başka yapacak bir şey yok sabaha kadar da çıkar ortaya fotoğraflar bence.

Bundan sonra her sene!