2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859412 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mert_

macarla anlaşıp bekletiyor olamazlar  :ebebe: yok yok okadar da değil ya değildir :alala: he ayrıca ister robben i alsın ister dzekoyu ister ikisini birden bu kafayla yürümez. 8 sene yd yaptı olmadı olmaz da bu kafayla. neyse daha da birşey demeyeceğim yönetimle ilgili şu seçimler bir gelsin de ozaman konuşuruz. ama macarla anlaşıp da bekletiyorlarsa çok güzel laflar hazırladım onlara.
isimlerin ötesinde bu yorumu ancak kendilerine ve menajerlerine verilecek ücreti gördükten sonra yapabiliriz. eğer bu tip transferler uygun şartlarda yapılırsa ve laf olsun diye değil eksik bölgelerine yapılırsa yd dönemindeki transferlerle yakından uzaktan alakası olmaz :) senin yorumundan bağımsız genel olarak körü körüne savunmakla körü körüne eleştirmek arasında çok da bir fark yok :)

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ya cidden ilgileniliyorsa alin artik Dzsudzsak'i. Bugun girdim konuya haberlerden sonra karamsarliga burundum resmen. Bekledikce zaman gectikce elden kaciyor oyuncular. Ayrica 2-3 transfer yapacaksak hic yeterli olamayacak maalesef. Umarim boyle bir sey yapilmaz Maca'i da alirlar eksik bolgeleri de kapatirlar. Saclarim daha da beyazladi bu gece  :akuma:

Çevrimdışı canU

Twitter'ı olan şu hesaba Dzsudzsak'ı yazsın bunlar beceremeyecek bu işi yoksa.

@BesiktASK

ben yazdım valla belki biraz baskı yaparsak alırlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 00:58:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bekletmiyoruz bildiğin istemiyorlar almayı.

Geçen gün yazdım pürüz kalmadı diye pürüz yok zaten.

Bildiğin almıyorlar şuan Dzsudzsak'ı bugün tepkimin  yarısı bunaydı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 00:59:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Önce forvet diyip duruyorlar.

Önce Dzsudzsak gelmesi mübarek Ramazan ayında büyük günah çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

fırat günayer : Taraftarın isteğine kayıtsız kalamadı Bjk yönetimi..
Gelir mi gelmez mi bilmem ama Quaresma iş yapar mı sorusu tartışılmaya başlandı..
Hiç tartışmasınlar, İlk Uçakla getirsinler :bandit: :bandit: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Bu bahsedilen kovalanan sol kanat Arda olamaz dimi?

Özel seyircisi olur yarım sezonda ne demek anlamadım? Neden yarım sezon?

Çevrimiçi Samet Ç

Abi bizim taraftar gündem oluşturamıyor ki varsa yoksa Q7 başka işleri güçleri yok. Gs Muslera ile ilgilenmiyordu bile gündem yarattılar sosyal medyada Muslera geldi. Bizim taraftar pasif anca ComeBackQ7 derler başka bir halt bildikleri yok.

Çevrimdışı canU

isimlerin ötesinde bu yorumu ancak kendilerine ve menajerlerine verilecek ücreti gördükten sonra yapabiliriz. eğer bu tip transferler uygun şartlarda yapılırsa ve laf olsun diye değil eksik bölgelerine yapılırsa yd dönemindeki transferlerle yakından uzaktan alakası olmaz :) senin yorumundan bağımsız genel olarak körü körüne savunmakla körü körüne eleştirmek arasında çok da bir fark yok :)

abi robbenle dzekoyu nasıl alacaksın? alırsan ucuza alma şansın mı var yok? ben plansız programsız düzenden bahsediyorum. yd döneminde de plan program yoktu şimdi de yok. isterse messiyi getirsin plansız iş yaptıktan sonra neye yarar? arka taraf gene şahin ön taraf porsche olsa ne olacak.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Neymara yogunlastigimiz icin cucagi bekletiyoruz o yuzden transfer donemi bitene kadar bekler  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Arda o :D

Çevrimdışı Anıl

Hiç tartışmasınlar, İlk Uçakla getirsinler :bandit: :bandit: :ishock: :ishock:
Abi zaten herkes gergin, yapma :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bize olcay şahan müstehaktır. dzsudzsakı bekletiyoruz bak bak havalara bak  :s20:
bademe inanıyorsun yani
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

İnsan Gerçekten Hayret ediyor :D
Hem kulübüyle hem kendisiyle anlaşıyorsun ama bekletiyorsun inanılır gibi değil !!!
Adam sırf bize İnat Kulübüyle sözleşme bile uzatabilir sizi mi bekleyecem diyerek !!!!!
Buda elden kaçarsa , daha iyisini Getirebileceklermiş gibi @Çağrı

Çevrimdışı TALAT

acaba yarım sezon ardayı düşünüp ikinci yarı da macarı beleşe mi getirmeye çalışıyorlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Anıl

Ospina-Douglas-Toloi-Dzsudzsak-Remy

Bunu twitterda @BesiktASK hesabına gönderelim forumca :)

Çevrimdışı FedericoGiunti

Bize olcay şahan müstehaktır. dzsudzsakı bekletiyoruz bak bak havalara bak  :s20:
Olcay deme nolur? Solda at oynatacaklarmış de ama saçı güzel olcay deme:(
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 01:03:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Almazlarsa şu şartlarda, ben Olcay'ın ortadan kaybolduğu 10'ar maçlık 2 periyotta nasıl eleştireceğimi çok iyi biliyorum.

Çünkü bu alamamak değil tercih yapmak olacak. Hatalı tercih.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arda o :D
Arda , Gs dururken bize gelirmi ??? Gelmezz , Konu kapanmıştır bence :bandit:

Çevrimdışı Savaş

acaba yarım sezon ardayı düşünüp ikinci yarı da macarı beleşe mi getirmeye çalışıyorlar

Madem öyle geçirsin yarım sezonu Kerimle. Belki kendini gösterir çocuk. Ne Ardası? Arda gelir mi bize gs varken orda? Nasıl fantezi ürünü düşünceler bunlar anlamadım ki.

Birileri şahane kafa buluyo bizimle ya hayırlısı.

Çevrimdışı Bertug

Olcay deme nolur? Solda at oynatacaklarmış de ama saçı güzel olcay deme:(

olur mu abi adamın müthiş sol ayağı var valla yabıştırır

Abi zaten herkes gergin, yapma :)
Yaparım :bandit:
Bende Q7 yazacam resmi siteye :tabe:

Çevrimdışı mert_

abi robbenle dzekoyu nasıl alacaksın? alırsan ucuza alma şansın mı var yok? ben plansız programsız düzenden bahsediyorum. yd döneminde de plan program yoktu şimdi de yok. isterse messiyi getirsin plansız iş yaptıktan sonra neye yarar? arka taraf gene şahin ön taraf porsche olsa ne olacak.
zaten dikkat edersen isimlerden bağımsız dedim kartal kardeşim. plansız yapılan her transfer yanlıştır zaten. benim demek istediğim geçen sene demba ba geldi 6 milyona, hatrı sayılır miktarda gol de attı ve iyi de bir paraya gitti. yani o bahsettiğin isimler bu tip şartlarda gelirse iyi ama senin söylediğin gibi plansız bas parayı şeklinde olursa kötü. bunu söyleyebilmek için de o transferi görmek lazım. ha ortada şu an için genel bir plansızlıktan söz etmek mümkün tabi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 01:06:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Leroy Fer Kiralık

Toloi Kiralık

Dzsudzsak

Douglas

Remy

Kapat transferi rakiplerin kadar iddian olsun. Artık şunu yapsınlar kamp bitiyor tükendik sabırdan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

En azından anlaşılmış belki Remy transferinin ardından açıklamak istiyorlar Macarı falan. (Allah'ım nolur böyle olsun)

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler